21
jul
Seneste opdatering: 21/7-14 kl. 1408
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Sverige siger hele den mediepolitiske overklasse ‘islamofob’ hele tiden, i Danmark kan der gå måneder mellem man hører nogen sige  ordet. ‘Islamofobi’ er krænkede muslimers yndlingsord, derfor er det en sproglig realitet i Sverige selvom det er en propagandakonstruktion. Den svenske elite er europas bedste dhimmier og jo længere til venstre desto jo mere islam- underdanige.

Spørgsmålet er hvor længe endnu den kan få verdens mest moderne folk  til at underkaste sig nogle ureformerede ørkenideer fra 700 tallet. Aje Carlbom er desværre blevet noget tam. “Ærersbegrebet er ikke specielt muslimsk.” Nej, men 90 % alle alle æresmord foregår i islam. “Koranen er ikke nogen manual for livet.” Ikke det?

Mona Walter konverterade från islam och berättar sin historia. Aje Carlbom gästar och vi pratar om islam, hederskultur och islamofobi. Mikael Jalving

Måling: Danskerne vil have DF i regering

Hvis man venter længe nok, kan man blive kejser i Rom. Jeg vil se DF kræve den 63 år gamle flygtningekonvention fratrådt eller genforhandlet inden den laver mit land om til Sverige – eller Frankrig, og det vil jeg se, før jeg tror det. Repatrieringer af de værste fejltagelser bliver ikke til at  undgå.  Når det engang er sket, begynder hele kampen givetvis forfra med EU-pamperne, der er endnu mere realitetsbefriede og ligeglade med mine forfædres og mine efterkommeres land.

Dansk Folkeparti blev engang beskyldt for ikke at være stuerent, og partiets medlemmer blev beskrevet som landsbytosser. Ikke desto mindre vurderer danskerne nu i en meningsmåling lavet af TNS Gallup for BT, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt og skal gå efter at komme i regering.

44 procent af de i alt 1.158 repræsentativt udvalgte danskere svarer i målingen, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt, mens 41 procent er uenige. 45 procent mener også, at partiet skal arbejde på at komme i regering, mens 35 procent siger nej.

Ser man specifikt på Venstres vælgere, er der stor opbakning til Dansk Folkeparti i målingen. Her mener 52 procent, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt, mens 34 procent siger nej. Blandt Venstres vælgere mener 54 procent desuden, at Dansk Folkeparti skal prøve at komme i regering, mens kun 25 procent siger nej. Berlingske

80.000 er kommet over Middelhavet hidtil i år

There has been a sharp rise in migrant landings in recent weeks because of the calm summer weather and growing lawlessness in Libya, with hundreds of migrants now being intercepted by Italian authorities every day. Around 80,000 migrants are now believed to have landed in Italy so far this year – higher than the previous record of some 60,000 arriving in 2011 at the height of the turmoil triggered by the Arab Spring revolutions.

There is a huge number of boats on their way.’ Most of the migrants come from Eritrea, Somalia and Syria but there are also asylum-seekers arriving from Afghanistan, Pakistan and other parts of Asia as well as sub-Saharan Africa. The Mail, Italy’s immigrant population triples over a decade.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?