2
aug
Seneste opdatering: 3/8-14 kl. 0008
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 02-08-2014 134516

Efterhånden som tallet stiger og som valgkampen nærmer sig, bliver tavsheden om asylstrømmen mere og mere rungende. Det eneste der foreligger fra de store partier er, at de har fremskudt valgkampen fordi de “er dybt urolige for opinionssituationen,” og det er da vældig glædeligt. Må de blive mere urolige. Se hvad Thoralf Alfsson skriver. NYTT MÅNADSREKORD I ASYLSÖKANDE


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


norje

Posted: 2 august 2014 - 15:25 - Svar

Nye guldægg fra Europas redningskvinne Cecilia Malmström:

Europe must come up with a clear strategy to regulate the flow of migrants. The Mediterranean that unites us is a European sea. It does not just belong to Italy, Spain, or any of the other countries that look onto this extraordinary body of water,” said the minister.

Yet, the answer of the European Commission leaves little room for negotiation. “Mare Nostrum is a very broad and expensive operation and Frontex is a small agency, it cannot take over Mare Nostrum,” Michele Cercone, spokesperson for EU Commissioner for Home Affairs Cecilia Malmström, explained to IPS. “Of course Frontex can and will contribute and can do a lot, but we don’t have the means to totally substitute it.

http://www.ipsnews.net/2014/08/time-running-out-for-refugees-seeking-a sylum-in-italy/

  Santor

  Posted: 2 august 2014 - 16:29 - Svar

  I Danmark bliver de kaldt pensionsreddere da det er dem der skal betale for Danskernes alderdom 🙂

  Vores politikere er ikke specielt intelligente men de har da humor.

Erling

Posted: 2 august 2014 - 16:55 - Svar

Der er noget galt med grafiken, eller ogsaa kom der faerre end tusind asylansoegere til Danmark paa et halvt aar.

Robert R

Posted: 2 august 2014 - 18:01 - Svar

Hvis de danske tal er alarmerende! Så er Sverige derimod igang med sin dødsdans. Befolkningsudskiftniingen accelererer med en voldsom hastighed. Båret frem af en eksplosiv indvandring og en demografisk udvikling som ligeledes er ude af kontrol. Det er uhyggeligt at være vidne til.

  steen

  Posted: 2 august 2014 - 18:06 - Svar

  enig, det er alvorligt. Demografisk er the point of no return passeret for år tilbage.

  Hvad det kommer til at betyde, kan vi kun ane i dag, men hasard kan vi trygt kalde det

   Robert R

   Posted: 3 august 2014 - 00:16 - Svar

   På mange måder kan demografien sammelignes med rentesrente regning. Og selv Einstein udtalte, jeg citerer efter hukommelsen: Man undres over hvor hurtigt tallene vokser.

   Nu bliver vi mødt vi at se på Europa som helhed, simpelthen fordi det er de tal vi kender, de svenske skjules. Etniske europæere har en fødselsrate på 1,5 måske snarere 1,4 og muslimske indvandere og deres efterkommere har en på 3,5.

   Det vil betyde at 100 etniske europæere i løbet at 3 generationer vil blive til 42, mens 100 muslimske indvandere vil blive til 536. Det er temmelig chokerende tal. Forudsætningen for at den dystre forudseelse holder er at gødselsraterne holder. Det gør de jo nok ikke, jeg tror muslimernes fødselsrater vil falde noget, men det vil de etniske europæeres også, f.eks Italien og Spanien har fødselsrater på 1,1.

   For at gøre de dystre tal lidt mere dystre forudsætter spådommen også at alt fremtidig indvandring fra de muslimske områder sættes til nul! Og er der nogen der tror på det? Desuden er de etniske europæeres generationer længer, vi får simpelthen børn senere i livet og der er langt flere unge, og dermed fødedygtige blandt muslimerne. Alt i alt en situation som eskalerer og er ude af kontrol.

   Nu er vi ca. 700 mio.europæere og ca 50 mio. er muslimer. I løbet af 3 generationer, altså vores børnebørns tid, da vil kurverne krydse og vi er i mindretal i vores eget kontinent! Er der nogen der har fantasi til at forestille sig at det kommer til at forløbe fredeligt? Ikke jeg. De første spæde tegn er der allerede, om 10 år vil vi for alvor se problemer i Sverige, Frankrig, Benelux og om 20 år vil vi også være i frontlinien.

    ny kommentator

    Posted: 3 august 2014 - 12:37 -

    Svenskerne er ikke dumme… Eliten og de velhavende kommer til at samle sig i hvide ghettoer… Lukker kassen med gratis penge til nysvenskerne, udstyrrer dem med EU-statsborgerskab og sender dem så til danmark… Hvor de radikale og LA prædiker “åbne grænser og åbne kasser”… Svenskerne kommer til at tage Danmark og Norge med i faldet…

    Jernhesten

    Posted: 3 august 2014 - 12:46 -

    Udmærkede beregninger du her kommer med Robert R. Du forstår tydeligvis hvad demografi betyder og de vidtrækkende konsekvenser den kan have. Det gør jeg også, og det gør langt størstedelen af Snaphanens læsere sikkert også.

    Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på at hvis du nu I dag havde gået I folkeskole, hvor en stor andel af eleverne er talblinde analfabeter, eller gået på gymnasiet som sprøjter ud med studenter som mangler absolut basale færdigheder – havde du så også forstået demografien? Det er vel den udfordring vi står overfor?

Leave a Comment