21
jul
Seneste opdatering: 22/7-14 kl. 1341
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-rådhuspladsen 21.07 2014 017

Døde civile er Hamas’ eneste forhandlingskapital, nu det har været umuligt at appellere til andre muslimer. Der har næsten igen demonstrationer været i muslimske lande. Knapt nok Iran eller Assad bekymrer sig om Hamas. Qatar gør, hvor Hamas toppen bor i luksus for vores skattepenge og lader andre dø for sig. De civile døde er beregnet på Vestens muslimer og Lykketofter, og de reagerer jo som de skal.

At kun godt 500 civile er døde i Gaza på 11 dage, trods Hamas’ ligegyldighed overfor civile tab, vidner ikke om Israels barbari, men om IDF’s moral og omhu for at undgå at ramme civile. Gaza er næsten lige så tæt befolket som Hong Kong. At forestille sig at smide flere hundrede bomber i Hong Kong uden collateral damage! På Rådhuspladsen i København faldt jeg over denne afpresningsforestilling. Man bemærker swedismer på en plakat, “stoppa”, “attack”, vi er jo landsfaste med den tidligere svenske by, Malmø. Nogle ævler om israelske krigsforbrydelser, de har ikke læst Geneve konventionen. Hamas har begået krigsforbrydelser, op til fire-fem forskellige.

Det nytter altsammen ikke noget. Israel kan ikke forlade Gaza og efterlade intakte tunneler og raketter. Det synes både højre og venstre i Israel helt enige om. Når det hele er overstået skal aggressoren Hamas stå afvæbnet ansigt til ansigt med det folk, de plager og udnytter og et ødelagt Gaza. De skal forklare hvorfor de har brugt millioner af dollars i støtte på tunneler og våben fremfor på befolkningen. De vil fremstille hele tragedien som en sejr. Det bliver ikke let.  Hamas glories in deaths of Palestinian civilians, hvis nogen skulle være i tvivl. Eller på Slate: Hamas Is Destroying Gaza og på VG.NO: «Det er Hamas som dreper oss, ikke Israel»  Et godt sted at følge miséren detaljeret og uhysterisk er TV kanalen Live i 24 news.

2-rådhuspladsen 21.07 2014 0163-rådhuspladsen 21.07 2014 0044-rådhuspladsen 21.07 2014 010
5-rådhuspladsen 21.07 2014 0036-rådhuspladsen 21.07 2014 011


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 21 juli 2014 - 22:05 - Svar

Israelerne bruger raketter (Iron Dome) som beskyttelse af deres civile. Hamas bruger civile som beskyttelse af deres raketter.

steen

Posted: 21 juli 2014 - 22:20 - Svar

Jeg er næsten lige så gammel som staten Israel. Jeg har ikke tal på alle de gange arabere har angrebet Israel. Det er klart, at man ikke kan hidse sig lige meget op over det mere. Der indtræder en udmattelse.

Jeg følger da noget her, men jeg har ikke lyst til at skrive om det. Gaza er kun et lille hjørne af islams store civillisationsfallit.

Jeg prøver at koncentrere mig om, i hvilken grad vi har importeret den krig – og andre – til Europa. Og ser man på Frankrig, må man sige det er ved at lykkes. Hvor mange andre krige er europæiske politikere i færd med at importere? Det bør interessere os under denne reprise.

Peter Andersen

Posted: 21 juli 2014 - 22:58 - Svar

Hvis Egypten og andre arabiske lande trækker støtten til Hamas, mister de vestlige venstreliberale medier deres sidste figenblad…

Bjovulf

Posted: 22 juli 2014 - 03:05 - Svar

Sørine Godtfredsen: En dom med perspektiv

http://gotfredsen.blogs.berlingske.dk/2014/07/21/en-dom-med-perspektiv  /

Af Sørine Gotfredsen 21. juli 2014

I denne sommer har debatten om tildækning af kvinder igen været på programmet. Både fordi Menneskerettighedsdomstolen har stadfæstet, at et land har ret til at forbyde brugen af burka og niqab på åben gade, og fordi muslimske kvinder herhjemme har beskrevet, hvordan de på grund af deres tørklæde krænkes i det offentlige rum. Den overraskende dom støtter tanken om, at en bestemt påklædning kan stå så meget i modstrid med en nations normer og kultur, at den gerne må forbydes. Og selv om et burkaforbud ikke umiddelbart synes på trapperne i Danmark, bør dommen inspirere os til i højere grad at fokusere på det væsentlige i debatten om tildækning.

Man burde noget oftere invitere den enkelte kvinde til en samtale om, hvad det betyder at hævde et symbol, der frontalt udfordrer landets religiøse rødder og kulturelle udvikling. [!!!] Dommen fra Menneskerettighedsdomstolen tildeler Frankrig ret til at forsvare republikkens grundlæggende principper, og vi kan overføre en del af dommens kerne på spørgsmålet om tørklæder.[!!!] Også de antaster grundprincipper i Danmark, der er formet af kristendom og dermed ikke lovereligion, og hvor synet af en tildækket kvinde helt modsiger synet på kønnene.

Der er desværre grund til at frygte, at de multikulturelle spændinger i dette samfund vil vokse, og det er nødvendigt, at vi mere klart formulerer en forventning til dem, der gennem deres fremtoning er med til at forårsage sammenstødene. Der er nemlig noget helt galt, når muslimske kvinder i Politiken beklager sig over tonen på gaden uden at overveje deres egen andel i konflikten. Jeg er ganske vis på, at havde en dansker udvist samme attitude i et muslimsk land [!!!] ville marioteten herhjemme opfordre vedkommende til at lægge en anden plade på og følge landets skik.

Jernhesten

Posted: 22 juli 2014 - 09:18 - Svar

Gaza-stribens geografiske udformning og demografiske overbefolkning kan måske bedst forklares ved en sammenligning med Langeland.

Hvis Langeland skulle være lige så tæt befolket som Gaza, skulle den lille ø, have ca. 1,5 millioner indbyggere. Der bor ca. 13.000 mennesker på Langeland!

  Thorbjørn

  Posted: 22 juli 2014 - 11:09 - Svar

  For at sætte den demografiske udvikling på Gaza-stripen i perspektiv ifht. den danske demografiske udvikling, er her et par beregninger der er en øjenåbner for formerings galskaben i Gaza.

  Gaza – befolkning 1948 ca. 350.00 – 2014 befolkning ca. 1.816.000 (Kilde: CIA Factbook)

  Danmark – befolkning 1945 ca. 4.045.000 – 2014 – befolkning ca. 5.627.000 (Kilde: Statistikbanken – DST)

  Skulle vi have haft samme befolkningstilvækst i Danmark ville vi i dag være – hold nu fast!
  ca. 20.988.000 mennesker.

  Hvordan det kan lade sig gøre at have så voldsom en befolkningstilvækst med et dyrkbart landbrugsareal der næppe kan brødføde befolkningstallet, kunne jeg godt ønske nogen kunne svare på. Der må jo være ‘nogen’ der fodre galskaben!

  steen

  Posted: 22 juli 2014 - 12:12 - Svar

  Ja, eller: Og i Gaza bor der 3-600.000 flere end i hele Storkøbenhavn.

  (Befolkningtallet for Gaza varierer fra 1.6 mio op til 2.0 alt efter hvor man ser efter) Befolkningen er ni-doblet siden 1948.

Øyvind

Posted: 22 juli 2014 - 12:10 - Svar

  steen

  Posted: 22 juli 2014 - 13:31 - Svar

  @Øjvind: Det er sandt, der slap det ud. Hvilken tysker ville kritisere Hitler i 1938?

  Faktisk VED vi ikke, i hvor høj grad palæstinenserne stadig støtter Hamas, for det kan ikke undersøges.

  Det er svært at se, hvordan terrorregimentet skal ophøre, hvis Israel ikke fjerner det. Det er jo ikke fordi, de får lejlighed til at fjerne dem i et demokratisk valg.

Santor

Posted: 22 juli 2014 - 12:29 - Svar

“Døde civile er Hamas’ eneste forhandlingskapital”

Med andre ord de trykker selv deres kapital, som alle andre svindlere.

Nielsen

Posted: 22 juli 2014 - 12:43 - Svar

Usmageligt ! Hvor mange jøder har måttet lade livet for Arabere og nazister ?
En pestilænser mindre, gør verden bedre.
Fanden tage religioner.

Ole Burde

Posted: 22 juli 2014 - 15:09 - Svar

Under gadekampene i Gazas forstæder er det nu blevet ubehageligt klart at Hamas er i besiddelse af tilsyneladende ubegrænsede mængder af splinternye russiske våben , herunder Cornet antitankmisiler og Tandem -RPG’er . Det har selvfølgelig gjort det hele lidt sværere for de israelske infanterisoldater , som ikke kan bruge deres normale pansrede køretøjer . I sådan en situation er der kun een ting at gøre , nemlig at kæmpe sig frem til fods og nedkæmpe terroristerne hvor man nu finder dem , nøjagtig som vi har set det i utallige film fra 2. verdenskrig . Den eneste forskel ligger i nøjagtigheden af de våben som man kan kalde ned over hovedet på terroristerne når situatiinen er afklaret . Dette er langt fra at gøre det nemmere for nutidens infanterisoldater i bebyggede områder end det var i 1945 : den gang kunne man roligt nedkalde artilleristøtte som pulveriserede hele bydele når det var nødvendigt, hvor imod man idag i bedste tilfælde kan nedkalde et misil som kan ramme et enkelt hus eller dele af det .

  Moran ya Simba

  Posted: 22 juli 2014 - 16:50 - Svar

  Ole Burde, kan du forklare Rusland’s adfærd? Hvorfor hjælper de islamister her og i Iran og andre steder hvis, som mange islamskeptikere mener, de er en “naturlig allieret” for os (det har jeg seriøs tvivl om at de er…)

   Peter Andersen

   Posted: 22 juli 2014 - 20:26 - Svar

   Russiske våben ude i verden, er ikke nødvendigvis købt, betalt og godkendt ved kasse 1 hos det russiske eksportministerium…

   Santor

   Posted: 23 juli 2014 - 00:05 - Svar

   Peter Andersen har selvfølgelig fat i noget men man er nødt til at acceptere at Russerne er opportunister og vil bruge et hvilket som helst påskud til at irritere USA og Vesten.

HH

Posted: 22 juli 2014 - 15:41 - Svar

Hade Israel som land kommit till om vi i Europa hade betett oss anständigt mot denna minoritet? Efter diverse läsning, bl a Fredrik Bööks berättelser om de små shtetls som fanns i östra Polen, de ständiga pogromerna från ryska kosacker och andra, ser jag en bild som talar om vår EGEN bild. Läser man ser nobelpristagaren Singer – jag rekommenderar Shosha och Trollkarlen från Lublin – så ser man vår egen skuld.

Alltså,det som händer runt Gaza är lika mycket Europas fortsättning och Europas erbarmliga kolonisationserövringar.

Det är alltid bra att läsa historia. Försök med Spaniens Ferdinand och Isabella och fortsätt med de l´isle Adams “La torture par l´expérance” (Hoppets tortyr) och se spåren.

Våra egna. Som förskräcker.

Ole Burde

Posted: 22 juli 2014 - 17:56 - Svar

Moran ya Simba : Putins strategi mod islamismen er et tragisk resultat af amerikansk tåbelighed , tilsat en god dosis af hans egen russiske tåbelighed .

Obamas tåbelige forsøg på at aliere sig med det muslimske broderskab , var for Putins klassiske russiske Paranoia et klart bevis på at USA nu fortsætter den samme kyniske strategi som de brugte mod Rusland i Afghanistan i 80’erne og senere på en mere inddirekte måde også forsøgte i Tjetjenien , nemlig at opildne og bevæbne muslimerne til terror-kamp mod Ruslands interresser .

For en realpolitiker som Putin er dybden af den amerikanske utopi-motiverede tåbelighed uforståeleig.
Ruslands og Putins strategi har derfor i generationer været at holde sig gode venner med dele af den fanatiske muslim-lejr , for derved at give de fleste af muslimerne en BEDRE grund end amerikanerne kan , til at udse sig ANDRE ofre for deres galskab .

Denne strategi er selvfølgelig meget kortsigtet , den minder om hvad der foregik i Middelhavet før år 1790 , hvor ALLE de europæiske søfartsnationer betalte store summer , og nogen gange endda leverede våben til de muslimske sørøvere i nordafrika , for at disse sø-terrorister skulle nøjes med at angribe de ANDRE europæere…
Det endte med at et lille- bitte land (Baby-USA !) helt alene gik til modangreb mod barbarene……Some Things Never Change !

Ole Burde

Posted: 22 juli 2014 - 20:29 - Svar

Så har alverdens flyselskaber pludselig indstiilet flyvnigerne til verdens sikreste lufthavn , Ben Gurion i TelAviv .

Det skal forestille at være fordi en enkelt Hamas raket faldt ca 10 km fra lufthavnen , HVILKET ER FOR LANGT VÆK TIL AT AKTIVERE lufthavnens skudsikre misilforsvar ….. De samme flyselskaber har aldrig før haft nogen problemer med at lande i Kabul , hvor der rutinemæssigt bliver skudt med masser af raketter som ingen har noget forsvar mod , Eller Baghdad hvor ALT kan ske , eller Hva’ med at flyve over Ukraine når man VED at oprørerne har avancerede russiske misilsystemer men IKKE rigtig nogen måde at se forskel på en ukrainsk miltærtransportflyver og et passagerfly ?

Med andre ord skal lejligheden udnyttes til lægge pres på Israel , samtidig med at man adfleder opmærksomheden fra hvor TÅBELIGT det var at flyve hen over Ukraine .

Mon ikke det var nøjagtig de samme tåber som er ansvarlige for tåbeligheden i Ukraine som nu prøver at dække over den med en anden form for tåbelighed ?

Så er det man er glad for ha’ sit eget flyselskab , El AL, Skud-og Tåbesikkert !

  steen

  Posted: 22 juli 2014 - 20:41 - Svar

  Lidt civilliseret til en forandring

Svend Andersen

Posted: 22 juli 2014 - 21:16 - Svar

Ezra Levant /The Source: Anti-Israel protesters get aggressive with Sun News http://www.youtube.com/watch?v=ceiVFs6kyk8

Leave a Comment