21
jul
Seneste opdatering: 21/7-14 kl. 1408
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Sverige siger hele den mediepolitiske overklasse ‘islamofob’ hele tiden, i Danmark kan der gå måneder mellem man hører nogen sige  ordet. ‘Islamofobi’ er krænkede muslimers yndlingsord, derfor er det en sproglig realitet i Sverige selvom det er en propagandakonstruktion. Den svenske elite er europas bedste dhimmier og jo længere til venstre desto jo mere islam- underdanige.

Spørgsmålet er hvor længe endnu den kan få verdens mest moderne folk  til at underkaste sig nogle ureformerede ørkenideer fra 700 tallet. Aje Carlbom er desværre blevet noget tam. “Ærersbegrebet er ikke specielt muslimsk.” Nej, men 90 % alle alle æresmord foregår i islam. “Koranen er ikke nogen manual for livet.” Ikke det?

Mona Walter konverterade från islam och berättar sin historia. Aje Carlbom gästar och vi pratar om islam, hederskultur och islamofobi. Mikael Jalving

Måling: Danskerne vil have DF i regering

Hvis man venter længe nok, kan man blive kejser i Rom. Jeg vil se DF kræve den 63 år gamle flygtningekonvention fratrådt eller genforhandlet inden den laver mit land om til Sverige – eller Frankrig, og det vil jeg se, før jeg tror det. Repatrieringer af de værste fejltagelser bliver ikke til at  undgå.  Når det engang er sket, begynder hele kampen givetvis forfra med EU-pamperne, der er endnu mere realitetsbefriede og ligeglade med mine forfædres og mine efterkommeres land.

Dansk Folkeparti blev engang beskyldt for ikke at være stuerent, og partiets medlemmer blev beskrevet som landsbytosser. Ikke desto mindre vurderer danskerne nu i en meningsmåling lavet af TNS Gallup for BT, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt og skal gå efter at komme i regering.

44 procent af de i alt 1.158 repræsentativt udvalgte danskere svarer i målingen, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt, mens 41 procent er uenige. 45 procent mener også, at partiet skal arbejde på at komme i regering, mens 35 procent siger nej.

Ser man specifikt på Venstres vælgere, er der stor opbakning til Dansk Folkeparti i målingen. Her mener 52 procent, at Dansk Folkeparti er regeringsdueligt, mens 34 procent siger nej. Blandt Venstres vælgere mener 54 procent desuden, at Dansk Folkeparti skal prøve at komme i regering, mens kun 25 procent siger nej. Berlingske

80.000 er kommet over Middelhavet hidtil i år

There has been a sharp rise in migrant landings in recent weeks because of the calm summer weather and growing lawlessness in Libya, with hundreds of migrants now being intercepted by Italian authorities every day. Around 80,000 migrants are now believed to have landed in Italy so far this year – higher than the previous record of some 60,000 arriving in 2011 at the height of the turmoil triggered by the Arab Spring revolutions.

There is a huge number of boats on their way.’ Most of the migrants come from Eritrea, Somalia and Syria but there are also asylum-seekers arriving from Afghanistan, Pakistan and other parts of Asia as well as sub-Saharan Africa. The Mail, Italy’s immigrant population triples over a decade.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Günther Roland KarlsenLightmannHans UndBjovulfsteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lightmann
Guest
Lightmann

Er du Islamfob? Hvem der end har fundet på det ord kan da ikke have tænkt sig om. Islam betyder underkastelse. Så nu er det forkert at have en fobi imod at underkaste sig? Hmm…Ordet må være opfundet af en radigal.

Günther Roland Karlsen
Guest
Günther Roland Karlsen

Ordet blev vist nok opfundet af Ayatollah Khomeini, da civilisationen tabte i Iran. Det skulle tjene til formål, at gøre Vesten usikker, og forhindre verbale angreb, som kunne være med til at samle Vesten imod islam.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

En komplet uvidende og totalt virkelighedsfjern sociolog / PK-tosse ved navn Brian Esbensen forsøgte sig i går i Politiken med et desperat indspark / selvmål i anledning af Mikael Jalvings programserie “Danmark Röst” her i juli på Radio24syv om de mange tabuer i Sverige 😀 Måske burde BE bare begynde med at lytte til og læse de mange tankevækkende, rørende og meget taknemmelige svenske reaktioner på programserien “Danmarks Röst”. Så kunne han jo – for én gangs skyld! – ligefrem lære noget for alvor i stedet for bare at lalle hjernevasket rundt med sine totalt forældede politisk korrekte holdninger. Det… Read more »

Tommy
Guest
Tommy

Båtene burde beslaglegges når de returnerer-eventuelt senkes.
Da vil jo strømmen automatisk stoppe.

Moran ya Simba
Guest
Moran ya Simba

“Koranen er ikke nogen manual for livet.”

Tja, den er vel mere en manual i at smadre alt der giver nogen som helst mening…

PBr
Guest
PBr

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=22906

Hvor er vi da dygtige sådan at tage hånd om de der stakkelz mennesker, det skulle da bare lige mangle.

Angela
Guest
Angela

Återigen om Ukraina och det nedskjutna planet. http://www.friatider.se/vem-som-sk-t-kan-f-rbli-ett-mysterium Den experten är inte den föste eller ende som säger det. De flesta experter vet att det är så oavsett om de går ut i offentligheten och säger det. De tiger hellre. Diskuterar med dem de kan lita på etc. Det intressanta är inte eg VEM utan VAD/VARFÖR. Syftet. Vem tjänar på det och vem gör det inte? Vem utnyttjar det för sitt syfte och på vilket sätt. Vem döljer och vrider på sanningen. Var det olycka eller inte? Vilka utnyttjar olyckan i så fall till sin fördel? Det var kanske en… Read more »

Victor
Guest
Victor

Jøde, jøde, feje svin. Kom herned og kæmp alene.

Det var et af de slagord, som forleden blev brølet ud over Berlins gader af en gruppe pallier:

http://www.youtube.com/watch?v=TbYTUUZLGus

Jeg tør ikke tænke på omverdenes reaktion, hvis det var NPD, der havde råbt det…

Ole Burde
Guest
Ole Burde

Hmm…Hvornår mon vi ser den første hjemmelavede Qazam-style raket , afskudt fra en ghetto mod en forstad i Europa ?

Angela
Guest
Angela

Ja…hahaha om man nu kan skratta åt det eller när “Köpenhamn” och “Malmö” börjar beskjuta varandra….som Israel och Gaza…nog lär framtiden bli spännande…

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Vi är redo för er, Angela :p

https://www.youtube.com/watch?v=EHE4cUEzCZE ( 5:30 )

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

mht. DF i regering /konventionerne På en måde er det jo positivt at befolkningen vil have DF med i regeringen. Det må ses som et skulderklap! Partiet og de aktive har gået “grueligt meget igennem” for at nå så langt. Omvendt så tror jeg desværre heller ikke, at man få noget ud af det mht. flygtningepolitikken. Og hvad skal DF så der? Venstre og de konservative samt LA er IKKE modne til at tage det eneste rigtige skridt – nemlig at opsige eller omfortolke konventionerne. Vi skal kun tager imod flygtninge fra nærområderne. Fx må syrere, der er araberne, blive… Read more »

Hans Und
Guest
Hans Und

Pia Kjærsgaard havde et læserbrev i JP hvor hun klart skriver, at indvandring via asylsystemet skal stoppes. Brevet er væk fra jp, ihvetfald kan jeg ikke finde det.

en Mette Reissmann svarer Pia K med en sang fra de varme lande:

jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE6879480/regeringen-foerer-en-stram -udlaendingepolitik/

Machiavelli
Guest
Machiavelli

“80.000 er kommet over Middelhavet hidtil i år”. Ja og SR regeringen vil gerne have, at Danmark ophæver Retsforbeholdet fra 1992 som bl.a. handler om fælles regler for asyl, indvandring. I praksis betyder ophævelse af retsforbeholdet, at Danmark skal tage sin del af disse flygtninge og skal derefter være social ansvarlige på alle områder vedr. kontanthjælp og boliger osv. Derefter vil flygtningene hen ad vejen få familiesammenføring med brødre, onkler, søstre og tanter. Så der kommer snart en ny folkeafstemning om retsforbeholdet med udgangspunkt i, at landene må have fælles regler omkring kriminalitet osv. Det er lokkemaden for at få… Read more »