1
jul
Seneste opdatering: 4/7-14 kl. 2228
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Regner man alene de 0-44-årige, er svenskere endnu mere markant i mindretal, kun 42.5 % af befolkningen. De næste kommuner bliver Södertälje og Botkyrka, derefter Stockholm, Gøteborg, Uppsala, Landskrona og Helsingborg. Se videre hos Affe – Som tidligere dokumenteret vil det samme ske i hele Sverige omkring år 2050, plus eller minus nogle år. Et udskifteligt folk der rigtignok aldrig er blevet spurgt, men har haft 40 år til at protestere uden at gøre det. Sverige bliver Europas kanariefugl i guldminen. Malmø, der går med milliardunderskud, er kanariefuglen i Sveriges.

“Det här är Lyon, inte Algeriet”

Génération Identitaire i aktioner mot algeriskt våld


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 1 juli 2014 - 22:53 - Svar

Hallå där! Jag har protesterat i 25 år, och många med mig. Min röstlängd är totalt obefläckad av de partier som har genomfört det här (OK, jag ska erkänna att jag en gång röstade på FP i landstingsvalet enbart för att de var tydligast med att vilja skapa en region av Skåne och ge den så stor makt som möjligt).

steen

Posted: 1 juli 2014 - 22:57 - Svar

Jeg ved det. Du er selvfølgelig undtaget sammen desværre for få andre.

Ser jeg på Sveriges demografi, er det desværre svært at mobilisere nogen ophidselse over det kommende valg. Uanset udfaldet, kommer det ikke til at ændre realiteten ‘på gadeplan’. Uden at være monoman, betragter jeg som bekendt indvandringen som et skæbnespørgsmål, og demografien er allerede afgjort.

Jeg forenter mig iøvrigt eller ingen omvendelse af hverken eliten eller folket i Sverige – før kassen er tom. DA vil de ske ting og sager, og det bliver ikke kønt.

Skåning

Posted: 1 juli 2014 - 23:36 - Svar

Jag vet att du vet. Borde satt dit en smiley. Jag delar förstås din uppfattning om invandringsfrågan. Och nej, inget kommer att förändras på gatunivå. Som jag skrev vid något tidigare tillfälle så handlar det kanske snarare om vi ska bli ett Brasilien eller ett Libanon.

Utflyttad svensk

Posted: 2 juli 2014 - 00:49 - Svar

Håll i hatten. Det är inte långt kvar nu.

norje

Posted: 2 juli 2014 - 01:25 - Svar

Det som er litt spesielt er at det vel heller ikke i andre vest-europeiske land har vært store nok protester til å snu utviklingen, man skulle tro at i det minste _ett_ land av 10-15 ville befolkningen ta til gatene, demonstrere foran parlamentet og forlange innvandringsstopp.

Det var forsåvidt demonstrasjoner på Island etter 2008-krisen, og Presidentens bil ble omringet av rasende folkemasser, men det var fordi prisen på husene deres hadde falt så meget. Det er utrolig hvilken bedøvende effekt frykten for “rasisme”-stempelet har hatt på nord-europeeres evne til å engasjere seg for bærekraftig innvandringspolitikk.

Robert R

Posted: 2 juli 2014 - 09:58 - Svar

Sverige er forandret for altid og det Sverige vi kender og holder af kommer aldrig tilbage. Forstå mig ret, det er ikke fordi vi skal have et Morten Korch Sverige tilbage, men det Sverige med sunde nordiske værdier er væk for altid.

Både amok indvandringen og den voldsomme demografiske udvikling, tyder på en hurtig afvikling af Gammel Sverige.
Det som er så uhyggeligt er at en lille forsamling af selvhadere kan skamme et land til ikke at turde sige fra. Det viser kun hvor enorm en magt en lille kulturradikal klike har. Jeg tror at mange svenskere i det stille går og mener at amokløbet må stoppe, men de tør ikke sige fra og de er så trynet at de ikke engang giver deres mening til kende bag forhænget i stemmeboksen.

De tør slet ikke ytre sig mod indvandringen af skræk for at blive udskældt som noget katten har slæbt ind.
Jeg har egentlig altid troet at når det så begyndte at gå ud over dem selv og deres børn, så ville skuden vende. Det tror jeg ikke længere.

Det der fik mig til at vakle var en episode hvor faderen til en ung pige, som var blevet overfaldet nægtede at omtale gerningsmændenes etnicitet. Det var tydeligt at han var hundeangst for at miste sin position blandt dem med de “gode og rigtige meninger”. Det er slående at tilhørsforholdet til klanen er kraftigere og vigtigere end kærligheden til egne børn.

HH

Posted: 2 juli 2014 - 11:35 - Svar

Vänta bara – snart har vi återtaget Ptolemaios läror och allt annat som en gång konstituerade – bl a – den skojiga engelska sammanslutningen “The Flatearth Society”. Jag hittade diskussionen på Exponerat där en äldre muslimsk herre förkunnade jordens platthet och inte rundhet.Han menade att beroende på våra ögons otillräcklighet har vi fått för oss att jorden är rund som en boll.

Gå in och titta på inlägget där samtalet textas på engelska.

Själv minns jag när jag stod på en höjd – som liten – ute vid norrlandskusten och verkligen SÅG hur ett skepp steg fram vid synranden och FAKISKT bevisade att jorden var – platt? Nej RUND!

Vad har vi inte gått miste om! Och varför lämnade araberna och´muselmanerne´? De kunde hängt kvar vid hellenismen och struntat i Allah.

HH

Posted: 2 juli 2014 - 12:09 - Svar

Jag menade förstås – varför lämnade araberna och muslimerna den hellenska tankesfären? Någonstans och vid någon tidpunkt tog Allah över allt tänkande och alla försök till framsteg. Läste jag någonstans.

JensH

Posted: 2 juli 2014 - 12:24 - Svar

Okay, så kom de etniske Svenskere som ventet i mindretal i landets 3. største by. Det næste spørgsmål der så trænger sig på er hvornår der er muslimsk flertal i Malmø??? For der kan da vel ikke være langt igen inden Malmø kan erklæres som værende en del af kalifatet, eller hur???

  steen

  Posted: 2 juli 2014 - 13:37 - Svar

  jeg mener man skønner den muslimske andel til 25-30 %

   JensH

   Posted: 2 juli 2014 - 15:49 - Svar

   @Steen

   “jeg mener man skønner den muslimske andel til 25-30 %”

   har man ikke ‘skønnet’ det nogle år nu??? Det kan da ikke blive ved med at passe med alle de ‘flygtninge’ (+ familiesammenføringer) Sverige årligt tillader ind i landet. Mange af de nyankomne søger vel (ligesom i DK) mod de større byer, hvor der bor mange af deres landsmænd????

    steen

    Posted: 2 juli 2014 - 16:37 -

    Skåning

    Posted: 2 juli 2014 - 16:37 -

    Jag delar Steens bedömning. Och det finns ett hinder för att “söka sig till storstäderna” i alltför stor utsträckning, och det är bostadsbristen. Inget byggföretag eller ens kommunen, är så korkade att de bygger almännyttiga hyresrätter i nuläget. Man vill förstås behålla sin bas av skattehjon, så det är faktiskt inte helt säkert att det accelererar vidare i samma takt. Tror snarare att småkommuner kommer att hämta in försprånget.

    Ser inte att Abbe har några siffror på Södertälje, men jag hade faktiskt för mig att siffrorna var ännu högre där. I Malmö har man i alla fall närheten till havet, Köpenhamn och ett ännu så länge levande centrum.

Hans Und

Posted: 2 juli 2014 - 13:00 - Svar

hvad var det nu han hed, ham der mente svenskene ville blive behandlet pænt NÅR de kom i mindretal?

  JensH

  Posted: 2 juli 2014 - 13:15 - Svar

  @Hans Und

  Det var den daværende Svenske socialdemokratiske Integrationsminister Jens Orback som i 2004,
  (efter mordet på Theo Van Gogh), kom med følgende udtalelse:

  “Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”

pk

Posted: 2 juli 2014 - 13:50 - Svar

Færre svenskere her og der i al fremtid.
Jamen sikke en kæmpe sejr for Statsminister Reinfelt,
for det betyde jo bare mindre ondskab i Sverige.
Gad vide, hvad det land hedder om 30 år ?

Christian Livermore

Posted: 2 juli 2014 - 18:43 - Svar

En rettelse: Der bor forholdsvis få svenskere i Malmø, men temmelig mange skåninger…

murad

Posted: 2 juli 2014 - 18:53 - Svar

Sweden is so democratic and advanced. Malmo is even more advanced. Congratulation democracy live in peace with the religion of peace.

Leave a Comment