27
jun
Seneste opdatering: 27/6-14 kl. 1053
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-redeker-copenhagen-may-4-2009-096-1

(Foto: Karen Jespersen og Robert Redeker)

Indvandringens følger i Sverige er ude af kontrol. Det er netop blevet afsløret, at 28 piger i en klasse på 30 var om 28 ud af 30 piger i en skoleklasse var omskåret. Det er netop blevet afsløret i den svenske by Norrköping. Indtil videre er der opdaget 60 piger i Nörrköping, som er omskåret. De flere på den helt grove måde, der er gennemgribende lemlæstelse.

Disse pigers tragedie illustrerer på den aller værste måde, at indvandringen i Sverige er ude af kontrol. Den politisk korrekte ’elite’ har åbnet for en masseindvandring fra ikke-vestlige lande, der siger sparto til det antal, man oplever i Danmark og andre europæiske lande. Det gælder både asyl og familiesammenføring. Samtidig har eliten udvist foragt for befolkningen og landets historie og kultur. Resultatet er regulære opløsningstendenser.

Krigen i Syrien betyder, at tilstrømningen når et svimlende omfang, fordi der i realiteten er fri indrejse for mennesker fra Syrien. Søndag kom der et nyt tal. Det lød på 80.000 asylansøgere, skrev Dagens Nyheter. Til sammenligning siger prognosen for Danmark 6.000 asylansøgere i år. Sverige har meget svært ved at håndtere det store antal asylansøgere.

Det betyder for eksempel, at en lille by som Röstånga med 800 indbyggere mellem Landskrona og Helsingborg skal tage imod 300 asylansøgere. Det er samme billede i andre byer. Karen Jespersen: Fortsættes i Berlingske Tidende (Södertälje: Länstidningen stryper invandringskritik i kommentarsfälten.)

Röstånga er en lille by ved den sydlige fod af Söderåsen. I dansketiden hed den Reffstangh, men den har været beboet siden stenalderen. Jeg plejede at købe min honning der, når jeg var på cykeltur i Sverige. Det var hos en gammel mand, der var så blind, at vi måtte betjene os selv til hans fulde tillid. Hvordan han overhovedet fik slynget honningen uden at kunne se, ved jeg ikke. Jeg ser ham for mig endnu og hans forfaldne træhus på Kolemavägen, selvom han må have været død i 30 år. Jeg kan glemme, men aldrig et ansigt.

“Deeply troubled by Sweden”

A U.S.-born Middle East expert says if the United States doesn’t curb Islamic immigration, the whole of Western civilization is in trouble. He suggests putting political correctness aside and doing what’s morally right.

As reported earlier by OneNewsNow, an increasing number of French Jews are leaving for Israel because of the growing influence of radical Islam in that country. And even in Sweden, Islamic immigration is changing that once peaceful northern European nation.

David Rubin, a former mayor of the Israeli city of Shiloh, visited Sweden several weeks ago and says he is troubled by what he witnessed. “”They are seeing a big difference in the level of street crime, in the lack of freedom in their country,” he relates. “The culture of Europe is changing – and the United States is not that far behind.”

“I say now is time for the United States to act to halt Islamic immigration, because if the United States doesn’t do that quickly then the whole of Western civilization is in trouble.” Advice on Muslim immigration: Stop being PC

Jalving interviewer Fjordman

Den norske forfatter og blogger Fjordman, der blev beskyldt for at have inspireret terroristen Anders Breivik, svarer igen med en ny bog.

Han fik skyld for at have inspireret Anders Behring Breivik til den grufulde terrorhandling på Utøya. Men den norske skribent og forfatter Fjordman, der blogger for det amerikanske FrontPage Magazine, har afvist alle associationer og anklager og udsender senere på året en bog med titlen ”Vitne til vanvidd”. Den udkommer på norsk hos det danske Trykkefrihedsselskabets Bibliotek, fordi ingen tør udsende bogen i hans hjemland, og handler om Breiviks terrorhandling og reaktionen derpå. Samt om den store indvandring til Norge.

Fjordman, hvad er det for et vanvid, du hentyder til?

»Jeg sigter både til Breiviks forbrydelse og til indvandringspolitikken, sådan som den føres i Vesteuropa. Breiviks handlinger var vanvittige. Nogle mener, at Breivik er helt eller delvis sindssyg. Dommen fra 2012 fremstår på flere punkter ikke som overbevisende.  Politiet, pressen og myndighederne i Norge har ledt med lys og lygte i flere år efter Breiviks påståede miljø. De har ikke fundet noget. Hans såkaldte terrororganisation Knights Templar ser ikke ud til at have eksisteret andre steder end i Breiviks muligvis sindssyge hoved. Fortsættes Vidne til vanvid FRISPARKET


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 27 juni 2014 - 08:08 - Svar

I betragtning hvor meget fremme i skoene feministerne er i Sverige, er stilheden nærmest larmende!

  Kim Rasmussen

  Posted: 27 juni 2014 - 15:59 - Svar

  Var lige inde paa kvinfo’s hjemmeside for at finde den store overskrift om deres soestre
  fra Somalia og omegn,hvordan de her stakkels piger risikerer at blive skamferet i skridtet paa
  bestialsk vis i Sverige……..nul,niks nada,ikke en skid,end ikke en sagte kaglen.
  Bliver tavsheden endnu mere oeresoenderrivende,vil hoerevaern nok snart blive paabudt.

Ole Burde

Posted: 27 juni 2014 - 08:45 - Svar

Om kort tid vil mindst en af Damarks naboer være et stykke mellemøsten .

Crass Børsting

Posted: 27 juni 2014 - 09:20 - Svar

I never forget a face but in your case, I’ll make an exception.
(Groucho Marx)

Jernhesten

Posted: 27 juni 2014 - 10:33 - Svar

Efter en kedelig start på året hvor der kun kom omkring 1.000 asylansøgere om ugen, så var man oppe på 2.000 i sidste uge og ifølge ”Migga”, så skulle man være på vej mod 3.000 i den her uge.

At 280 ud af 290 kommuner i øjeblikket kører med underskud, og at der hverken er boliger eller arbejde til den store mængde af lavintelligente analfabeter fra nogle af verdens mest barbariske ”kulturer”, bekymrer man sig ikke om.

Det bekymrer selvfølgelig heller ingen af ”tryknapperne” i Riksdagen at der dagligt er en skolebrand, mord og massevis af voldtægter og røverier.

Velkommen til det vilde vesten…eller østen. Absurdistan the land with milk and honey.

  steen

  Posted: 27 juni 2014 - 10:41 - Svar

  Ja, Migga X skriver bla

  Migga_X @migga_x
  418 asylsökande igår. Det blir sammanlagt 1885 asylansökningar under veckans fyra första dagar.

  Migga_X @migga_x
  Som jämförelse tog Finland emot färre asylansökningar totalt under hela första halvåret än vi gjort de senaste tre dagarna.

  Migga_X @migga_x
  498 asylansökningar igår. Totalt 1467 på TRE DAGAR.
  Vansinne.

Visionären

Posted: 27 juni 2014 - 10:46 - Svar

F! i Sverige tar hellre upp utvinning av guld som ett större problem, eftersom det är “manligt kodat” (sic)???

Huruvida F! anser att knivskärning i små barns underliv är ett “manligt kodat” problem framgår dock inte, eftersom de tydligen inte tycker att saken är värd att ens tas upp till debatt.

Tydligare än så kan väl knappast F!:s prioriteringar i frågor om människosyn beskrivas.

V

Machiavelli

Posted: 27 juni 2014 - 11:40 - Svar

Fjernet indlæg fra JP. Den slags ting må man ikke skrive.
For at sætte tingene ind i det rette perspektiv, så bør man afsluttende være klar over, at politikere som Anna Mee Allerslev og andre vestlige politikere med deres ideologi om åbne grænser og masseindvandring fra ustabile muslimske samfund aktivt støtter islamiseringen af Europa og dermed opløsning af nationalstaterne. Når der således er nok af Shia muslimer og Sunny muslimer i Danmark vil de voldelige sammenstød mellem disse to grupper naturligvis fortsætte og forvandle Danmark til en slagmark.

Vi har med andre ord at gøre med politikere, der forråder deres eget samfund ved at udlevere det til et fremtidigt kaos. Dette er naturligvis landsforræderi af værste skuffe, hvad skulle det ellers være, og det kræver naturligvis, at den slags politikerne på et tidspunkt skal stilles til ansvar for deres gerninger.

JensH

Posted: 27 juni 2014 - 14:58 - Svar

Det værste er, at udviklingen i Sverige kan ikke undgå at få indflydelse på landene i “nabo-laget”, herunder Danmark. BEvares, et eller andet sted kan det da fryde mig, at de opblæste og selv-overvuderende indbyggere i Københavns kommune får lov at “smage” multikulturens konsekvenser for alvor, (via naboskabet med Malmø/Skåne). Det er jo lige præcis denne multikultur de har så ihærdigt har stemt for ved stort set alle kommune- og Folketingsvalg.

Men desværre vil de negative konsekvenser også ramme folk i omegns-kommunerne. Jeg har venner helt ude i Egedal kommune, hvor de stort ingen “kultur-berigere” har, men alligevel har de oplevet ballade med ‘unge med anden etnisk baggrund’ i forbindelse lokale ungdoms-fester. De kommer simpelthen rejsende ind fra andre kommuner når de hører der er en lokal ungdoms-fest (eller ungdoms-diskotek), og laver masser af ballade. Den lokale politidirektør har vist som ‘løsning’ på problemet anbefalet, at man stopper med at afholde disse lokale ungdoms-arrangementer (den lader vi lige stå et øjeblik!!!).

  Elefanten

  Posted: 27 juni 2014 - 16:06 - Svar

  I Weekendavisen fra d. 20. juni skriver midlertidig professor Thomas Hoffmann om muslimer som party-crashere (fest-ødelæggere). De følger bare deres profets eksempel.

Bjovulf

Posted: 28 juni 2014 - 04:22 - Svar

Skal man le eller græde? 😀

Nogle gange får man nærmest fornemmelsen af at være en ufrivillig tilskuer,
som er “tvangsindlagt” til at overvære en eller anden form for avanceret
absurd totalteater, når talen falder på Sverige og dets selvpåførte ulykker.

Feministiskt initiativ vill se mindre guld ( overskriften er fra Fria Tider )

http://www.folkbladet.nu/822164/mer-vard-mindre-guld

Mer vård, mindre guld
Publicerad i onsdags kl 23.00

Debatt. Det satsas för mycket resurser för framställning av guld, resurser som kan användas i välfärdssektorn i stället [!!!], skriver företrädare för Feministiskt Initiativ.

Både i Sverige och i många andra länder finns åtskilliga ton guldtackor lagrade i diverse bankvalv och källare, till vilka en omfattande bevakning är kopplad. Till ingen nytta ligger dessa guldtackor lagrade som ytterst kostsamma hyllvärmare i decennier och sekler. Såsom väl känt, speciellt bland fattiga, bör varje kostnads rimlighet ifrågasättas och en rimlighetsbedömning behöver göras.

Självklart går det att göra vettiga saker av guld: Till exempel kan guld användas som ett skonsamt, återvinningsvänligt och slitstarkt tandfyllningsmaterial. Med tanke på att en sådan användning kräver förhållandevis små guldmängder [ 😀 – det har altså også masser af andre anvendelser – bla. mikroprocessorer, katalysatorer og højkvalitetsstik ], vilka lätt kan återvinnas samtidigt som ofantliga mängder renat guld står lagrade i kostsamma bankvalv framgår det tydligt att det inte finns någon nämnvärd anledning att betrakta behovet som större än tillgången, vilket medför att det inte heller finns någon som helst rimlig anledning att prioritera gruvdrift för guldets skull.

  Bjovulf

  Posted: 28 juni 2014 - 04:26 - Svar

  Feministiskt initiativ vill se mindre guld

  http://www.friatider.se/feministiskt-initiativ-vill-se-mindre-guld

  Publicerad 26 juni 2014 kl 19.44

  Ekonomi.Guld är “manligt kodat”. [!!!!!] Därför bör framställningen av guld minska och pengarna istället satsas på “kvinnligt kodade” områden, som vård och omsorg, enligt Feministiskt initiativ.

  I en debattartikel i Folkbladet skriver Fi-företrädarna Kajsa Markström och Saašha Metsärantala att alldeles för mycket resurser läggs på att framställa och förvara guld.

  Pengarna som kunde frigöras från det området kunde istället användas för viktigare saker, menar debattörerna. Anledningen till att så inte sker är att “det som är manligt kodat brukar värderas högre än det som är kvinnligt kodat”. [ !!!!! 😀 ]

Marit

Posted: 28 juni 2014 - 10:11 - Svar

Sverige må vel være det sjukaste landet i hele den vestlige verden. Forøvrig mener jeg at “stridshingsten” deres bør tvangskastreres.

HH

Posted: 28 juni 2014 - 12:48 - Svar

Marcus Aurelius kom i mina händer: “Självbetraktelser”. I Åttonde boken, 2, står det i början: “Spörj dig själv vid allt vad du gör: i vilket förhållande står denna handling till mig?”

Jag fick genast en massa tankar och, tror jag, en viss insikt. Projicering! Där var det! Är inte dagens politik i Sverige något annat än projicering? Almedalsveckan ska låta kyrkklockorna ringa när de fula och oönskade tar till orda, d v s Svenskarnas parti. Och genom åren har denna projicering vidlådit SD, som är ett parlamentariskt parti i vår riksdag. Med andra ord: de svenskar som envisas med att rösta på dem är likaledes oönskade.

Projicering i sin enklaste form hittar vi i reklamen. Så här: tycker du inte om att hacka lök eftersom du inte tycker om att få svidande tårar i ögonen? För 20 kronor löser vi ditt problem! Köp lökhackaren Kalle – och du blir av med problemen! Finns hos din närmsta handlare…

De partier som nu strider om gunsten hos väljarna rider på lökhackarvågen. De pekar finger på ett orwellskt sätt i akt och mening att få väljaren att bortse från de egna partiernas illa genomtänkta politik.

Jag tycker mycket illa om det här och jag ska uppriktigt säga att jag ångrar djupt att jag överhuvudtaget röstade vid EU-valet. Och jag upptäckte att jag inte var den ende som mådde mycket dåligt av allt uppslammat hat och fula ord.

Projicering har naturligtvis alltid förekommit. Det underliga är bara att inga röstanalytiker stiger fram och berättar detta. Idag är det mer förekommande än någonsin. En ful tanke smög sig in: kanske Reinfeldt & Co helt enkelt betalat ett gäng gossar att sätta upp en projiceringsfasad kallad Svenskarnas parti för att få den projicering man behöver?

Allt är möjligt i denna snöda värld.

Leave a Comment