19
jul
Seneste opdatering: 20/7-14 kl. 1950
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kontroltab for den franske stat. Demonstrationsforbuddet blev brudt fra Lille til Marseille.  Selvom det er voldeligt og ser drabeligt ud, er det stadig et randfænomen for nogle få promiller ekstremister. Hvis ikke det var, ville Frankrig opleve et rigtig skræmmende kontroltab. Nu har de ‘bare’ lettet ben op ad Hollande og et bredt flertal der troede, de bestemte. De mistede kun ansigt, men franske jøder mistede endnu en bid af deres skrammede tryghed.

Hundreder franske jøder er udvandret her under Hamas’  bombardementer, og har foretrukket Ashkelon frem for Frankrig. Ashkelon ligger to km fra grænsen til Gaza. Tyg lige på det! – Demonstration i Paris udarter, fotos. Twitterfotos. Fotos på FDesouche giver nærmest indtryk af en krigszone. Sytten politifolk blev såret, 44 demonstranter anholdt. Manuel Valls opretholder forbuddet i dag søndag.

Around 3,000 people demonstrated for Gaza Saturday afternoon deying a ban from FrenchMinister of Interior Bernard Cazeneuve. The demonstrators assembled inthe largely immigrant Barbes area of Paris following a call by the extreme-left New Anti-capitalist Party [den revolutionære kommunistiske liga]. Police prevented them marching into the city centre. The Interior Minister had banned demonstrations in the French capital, citing the “danger to public order” and referring to on two Paris synagogues after a pro-Gaza demonstration last Sunday.

Protests were also banned in Nice in the south-east and Sarcelles, near Paris. French President François Hollande earlier threatened that “those who want to demonstrate at any price” could be punished. Gaza demonstration in Paris in defiance of authorities ban, French police and pro-Palestinian protesters clash

Fem danske kunstnere er lige nu truet på livet

“Det er forfærdeligt”, siger Liberal Alliances Merete Riisager. Ja, men det er ikke overraskende vil jeg mene efter at have mødt omkring 30 dødstruede mennesker de seneste ti år. Jacob Wamberg, professor i kunsthistorie ved Aarhus Universitet, frygter en udvikling i retning af flere dødstrusler mod kunstnere. “Vi ser det nu hos islamistiske grupper, men jeg kunne forestille mig, at vi også i fremtiden vil se kunstnere blive angrebet af ekstreme vestlige højregrupperinger«, siger han i det der indtil videre må kaldes ønsketænkning, hvis jeg skal lave statistik på de truede, jeg har mødt. Den står 30-0 til islam, det er erfaringen, jeg er ikke  i fremtidsforskningsbranchen.

Branchekendere frygter flere dødstrusler mod kunstnere i Danmark. Fem danske kunstnere har ifølge politiets oplysninger modtaget trusler på livet på grund af deres ytringer og arbejde. Det viser et fortroligt notat, som Justitsministeriet har sendt til Folketingets Retsudvalg, og som Politiken har fået indsigt i af ministeriet.

Det fremgår af notatet, at to af de truede kunstnere er Yahya Hassan og Firoozeh Bazrafkan, hvilket justitsminister Karen Hækkerup (S) også har nævnt under et samråd i Retsudvalget i december.De øvrige navne i notatet er overstreget af Justitsministeriet, men ministeriet oplyser i en e-mail til Politiken, at der er tale om yderligere tre personer. Politiken.

Og lidt til kønskæmperne….

1-Indspilning i fuld skærm 20-07-2014 000609


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 19 juli 2014 - 20:21 - Svar

Jeg har tit tænkt over hvordan man kontrollere så mange mennesker uden at skade dem for meget.

Løsningen kunne være at oversprøjte dem med farvestof der er lang tid om at forsvinde og så arrestere dem en efter en bagefter når de er spredt igen.

  Bjovulf

  Posted: 19 juli 2014 - 20:40 - Svar

  Skyde nogle store net ud over dem 😉

  T. Snorrason

  Posted: 20 juli 2014 - 08:51 - Svar

  Politi (også herhjemme)og militær ved udmærket, hvorledes den slags gøres.
  Man identificerer lederne og neutraliserer dem, hvorefter optøjerne/demonstrationerne hurtigt opløses eller kan opløses.
  Herhjemme under Vesterbrooptøjerne snuppede urobetjente lederne og hev dem ind i porte osv., i England under minearbejderoptøjerne, så man hvorledes specialpoliti sprang af geledderne og hurtigt trak Scargill ind bag politilinierne, medens de demonstrerende stod måbende tilbage.
  I kolonierne blandt “de uvaskede vilde” gik englænderne en tak længere, som en engelsk bataljon på vej til Malaya viste efter øvelser med danske soldater.
  Operationslederen danner kæde foran demonstrationstoget, udser sig demonstrationslederen (hvorfra kommandoer og løbere udgår, altid en person ikke i forreste linie, kalder en skarpskytte frem og udpeger målet, medens en ambulance kørte op, herefter – efter god skik – opfordredes 3 gange mængden til at sprede sig – selvfølgelig i dronningens navn – , og så blev der skudt.
  Mængden uden ordrer blev forvirret, den sårede blev samlet op og man kunne derefter om fornødent gå frem med bajonetter, som de færreste havde lyst til at prøve virkningen af. Så hellere gå hjem.
  Den israelske løsning med at sprøjte en nærmest uafvaskelig og ildelugtende opløsning ud over de demonstrerende, er heller ikke dårlig.
  I disse dronetider burde det koncept kunne udvikles til et interessant værktøj til brug i vore såkaldte ghettoer, til identifikation, fotografering og mærkning af ballademagere.
  Når lille Muhammad, Hassan eller Mustafa vender hjem til familiens sociale bolig, stinkende som havde han været en tur i en gyllebalje eller lugtende dejligt af nystegt bacon og med en pæn klat uafvaskelig grøn farve i fjæset, ja så ville han ikke være svær at finde og selv familien måtte erkende at den lille helt havde været på afveje.

   steen

   Posted: 20 juli 2014 - 14:05 - Svar

   Man kan se på film fra Gaza, at Hamas åbenbart ikke er klar over, hvor højteknologisk de bliver overvåget. Hvordan kan de IKKE vide det? Er de dumme? Holder Hamas toppen dem i uvidenhed?

   Jeg anbefaler ivørigt meget den israelske TV station, onlie døgnet rundt – alsidig.

   http://www.i24news.tv/en/tv/live

steen

Posted: 19 juli 2014 - 20:22 - Svar

Ja, Hollande glemte i skyndingen at tænke på, hvordan han ville få dem straffet

Bjovulf

Posted: 19 juli 2014 - 20:39 - Svar

Gothia-kaos när vuxna stormade fotbollsplan

http://www.expressen.se/gt/gothia-kaos-nar-vuxna-stormade-fotbollsplan  /

Det var stor kalabalik efter en Gothia cup-match på Överåsvallen på torsdagskvällen. Vuxna anhöriga till det förlorade laget stormade ut på planen och rusade mot domarna.

– Det var mycket heta känslor. Det förlorande laget med publik har varit jättearga och man är så rädd att det ska hända något att man ringer efter polis, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i Västra Götaland.

Det var minst sagt heta och upprörda känslor under en Gothia cup-match på Överåsvallen på torsdagskvällen. När Skoftebyns IF från Trollhättan, som GT har varit i kontakt med, vann matchen efter straffläggning bröt kaoset ut.

Anhöriga till motståndarlaget stormade ur på planen och jagade domarna över planen. Polisen fick in larmet om bråket klockan 19.05.

——————————————————————

Og den sande historie 😉

Mångkulturellt kaos under Gothia Cup

https://avpixlat.info/2014/07/18/mangkulturellt-kaos-under-gothia-cup/

Den årliga mångkulturella sammankomsten Gothia Cup blir alltid hektisk för Göteborgspolisen, och i år verkar ett nytt rekord ha slagits med upplopp, knivskärningar och rån.

Expressen/GT skriver ikväll om händelseförloppet, men undviker naturligtvis att nämna vilket lag det rör sig om i fallet där vuxna stormade planen.

Skoftebyns IF från Trollhättan mötte irakiska Alshebab SC. Efter slutsignalen stormade anhöriga till det irakiska laget planen och jagade domarna. Polisens piketstyrka fick skickas till platsen.

Prudentius

Posted: 20 juli 2014 - 01:20 - Svar

“”Det er forfærdeligt”, siger Liberal Alliances Merete Riisager.”

Ja, det er det da. Og derfor kunne man jo passende gøre noget ved det.

Jeg tænker primært udvisninger. Du truer vores landsmænd, du ryger ud af landet.

Hvorfor ikke være fræk og bruge den danske stat til at beskytte danske skatteborgere??

Jeg ved det er en provokerende tanke og en næsten utænkelig handling, men engang imellem skal man alligevel tænke nyt.

Borgerne betaler skat og staten overtager beskyttelsen af dem, så den ikke falder i hænderne på bander og/eller overivrige selvtægtsfolk.

Ordningen har været kendt siden middelalderen. Den har selvfølgelig sine knaster, men det rygtes, at den er noget bedre og mere stabil end de mange alternativer, ihvertfald så længe den fungere bare nogenlunde.

Men nej, istedet for lov og orden, har vi nu den universelle menneskeret.

Og den gør det til hellig lov, at mennesker fra hele verden kan flytte hertil og kolonisere og terrorisere os i vores eget land. At standse dem i at gøre dette, ville være et brud på deres menneskerettigheder.

Det kører måske ikke helt så godt som lovet, men det er tolerant og visionært fastholder magteliten!

Lightmann

Posted: 20 juli 2014 - 06:08 - Svar

Midt i al den her depressive læsning, så er fotoet af de tre unge damer opløftende. God søndag 🙂

Nils

Posted: 20 juli 2014 - 10:03 - Svar

Kedeligt med alle fantasier her om, hvordan man kan fornedre mennesker, der deltager i en demonstration. Det er en selvfølgelig forudsætning for demokrati, at man kan gå på gaden i samlet flok og give udtryk for politisk stillingtagen. Denne rettighed er sikkert også indskrevet i den franske grundlov, og at en minister udsteder et generelt forbud tyder dels på en vis panik og skræk for virkeligheden derude og dels ligegyldighed over for demokratiet. Desuden inkompetence, da man kan sige sig selv, at et sådant forbud ikke kan håndhæves.

  Bjovulf

  Posted: 20 juli 2014 - 12:29 - Svar

  Hvorfor er det så lige, at man godt kan finde ud af at
  forbyde alle mulige andre demonstrationer? 😉

  Forskellen er, at disse folk med deres opførsel gentagne gange
  har demonstreret, at de slet ikke hører hjemme i Frankrig.

CN

Posted: 20 juli 2014 - 11:20 - Svar

Prudentius.
“Borgerne betaler skat og staten overtager beskyttelsen af dem, så den ikke falder i hænderne på bander og/eller overivrige selvtægtsfolk.”

Hvad mener du med overivrige selvtægtsfolk ?. Det kan nemt være de indfødte danskere tager affære. De vil ikke, hverken kan eller vil finde sig i mere kulturberigelse, da de står for at betale skat til Landsforrædernes underhold.

Vi ser jo hverdag at hverken politi og Regeringen gør noget ved islamproblemet, så skattepengene er gået i fløjten.
Så selvtægtsfolkene går i gang før vi aner det, og det vil komme bag på regeringen og politi. De kommer til at stå til regnskab for dette landsforrædderi de er skyldig i.

En Nærlæsning af grundloven dømmer dem.!!

Nielsen

Posted: 20 juli 2014 - 12:17 - Svar

Er de ikke bare nogen dejlige kælinger?

Moran ya Simba

Posted: 21 juli 2014 - 13:12 - Svar

Vi må støve undtagelsestilstandslovene af, udbygge de militære resourcer i Europa (også så vi ikke er så afhængige af de lidt utilregnelige amerikanere når det kommer til de “stakkels, misforståede (sob sob sob) muslimer som alle andre i den gamle verden (europæere, afrikanere, jøder, hinduer, buddhister, kinesere…) ‘forfølger'”). Og fratage alle der skylder Allah troskab, statsborgerskab. Og så rulle kampvogne med ladte maskingeværer ind foran demonstrationer til fordel for fjenden.

  Moran ya Simba

  Posted: 21 juli 2014 - 13:14 - Svar

  “Manuel Valls opretholder forbuddet i dag søndag.”

  Han skulle vist være en hård negl. Det må han meget gerne vise nu…

   steen

   Posted: 21 juli 2014 - 15:39 - Svar

   Lad os se, Valls får flere chancer for at vise sin beslutsomhed. Der er tømmermænd i Frankrig i dag

   Mr Valls said on Monday. “Attacking a synagogue and a kosher grocery is quite simply anti-Semitic and racist.

   French Jewish leaders have complained of a rise in anti-Semitic actions in France in recent months, including online. Official figures show a sharp rise in the number of French Jews opting to emigrate to Israel – though this may also be prompted by the gloomy state of the economy.
   The ban on the Paris protests was backed on Monday by the centre-right opposition UMP party.

   Florian Philippot, the party’s vice-president, said prohibiting demonstrations was not the solution and had only shown the incapacity of the authorities to enforce their own ban.
   He pointed the finger of blame at immigration. France has Europe’s largest mainly Arab-origin Muslim population, estimated at about 5m. “There is an importation of conflict mainly via mass immigration that has not been assimilated and the hateful multiculturalism of society encouraged by the UMP and the Socialist party,” he said.

   Paris riots prompt French crackdown on pro-Palestinian protests

   http://www.ft.com/cms/s/0/c9f8ff0e-10c5-11e4-812b-00144feabdc0.html#ax zz386kpl2PB

    Moran ya Simba

    Posted: 21 juli 2014 - 15:55 -

    Ja. Men prøv at se her: Den traditionelt pro-israelske, og meget indflydelsesrige Washington Post forsøger her at “dele vandene lige” mellem Israel og dets fjender ved også at tale bekymret om palestinænsistke tab. At konflikten (tydeligvis) ikke er moralsk soleklar for ledende folk i Washington er et temmeligt alarmerende tegn i mine øjne… http://www.washingtonpost.com/world/middle_east/palestinian-death-toll -rises-in-gaza-fighting-israel-thwarts-infiltration-attempts/2014/07/2 1/114b697a-10bf-11e4-98ee-daea85133bc9_story.html?hpid=z1

    Det er nærmest med sorg i hjertet at jeg må indrømmme at jeg overhovedet ikke føler mig sikker på hvordan USA vil reagere hvis/når der kommer mere håndfaste tiltag mod Islam i Europa. Europa skulle først tale sammen indbyrdes om fælles tiltag mod Islam og om at forsvare hinanden når PC hylekoret vil forsøge at hænge een fra flokken ud som “racister” og “totalitære” (de samme lande som er med i EU men ikke i EU regi; EU er jo en del af problemet).

    Dernæst skal vi snakke med israelerne og Modi regeringen i Delhi. Omstændigheder tvinger de mindre magtfulde demokratier til at arbejde udenom den demokratiske supermagt i Nordamerika fordi den mangler at vise at den er til at stole på her. Hvis vi VAR strategisk tænkende, ville vi have anstændige kort på hånden: Europa og Israel bringer teknologisk og militær sofistikation til bordet. Indien bringer overvældende masse. Og mellem Frankrig, Israel og Indien er det ikke atomar afskrækkelse vi mangler (igen desværre, er jeg ikke helt sikker på om Londonistan ikke vælger at blive DCs lille vovse…) Vi får måske brug for en anti-islamisk alliance af demokratier fra den gamle verden, altså udenom USA indtil de kan beslutte hvor de egentligt står i hvad der er vores langt vigtigste sikkerhedsspørgsmål. Ikke mindst for at presse amerikanerne allerede nu til at tage klar stilling. Vi har brug for at præsentere een front, fra Oslo til Delhi (og ja, det har lidt lange udsigter lige nu men Hollande, Netanyahu og Modi kunne måske begynde i det små…)

Leave a Comment