29
jun
Seneste opdatering: 30/6-14 kl. 2034
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tabun finns i alla kulturer, alla samhällen och alla familjer, men ingenstans finns så många levande tabun som i Sverige. Varför är det så? Idag tar vi upp det första tabut – invandring. Gäst i studion är journalist och socionom Gunnar Sandelin. Mikael Jalving. Ind til programmet ringer bla. politikeren Fredrick Federley (C).

Sandelin kommer også i morgen, men også juristen og forfatteren Ilan Sadé.

Sandelin berättade vad som fick dem att skriva böckerna.

”Vi var frustrerade över det svenska debattklimatet, som blivit allt sämre med åren. Vi hade under många år försökt få in debattartiklar om Sveriges extrema asylpolitik, men det var helt omöjligt. Detta får inte diskuteras, trots att Sverige nu tar emot fler asylsökande än Tyskland med sina 82 miljoner invånare och dubbelt så många som de övriga nordiska länderna tillsammans!”

Gunnar Sandelin berättade för den luttrade, men ändå häpne Mikael Jalving att kritik mot den svenska invandringspolitiken helt enkelt inte är möjlig. Antingen släpps man inte fram eller så fördöms man som rasist och främlingsfientlig och få se sin karriär spolierad. Själv träffar Sandelin journalistkolleger på undangömda platser. De berättar att de skulle vilja rapportera om den havererade invandringen, men vågar inte.

Som motvikt till Gunnar Sandelin var centerpartisten Fredrik Federley med på telefon. Inte oväntat hävdade han att invandringen inte alls är tabu, utan debatteras varje dag i Sverige. Sandelin kontrade: ”Fel! Det är integrationen som debatteras och den når vi aldrig någon lösning på så länge vi fortsätter fylla på med hundratusentals nya, varav cirka 60 procent är analfabeter. Samtidigt som Sverige har den minsta andelen lågkvalificerade arbeten i Europa – bara 2,5 procent jämfört med snittet i EU som är 17 procent.”

Skulle nogen undre sig over, at Jalving benytter sit ikke ganske perfekte svenske, skal de vide, at det er det eneste der er at gøre, hvis man ikke vil sætte alle lyttere af nord for den skånske slette, som ikke er over 50 og akademikere. Det er de sproglige vilkår i dag. Der er et længere interview med Mikael Jalving på engelsk i The Local – den danske udgave, altså: Danes want Swedes to break ‘spiral of silence’. Den svenske udgave henviser dog. Også venstreavisen Information  skriver om programmet: Hvad taler svenskerne ikke om?

Heidi Avellan och Mads Brügger om samtalsklimat i Sverige och Danmark

En svensk borgerkrig ?

[..] Mona Walter er ikke i tvivl om, at Sverige tvinges ud i en blodig borgerkrig i løbet af et årti eller to, hvis ikke den offentlige samtale åbnes, og det bliver muligt at kritisere den vanvittige masseindvandring til Sverige fra især muslimske lande. På den ene side vil fremmedfrygten vokse; på den anden side vil islams proselytter og bander bliver stærkere.

Jeg sad paf tilbage og lovede at invitere hende ind i mit kommende radioprogram ”Danmarks Stemme” på Radio24syv, som i juli vil rette mikrofonen mod de mange svenske samfundstabuer, herunder bl.a. indvandring, islam, nationen, kriminalitet, straf og den udbredte forestilling om, at Sverige er en humanitær stormagt. Med gudernes hjælp kommer Mona Walter i studiet den 21. juli, det tør jeg godt annoncere, og jeg vædder gerne en kasse af de kolde på, at ingen andre nordiske medier tør invitere hende i studiet før mig. For hun må jo være ekstremist. Og se, hun kender Lars Hedegaard! Mikael Jalving: En ekstremist, eller …

(Mona Walter lämnade islam och konverterade till kristendom. Idag lever hon under dödshot. Pressekonference på Christiansborg m. video. Anne Marie Waters, der forlod Labour i oktober, deltog også: Death threats issued as Sharia Watch launches in London)

Mona Walter er ikke den første, den har fået det mareridtsagtige idé om en mulig borgerkrig på sigt. En svensk officer fik mirakuløst lov at tænke højt om den i Aftonbladet i 2008. Selv er jeg desværre kommet til at regne det for en fuldt mulig risiko, en frygt der mildt sagt ikke er slået bredt igennem. Kun onde mennesker har onde drømme, kan jeg forstå. Sveriges väg mot katastrof. Så kan ett fantastiskt land med många goda människor förstöras av inbördeskrig.

Hemma i Sverige inser jag sakta men obehaglig säkert att just dessa faktorer i stigande utsträckning gäller även oss. En och annan i bekantskapskretsen har satt mellanmjölken i vrångstrupen när jag hävdat dessa teser, men låt oss granska dem sakligt


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ole Burde

Posted: 30 juni 2014 - 07:36 - Svar

Ordet ”Borgerkrig” i den europæiske forstand kommer nok næppe til at dække det som vil ske, ihvertfald ikke i kapitel 1 .
Magteliten vil så længe som muligt gøre sit bedste for at det bliver en ”borgerkrigsaktig” tilstand hvor fronterne bliver flydende og udefinerede . De vil pumpe politi og militær fulde af ”minoriteter” , og efterhånden som den økonomiske system degenerer sig mod større og større ulighed , vil den velaflønnede del af minoriteterne have fælles interresser med resten af systemet …Først langt senere er det sandsynæigt at en ETNISK baseret borgerkrig kan udvikle sig.

Bjovulf

Posted: 30 juni 2014 - 11:09 - Svar

Danmarks Röst – Radio24syv

Premiär för Danmarks Röst med Mikael Jalving idag klockan 10!
Varför är det så provocerande att prata om invandring i Sverige? Vad tror du?
Gäst i studion är journalisten, socionomen och författare Gunnar Sandelin.

Jalving & Sandelin i “Danmarks Röst”

https://www.facebook.com/692040934195722/photos/a.694026270663855.1073 741829.692040934195722/694026277330521/?type=1&relevant_count=1

“Danmarks Röst” – seriens første program som podcast.

http://arkiv.radio24syv.dk/video/10012437/danmarks-rost-30-06-2014

norje

Posted: 30 juni 2014 - 12:27 - Svar

Blir nok sannsynligvis en fortsatt fordrivelse av svensker enn en borgerkrig, svenskene brgynner jo å komme i mindretall i stridsdyktige aldersgrupper flere steder allerede, og moralen er lav. Man lar seg jo fordrive fra bydeler i Malmø i dag, så hvorfor skal det være annerelses i fremtiden? Eneste som kan redde det landet er stengte grenser og godt organiserte massedeportasjoner utført av det svenske militære i løpet av 2-3 år, om de da har noen hær lenger. Men det er muligens langt utenfor hva som er politisk mulig i det landet.

geoff cain

Posted: 30 juni 2014 - 12:53 - Svar

Enig med Norje. der kommer ingen borgerkrig. krig kræver to parter. den ene part har allered givet op. se virkeligheden i øjnene, kære venner

  Morten - - -

  Posted: 30 juni 2014 - 14:17 - Svar

  Givet op og givet op … Det er sandt, at det er til det kontraproduktive unyttigt at forestille sig en borgerkrig, uanset om man vil forebygge den, eller evt. tilskynde til den. Den kommer ganske rigtigt bare ikke. Vi fører ikke den slags krig mere i vor kultur. Blandt andet derfor kommer der ingen sådan krig.

  Men det er jo netop de, der ikke har givet op, som bør forholde sig til denne realitet, i stedet for begærligt at indsuge den “hævnopium”, der fremkalder “borgerkrigshallucinationer”. Opium sløver.

  Fantasien om “borgerkrigen” er ikke andet end de magtesløses trussel om en “regnskabets time” for magteliten. Den er end ikke en skrækvision. Bare en drøm om revanche for forsmædelse. – En drøm om æresoprejsning, for de, der tilforn arrogant blev affærdiget som blot “racister”.

  Vi er kommet så vidt i erkendelse nu, at det er på tide at skrinlægge den slags vredesdulmende forestillinger og se nøgternt på den uafvendelige situation, vi befinder os i. Indvandringen vil fortsætte, til det ikke længere er attraktivt at indvandre. I lyset af dette faktum: Hvad gør vi? Hvad vil vi?

  – – –

   norje

   Posted: 30 juni 2014 - 16:36 - Svar

   “Vi fører ikke den slags krig mere i vor kultur. Blandt andet derfor kommer der ingen sådan krig.”

   Vi får se om slike moralske patos står seg når velferdsstaten bryter sammen i de skandinaviske land, og tilværelsen begynner å handle om primalinstinkter og overlevelse, jeg tviler.

    Morten - - -

    Posted: 30 juni 2014 - 17:21 -

    Det er vel ikke usandsynligt, at systemet ikke bryder sammen, men simpelthen forandrer struktur, fordi vi roligt vender det ryggen? Det kunne være en heureka-løsning. Men det er nok for tidligt at drøfte den tanke.

    – – –

    steen

    Posted: 30 juni 2014 - 17:42 -

    Det er en glidende bevægelse, som Sveriges seneste finansminister har gjort med bravour.

    Hvis man studerer svensk velfærd 1995 og 2014, vil man se en gevaldig slanking af velfærdsstaten. Ikke at den ikke trængte til det, men dog ikke derhen at hundredetusinder fattigpensinærer ikke går til tandlægen, har råd til medicin eller kun får et halvt æg i stedet for et helt – visse steder, i al fald. Ikke i milliarderne, der er postet i ghettoerne til ringe nytte.

    Hvis disse kunne mobiliseres politisk, ville det uværende etablissement ryge permanent på pension. Desværre er svenskerne grundlæggende upolitiske, og generationen af pensionister er vant til, at man kunne stole på politikerne. Det bliver den værste brøler, de kommer til at begå i deres liv.

  steen

  Posted: 30 juni 2014 - 14:22 - Svar

  Det er svært at forstille sig ‘hvor’ og ‘hvornår’, når man egentlig bare ser en kommende katastrofe, som jeg i mangel af spåmandsevner går med på at kalde “borgerkrigen”.

  Det kan antage tusinde former, kun vores viden om islam og vores erfaringer af episoder fra dagligdagen, kan løfte sløret en lille smule, for hvilken fremtid vi går ind i. Vi ved, det går galt, det er allerede gået noget galt, men fordi det er sket over nogle årtier, mærker vi ikke at vi koges langsomt. Hvordan det går galt, kan vi kun ane.

  Ingen havde set Breivik komme. Tænk hvis han var gået ind i en moske, og havde skudt 77 mennesker. Tænk hvis det var sket i Sverige eller i Tyskland. Tilfældigheder spiller altid en rolle.

  Desværre synes jeg, at enhver ond spådom om fremtiden, som jeg har hørt fremsat i tyve år, er blevet til virkelighed hurigere end jeg forestillede mig.

  Muslimske terror- mord og mordforsøg i Danmark og Europa? Bare i år 2000 kunne man næsten afvise det som galskab.

   Morten - - -

   Posted: 30 juni 2014 - 14:41 - Svar

   Jeg er helt med på, at terror kan tiltage til et vist niveau. Ligeså den omsiggribende rodløshed og deraf følgende meningsløs vold – sommetider i “ideologiske klæ’r”. Men vores respons er jo, som du siger, at vænne os til det “uacceptable” (= politisk acceptable).

   En større muslimsk oprørsbevægelse kan sin side også kun vanskeligt nedkæmpe det danske system, da den reelt ikke har noget bæredygtigt alternativ at stille op. Og det ved LANGT de fleste muslimer allerede udmærket. Så efterhånden som de unge generationer bliver mere og mere voldstilbøjelige, bliver de også mere og mere systemafhængige. Rodløse mennesker er farlige for individer, men ikke for systemet. Den Kreative Klasse vil højst opleve dem som “irriterende” – fordi de tvinger eliten til at hente deres børn i egen bil, når de har været til fest og arrangementer.

   Efter den fase skal der imidlertid ske noget andet. Det er klart. Så der er ingen grund til at opgive ævred.

   – – –

   Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

   Posted: 30 juni 2014 - 18:13 - Svar

   Känns det inte som om utvecklingen accelererar? Kanske inte på ytan i Sverige just nu, men jag är övertygad om att utvecklingen i Europa hänger helt samman med den i Mellanöstern och Afrika, och där accelererar det definitivt. Inte heller kunde väl så många tro att “Den Arabiska Våren” skulle få så snabbt och brett genomslag som den fick – med avgörande bidrag från NATO/EU i Libyen.

   När nu Kalifatet är utropat av ISIS – som hädanefter bara kallar sig Islamiska Staten, IS, så kan det gå ännu fortare. Libanon blir snart indraget. Nigeria går mot en liknande kollaps och Kenya dras in allt mer. Överallt ser vi att interna krafter spelar ett dubbelspel och skrupellöst utnyttjar sin insiderposition i krigföringen.

   Och här kommer vi till kärnfrågan: Hur försvarar sig en demokrati mot en beslutsam och hänsynslös minoritet, som är fast besluten att själv utnyttja alla demokratins fördelar, både i anfall och försvar? Under andra världskriget var svaret enkelt; kommunisterna internerades i Sverige, nazister internerades självklart i England och japaner internerades i USA (må så vara utan bevis, men risken var för hög). Inget konstigt med det. Idag ser jag ingen, utom Per Gudmundson, i svenska medier eller i politiken, som ens varnar för Al Qaidas/ISIS växande makt. Varför?

   norje

   Posted: 30 juni 2014 - 18:32 - Svar

   Ingen havde set Breivik komme. Tænk hvis han var gået ind i en moske, og havde skudt 77 mennesker.

   På et tidspunkt beskriver han faktisk planer om å sprenge en trailer lastet med propan i en stor muslimsk ansamling mennesker, med et tresifret eller firesifret antall døde som resultat. Så han tøyer definitivt rammene for hva som er mulig å forestille seg av bestialitet fra et enkeltmenneske, og så vidt jeg husker gikk han vekk fra planene fordi han trodde det bare ville medføre sympati for muslimer. Men det ville mer sannsynlig som du insinuerer ha kunnet startet en borgerkrig i fredelige Norden, slike scenarier men i langt mindre skala er nok de nordiske overvåkingstjenestenes virkelige mareritt.

    Morten - - -

    Posted: 30 juni 2014 - 20:02 -

    En enlig Breivik gør ingen borgerkrig. Mere ensom i sin handling end akkurat Breivik kan man ikke tænke sig nogen. Han vidste, at han ikke kunne meddele sig til én eneste i denne verden. Og det skulle dog sige noget. Breivik er ikke et argument i borgerkrigsforestillingens favør. I grunden: Tværtom.

    – – –

Bjovulf

Posted: 30 juni 2014 - 14:51 - Svar

Nogle svenske reaktioner: 😉

https://www.flashback.org/t2401657

  steen

  Posted: 30 juni 2014 - 14:58 - Svar

  Det spændende bliver jo, – da det varer i en hel måned – om der kommer andre MSM reaktioner end SR P 3’s temmelig infantile.

  Skal vi vædde på, at de ignorerer det? Lige inden et valgkampsopløb, det går sgu ikke at skrive om.

Bjovulf

Posted: 30 juni 2014 - 14:56 - Svar

Tyrkiet afviser egne borgere strandet i Danmark

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/06/29/0629230537.htm

En gruppe afviste unge tyrkere er strandet i Danmark, fordi Tyrkiet ikke vil give dem pas til at rejse hjem.

Tyrkiet vil ikke udstede pas til en gruppe unge tyrkiske statsborgere, som er strandet i Danmark, efter at de har fået afslag på familiesammenføring [?!?! – Hvordan har de så fået lovt at komme hertil?] og nu opholder sig ulovligt i Danmark, skriver Politiken mandag.

Det viser et notat, som Justitsministeriet har sendt til Folketinget. Konsekvensen er, at gruppen af unge tyrkere ikke kan sendes tilbage til Tyrkiet.

  Moran ya Simba

  Posted: 30 juni 2014 - 18:26 - Svar

  Jvf. min egen kommentar hvor jeg forudsiger (ikke “ønsker” men forudsiger baseret på de data jeg kender, analogt til en vejrudsigt) totalkrig, forestiller jeg mig at vi kan blive nødt til at erobre større landområdet i Mellemøsten som vi så kan bruge til at modtage alle de der ikke vil omvendes ud af Islam (hvordan vi undgår falske omvendinger, taqiyya, ved jeg endnu ikke…)

   Hans Und

   Posted: 30 juni 2014 - 18:45 - Svar

   Vi kan tage ved lærer af, hvad der er kendt som den spanske inkvisation.

   Den var i hovedsagen en juridisk metode, der sikrede fair play for den der blev beskyldt for at være falsk konvertit. Og den var langt mindre blodig end sit rygte. Egentlig tortur gik man forholdsvis hurtigt væk fra og endte med water boarding.

   Det den afløste var en kombination af pøbeljustits og hvad en lokal embedsmand nu tilfældigvis mente var rigtigt. Og så skal man huske på, at muhammedanerne skam havde fået valget. Forlad Spanien eller konverter.

   Bjovulf

   Posted: 30 juni 2014 - 18:46 - Svar

   Det lyder da som et godt koncept 😉

   Morten - - -

   Posted: 1 juli 2014 - 14:24 - Svar

   @ Moran ya Simba:

   Din analyse af “det sete” medtager ikke “øjet, der ser”. At du skønner, at visse omstændigheder rummer konfliktpotentiale, siger ikke noget om, hvordan en konflikt vil udspille sig. Sætningen “jeg kender menneskene!” som præmis for en vurdering af reaktionsmønstre er et af de mest uvidende udsagn, som tænkes kan. Forandringen i bevidsthed (“øjet, der ser”, kulturen) og derfor i reaktionsmønstre er præcis det karakteristiske ved de dynamiske kulturer, som den danske. Faktisk er forandringen i vores reaktionsmønstre det, vi kan måle vores udvikling på, og udgør et ensrettet, lineært aspekt af vores historie.

   Jeg kan forstå, hvis du frygtede, at vores kultur sover stille ind. Men jeg kan ikke forstå, at du frygter, at den evt. falder – eller, som du forventer, vinder en glorværdig sejr – på ærens mark i et vitalt, enigt, og beslutsomt forsvar for sig selv. Vi kan jo ikke engang stoppe, knapt nok hæmme, indvandringen. Fordi der ikke er positiv vilje til det. Simpelthen.

   Vi tænker desuden ikke i krig mere, som i gamle dage (her medtager jeg selvsagt ikke primitive voldsfantasier). Den tid er definitivt omme.

   Og det er ikke defaitistisk udlægning. Det er bare en påpegning af nødvendigheden af nyorientering. Situationen er ikke håbløs. Det er bare visse løsningsmodeller, der er.

   – – –

Ramona Fransson

Posted: 30 juni 2014 - 14:58 - Svar

Hej Mikael! Mycket intressant att lyssna på detta nya program! Din svenskdanska är helt okej! -:) Kanske kan detta program lyfta debatten även i Sverige. För är det något Sverige behöver så är det en debatt i detta ämne: Flyktingpolitik! Jag tycker oändligt synd om de som arbetar på migrationsverket.
MVH
Ramona Fransson

Bjovulf

Posted: 30 juni 2014 - 16:19 - Svar

Interview in English with Michael Jalving about “Danmarks Röst” / “The Voice of Denmark”

Danes want Swedes to break ‘spiral of silence’

http://www.thelocal.dk/20140629/danes-want-swedes-to-break-spiral-of-s ilence

Published: 29 Jun 2014 21:02 GMT+02:00
Updated: 29 Jun 2014 21:02 GMT+02:00

A new Danish radio programme hopes to get Swedes talking about taboo subjects. The Local spoke with host Mikael Jalving about the cultural divide between Denmark and Sweden when it comes to discussing social issues.

For two countries that have so much in common, Denmark and Sweden have vastly different approaches to the public debate.

While Swedes accuse Danes of taking their zeal for the freedom of expression to extremes (see the Mohammed cartoons), Danes in turn view Swedes as a conflict-adverse and repressed lot whose self-censorship has left them with their heads in the sand.

This key difference will be at the heart of a new programme on the Danish radio station Radio24syv. The programme, Danmarks Röst (Denmark’s Voice), will be aired from Copenhagen but targeted at an audience on the other side of the Øresund.

The Local asked the programme’s host, Danish historian and author Mikael Jalving, about his effort to help Swedes deal with taboo subjects.

Why do two countries that are otherwise so similar have such differing approaches to public discourse?

“It’s really a fascinating question. After all, we look alike, we sound alike, we dress alike, and we even eat alike – generally speaking. We tend to ally on international affairs and tend to agree on major issues related to the social-democratic welfare state.

But there are a lot of differences and barriers between us, one of them being that the presence of dissent and ideological tensions is much more taboo in Sweden than here. The political nobility of Sweden seems to be obsessed with mainstreaming the right ‘värdegrund’ [values] of tolerance, equality and multiculturalism. So it’s not just a difference of opinion on certain topics, but rather how we tackle issues and taboos.”

Moran ya Simba

Posted: 30 juni 2014 - 17:49 - Svar

Borgerkrig og Sverige? Nej, jeg tror det ender i totalkrig større Anden Verdenskrig og hele Europa og Mellemøsten i suppedasen. Jeg frygter primært fire ting (og begræder det enorme tab a liv jeg forventer):

1) At atomvåben vil blive brugt mod os eller at atomkraftværker vil blive sprængt i luften (een af de vigtigste grunde til at komme af med atomkraft)

2) At vi ikke gør det færdigt men, når det bliver klart at Islam ikke kan vinde (oppositionen mod det der foregår vokser jo eksponentielt lige nu, senest klart set ved EU valget, så jeg tror ikke Islam vinder), bliver der lavet en “fredsaftale” der hverken får afgjort stridsspørgsmålet om Islam’s plads, eller mangel på samme, i Europa eller det reelle styrkeforhold.

Altså, med en mangelfuld analogi, noget der minder om afslutningen på Første Verdenskrig snarere end Anden (og, for at videreføre denne analogi mener jeg at vi skal have ækvivalensen til FDRs krav om betingelsesløs kapitulation, nemlig Islams afskaffelse i Europa eller på verdensplan. Og jeg tror “lederne” vil stoppe før dette med en “forhandlingsfred” der bare vil sikre endnu en runde venter på næste generation.)

3) At vi IKKE får hjælp fra USA. Mange, jeg selv inklusive, har lidt en tendens til at tænke at “hvis alt går galt, kommer USA til sidst og redder os.” Jeg håber MEGET at få USA som allieret hvis (når) “braget” kommer. Men der er nogle farer vi skal være opmærksomme på allerede nu: Vi er enormt sårbare for at håndfaste tiltag mod Islam i Europa, vil blive fremstillet i USA som at EUROPÆERNE er de “onde nazister og racister” der “forfølger uskyldige muslimer”. Det skyldes altovervejende politisk korrekthed som faktisk er mere farligt for os end Islam selv er.

PRÆCIS dette er sket med Hillary Clinton’s (helt utrolige) forsøg på at undergrave Indiens nyvalgte “hardline” PM, Modi, da han var Chief Minister (svarende til guvernør) i staten Gujarat hvor der var optøjer og en del muslimer blev slået ihjel (som gengældelse for at et tog m hinduistiske pilgrimme var blevet brændt af). Idag står USA med et forhold til den næstmægtigste demokratiske leder, Indiens PM, i ruiner. http://www.sunday-guardian.com/news/obama-quietly-reverses-hillarys-ge t-modi-policy Og det samme mønster ses her hvor den anerkendte NY TIMES journalist Nicholas Kristof rapporterer om hvordan “buddhister forfølger muslimer i Myanmar.” Ingen spørgsmål om hvordan i alverden det dog er lykkedes at provokere buddhister til at “forfølge” andre. http://www.nytimes.com/interactive/2014/06/16/opinion/nicholas-kristof -myanmar-documentary.html?_r=0 Og her skal det huskes på at USA IKKE er et parlamentarisk system.

Præsidenten, EEN person, bestemmer næsten almægtigt USAs udenrigspolitik op til men ikke inklusive, krigserklæringer (det har præsidenter iøvrigt lært at omgåes…) Med andre ord, USAs position når det kommer til et opgør i Europa mellem europæere og muslimer er et totalt wild card. De kan faktisk vælge begge sider, modsat hvad mange nok antager (forhåbenligt vælger de vores. Men hvad hvis de har Obama II, denne gang endnu mere PC…) (En historie i sig selv men Indien, den anden demokratiske kolos, er langt mere tilbøjelig til at se Islam som vi gør. Modi’s BJP (m endnu en dårlig analogi, Indien’s hinduistiske svar på USAs republikanere eller vores DF) vandt en helt utroligt stor sejr. Vores overlevelse kan faktisk afhænge af at han får Indien’s økonomi til at vokse voldsomt så Indien dels bliver stærkere og så BJP har bedre mulighed for at vinde fremtidige valg og flytte Congress partiet over i en mindre socialistisk/Islam appeasende retning for at kunne konkurrere m BJP).

4) At reaktionen på Islams tyranni bliver et modtyranni. Altså, med den sidste dårlige analogi jeg vil servere her, at en arvtager til Hitler snarere end en til Churchill, bliver sat til at sige stop for islamisering.

Alle fire meget alvorlige sager. Jeg tror der vil komme gensidige elementer af folkedrab mellem muslimer og europæere. Hadet, frygten og mistilliden er gensidigt ved at vokse sig rigeligt stor til at dette kan ske. Og der vil komme massiv hjælp til muslimer i Europa fra Mellemøsten. Muligvis i form af regulære militære angreb over Middelhavet. Men jeg tror ikke Islam “vinder” sådan at vi vil blive islamiseret. Fordi det for flere og flere begynder at fremstå som langt værre end krig.

  Moran ya Simba

  Posted: 30 juni 2014 - 18:02 - Svar

  Mht pkt 3 (som blev så langt fordi jeg syntes det krævede forklaring), vil jeg tilføje at vigtigheden af at folk som Robert Spencer og Mark Steyn forklarer amerikanere (der overhovedet ikke har samme mængde problemer m muslimer i antal og adfærd og derfor oftest ikke forstår hvor undergravende og farlig Islam er), ikke kan overvurderes. Som med BJP i Indien, kan de folk være nøglen til at sikre at USA vælger “rigtigt” når der skal vælges side. Samarbejde med dem, med Israel lobbyen (den del der forstår at Islam selv er problemet’s kerne, for Israel som for os) og europæeres indsats for at forklare “Hr. og Fru. USA” (inklusive amerikanere der ikke har afstamning i Europa og som jo er en voksende del af befolkningen i USA), hvad Islam er ved at gøre ved europæiske samfund, er utroligt vigtig. Og det er noget der skal gøres NU. Når det går løs begynder folk at antage at det meste er krigspropaganda.

  Angela

  Posted: 30 juni 2014 - 23:08 - Svar

Bjovulf

Posted: 30 juni 2014 - 18:50 - Svar

Omtale af Radio24syv’s “Danmarks Röst” på SR P1 – interview med Mads Brügger 😉

Danskt radioprogram ska “hjälpa svenskarna”

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3304&grupp=6240& artikel=5902037

Det är ett ängsligt samtalsklimat i Sverige, och svenskarna vågar inte prata om tabubelagda ämnen som invandring, feminism och vargjakt. Det menar ansvariga för ett nytt danskt radioprogram, Danmarks röst, som börjar sändas i dag och som också vänder sig till svenskar.

Samtal med Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Sydsvenskan och Mads Brügger, programchef Radio24syv i Danmark. [ 11 minutter ]

steen

Posted: 30 juni 2014 - 18:54 - Svar

Heidi Avellan er en PK’it fra Sydsvenskan. Jalving havde hende som gæst i 24-7 for et par år siden. Hun er not amused, hører jeg. Faktisk illustrerer hendes indlæg netop 24-7 ‘ s pointer fra i dag

Gid hun ville ryge med her

700 journalistjobb har försvunnit det senaste året.

  Bjovulf

  Posted: 1 juli 2014 - 17:41 - Svar

  Ja, “hen” er da vist helt uden for pædagogisk rækkevidde / räckhåll –
  “hen” har jo ikke fattet “ett dugg av”, hvad dette i virkeligheden
  handler / rör seg om.

  Hvordan er det egentlig muligt at være så uvidende / okunnig som
  svensk journalist?

  Nå, ja – det er måske bare en måde at overleve på i den branche.
  Til sidst bliver man et offer for sin egen reflektoriske frelsthed
  og politiske korrekthed på autopilot, og så glemmer man åbenbart
  helt at tænke SELV og at forholde sig til den barske virkelighed,
  mens man bare lever “lykkelig uvidenhed i sit indre luftkastel /
  luftslott med alle sine “dybsindige” ønsketanker.

Ludvig

Posted: 30 juni 2014 - 19:54 - Svar

Försökte gratulera Danmarks röst i förmiddags enligt anvisningar(dr@radio24syv.dk)men fick veta av Postmaster general Outlook att det inte skickades på grund av “security policies”. Obegripligt.
Så här var min text:

Att.: Mikael Jalving
Tack för toppenbra invigningsprogram och jättemycket lycka till med fortsättningen!

Tänk att få andas fritt i 55 minuter varje dag i en hel månad!

Fint att Gunnar Sandelin är med imorgon också.

Mycket vänliga hälsningar

  Ludvig

  Posted: 30 juni 2014 - 21:25 - Svar

  Det var fint att Mikael Jalving fick med en motröst till Sandelin i premiärprogrammet Danmarks röst. Centerpartisten Federley är en juvel – i den meningen att han är helt självavslöjande för den som har öron att höra med.
  Mången dansk satte väl förmiddagskaffet i halsen när de fick höra den gossens utomvärldsliga svada.
  Den sorten matas vi dagligen och stundligen med i vår svenska statsradio och dito TV.

  Arma land!

  Bjovulf

  Posted: 1 juli 2014 - 03:35 - Svar

  Jag tror, den fungerar nu, Ludvig ( dr@radio24syv.dk ) –
  den tog i alla fall imot min testmail 😉

steen

Posted: 30 juni 2014 - 20:26 - Svar

Ludvig, det kan ikke være deres mail. Det har intet med DR at gøre, (deres Sveriges ekspert, Barnekow, kunne ikke fanatasere om at lave sådan noget) det er en, borgerlig alternativ station, der hører under den Berlingske koncern.
prøv her http://www.radio24syv.dk/dig-og-radio24syv/kontakt-os/

  Ludvig

  Posted: 30 juni 2014 - 20:50 - Svar

  Tack,Steen!
  Ska genast pröva.
  Mvh
  Ludvig

Ramona Fransson

Posted: 30 juni 2014 - 21:00 - Svar

Jag vill varmt rekommendera Mikaels bok ” Absolut Sverige” som jag själv läst och också recenserat utifrån ett helt annat perspektiv än svensk media! 😀 ♫♪♫♪♫

https://plus.google.com/+RamonaFransson/posts/QxFQ7Yo7khW

Bjovulf

Posted: 1 juli 2014 - 02:17 - Svar

Podcast av dagens episod av programmet “Danmarks Röst” från Radio24Syv
finns för nersparing eller avspelning här:

http://arkiv.radio24syv.dk/video/10012437/danmarks-rost-30-06-2014
( Hent (hämta) Episoden )

—————————————————————————————–

Du ringa, sända SMS eller mejla till Radio24syv – “Danmarks Röst”:

+46 692 82 47 Telefonsvarare – för kommentarer, men du kan även bli ringet upp för en interview, om du har nått vettigt att säga om dagens tema.

+45 20 247 247 Direkt linje – men fungerar nok bara under programmet? – och försenat?
( Några av dagens reaktioner från lyssnare kommer troligen att höras i morgon och de
kommande dager – vi får ju se, vad som händer ;o) )

SMS: +45 42 600 347

Mail: dr@radio24syv.dk

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Danmarks-R%C3%B6st-Radio24syv/692040934 195722

Feedback om programmer: http://www.radio24syv.dk/dig-og-radio24syv/kontakt-os/

Hans Und

Posted: 1 juli 2014 - 11:09 - Svar

Från ‘folk’ till ‘befolkning’

Og

Fra folkets politikere til politikernes befolkning.

  Hans Und

  Posted: 1 juli 2014 - 11:16 - Svar

  Og hvad jeg ikke lige fik med:

  “Frigørelses” projektet der tog fart fra 50erne er i sandhed lykkedes.

  Det er lykkedes parasitklassen (politikere over en bred kam; altså også f.eks ledere i Dansk Flygtningehjælp o.l.) er lykkedes med, at blive fuldstændig fri for at skulle tage hensyn til, hvad der er landets og befolkningens bedste interesse, og koncentrere sig fuldstændigt om deres egne interesser.

Hans Und

Posted: 1 juli 2014 - 11:57 - Svar

Den islamofile pamflet Des-Information har fyldig omtale af Jalvings udsendelser.

http://www.information.dk/502343

En, formentlig, socialist ved navn Gert Romme forsøger at spille nazi-kortet. Hvorfor står hen, men det er vel for at dække over sin egen tilslutning til national-socialismen, f.eks. jødehadet:

“Videre. Når du, med dit åbenbart store kendskab, henviser til den “politiske blogs daglige besøgstal, http://www.avpixlat.info, giver du mig samtidig mulighed for at indplacere dig rent politisk. For som du nok ved, er http://www.avpixlat.info faktisk en ren nazistisk/facistisk hjemmeside, der udbreder fuldstændig udokumenterede hadske skrøner om mennesker fra andre kulture.”

Leave a Comment