25
jun
Seneste opdatering: 26/6-14 kl. 0050
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg har rettet udtrykket ‘religiøse ekstremister’  i Tør ikke leie kjæresten av frykt for hatvold. Der er ingen grund til at bagtale sageløse religioner. “Nogle miljøer” – åh, hold da op! Jeg kan forstå, at homoseksuelle og jøder i starten føler sig pinlige på religiøse fascisters vegne, og holder hånden over dem, men efter så og så mange tæsk og faktisk også mord på både bøsser og jøder, synes jeg det på tide at spytte klart ud, når nu pressen og politikerne, hvis skyld hele roderiet er, ikke vil.

Har man mistet eller fået lemlæstet familiemedlemmer, skal regningen placeres der, hvor den hører hjemme. I Danmark er adressen Christiansborg,  1218, København, K.  Er vi da i krig med vores politikere? De erklærede os krig  i 1983, men vi har endnu besvaret dem. Gud nåde dem for, at vi gengælder erklæringen.

Politik i dag er det fromme håb, at de allesammen når at dø ligesom Svend Auken, inden svaret foreligger. “Vel død er hele Sagen.” Svend Auken var en snu politiker at dø i tide med ridderkors og DR-dokumentar af hans sørgende enke. Der er mange, der stadig skal nå at sikre sig så smuk en exit som Auken’s, måske især Hans Gammeltoft-Hansen, der aldrig har været folkevalgt til noget som helst.

Religiøse ekstremister uttaler at homofile er annenrangs borgere. Det legitimerer vold, mener nyvalgt leder i Sosialistisk Ungdom, Nicholas Wilkinson. Han ber religiøse miljøer ta ansvar. Samtidig som lesbiske, homofile, biseksuelle og transkjønnede samles i Oslo i forbindelse med Europride, kommer den nyvalgte SU-lederen med en brannfakkel om sikkerheten til homofile og lesbiske her i Norge. Nicholas Wilkinson forteller at han var ute og gikk sammen med kjæresten sin i Oslo sentrum en kveld da de møtte tre menn.

– De ropte homo og ropte diverse skjellsord om sex og samleie. Vi prøvde å overse dem inntil jeg fikk et slag i bakhodet.

Han sier det var et sjokk å bli slått til, bare fordi han var ute og gikk med kjæresten sin. Wilkinson forteller at det nå er flere steder der han ikke tør å holde kjæresten i hånda. – “Jeg leier ikke ham på Grønland i Oslo på natta, jeg frykter den volden jeg kan bli utsatt for. Religiøse ekstremister i Norge gjør meg utrygg. Jeg og veldig mange homofile frykter hatvold. Vi vet at mange av våre venner utsettes for det. Vi er kommet langt i homokampen i dag, men det er noen miljøer som henger etter.”

Han mener de religiøse ekstremistmiljøene utmerker seg. “De uttaler offentlig, gang på gang, at både homofile, men også kvinner, er annenrangs borgere. Det legitimerer vold”, sier han. Se også Fyns Politi til kamp mod hadforbrydelser.

Moskeer er skatteyderfinansierede pengemaskiner

Et af argumenterne imod den ny stormoske i Rovsingsgade i København har været, at moskeen er finansieret af Qatar, og at udenlandsk islamistisk tankegang dermed ville få indflydelse på moskeen. At der er grund til at være bekymret i forbindelse med moskeen, er der ingen tvivl om.

Stormoskeens åndelige overhoved er Yusuf al-Qaradawi fra Det Muslimske Broderskab i Egypten – en mand, der støtter dødsstraf ved frafald fra islam . De fleste danske moskeer har organiseret sig som kulturforeninger. På den måde kan de modtage støtte fra fritidsforvaltningen i den kommune, hvor de hører hjemme. Men at en moske er finansieret af de danske skatteydere er ingen garanti for, at budskabet, der prædikes er moderat.

Ved en fredagsbøn i 2000 i Det Islamiske Kulturcenter på Horsebakken i København, gik moskeens åndelige overhoved, imamen Farouk Sultan, der har pakistansk baggrund, ifølge BT ”amok i en rus af trusler om mord, bål og brand” imod dansk-pakistaneren Mohammed Hanif Chaudry, som imamen betegnede som en “kætter, en forfører og Satan selv”. Det Islamiske Kulturcenter havde modtaget støtte fra Københavns Kommune til fritidsundervisning af børn og unge, men da kommunen bad om dokumentation for undervisningen, kunne moskeen ikke dokumentere, at deltagerne eksisterede….Trykkefrihed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lightmann

Posted: 25 juni 2014 - 14:25 - Svar

Teksten under billedet der bliver linket til i artiklen “Fyns politi tilkamp imod hadforbrydelser “- Muslimer er nogle af dem der ofte bliver udsat for hadforbrydelser” Wow – Velkommen til den omvendte verden. Det skal nok blive sjovt at følge fyns politi og deres opklaringsprocent i den nærmeste fremtid.

Victor

Posted: 25 juni 2014 - 15:53 - Svar

Jeg er så træt, træt, træt – TRÆT – af alle de ting, der ikke bliver sagt i dagens debat.

I dagens jyllands-post har Henrik Gade Jensen, som jeg ellers ikke har såååå meget til over for, et tankevækkende indlæg om skolereformen: “Skal vore børn undervises af eftersnakkere, klakører og konformister?”

http://jyllands-posten.dk/blogs/henrikjensen/ECE6828758/skal-vore-boer n-undervises-af-eftersnakkere-klakoerer-og-konformister/

Det her tager sit afsæt i en konkret sag fra Agedrup Skole på Fyn, hvor en lærer har fået en advarsel.

Okay. Jeg vil gerne lige forstå, hvor Agedrups nye skoleinspektør kommer fra – tror det måske er en DJØFer – googler, og ser så, at den nye skoleinspektør hedder Mohammed Bibi. Han har tidligere været leder på en arabisk friskole – og nu indfører han lynhurtigt libanesiske kæft- trit- og retnings-principper i en folkeskole…

http://www.folkeskolen.dk/546439/med-jobbet-som-indsats-erik-schmidt-f ik-en-tjenstlig-advarsel-for-negative-holdninger

SIG for helvede, hvor hunden ligger begravet….hvor svært kan det være?

Bjovulf

Posted: 25 juni 2014 - 16:06 - Svar

DF: Stop flygtningestrømmen ind i landet

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/06/25/114957.htm

Kommunernes kvaler med at finde boliger til asylmodtagere skal løses ved at hjælpe flygtninge i deres nærområder, mener Dansk Folkeparti. Socialdemokraterne er uenige.

– Grænsen er nået for lang tid siden.

Kommunernes problemer med at finde boliger til flygtninge, der har fået opholdstilladelse i Danmark, får Dansk Folkeparti til at kræve en ændret asylpolitik.

Partiets udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen mener, Danmark tager imod alt for mange flygtninge og håndterer de aktuelle store flygtningestrømme fra bl.a. Syrien helt forkert.

– Det her er noget, der vil skabe integrationsproblemer 10-20 år frem i tiden. Derfor er den eneste løsning, at vi politisk sætter os ned og finder nogle tiltag, der kan begrænse tilstrømningen, siger Martin Henriksen.

S: Inhuman indstilling

Socialdemokraternes udlændinge- og integrationsordfører Mette Reissmann slår fast, at flygtninge skal hjælpes – også i Danmark – når de er på flugt fra tortur og død.
[ At de så i alt, alt for mange tilfælde helt uhæmmet medbringer deres hjemlige konflikter og tilbagestående kulturer og så fortsætter med den samme opførsel / mentalitet her i Danmark, og endda viser deres overstrømmende “taknemmelighed” ved først og fremmest at lade det gå ud over de godtroende, hjælpsomme og sagesløse danskere, det interesser åbenbart ikke den lallenaive MR synderligt. S kan vist godt begynde at belave sig på at blive et langt mindre parti i en ikke alt for fjern fremtid – måske 10-12 % på en rigtigt god dag 😉 ]

norje

Posted: 25 juni 2014 - 16:21 - Svar

“nyvalgt leder i Sosialistisk Ungdom”. Opplevelsen gjorde ham med andre ord ikke noe klokere.

pk

Posted: 25 juni 2014 - 21:20 - Svar

Om Norge ved jeg , at ligemeget hvad som sker , så elsker
folket jens Stoltenberg.
Så skal det nok gå alt sammen.

  Marit

  Posted: 25 juni 2014 - 21:28 - Svar

  Nei da, Folket i Norge elsker ikke Jens Stoltenberg. Det viste da siste valgresultat. 🙂

Nordisk

Posted: 26 juni 2014 - 01:00 - Svar

Homser / Bögar, dem försvarar jag, men inte fiender till Norden:

Många av oss är fortfarande utbildade i vapnens användning, vi tvekar inte en sekund att använda dem mot våra fiender..

http://www.youtube.com/watch?v=Qf8OZxVIAOE

  Skåning

  Posted: 26 juni 2014 - 01:25 - Svar

  Så du hade tänkt sätta hårt mot hårt och skrämma skiten ur förortsmiliserna med trummor, tvärflöjtar och påfågeluniformer?

Nordisk

Posted: 26 juni 2014 - 01:57 - Svar

Musiken är viktig.

Vilket regemente gjorde du värnplikt på nu igen ?

Vilka märken har du ?

Vilka militärsläkter från Sverige, Danmark eller Tyskland kommer du av ?

  Skåning

  Posted: 27 juni 2014 - 17:55 - Svar

  Jag har inga märken och jag har inte ens gjort värnplikten. Sex månader innan jag skulle rycka in lade de ner mitt regemente och alla fick frisedel. På sätt och vis är det trist, å andra sidan hade jag precis kommit in på universitetet, fick en utbildning, och har därefter betalat enorma mängder skatt för att finansiera bl a ett försvar. Och jag ställer nog upp efter bästa förmåga när det gäller. Träning eller ej.

  Militärsläkt har jag delvis. Faktiskt är det så att min förfader i rakt nedstigande manligt led, var en man vid namn Jens Espersen som dubbades till riddare av självaste Kung Kristian IV för 400 år sedan. Hans söner efter söner kämpade också som officerare i den danska armén, först som reguljärtrupper och därefter som friskyttar/snapphanar. I övrigt kommer jag ifrån helt vanliga bönder och borgare, som jag förmodar gjorde sin värnplikt. Hur sugna de var på att slåss för “Sverige” fram till 1809, vet jag inte, men jag kan gissa.

  Min pik var inte mot dig, som uppenbarligen är en stolt militär. Det där med musik och marscher känns lite fånigt 1800-tal i mina ögon, men det vet du säkert bättre. Udden var riktat mot försvaret i sig och politikerna som styr det. Uppenbarligen kan man prestera stolta paradmarscher för turisterna i Stockholm, men man kan inte försvara landet mot yttre hot i mer än tre timmar. Inre hot desto mindre. Mångfald, HBTQ osv tycks vara försvarets nuvarande ledord. Ursäkta mig om jag föraktar högre militärer som stillatigande går med på detta, utan att för den sakens skull se ner på ordentliga militärer.

  För övrigt tror jag inte att vårt “försvar” kommer att bli någon som helst faktor i någon överskådlig kommande konflikt, däremot möjligen de som fått sin träning därifrån, och på den punkten har du min uppskattning.

Bjovulf

Posted: 26 juni 2014 - 12:51 - Svar

Dagens gode grin 😀

http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2014/Profe tskag-220514.jpg

Tusinde tak for din mange fine bidrag, Steen – en fantastisk øjenåbner her i DK samt hos vore
kære brødre og søstre i Sverige & Norge – folk vi burde tale langt mere sammen med, men som
vi nok snart kun kan kommunikere med på engelsk på grund af de “ansvarliges” totale fallit og
vore public-service TV-stationers ligegyldighed, talentløshed og efterhånden totalt enøjede dyrkelse af den laveste fællesnævner og de højest mulige seertal.

Gid mange flere vil begynde at vågne op til de barske realiteter, begynde at tænke selv for alvor og så ellers indse hvad vore dybt naive, uvidende og groft uansvarlige vatnissepolitikere har påført os i deres store “visdom”, endeløse selvgodhed og gloriepudseri på de mindre velstilledes bekostning – i enhver henseende.

Hvorfor dog egentlig bruge to eller trecifrede milliardbeløb på nye jagerfly, når vi allerede er blevet invaderet – endda helt uden modstand – af en hær af hundredetusindevis af uintegrerbare, konstant krævende og fjendtligt indstillede “kulturberigere”, der ghm. forventer alting indrettet efter islam og deres medbragte klannormer fra den allermørkeste middelalder – og som ghm. gang på gang har held til at få vore lallenaive poltikere, ureflekterende “intellektuelle” og meningsdannerne uden egentlig indhold til konstant at lægge sig på maven for alle gæsternes særkrav og evindelige fornærmethed – ?

Der bliver jo alligevel ikke noget væsentligt tilbage af vore engang så fredelige, sikre og velfungerende højtillidssamfund og vore fantastiske kulturer i Skandinavien at give videre til vore børn og børnebørn mv. Og det allerværste er, at de vil være så hjernevasket med PK-tosserier og forholdt ægte viden, at de ikke engang vil være klar over, hvad de egentlig har mistet som følge af politikernes og “eliternes” forræderi imod deres egne folk – en katastrofe, som de faktisk aldrig nogensinde har haft bare skyggen af et demokratisk mandat til at påføre os.

Leave a Comment