14
jul
Seneste opdatering: 15/7-14 kl. 1537
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Opdatering 15.7: Ved en søgning på Infomedia ser jeg at denne historie ikke er nævt med ét ord i dansk presse. Demonstrationen nær synagogen hvorfra angrebet kom. Synagogen ligger centralt i Paris 600 meter fra Bastillepladsen, tre kilometer fra Elysée Palæet. Heldigvis har Hollande, Valls og Hidalgo fordømt angrebet, der ved et rent tilfælde ikke kostede menneskeliv. Hundreder af jøder var spærret ind i synagogen næsten uden beskyttelse.

Europa har fået en hurtigelevator ned i mørket. Skal Israel ind i Gaza og afvæbne Hamas, så de kan få tre års nogenlunde fred endnu, er vi kun ved indgangen til tunnelen. Også for Europas jøder, der nu må være klar over, at deres overlevelse til en vis grad afhænger af dem selv. Drab, overfald og terroranslag har demonstreret, at Europas stater ikke kan. Ingen politikerlyrik kan skjule det, ej heller hvilke politikere der har bragt dem i denne situation. (Posten bliver evt. opdateret i løbet af dagen)

Dozens of young men protesting Israel’s actions in Gaza briefly besieged a Paris synagogue and clashed with security. At least three Jews were taken to hospital as a result of the clashes the erupted on Sunday between the protesters and young Jewish men who guarded the Synagogue de la Roquette in Paris.

“They were determined to enter and the police did not have enough forces,” he said. According to Azria, the mob was kept away by men from the SPCJ Jewish security unit, the Jewish Defense League and Beitar, who engaged the attackers in what turned into a street brawl. “Thank God they were there because the protesters had murder on their minds and it took a while before police reinforcements arrived,” Azria added. Anti-Israel protesters attack Paris synagogue, Anti-Israel protesters trap hundreds in Paris synagogue, Paris synagogue firebombed in anti-Semitic attack. Daniel Greenfield: Muslim Protesters in Paris Chant “Death to the Jews”, Attack Synagogue, Paris Synagogue Attack: ‘We Could Have Had a Kristallacht’

‘We Could Have Had a Kristallacht’

Ben Haim stressed that the pro-Palestinians were armed, unlike the Jewish youths. “The Palestinians had rocks, glass, axes, knives… they were armed and I made sure that no one would leave the synagogue in order to protect the lives of our people.”

Police lost control over the pro-Palestinian riot, he added. “The event lasted over three hours. Security forces accompanied the pro-Palestinian’s demonstration; they thought they had things under control, but the groups there dispersed and one of them got away and reached the synagogue. They started to bring [police] forces from all directions but that did not prevent the initial contact [between pro-Palestinians and Jews].”

“On our side there are five lightly injured, three of them from being struck by the French police,” he summed up. “We skirted a true catastrophe yesterday.The assailants, described by reports as being of North African descent, approached the Jewish students from two directions in the library, pouncing on them and beating them until they were bloody. Paris Synagogue Attack: ‘We Could Have Had a Kristallacht’

Allahu Akhbar – kampråb i Rue de la Roquette à Paris

Rue de la Roquette fører fra Bastillepladsen hen til synagogen. Man ser omfattende hærværk. På Boulevard Voltaire blev jødiskejede butikker angrebet under råb som “vi slår jer ihjel.” På Gare du Nord og flere andre steder, kunne jøder ikke vise sig udendørs.

Foreløbig eneste video af selve angrebet. Det man ser er formentlig jødiske sikkerhedsfolks kamp på gaden inden politiforstærkninger kommer frem. Nedenunder gadekampe set inde fra synagogen.

Den nederste video er fra Marseille


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 14 juli 2014 - 07:40 - Svar

Det er med andre ord rent tilfældigt hvem, af “demonstranterne”, der i givet fald ender som gerningsmænd og hvem der “blot” er tilskuere!

Michael Knudsen

Posted: 14 juli 2014 - 12:21 - Svar

Heldigt at Jewish Defence League var der og fik standset de hjerne-hads-hinde-betændte muslimer fra at smadre synagogen og myrde menneskene indeni den.

Var de betændte muslimer lykkedes med deres forehavende, så skulle vi have hørt fra deres 5. kolonne – de multikulturalistiske islamforsvarere og landsforæddere, f.eks. Zenia Stampe, at det var jødernes egen skyld og at muslimernes myrderi da både var forståelig og helt på sin plads. Herunder ville vi, der vendte os mod udåden, blive betegnet med prædikater som islamofobe, racister, fascister, osv., osv.

Jeg har en drøm! I drømmen ser jeg den sunde fornufts genkomst til Danmark såvel som til Europa som helhed.

Jeg har en drøm! I drømmen ser jeg en almindelig sund menneskeligheds genkomst til Danmark så vel som til Europa som helhed.

Jeg har en drøm! I drømmen ser jeg lyset – et lys i form af fred, fælles forståelse og sammenhængskraft i Danmark såvel som i Europa som helhed.

Jeg har en drøm! Og i denne drøm ser jeg mine landsmænd – danskere i hjertet – genvinde retten til deres eget land, Danmark.

Jeg har en drøm, men hvis denne skal realiseres må vi først have nedbrudt den multikulturalistiske ideologi og denne ideologis landsskadelige og islamsympatiserende udøvere, ligesom vi må have nedkæmpet og sendt alle demokrati- og danskhadende muslimer ud af landet.

Jeg har en drøm, hvor vi griber til våben og retter dem mod alle antidanske (antivestlige og antijødiske) muslimske aggressorer og deres forsvarere og landsforæddere, hvis nødvendigt!

steen

Posted: 14 juli 2014 - 12:28 - Svar

Jeg må tilstå, at jeg foreløbig blot tænker på, hvor mange uder denne Hamas krig vil vare.

Sidste gang – var det i 2009, jeg burde huske det, for jeg blev overfaldet af en araber, der dog kom til at fortryde det – tænkte jeg: Hvordan bliver dette næste gang? Nu er det næste gang.

Hvis det trækker ud, kan det blive virkelig slemt i Europa, og det vil trække ud, hvis Israel går ind og afvæbner Hamas.

  Jernhesten

  Posted: 14 juli 2014 - 12:34 - Svar

  Vi har endnu tilovers at se “demonstranterne” skyde op i luften med AK 47 rifler, eller at de sender nogle HamaSS raketter mod synagoger og andre af Allahs fjender.

  Men det kommer vel nok?

Charles Nielsen

Posted: 14 juli 2014 - 13:26 - Svar

Nazistisk krystalnat om igen.

Skyd dog det lort ned.

Hans Und

Posted: 14 juli 2014 - 13:44 - Svar

Endnu ingen dækning af begivenheden hos dansk MSM. hmm

  Santor

  Posted: 14 juli 2014 - 13:59 - Svar

  Jeg har også været hele rækken igennem og stadig ingen ting.

  steen

  Posted: 14 juli 2014 - 14:07 - Svar

  det anede mig nok – sommerferie

Voldposten

Posted: 14 juli 2014 - 14:16 - Svar

Hvor må det fryde Zenia & Segmentet at se deres kære racailles tage arven op efter Ernst Röhm og hans segment…
Mig, derimod, ville det fryde, at se ‘de unge’ indfanget af les flics og sat ombord på en u-båd til Afrika – som dækspassagerer.

steen

Posted: 14 juli 2014 - 15:28 - Svar

Mon ikke den frygtindgydende Hollandes fordømmelse er nok til at afholde fra at gøre det mere?

Her bliver han forresten pevet ud i dag – der er jo 14 juli i dag


Hollande sifflé lors du défilé du 14 juillet by LeHuffPost

  Santor

  Posted: 14 juli 2014 - 21:10 - Svar

  Det står skidt til med tilliden når en præsident bliver pebet ud på nationaldagen. Frankrig, et land i opløsning!

Ole Burde

Posted: 15 juli 2014 - 08:33 - Svar

Michael Knudsen : Heldigvis er det sådan at virkeligheden nogengange overgår vores mest optimistiske drømme . Når det sker , er det altid på en måde som ingen havde forudset .Uheldigvis er det også på en måde som skaber helt nye alvorlige problemetr …

Leave a Comment