21
jul
Seneste opdatering: 21/7-14 kl. 1408
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I Sverige siger hele den mediepolitiske overklasse ‘islamofob’ hele tiden, i Danmark kan der gå måneder mellem man hører nogen sige  ordet. ‘Islamofobi’ er krænkede muslimers yndlingsord, derfor er det en sproglig realitet i Sverige selvom det er en propagandakonstruktion. Den svenske elite er europas bedste dhimmier og jo længere til venstre desto jo mere islam- underdanige.

Spørgsmålet er hvor længe endnu den kan få verdens mest moderne folk  til at underkaste sig nogle ureformerede ørkenideer fra 700 tallet. Aje Carlbom er desværre blevet noget tam. “Ærersbegrebet er ikke specielt muslimsk.” Nej, men 90 % alle alle æresmord foregår i islam. “Koranen er ikke nogen manual for livet.” Ikke det?

Mona Walter konverterade från islam och berättar sin historia. Aje Carlbom gästar och vi pratar om islam, hederskultur och islamofobi. Mikael Jalving

Måling: Danskerne vil have DF i regering

Hvis man venter længe nok, kan man blive kejser i Rom. Jeg vil se DF kræve den 63 år gamle flygtningekonvention fratrådt eller genforhandlet inden den laver mit land om til Sverige – eller Frankrig, og det vil jeg se, før jeg tror det. Repatrieringer af de værste fejltagelser bliver ikke til at  undgå.  Når det engang er sket, begynder hele kampen givetvis forfra med EU-pamperne, der er endnu mere realitetsbefriede og ligeglade med mine forfædres og mine efterkommeres land.

Dansk Folkeparti blev engang beskyldt for ikke at være stuerent, og partiets medlemmer blev beskrevet som landsbytosser. Ikke desto mindre vurderer danskerne nu i en meningsmåling lavet af TNS Gallup for BT, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt og skal gå efter at komme i regering.

44 procent af de i alt 1.158 repræsentativt udvalgte danskere svarer i målingen, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt, mens 41 procent er uenige. 45 procent mener også, at partiet skal arbejde på at komme i regering, mens 35 procent siger nej.

Ser man specifikt på Venstres vælgere, er der stor opbakning til Dansk Folkeparti i målingen. Her mener 52 procent, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt, mens 34 procent siger nej. Blandt Venstres vælgere mener 54 procent desuden, at Dansk Folkeparti skal prøve at komme i regering, mens kun 25 procent siger nej. Berlingske

80.000 er kommet over Middelhavet hidtil i år

There has been a sharp rise in migrant landings in recent weeks because of the calm summer weather and growing lawlessness in Libya, with hundreds of migrants now being intercepted by Italian authorities every day. Around 80,000 migrants are now believed to have landed in Italy so far this year – higher than the previous record of some 60,000 arriving in 2011 at the height of the turmoil triggered by the Arab Spring revolutions.

There is a huge number of boats on their way.’ Most of the migrants come from Eritrea, Somalia and Syria but there are also asylum-seekers arriving from Afghanistan, Pakistan and other parts of Asia as well as sub-Saharan Africa. The Mail, Italy’s immigrant population triples over a decade.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 21 juli 2014 - 07:17 - Svar

“80.000 er kommet over Middelhavet hidtil i år”. Ja og SR regeringen vil gerne have, at Danmark ophæver Retsforbeholdet fra 1992 som bl.a. handler om fælles regler for asyl, indvandring. I praksis betyder ophævelse af retsforbeholdet, at Danmark skal tage sin del af disse flygtninge og skal derefter være social ansvarlige på alle områder vedr. kontanthjælp og boliger osv. Derefter vil flygtningene hen ad vejen få familiesammenføring med brødre, onkler, søstre og tanter.

Så der kommer snart en ny folkeafstemning om retsforbeholdet med udgangspunkt i, at landene må have fælles regler omkring kriminalitet osv. Det er lokkemaden for at få danskerne til at stemme ja, men bagsiden er den fælles flygtningepolitik. Og med det oplysningsniveau der ligger i befolkningen, er chancerne nok fifty-fifty.

For ikke længe siden var der en undersøgelse som viste, at SR regeringen har gode chancer for at blive genvalgt. Det bedste ville naturligvis være, hvis statsministeren faldt og brækkede benet, for så den stensikker.

Britta Due Andersen

Posted: 21 juli 2014 - 09:27 - Svar

mht. DF i regering /konventionerne
På en måde er det jo positivt at befolkningen vil have DF med i regeringen. Det må ses som et skulderklap! Partiet og de aktive har gået “grueligt meget igennem” for at nå så langt.

Omvendt så tror jeg desværre heller ikke, at man få noget ud af det mht. flygtningepolitikken. Og hvad skal DF så der?

Venstre og de konservative samt LA er IKKE modne til at tage det eneste rigtige skridt – nemlig at opsige eller omfortolke konventionerne. Vi skal kun tager imod flygtninge fra nærområderne. Fx må syrere, der er araberne, blive i de arabiske lande.

  Hans Und

  Posted: 22 juli 2014 - 03:45 - Svar

  Pia Kjærsgaard havde et læserbrev i JP hvor hun klart skriver, at indvandring via asylsystemet skal stoppes. Brevet er væk fra jp, ihvetfald kan jeg ikke finde det.

  en Mette Reissmann svarer Pia K med en sang fra de varme lande:

  jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE6879480/regeringen-foerer-en-stram -udlaendingepolitik/

Ole Burde

Posted: 21 juli 2014 - 10:00 - Svar

Hmm…Hvornår mon vi ser den første hjemmelavede Qazam-style raket , afskudt fra en ghetto mod en forstad i Europa ?

  Angela

  Posted: 21 juli 2014 - 11:31 - Svar

  Ja…hahaha om man nu kan skratta åt det eller när “Köpenhamn” och “Malmö” börjar beskjuta varandra….som Israel och Gaza…nog lär framtiden bli spännande…

Victor

Posted: 21 juli 2014 - 11:44 - Svar

Jøde, jøde, feje svin. Kom herned og kæmp alene.

Det var et af de slagord, som forleden blev brølet ud over Berlins gader af en gruppe pallier:

http://www.youtube.com/watch?v=TbYTUUZLGus

Jeg tør ikke tænke på omverdenes reaktion, hvis det var NPD, der havde råbt det…

Angela

Posted: 21 juli 2014 - 11:51 - Svar

Återigen om Ukraina och det nedskjutna planet. http://www.friatider.se/vem-som-sk-t-kan-f-rbli-ett-mysterium Den experten är inte den föste eller ende som säger det. De flesta experter vet att det är så oavsett om de går ut i offentligheten och säger det. De tiger hellre. Diskuterar med dem de kan lita på etc. Det intressanta är inte eg VEM utan VAD/VARFÖR. Syftet. Vem tjänar på det och vem gör det inte? Vem utnyttjar det för sitt syfte och på vilket sätt. Vem döljer och vrider på sanningen. Var det olycka eller inte? Vilka utnyttjar olyckan i så fall till sin fördel? Det var kanske en olyckshändelse i “arbetet” så att säga och ingen vågar tillstå det för det får oanade konsekvenser. Det kanske var så att “olyckan” planterades efter att man hört kommunikationerna. Elakheten tar sig många uttryck och människoliv har inget värde för dessa psykopater. Människor är reducerade till spelpjäser i maktelitens elaka spel.

Utredningen måste ta avstamp där. Första världskriget uppstod inte p g a tronföljarparets död. Det vara startknappen som en nyttig idiot tryckte på . Kriget hade planerats och förberetts länge. Har bara hört ett inslag i SR där man tog upp det. Att kriget har sitt upphov i tronföljarparets död är bulldhit och det visste man för länge sena och skrattade åt efterkonstruktionen . På 40-50-talen och in på 60-talet fanns historielärare och vanliga människor som varit med om båda världskrigen och i sin tur hade föräldrar och far-och morföräldrar som kunde berätta det tydligen inte längre berättas i skolor längre.

PBr

Posted: 21 juli 2014 - 13:06 - Svar

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=22906

Hvor er vi da dygtige sådan at tage hånd om de der stakkelz mennesker, det skulle da bare lige mangle.

Moran ya Simba

Posted: 21 juli 2014 - 15:13 - Svar

“Koranen er ikke nogen manual for livet.”

Tja, den er vel mere en manual i at smadre alt der giver nogen som helst mening…

Tommy

Posted: 21 juli 2014 - 16:12 - Svar

Båtene burde beslaglegges når de returnerer-eventuelt senkes.
Da vil jo strømmen automatisk stoppe.

Bjovulf

Posted: 21 juli 2014 - 17:22 - Svar

En komplet uvidende og totalt virkelighedsfjern sociolog / PK-tosse ved navn Brian Esbensen forsøgte sig i går i Politiken med et desperat indspark / selvmål i anledning af Mikael Jalvings programserie “Danmark Röst” her i juli på Radio24syv om de mange tabuer i Sverige 😀

Måske burde BE bare begynde med at lytte til og læse de mange tankevækkende, rørende og meget taknemmelige svenske reaktioner på programserien “Danmarks Röst”. Så kunne han jo – for én gangs skyld! – ligefrem lære noget for alvor i stedet for bare at lalle hjernevasket rundt med sine totalt forældede politisk korrekte holdninger.

Det taler vi helst ikke om i Tabudanmark …

Vi er en dysfunktionel familie, der har mistet evnen til national (!) selvrefleksion.

[ Hmm, folk af BEs venstreudflippede støbning plejer jo ellers gerne at påstå, at vi danskere slet ikke er – eller nogensinde har været – en egentlig nation, fordi det hele jo “lizzom bare på en eller anden måde er en slagz zosial konztrukzion fra zidste halvdel af 1800-tallet, ikk ozz?” 😀 ]

http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2347082/det-taler-vi-helst-i kke-om-i-tabudanmark-/

Brian Esbensen, cand.scient.soc. og debattør

I Sverige er den offentlige debat præget af pænhed og selvcensur, hvor den i Danmark er fri og uden tabuer. [ Nej, slet ikke – og det har Mikael Jalving – og hans meningsfæller – faktisk heller aldrig påstået på noget tidspunt, så allerede der er du gået helt galt i byen, BE. Det begynder sandelig godt, hva? 😉 ]

Det er fortællingen, vi elsker at bekræfte hinanden i; så meget at en del af de danske licenskroner nu går til et nyt program på Radio24syv, der skal sende ’frie ord’ til svenskerne. ’Danmarks Röst’ hedder det pågældende program med højrefløjsdebattøren Mikael Jalving bag mikrofonen. [ Har du overhovedet lytter til programmerne, BE? 😀 – eller udtaler
du dig bare igen-igen om noget, du slet ikke har forstand på? … ]

Ironien er bare, at dette danske narrativ i virkeligheden siger væsentligt mere om Danmark, end det gør om Sverige.
[ Nej, det gør det faktisk ikke, BE – det er bare din og LDs grundløse påstand, fordi I begynder at føle jer meget trængte i debatten – og stadigt mere truet af den ubehagelige VIRKELIGHED. Men for at forstå dette, så bliver man jo rent faktisk nødt til at komme ud blandt folk og så sætte sig ind i realiteterne og fx. opleve de meget alvorlige konsekvenser af meningstyranniet Sverige, i stedet for bare at sidde passivt oppe i sit fine elfenbenstårn i det vakkelvorne politisk korrekte luftkastel, der nu mere og mere truer med at styrte sammen under en selv og alle de frelste, ligesindede venner på RUC og lignende steder ].
Det var også, hvad professor ved Roskilde Universitet Lars Dencik pointerede i Information i forrige uge: »Det er en forsvarsposition, hvor man bruger tesen, at angreb er den bedste måde at beskytte sig, og (…) virkeligheden er et forsøg på at forsvare dårligdomme i Danmark«.

[ At bruge den totalt virkelighedsudfordrede, racismefikserede og evigt danskfjendtlige Lars Dencik fra RUC (!) som sit første sandhedvidne er nok et rigtigt dårligt sted at starte, BE – er det virkelig det bedste du kan komme op med? 😀
I antager også helt fejlagtigt, at MJs programmer er ment som et slags angreb på Sverige, hvilket overhovedet ikke er tilfældet. MJ er såmænd bare interesseret i at forstå, hvorfor der er så store forskelle på Sverige og Danmark mht., hvad man må og ikke må tale om og på reaktionerne på evt. tabubrud, når nu sprogene og kulturerne ellers er så nært beslægtede.
ALLE medvirkende taler i øvrigt svensk (!), fordi programmet primnært er rettet mod svenske “lyssnare” – MJ så godt han nu formår, men trods alt helt forståeligt for svenskerne 😉
Så der foregår altså slet ingen ondsindet kollektiv dansk sammmensværgelse mod og nedrakning af Sverige og svenskerne her, som du og LD så desperat gerne vil tro – TVÆRTIMOD! ]

For få uger siden cirkulerede en historie i de danske medier om en hel klasse i Sverige, hvor samtlige piger var af ikkesvensk herkomst og omskåret. Det var lige noget, klummeskribenterne i Berlingske og andre erklærede borgerlige medier kunne bruge. Her var endnu et ’bevis’ på, hvad svenskernes undertrykte debat betød i praksis. Altså lige bortset fra at historien viste sig at være forkert.
[ Nej, det gjorde den faktisk ikke, BE – men denne barbariske behandling / børnemishandling
viste sig at være sket, FØR pigerne kom til Sverige – altså bare en lille unøjagtighed i rapporteringen – ikke noget der ændrede væsentligt på de primitive normer, tilbagestående holdninger og vanvittige særkrav, som de dybt naive, uvidende og komplet uansvarlige svenske politikere med bind for øjnene bare tillader at masseinvadere Sverige i disse årtier –
helt uden de mindste rimelige modkrav og skarpe grænser for svenskernes tolerance ].

At man tog så grueligt fejl og generelt bygger sine konklusioner på forkerte oplysninger, har sjovt nok ikke ført til nogen debat eller selvransagelse, hvilket kan undre, for ordet er jo så frit. [ Her er det så, at du lige bør starte med lidt selvransagelse – du har jo end ikke skyggen af begreb skabt om, hvad du udbreder dig om her, BE 😉 ]

Sandheden er naturligvis, at debatten er yderst smal og ensporet i Danmark, og det eneste, vi er ’frie’ til, er at kritisere ’nedad’ [ !?!? – Hvor kommer det vås lige fra, BE? ] og allerhelst rette skytset mod en minoritet af en slags.
[ Altså hvis nogen bare er en lille “forfulgt” og “uskyldig” minoritet, så skal de automatisk være garanteret total immunitet over for enhver kritik og seriøs debat om deres eventuelle provokerende eller belastende opførsel og vanvittige særkrav i endeløs baner, helt uanset hvor bindegalt og barbarisk de så opfører sig set med værtsbefolkningens øjne, BE?
Hvad nu, hvis vore uinviterede “gæster” viste sig at være kannibaler eller hovedjægere,
der hådnakket insisterede på at udleve deres “ædle” kulturer på vore gader – eller folk for hvem venstresidekørsel er en kulturel selvfølge eller ligefrem et religiøst “must”?
Måtte vi så heller ikke kritisere dem, vise dem tilrette, stille seriøse krav eller bare diskutere deres uheldige adfærd her i DK eller i Sverige, blot fordi de var en stakkels “forsvarsløs” minoritet? ]

Det danske narrativ bygger på en løgn [ Nixen, BE – men det gør du! 😀 ] , men er særlig stærkt i forhold til flygtninge-/indvandrerdebatten, hvor vi ynder at fortælle hinanden, at vi tør, mens svensken tier.
[ Og iflg. de mange helt almindelige svenskere der ringer ind og kommenterer på programmets Facebook-side – de som normalt ALDRIG nogensinde får en chance for at blive hørt for alvor i de svenske mainstream medier! – , så har vi jo fuldstændigt ret, ikke sandt, Brian? – men det ville jo så kræve, at du også gad nedlade dig til rent faktisk at høre programmet og læse de mange svenske lytteres indlæg – som i øvrigt er holdt i en forbløffende nøgtern og civiliseret tone, situationens alvor i Sverige taget i betragtning ].

….

  steen

  Posted: 21 juli 2014 - 19:08 - Svar

  Jalving har opbygget en systematisk specialviden om Sverige gennem mange år. Esbensen lader ud fra artiklen ikke til at have noget særligt at byde på på området. At han henviser til den gamle munkemarixst, Lars Dencik, er ikke nogen anbefaling hvad angår ædru oplysning. De fleste husker vel Denciks systematiske mediekampagne mode den nye danske regering fra 2001 og i ti år frem.

  Ak, ja opinion og politiserende akademikere. Man kan fodre halalsvin med dem efter nettets ankomst.

   Bjovulf

   Posted: 21 juli 2014 - 21:44 - Svar

   Ja, hvis så manden i det mindste havde begreb skabt om, hvad han udbreder sig om,,
   og så i øvrigt rent faktisk gad at lytte til programmerne først uden den der totale forudindtagethed, som han – og Lars Dencik – jo så åbenlyst demonstrerer her, så kunne
   man måske eventualt overveje at tage deres argumenter seriøst og op til ovevejelse –
   hvis de altså ikke netop bare var udtryk for politisk korrekte fordomme og naiv
   ønsketænkning for desperate multikulti-tilhængere, der for længst har tabt, men
   bare ikke har opdaget det endnu 😉

   Her er endnu et eksempel på Brian Espersens stærkt alternative virkelighedsopfattelse:

   http://www.uriasposten.net/archives/44385 ( via Hr. Naturli’ )

   Ikke så underligt, at en kommentatorerne kalder ham “Brian Igen-Igen” 😀 –
   han har åbenbart overhovedet ikke andet på tapetet.

Lightmann

Posted: 22 juli 2014 - 06:23 - Svar

Er du Islamfob? Hvem der end har fundet på det ord kan da ikke have tænkt sig om. Islam betyder underkastelse. Så nu er det forkert at have en fobi imod at underkaste sig? Hmm…Ordet må være opfundet af en radigal.

  Günther Roland Karlsen

  Posted: 27 september 2017 - 00:04 - Svar

  Ordet blev vist nok opfundet af Ayatollah Khomeini, da civilisationen tabte i Iran. Det skulle tjene til formål, at gøre Vesten usikker, og forhindre verbale angreb, som kunne være med til at samle Vesten imod islam.

Leave a Comment