16
aug
Seneste opdatering: 17/8-14 kl. 1510
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Islamic extremists will come to Britain if nothing is done to stop them, says David Cameron. Cameron mener ‘stoppes ‘ i Syrien og Irak.’ Han tager fejl. Når jihadisterne bliver bekæmpet der, vil dem fra Europa vende hurtigere ‘hjem’, og de vil være mere vrede og hævngerrige over at være blevet bombet.

“Det er en matematisk sikkerhed, at flere europæiske jøder vil dø,” siger den fransk-jødiske leder. Også andre vil dø i de kommende år, det kan ikke forhindres på dette alt for sene tidspunkt. Europa har haft tre år til at komme det i forkøbet, men tog ikke chancen. Nu venter  islams kaoskraft os for alvor, hvor mange ofre vil europæerne acceptere, hvor lang snor får de skyldige politikere når mennesker begynder at dø? – Se også Har David Cameron forstått trusselen ISIS utgjør, eller er det mest ord?

Italien: EU må overtage ‘Mare Nostrum’

Italy said on Friday it wants to halt an operation to rescue boat migrants in the Mediterranean, urging the European Union (EU) to take it over as the number of people crossing from north Africa surged past the 100,000 mark.

Interior Minister Angelino Alfano said Italy’s “Mare Nostrum” operation – a large-scale naval deployment launched after twin shipwrecks last October- could not continue for a second year and must be taken over by the EU border agency Frontex.”We do not believe that Mare Nostrum, which was a short-term project, can go on for a second year. I will do my utmost to make sure Frontex and Europe take over,” he told a press conference in Rome.

“If this does not happen, the Italian government will have some decisions to make. Responsibility for the Mediterranean’s borders must belong to Europe,” he added. Italy urges EU to take over migrant boat rescues, Italien gibt Grenzsicherung auf See an EU ab

Migrationsverket opskriver prognosen til 90.000 i år

Ikke uventet, kun meget hurtigt efter de 80.000

I år har Migrationsverket höjt sin prognos för hur många asylsökande som beräknas komma till Sverige innan 2014 tagit slut flera gånger om. I juli låg asylprognosen på 80 000 och enligt Bengt Andersson ligger den senaste prognosen på 90 000. För att få plats med fler personer har Migrationsverket tagit beslut om att tillfälligt göra avsteg från kraven avseende boendet för asylsökande i tillfälliga anläggningsboenden, så kallade ABT. Fler personer ska samsas om samma utrymmen som tidigare. I Migrationsverkets vokabulär talas det om ”förtätning”. Fler ska in på asylboenden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 17 august 2014 - 13:55 - Svar

Dagens bedste joke 😀

EU: Integration af danske sigøjnere mislykket

[ Har de mon nogensinde overvejet nede i EU, om det overhovedet kan lade sig gøre?
Om sigøjnerne overhovedet selv har lyst til, tilladelse til eller evner til at blive
integreret i DK og de andre europæiske lande? Det er jo nøjagtigt de samme uheldige
mønstre, vi ser overalt med dette folkefærd … ]

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4967686.ece

Det har store konsekvenser, at Danmark ikke integrerer romaer godt nok
Af: David Rebouh , Thomas Gösta Svensson , Kristian Kornø

Højt skolefravær, stor arbejdsløshed og hele familiedynastier, der er bundkriminelle.

Danmark får nu kritik af EU for ikke at være gode nok til at integrere de op mod 10.000 romaer herhjemme, og det har store konsekvenser. Ekstra Bladet kan i dag og den kommende tid afsløre, at der i en række kommuner er store problemer med romaer.

I Helsingør har to romafamilier for eksempel hærget i årevis. Kommunen står som et mørkt eksempel på, hvor galt integrationen kan gå og rammer samtidig en pæl gennem de danske myndigheders skønmaleri af romaernes situation i Danmark. Et hurtigt blik i dombøgerne viser, at flere medlemmer af de to romafamilier Nika og Stallone, der samlet tæller over hundrede personer i Helsingør og omegn, de seneste år er blevet idømt et hav af fængselsstraffe.

Det gælder blandt andet Laza Stallone, der flere gange har optrådt i de lokale aviser – og i april sidste år på Helsingørs første romafestival –begrædt den mangelfulde indsats for romaer.

Laza Stallone er dømt flere gange, og hans seneste kriminelle meritter er fra februar i år, hvor han sammen med sine to sønner ved byretten blev dømt for dødstrusler og afpresning af en tidligere arbejdsgiver. Hos en anden af Helsingørs romafamilier, Nika, er plettede straffeattester heller ikke et særsyn. Sidste år blev Petar Nika eksempelvis idømt halvandet års fængsel for 14 tilfælde af tyverier, tricktyverier og trusler primært mod ældre og svagelige, og året før blev tre andre Nika-medlemmer blandt andet dømt for tyveri, hæleri og socialbedrageri.

    Skåning

    Posted: 18 august 2014 - 01:19 - Svar

    Det heter ZIGÖJNERE och inte romaer. 🙂

Bjovulf

Posted: 17 august 2014 - 14:16 - Svar

»Forbud mod blasfemi? Så kan vi lige så godt pakke demokratiet sammen«

Hvad har Det Muslimske Broderskab, de franske og amerikanske abortmodstandere, diverse racister og Politiken [!!!] til fælles? De får alle klø af den franske forfatter Caroline Fourest.

http://politiken.dk/magasinet/interview/ECE2246817/forbud-mod-blasfemi -saa-kan-vi-lige-saa-godt-pakke-demokratiet-sammen/

En furie, en Rasmus Modsat, en skarptsynet intellektuel? Der går ikke langt imellem, at hun siger:

»Det må vi kæmpe imod«.

Caroline Fourest kæmper hele tiden – imod en masse og for en masse andet. Hun er imod racisme, imod patriarkatet, imod fundamentalisme, imod abortmodstandere, imod magtmisbrug. Hun er for sekularisme, for ligestilling, for politisk og intellektuel frihed.

Hun kigger lige i øjnene på sin interviewer, sit offer, sin omverden. Og hun kan ikke altid lide, hvad hun ser.

Det har store mennesker fået at føle. Fourest har det sidste halvandet årti vundet anerkendelse som modig og kontroversiel. Hun er gået ret op imod kristne fundamentalister, imod Det Muslimske Broderskab, imod store muslimske skriftlærde som Yusuf al-Qaradawi og Tarik Ramadan. Hun har hudflettet Marine Le Pen, lederen af Front National i Frankrig, og taget kampen for de danske profettegneres ret til at tegne det, de gjorde hin septemberdag tilbage i 2005.

Og så har hun i øvrigt et horn i siden på Politiken. Det vender vi tilbage til.

Glemte vi at sige, at hun ser sig selv som venstreorienteret? Samtidig har hun følt sig forfulgt af »eksotiske venstreorienterede« – hendes udtryk – der »ganske misforstået er parat til at ofre de universelle menneskerettigheder« for at beskytte patriarkalske undertrykkere, ofte islamister.

En oppustet affære

I Fourests øjne er intet mindre naturligt end at gå op imod islamisme og imod racisme på én gang. Hun er antiracist af Guds nåde – njah, snarere efter overvejelse. Og hun er antiislamist efter samme overvejelse. Hun mener, at hele affæren med profettegningerne blev pustet op af reaktionære religiøse og politiske magthavere i den muslimske verden for at forsvare deres revir, og at tegnerne intet har at fortryde eller undskylde.

EH

Posted: 17 august 2014 - 21:47 - Svar

slamisk terror
Ja, det er jo ikke nogen voldsom overraskelse for os som har fulgt denne udvikling med bekymring gennem længere tid at sandsynligheden for islamisk terror er meget stor. Det virker dog som om vestlige politikere fortsat er noget modstræbende i denne erkendelse. Cameron f.eks. mener at der naturligvis er nogle uoverensstemmelser mellem shiamuslimer og sunnier, men ellers må vi ikke beskylde den rigtige islam for at være årsagen til truslen mod fred og sikkerhed i Europa. Nu er disse toppolitikere jo ikke dummere end andre folks børn, så kan fornægtelsen måske hænge sammen med en tung følelse af medskyld parret med en udtalt rådvildhed? Svaret må vist være et rungende JA. Og hvad nu hvis/når det sker? Det er et rædselsscenarium for de skyldige. For det første kan det meget hurtigt vise sig at være vanskeligt at kontrollere reaktionerne og for det andet bliver spotten for alvor rettet mod dem selv (Det manglede iøvrigt bare andet). Pludseligt at befinde sig i orkanens øje med den risiko for egen personlighed sikkerhed det indebærer for, er vist noget de fleste vil finde overordentligt ubehageligt. Check disse personers rejseplaner.

Leave a Comment