9
jul
Seneste opdatering: 11/7-14 kl. 0547
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 09-07-2014 222743

Dette har Sheraz M. Kiani sendt til en ven af mig. Han virker vældigt besat af homosex. Han skriver til en anden dansk jøde, med et navn jeg skjuler her.

Heil Hitler!. Stå ret i små hunde, nu er det tid til røvpuling og gas, sagde Hitler til HEC farfar!!! Oberst Schulzt tog dags Negro dildo og gennempulede løst på H…far før han gassede ham til en langsom og smertefuld død. Længe leve Holocaust og læge leve Hitler.

Du er en rigtig dengse, Sheraz M. Kiani. Man kan sige, at danske debatkultur med dig, har tabt noget i kvalitet. Hvem er du, der opfører sig sådan? Det vil uden tvivl interessere offentligheden og der er måske et behjertet menneske, der vil melde hr. Kiani til politiet.

Der findes nogle interessante dokumentarer om nazibevægelsen, som en forening af skabsbøsser: Hitlers hemmelige liv (tysk, engelsk, utekstet, flere overlevende homoseksuelle medvirker.) En vældig ubehagelig erkendelse for homoseksuelle, fordi nazisterne forfulgte og dræbte homoseksuelle, foruden jøder, naturligvis.

Men vidnerne er der helt tilbage fra ungdomskameraten August Kubizek i Wien. Det er meget ubehageligt for homoseksuelle at forholde sig til, men selvom vi aldrig sår sandheden at vide, kan det ikke afvises.Ernst Röhm var udpræget homoseksuel, og Hitler fik ham hurtigt myrdet.

Sheraz M. Kiani kan være en lige så patologisk person, det kan ikke udlukkes, men han må naturligvis undersøges, når han nu stikker hagen så demonstrativt frem. Han er naturligvis velkommen til at henvende sig for en opklaring. Førstehåndsvidner er altid de vigtigste.

Jeg har haft jødiske venner siden jeg gik i underskolen. Jeg har aldrig oplevet nogen antisemitisme i Danmark – nå, ja, lige bortset den dem som Wivel Junior fandt her på Weekendavisen. Det fik han dette ud af. Det må han klare med sin egen samvittighed. Jeg giver ikke to potter the for familien Wivel, heller ikke pappa,  der kæmper for sit liv med det vitterlige vås på Politiken. Nu skal jøderne i Israel igen klippe Hamas’- græsset i Israel. Det sker cirka hvert 3 år, når Hamas angriber Israel, at dette affald dukker op i Danmark åbenbart ganske sikre på, at 266 b aldrig bliver anvendt i mod dem.

Mine jødiske venner får at føle følgerne af Udlændingeloven af -83, hver eneste gang værre, følger der i længeden kan true dem ud af Danmark ligesom vi ser det i Frankrig, i Bryssel og i Malmø.

Hvilken bedrift for anstændigheden! Dette er hvad de skal leve med i Danmark indtil de vælger at fordufte fra multikulturen. Sheraz M. Kiani skal arbejde i et vagtfirma i Danmark, hvis han ikke er arbejdsløs. Se flere Facebookperler Sheraz M. Kiani og perlerækken af jødehadere: Abu Ali, Ahmeed Ghalajini, Asma Ben Amar, Assadi… Grovt muslimskt judehat på Facebook

Chockad gallerist vill lämna Sverige

– Det som händer nu är jävligt, jävligt farligt, säger Henrik Rönnquist. Sverige är på väg mot diktatur, och jag vågar inte bo kvar här mycket längre.

Åtta timmar efter att polisen klev in på hans galleri, grep konstnären Dan Park och beslagtog minst åtta tavlor, är galleristen Henrik Rönnquist fortfarande i chock. – Visst skojade vi om att Dan skulle gripas, men aldrig i vår vildaste fantasi hade vi kunnat föreställa oss att det skulle hända. Nu vill jag lämna Sverige, säger Henrik Rönnquist. Dispatch


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jakob

Posted: 10 juli 2014 - 01:57 - Svar

Han skriver som en muzzi.

Hans01

Posted: 10 juli 2014 - 06:42 - Svar

Når der indgår sodomatiske fantasier, er det normalt en homofobisk muslim der står bag.

Ole Burde

Posted: 10 juli 2014 - 10:10 - Svar

Det koster KUN omkring en milliard kr om året at holde en million muslimer lukket inde i Gaza , hvis man ikke medregner Israels militære udgifter…altså tusind pr stk , så måske var det en god ide at sende hr.Kiani derned i en lukket konvolut . DE tusind kroner tror jeg godt jeg selv vil betale .

Victor

Posted: 10 juli 2014 - 11:12 - Svar

Undrer I jer over, hvem han er? Slå stodderen opi kriminalresisteret.

Bare en beskidt shia.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 10 juli 2014 - 16:44 - Svar

Det kommer märkliga nyheter från Tyskland i dagarna. Är en stor diplomatisk konflikt under uppsegling? Det har noterats att den tyska regeringen, av någon anledning trots landets närhet till Ukraina och Ryssland, inte var särskilt entusiastisk i sitt stöd för åtgärder mot Putin-regimen och för att skydda Ukraina. Nu kommer också information om en spionaffär under uppsegling, eller handlar det om en frihetshjälte som har avslöjats av tyranner in spe?

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/10957669/Ge rmany-investigating-claims-of-a-second-US-spy-in-Berlin.html

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6865124/tyskland-udv iser-usa-s-efterretningschef/

Det finns en uppenbar anledning till att USA försöker samla information:
Det handlar inte om tysk tillit till USA, utan om bristande amerikansk tillit till ett antal personer i ledande befattningar i Tyskland. Glädjande nog finns det också rättrådiga tyskar som också har tappat förtroendet för vad som sker i Tyskland, och som arbetar för sitt land genom att samverka med frihetens försvarare.

Det har onekligen kommit en mängd generande avslöjanden om tyska politiker de senaste åren, som starkt har bidragit till att undergräva det amerikanska förtroendet (och tyska folkets) för den tyska statsledningen:

http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304163604579531301 211746032?mg=reno64-wsj&url=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2Farticle%2FSB 10001424052702304163604579531301211746032.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119125251/Steinbrueck-di e-Stasi-und-die-Freunde.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119132828/Wie-nah-kam-di e-Stasi-Peer-Steinbrueck.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119145309/Steinbrueck-wi ll-seine-Stasi-Akte-online-stellen.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article116086112/Die-fruehen-Ja hre-der-Angela-Merkel.html

…så det handlar inte om att USAs ”aggression” hotar att försämra tyskarnas förtroende för USA, utan snarare tvärtom om att USA har börjat inse att Tyskland kan vara utsatt för ett smygande kuppförsök

http://www.thedailybeast.com/articles/2013/11/06/whose-side-are-you-on -germany.html

Kanske sker just nu något liknande i Sverige. USAs regering har naturligtvis betydligt mer information om vad som sker bakom kulisserna än vad den svenska allmänheten har, men det här borde vara skäl nog för en grundlig genomlysning av också svenska förhållanden – i öppenhetens namn:

http://www.expressen.se/nyheter/beviset-s-lovar-att-samarbeta-med-smr/

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2260627-tro-och-solidaritet-maste-la gga-alla-kort-pa-bordet

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/astrom-i-spionfall_7601698.svd

Så, ja, vi närmar oss nog en situation där hela Europa följer Ukrainas lysande exempel i en enda stor fredlig, frihetlig orange revolution.

  Victor

  Posted: 10 juli 2014 - 20:58 - Svar

  Jeg har sagt det før og vil sige det igen. Dem, der tror, at tyskerne lige pludselig er blevet åh så flinke, omgængelige og har lært af deres historie, har aldrig fattet, den subtext, tyskerne bevæger sig rundt i – og som resten af Europa nægter at se i øjnene.

  Kort sagt er de akkurat lige så ekspansionistiske i dag, som de var i 1930erne, i 1920erne – og tidligere.

  Jeg har for nylig – med en vis form for deja vu all over again – gelæst Goebbels bemærkninger til den tjekkiske intelligentsia i Prag fra 1940. Det var her han talte om “Europas nyordning”.

  http://www.zukunft-braucht-erinnerung.de/index.php?option=com_content& task=view&id=462&Itemid=127

  Jeg bliver mere og mere overbevist om, at det operative ord i NSDAP var…Deutsch.

  Og derfor BØR, MÅ, SKAL amerikanerne selvfølgelig kigge Im Erika efter i sømmene.

Peter Andersen

Posted: 10 juli 2014 - 17:33 - Svar

Kommentarerne på TV2’s tråd på facebook er simpelthen intet mindre end skræmmende..!

At der findes så meget uvidenhed og regulær dumhed, også fra flere danskeres side, er mig totalt ubegribeligt. Hvad fanden lærer de egentligt i skolen, hvis de overhovedet lærer noget???

Venstreorientering blandt både politikere, lærere, unge mennesker og andet skidt, betyder hermed angst for muslimer = Islamofobi..!!!

Anden forklaring kan der simpelthen ikke være, for en så ubegribelig dumhed.

LarsS

Posted: 10 juli 2014 - 18:21 - Svar

Godt gået, Steen!

Skriftlig konfrontation via simple facts, kan ikke logisk affærdiges og modargumenteres af de politisk korrekte samaritanere.

Men de vil forsøge, de vil kæmpe, de vil anklage dig, de vil bebrejde dig og de vil til enhver tid benægte, at de er ramt af kognitiv dissonans.

Du er ond, rigtig modbydelig faktisk og idioten du konfronterer er offeret og han har en legitim grund til, at han udtrykker sig som han gør – han fik aldrig en chance i det racistiske, fascistoide og diskriminerende Danmark.

Får Politiken færten af dette her, uha-da-da!, så kommer Rune på banen! Og han vil blive bakket op af sin chefredaktør og ligesindede, som beskytter nogle folk på grund af race, religion og etnicitet og frastøder andre af præcis samme grund.

Jeg støtter dig 100% og er lige så ond og modbydelig som dig, for jeg har også valgt at anskue verden som den rent faktisk er endt op med at blive – Danmark er nu et land i opløsning! Vi importerer efterhånden så mange racister og jødehadere, at Hitler må rotere hysterisk, grinende rundt i sin grav, som en løssluppen slagboremaskine med ledningen forbundet direkte til stikkontakten i den røde og socialistiske humanitære lejr, hvorfra al energi til dæmonisering og had til almindelige, demokratisk indstillede borgere i dag udgår.

  steen

  Posted: 10 juli 2014 - 18:59 - Svar

  Tak, jeg henstiller til enhver at melde ham til politiet. Navnlig jøder. Find jer ikke i det, duk ikke hovedet!
  Da han vistnok er arbejdsløs, kan man desværre ikke få ham fyret.

Jernhesten

Posted: 10 juli 2014 - 19:57 - Svar

DDR har i dag en eller anden propagandahistorie kørende om at “københanere er mere positive for moskeer”. Så for de en eller anden “ekspert” til at sige at der er sket et holdningskift i København. Der er vel nærmere sket en befolkningsudskiftning.

Nå, men den historie kommer pussigt nok en dag efter at EB har fortalt at man vil samle ind til ny stormoske:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4896672.ece

Eller moske er det alligevel ikke så tilfældigt…

steen

Posted: 10 juli 2014 - 20:38 - Svar

netop, demografi. Over 30 % af folkeskoleeleverne er “ny-dansker” – mange muslimer. Det betyder, at der en dag vil være flertal for at lave rådhuset om til en moske. Det er moske heller ikke det vrste, man kan forestille sig.

Leave a Comment