26
aug
Seneste opdatering: 26/8-14 kl. 0708
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 26-08-2014 033502

Egyptisk blogger skider på IS (Islamisk Stat) og Allah. – Billede: feminist Aliaa Magda Elmahdy ‘poops’ og menstruerer på IS-flag. Meget eksplicit foto i andet link, men dette er en anstændig blog, selvom nogle helt fejlagtigt mener noget andet.

Aliaa Magda Elmahdy har asyl i Sverige. Nu er det ikke fordi jeg ønsker, staten skal gribe ind over for hende, men man kan godt filosofere lidt over et Sverige, der har sharia-lignende retspleje over for Dan Park for nogle satiretegninger, men tillader en forhenværende egypter at skide på Allah offentligt. Må man det, når man stammer fra et muslimsk land og er kvinde, og ikke fra et kristent og er mand, eller er der overhovedet op og ned på hets mot folkgrupp-juristerne? Svenske politikere tier rutinemæssigt og komplet om Dan Park-sagen, trods det, at det først og fremmest er en politisk dom, han har fået.

Det er dybt beklageligt, at Jens Jørgen Thorsen ikke lever  længere. Han levede i begyndelsen af vores politikeres bortgivelse af landet til islam, og nåede allerede i 1989 at blive dødtruet af Allah’s uderkastede for et maleri på Holstebro Gymnasium. Jeg ville gerne have haft hans kommentar til det rod, vi nu er kastet ud i af de samme landsforræddere, nu hvor det er 25 år værre. Elmahdy er ven med den også beundringsværdigt modige Kareen Amer, som var i København for to år siden.

Det Danmark, jeg kender og elsker, er ikke mere

Af MAX MEYER

Vil Danmark beskytte os i morgen, spurgte Max Meyer fra Dansk Zionistforbund ved søndagens pro-Israel demonstration og fortalte om sine jødiske forældre, der opdragede ham til at elske Danmark – et Danmark, der nu er ved at forsvinde.

Kære alle!

Jeg har i dag besluttet ikke at tale om den selvfølgelighed, at Israel har ret til at forsvare sin civilbefolkning mod raketangreb, da det i min verden ikke kun er en ret, men en pligt, ethvert land har og jeg ved, at I alle er enige i dette.

Jeg vil heller ikke i dag fordømme terrororganisationen Hamas, da det burde være i alles interesse, såvel israeleres, palæstinenseres og hele den øvrige verden, at den organisation ikke mere eksisterer, da den har kostet så mange uskyldige liv, både israelere og palæstinensere.

Jeg vil heller ikke i dag tale om det, for alle, tydelige antisemitiske i en bevægelse som “Boykot Israel”, når de samme personer ikke også boykotter fx Syrien, som har udført et folkemord på ca. 200.000 personer samt jaget 1 million mennesker på flugt.

Jeg vil sådan set heller ikke tale om den voksende og nu tydelige antisemitisme, eller mere korrekt jødehad, der spirer og gror både herhjemme og i udlandet.

Vi i Dansk Zionistforbund har desværre, hver gang der er en anledning til det, f.eks. ved konflikter i Mellemøsten, oplevet, at en antiisraelsk holdning, hurtigt og tydeligt bliver vendt til et decideret had mod den jødiske tro og de jødiske symboler. Nej, det jeg vil bruge mine 5 min. på i dag, er at dele en meget stor bekymring, der den seneste uge er vokset og stadig vokser hos mig.

Min forældres møde med Danmark

Lad mig lige tage jer med tilbage i tiden.

For ca. 75 år siden, i slutningen af 1930, måtte min far flygte fra sit daværende fædreland Tyskland og den nazisme, som var kommet til magten der.

Min far måtte forlade sit hjemland og sige farvel til sine forældre og sin eneste bror.

Min far måtte forlade og sige farvel til mange tanter, onkler, ja til hele sin familie.

Min far nåede aldrig at gense noget af sin familie, da de alle blev udryddet under nazismen og jødeforfølgelsen i Tyskland.

I slutningen af 30′erne, var der ikke mange steder, min far kunne flygte hen, hvor jøder var velkomne.

De fleste lande i verden var lukket land for jøder, og min fars mulighed for at komme ud af Tyskland, lykkedes kun, fordi han blev en del af en bevægelse, der kaldes “Halutzbevægelsen”, som var en organisation med unge jøder, der skulle lære landbrug og håndværk, og som efterfølgende skulle rejse videre for at deltage i opbygningen af det daværende engelske mandat, Palæstina.

Danmark var ét af de få lande, der accepterede, at nogle unge jøder kunne komme til Danmark som landsbrugselever, dog kun med midlertidig opholdstilladelse her i landet.

Min far var én af de få, der fik lov at komme til Danmark. Han reddede dermed sit liv og overlevede som eneste repræsentant fra hele sin store familie, som nu alle var væk.

Lad mig så tage jer knap 70 år tilbage, da 2. verdenskrig sluttede.

Min mor, som var født i Polen og var polsk jøde, havde ikke kunnet slippe ud af nazismens onde klør, men hun havde mirakuløst overlevet helvede her på jorden, hvor hun havde tilbragt flere år i arbejdslejre/udryddelseslejre og koncentrationslejre.

Min mor havde mistet alle sine kære under de fem års helvede, sin far og mor, en stor søskendeflok, tanter, onkler, kusiner og fætre. Alle var forsvundet i gaskamrene og krematoriernes uhyggelige verden.

Min mor blev, mere død end levende, transporteret til Sverige i 1945, da krigen sluttede, og efter en længerevarende rekreation i Sverige, mødte hun min far, hvorefter de valgte at bosætte sig i Danmark.

Opdraget til at elske Danmark

Så går vi lidt længere frem i tiden.

Jeg blev født på Nørrebro i København under meget sparsomme, for ikke at sige fattige kår.

Alligevel gav mine forældre mig, efter det jeg kan huske fra min barndom, en stor kærlighed til Danmark og alt det, der var dansk. Danmark var vort fædreland, og dansk var vores modersmål.

Mine søskende og jeg blev alle sendt i en dansk folkeskole. I vores hjem taltes der kun dansk til mig og mine søskende, aldrig et ord polsk. Mine søskende og jeg blev alle opdraget til, at dette land, Danmark, var og er vort fædreland og det er også her vi alle bor den dag i dag.

Ytringsfriheden blev sat ud af spillet

Men nu, kære venner, kommer jeg til min store og voksende bekymring.

Det Danmark, jeg kender og det Danmark, jeg elsker, er der ikke mere.

Senest måtte jeg, for ca. to uger siden, sammen med mange af jer, opleve, at politiet evakuerede mig og alle andre deltagere ved en lovlig anmeldt demonstration, som var en utrolig fredelig demonstration og en demonstration, der kun havde ét budskab, nemlig fred.

Vi blev transporteret bort i busser fra Christiansborgs Slotsplads, transporteret væk fra en lovlig og fredelig demonstration.

Lad mig igen slå fast, at vi, der var tilstede til støtte for freden

ikke havde gjort noget ulovligt, ikke havde spredt hadsk tale og råbt død over andre,

ikke havde kastet med sten, hverken mod politiet eller andre, ikke havde kastet med flasker, hverken mod politiet eller andre, ikke havde opført os truende over for nogle befolkninger eller personer, men det var os, der måtte flygte og det var os, der blev transporteret væk i politiets busser.

Larmende tavshed i medierne

Derfor er jeg dybt bekymret, ikke kun over, at vi måtte gemme os og kaste vores flag på jorden og blive transporteret væk, nej endnu mere bekymret blev jeg, da jeg stod op næste morgen og ikke kunne se én eneste forside i landets aviser eller nogle breaking news i alle de mange nyhedskanaler, der findes på TV, der fortalte, at den stolte danske ytringsfrihed nu var sat ud af spil, i det mindste, når en flok jøder og venner af Israel ville ytre sig i det offentlige rum.

Det land, Danmark, som i sin tid tog imod mine forældre, det land, Danmark, der den dag i dag tager imod flygtninge, der er forfulgte, bl. a. pga. deres ytringsfrihed, det land, Danmark, der med stolthed fastholdt retten til at lave karikaturtegninger og til at ytre sig frit, det land, Danmark, der siger, at vi alle er lige og alle har ret til at være her.

Dette er et brud på alt, hvad Danmark og det at være dansk skulle stå for og dette skete lige udenfor demokratiets højborg, vort folketing, Christiansborg.

Hvor var pressen, hvor var alle vores demokratisk, elskende politikere? Hvor var alle minoritetsbeskytterne og hvor var alle andre end os jøder og venner af Israel?

Jeg spørger mig selv om den larmende tavshed i dagene derefter alene skyldtes, at det gik ud over jøder og venner af Israel.

Vil Danmark beskytte os?

Kære venner: Det er det, der er anledning til mine store bekymringer. Kan og vil Danmark beskytte os jøder og venner af Israel i dag og i morgen? For mig, er det at være zionist, ikke noget med, at jeg ønsker, at vi skal tage land fra nogle andre.

For mig, er det at være zionist, ikke noget med, at jeg ønsker at jage nogle mennesker væk fra deres hjem. Lige som det zionistiske mål med et jødisk hjemland, ønsker jeg som zionist det samme for alle folkeslag, at de får retten til en egen stat.

For mig betyder det at være zionist, at jeg som jøde og alle andre jøder i verden, har et land, et land, hvor vi ikke bliver forfulgt, fordi vi er jøder,et land, hvor man som jøde kan bære alle de symboler, man måtte ønske, uden at blive spyttet på, hånet eller truet på livet og et land, hvor jeg som jøde kan tale frit i det offentlige rum og blive beskyttet med mine demokratiske rettigheder, til at tale frit.

Jeg kan fortælle jer, at mit zionistiske hjerte, mit zionistiske tilhørsforhold og min støtte til Israel, efter den oplevelse i demokratiet Danmark, er vokset, ikke kun med 100 procent, men med 1.000 procent.

Uden et jødisk hjemland, uden Erez Israel, er jeg bange for, at mine forældres kamp for at overleve nazismen i 30erne, kun var en forgæves kamp.

Am Yisroel Hay – Lad det israelske folk leve!

Tak for ordet.

Max Meyer er formand for Dansk Zionistforbund


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 26 august 2014 - 03:48 - Svar

Men det er et yderst farligt liv for hende.

Bjovulf

Posted: 26 august 2014 - 05:04 - Svar

Cecilie Malmström slår til igen 😉

Kommissær: Danmark bør tage flere flygtninge

http://politiken.dk/indland/politik/ECE2376778/kommissaer-danmark-boer -tage-flere-flygtninge/

Flere EU-lande yder en skandaløs indsats over for flygtninge, siger svensk EU-kommissær. Danmark gør sit, men kan gøre mere.

Billedtekst: Skandaløst. Danmark er et af de EU-lande, som tager imod meget færrest flygtninge, og det bør ændre sig, mener den svenske EU-kommisær, Cecilia Malmström. – Foto: Virginia Mayo/AP

[ Bare fordi de svenske politikere og EUs ny-adel er dybt naive, uvidende og groft uansvarlige, behøver de øvrige europæiske landes egne politikere jo ikke at være det … på det samme høje niveau 😉 Det, der er virkeligheden er fuldstændigt “skandaløst” er, at man bare uden videre tørrer sin endeløse godhed af og pudser sine fine humanistglorier på ens egne (jævne) befokningers meget dyrekøbte bekostning ved at forære deres lande bort under næsen på dem til uintegrerbare fremmede med hang til middelalderlige klannormer, had til vestlige normer, værdier, kultur og love, fanatisme og medbragte konflikter og krige fra hjemlandet – og endog har den helt utrolige frækhed at forvente, at de bare stiltiende skal betale for dette gigantiske sociale eksperiment i fuld skala, helt uden sikkerhedsnet, samt klappe og helst se glade ud samtidigt og absolut ikke protestere eller være utilfredse offentlig – det bød man dog trods alt ikke engang de nordamerikanske indianere – endda helt uden at man nogensinde fra politisk hold har gjort sig den ulejlighed at overveje at spørge de etniske europæiske befolkninger om deres mening om dette vanvidsprojekt, udtænkt af
dybt naive, uvidende, ligeglade og komplet uanvarlige PK-tosser og verdensfrelser –
endog uden bare den mindste lille skygge af et demokratisk mandat nogensinde til at påbegynde det! ]

Jakob Hvide Beim EU-korrespondent
Kristian Klarskov Politisk reporter

I en situation med historisk mange mennesker på flugt tager Danmark og særligt en stribe andre EU-lande imod alt for få flygtninge.

Sådan lyder en opsang fra EU-kommissæren med ansvar for indre anliggender, svenskeren Cecilia Malmström.

»Det sørgelige er, at det er 10 lande i EU, som hjælper til med flygtninge. 18 lande gør næsten ingenting. Det synes jeg er skandaløst«, siger hun.

»Enorm asymmetri«

Ifølge de officielle prognoser vil Danmark i 2014 blot tage imod en tiendedel af det antal asylansøgere, Sverige tager imod i år.

Migrationsverkets operative chef, Mikael Ribbenvik, påpeger, at byrdefordelingen mellem EU-landene i forhold til at håndtere asylpresset er udtryk for en »enorm asymmetri«. Adspurgt om Danmark er tilstrækkeligt solidarisk, lyder Mikael Ribbenviks svar:

»Det er ikke min opgave at give Danmark karakterer. [ !!! Men du ville sikkert gerne, ikke? 😉 ] Men når man ser på hele Europa, kan vi konstatere, at det kan blive sådan, at Sverige og Tyskland kommer til at tage imod halvdelen af alle asylansøgere i EU, når året er slut. Sådan så det ud ved halvårsskiftet. Det er klart, at det er en meget skæv fordeling«.
[ Så burde svenskerne måske bare overveje at anskaffe sig nogle andre, mindre uansvarlige
og mindre naive, og mindre uvidende politikere i stedet? ;o) ]

  Machiavelli

  Posted: 26 august 2014 - 05:51 - Svar

  Ja hun er sindssyg. Men det er jo det, de radikale så gerne vil. Hele Europa skal fyldes op med flygtninge fra Afrika og Mellemøsten. Der må ske et opgør med de politikere i en fjern fremtid, det er vor eneste mulighed. Og først ud af EU omgående. Men det første psykopaterne vil forsøge er ophævelse af Danmarks forbehold – som giver flere flygtninge. Og nu skal den ophævelse snedigt pakkes ind i, at det er bedst for det kriminelle samarbejde i Europa. ( Socialdemokratiet).

   ny kommentator

   Posted: 26 august 2014 - 09:16 - Svar

   @Machiavelli.. Du har så evindelig ret

   Her en SOLSTRÅLE historie… Hvor en halvering af indvandrere er en succes… ?????? Øøøøøøøhhh, hvor er det lige kæden hopper af for den “pludrende” klasse…??? Hvis det “reduktion” virker på mikroniveau… Hvorfor vil det så ikke være en succes på makroniveau..???
   Hallahippierne har ingen argumenter, kun løgn fortielse og virkelighedsforvrængelse….

   FRA POLITIKEN:
   Fra 80 til 40 procent tosprogede: Tagensbo Skole har vendt udviklingen
   Tagensbo Skole er blevet en udeskole og har tiltrukket de danske elever.

   http://politiken.dk/indland/uddannelse/ECE2376204/fra-80-til-40-procen t-tosprogede-tagensbo-skole-har-vendt-udviklingen/

    ny kommentator

    Posted: 26 august 2014 - 09:26 -

    Læg mærke til Politikens “freudian slip”.. Børnene griner og smiler KUN på billederne hvor det er “all white” der leger sammen… 🙂

  steen

  Posted: 26 august 2014 - 06:41 - Svar

  Vi ligger jo i læ af Sverige og Tyskland. Det er vigtigt at huske på. Hvad hvis de 100.000 asylsøgere stod i Kastrup og ikke i Malmø ?

  Det har hverken Venstre eller nogen andre noget svar på.De skruer på de små knapper, og ignorerer de store.

  boeufhjerte

  Posted: 26 august 2014 - 20:50 - Svar

  Danmark var nr 4 i EU på listen over hvor mange asylansøgere og flygtninge der fik opholdstilladelse i 2013 i forhold til indbyggertallet:

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/06/25/141045.htm

Machiavelli

Posted: 26 august 2014 - 05:41 - Svar

“Det Danmark, jeg kender og elsker, er ikke mere” En fremragende tale som skulle citeres i alle dagblade.

“!..Lad mig igen slå fast, at vi, der var tilstede til støtte for freden ikke havde gjort noget ulovligt, ikke havde spredt hadsk tale og råbt død over andre, ikke havde kastet med sten, hverken mod politiet eller andre, ikke havde kastet med flasker, hverken mod politiet eller andre, ikke havde opført os truende over for nogle befolkninger eller personer, men det var os, der måtte flygte og det var os, der blev transporteret væk i politiets busser.
Larmende tavshed i medierne..!

Ja det er fuldstændigt utroligt, at først opløser politiet demonstrationen og derefter tavshed i pressen. Der er krystalklart at multikulturens har sat almindelig anstændighed og sund fornuft ud af funktion. Talen gjorde mig uendelig trist – ja mere end det.Vi er nu inde på en meget farlig kurs. Jeg tror mere og mere på, at kun et voldelig opgør med landsforræderne kan rense Danmark, og ikke mindst et fuldstændigt og total stop for al indvandring. ( Også fra Europa der er stopfyldt med vore venner).

For politikerne og det politiske system med den nuværende presse kan og vil ikke indse Danmarks sammenbrud, vores livsvigtige tab af historien. De kan ikke se, at Danmark er under opløsning, fordi danskerne ikke identificerer sig med hinanden som et folk. De kan ikke engang se, at den sociale ordens er under sammenbrud. De kan ikke se, at vold og kriminalitet hos både danskere og indvandrere eksploderer både ude og i hjemmet – ja at selv ulykker og dødsfald i trafikken – er et resultat af multikulturen. Alligevel bliver psykopaterne ved med at mumle, at verden lider og der bliver ikke flyttet et komma i fremmedpolitikken.

De politiske aber fra Socialdemokratiet og de radikale skal på et senere tidspunkt stilles til ansvar for deres udtalelser og deres politik, og jeg håber det bliver i min levetid. Tænk at man ikke i Danmark kan holde en demonstration mod jødehad. Det er udtryk for demokratiets sammenbrud og derfor må der andre boller på suppen. Jeg ved godt, hvad der snart vil ske, men holder munden lukket af hensyn til PET.

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 26 august 2014 - 12:38 - Svar

  OK, men att bilda en grupp för Anti-Anti-Semitisk Aktion måste ju vara lagligt. Det finns ju prejudikat. Likaså att verka för en fredlig och frihetlig orange revolution i hela Europa, inte bara i Ukraina.

Lightmann

Posted: 26 august 2014 - 06:35 - Svar

Jeg har netop læst artiklen af Max Meyer og er ham 100 procent svar skyldig. Det er grotesk hvad der foregår med de såkaldte medier, og deres aber ikke se, ikke høre, ikke tale mentalitet. Med undtagelse af – Den korte avis – er der der jo ingen der tager bladet fra munden.

ALLE ved hvem de skyldige er, Alle ved, at det kun bliver værre. Hvorfor i alverden fortæller medierne så ikke om det? Det er sgu da også deres børn og børnebørn det går ud over, og jeg har sagt og skrevet det her før, men hvordan fanden kan alt det her ske i samtlige europæiske lande på samme tid? Med mindre, der findes en underskrevet Master Plan et eller andet sted i et dunkelt EU kontor, der simpelt hen går ud på at afvikle samtlige landes selvstændighed og deres velfærdssamfund, ved af impotere kulturberigere i et monster stort antal, med det ene formål at ophidse de oprindelig ebefolkninger i sådan en grad at nogen vælger at gå til våben.

Derved kan den såkaldte europæsike elite storme ind, erklære undtagelsetilstand, og så forene alle lande under det blå flag med stjerner på. Der må sgu da være en grund af den kaliber? INGEN! ikke engang de talende hoveder på TV2News, kan sgu da være så komplet uvidende om hvad der foregår, og hvad konsekvenserne for de europæsike samfund bliver hvis det forsætter meget længere, nemlig total nedsmeltning?

# Machiavelli – vi, der skriver på disse blogs, er sandsynligvis for lang tid siden blevet registreret i en PET database 🙂

  steen

  Posted: 26 august 2014 - 06:55 - Svar

  tja, overågning er ok, så længe man kan stole på magthaverne. Med mit sporadiske kendskab til PET, har ingen noget at frygte – indtil videre.

  # Machiavelli – vi, der skriver på disse blogs, er sandsynligvis for lang tid siden blevet registreret i en PET database 🙂

Peter Buch

Posted: 26 august 2014 - 07:07 - Svar

At det Danmark der sagde alle er lige fejlede er oplagt.
Alle kan i udgangspunktet trods mord- og terrordomme forblive i Danmark.
Der er set i et perspektiv over en årrække teoretisk muligt at danskerne bliver et tålt udnyttet mindretal eller fuldstændigt udryddet i Danmark.
Det danske folk burde selvfølgelig have et hjemland- Danmark.
Hvor frihed forsvaredes.

Såvel som Israel forsvarer sig.

Lightmann

Posted: 26 august 2014 - 07:12 - Svar

Hej Steen, nej vi har vel ikke noget at frygte, men derfor kan man vel godt stå i en database? 🙂 Det var jo ment som en joke til denne sætning fra Machiavelli: “Jeg ved godt, hvad der snart vil ske, men holder munden lukket af hensyn til PET.”

Ole Burde

Posted: 26 august 2014 - 08:53 - Svar

Max Meyer begræder tabet af sin illusion om et Damark som også var hans . DER var jeg for ca35 år siden …Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad han har stemt ved de sidste 5-10 folktingsvalg ? MÅske har han selv været med til at slæbe den trojanske hest ind i dagligstuen ? ….Når illusioner brister kræver det karakterstyrke at gøre op med fortiden .

steen

Posted: 26 august 2014 - 09:03 - Svar

Det er jo spørgsmålet. Jeg kender jøder, der ikke har flyttet deres kryds i 40. Men der er også de, der har.

Angela

Posted: 26 august 2014 - 09:29 - Svar

“Det er mere os, der ikke er vant til fare, tror jeg. ” Ja, så är det. Människan har en benägenhet att inte vilja se faror. Man ser hellre bort och ringaktar dem eller negligerar dem helt. “Det är nog inte så farligt”, “det händer inte mig eller här där jag bor, bara alla andra och långt bort ifrån där jag bor”. I antiken berättades om draken som belägrade staden och krävde mänskliga offer varje år. Folk vande sig och såg själva ut de människor som skulle offras till draken varje år. Sker det litet nu och då så reagerar inte folk men om flera dödsoffer eller våldsamheter av något slag händer samtidigt på en viss plats har vi en benägenhet att reagera med full styrka.

Fastän dokumenterad forskning finns för journalister att tillgå och dokumenterad fakta t ex om hur många pensionärer som offras p g a de stora kostnaderna för globaliseringen med invandringen, för sjuka som dör helt i onödan, för fattiga , för alla som dör i trafiken, arbetsplatsolyckor, ohälsa över huvud taget av självmord (3 000/ år) så struntar folk i det. För de har fått lära sig av etablissemanget (draken) att inte reagera. Det som folk inplicit lär sig att de skall reagera på är det som levereras med en snyfthistoria via medierna etablissemanget. Det de själva ser och upplever skall de ringakta, förkasta, negligera och acceptera. Folk har därmed en gigantisk stark fiende att slåss mot när de råkar ut för något eller ser orättvisor och ren brottslighet. De får inget stöd i medierna deras olyckor måste först godkännas av medierna. Det är en orimlighet – en Davids kamp mot Goliat.

Några exempel från igår. Aktuellt som i ett pinsamt försök sökte misstänkliggöra fakta om flyktinghjälp. Där det alldeles riktigt förts fram att det är effektivare och mer humant att hjälpa flyktingar på plats. Hjälpen går fram och de som verkligen behöver den mest får den. Den hjälper flera. Det var så uppenbart hur man kontaktat representanten , vem han nu var, och serverat en lögnaktig historia som de kunde spinna vidare på. Jag vet ingen som sagt att det är förbjudet att som flykting komma till Sverige eller Europa. Varje land har av UNHCR tilldelats sin flyktingkvot och Sverige fyller den kvoten med råge. Tidigare i intervju med Åkesson visades också en film från Libanon där det klart och tydligt framgick vilka problem Libanon fått, exakt desamma som i Sverige och EU, och att det framgick att man hellre ville ha hjälp på plats. Detta reportage har tidigare sänts SR P1 bl a i Radiokorrespondenterna och P1 Morgon. Ändå väljer SVT att fokusera på en vinkling och inte det som stärkte uppfattningen att Sverige och EU är på villovägar.

Jag har tidigare skrivit att jag blivit blockad och det märktes tydligt att det alltid var i samband med Julia Caesars Söndagskrönika. Jag tog även upp bl a Dispatsch International. Söndagskrönikan befriades plötsligt på blockeringen sedan jag namngett Telia i snaphanen. Igår tog avpixlat upp problemet med blockeringar och kunde bevisa att Telia tillsammans med andra företag som comhem använde sig av censur och blockade sina användare d v s att de som betalade fullt ut för sina bredband inte hade möjlighet att använda sina bredband fullt ut utan begränsades och fick dessa bredbandsoperatörer som överrock. De bestämde var och vad du skulle få läsa och vilken information du skulle få från nätet. Som ett trollslag sedan artikeln i avpixlat gått ut har blockeringarna släppt och för första gången på snart ett år kan jag åter läsa Dispatsch International. Eftersom detta drabbar endast “bråkstakarna” de som agerar kritiskt, de som tänker och talar om vad de tänker, de som kritiserar samhället och är så få för den stora massan tiger inte agerar i det offentliga utan endast observerar så märks det inte på samma sätt och kritikerna får ett tungt lass att dra.

Angela

Posted: 26 august 2014 - 09:35 - Svar

mb

Posted: 26 august 2014 - 12:45 - Svar

DR Kommentar: Sverige til angreb på den kunstneriske frihed

Den svenske kunstner Dan Parks har allerede siddet fængslet i længere tid end den kinesiske systemkritiske kunstner Ai Weiwei. I torsdag blev han igen idømt seks måneders ubetinget fængsel.

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Medier/2014/08/25/132550.htm

DR’s Lasse Márker forsvarer Dan Parks

  Moran ya Simba

  Posted: 26 august 2014 - 22:45 - Svar

  Sverige gør os, og ihvertfald mig, en tjeneste ved at illustrere ud over alle grænser, at det er en fanatisk ideologi der styrer de PC-hjernevaskede. Den officielle linie i Sverige er jo som at tale med Nordkorea eller hvad ved jeg. Man kan jo ikke tale fornuft med dem. Og den enormt hårde dom over Dan Park synes at illustere betydelig nervøsitet under fernisen…

   Peter Andersen

   Posted: 27 august 2014 - 02:48 - Svar

   Ja, man ser ikke rigtigt Sverige blive fremdraget som et godt eksempel på noget længere. Selv de røde herhjemme er sgu begyndt, at sætte landet i citationstegn. Pinligt Sverige..!

mb

Posted: 26 august 2014 - 12:47 - Svar

Finn Schwartz: Har Politiken et problem med danske jøder?

http://politiken.dk/debat/ECE2376528/har-politiken-et-problem-med-dans ke-joeder/

“Politiken har haft travlt med at tale imod kalotdemonstrationen på Nørrebro, og argumentationen var, at man ikke unødigt skal provokere, og at jøderne burde kunne se den anden side af konflikten.

Som dansk jøde provokerer jeg ikke ved at anvende jødiske symboler eller demonstrere for retten til at anvende dem i det offentlige rum, og det er væsentligt. Jeg og mine jødiske trosfæller i Danmark er ikke en del af en konflikt med andre trosretninger i Danmark, og derfor har vi jøder ingen grund til at se nogen anden side af en konflikt.

At Politikens argumentation var for tynd, viser det manglende svar på, hvorfor Gay Pride godt må vise sig offentligt i samme kvarter på Nørrebro, selvom hadforbrydelserne netop er et problem for LBGT-miljøet samme sted.”

  T. Snorrason

  Posted: 26 august 2014 - 19:38 - Svar

  Finn Schwartz er ikke noget godt papir, at vælge ham til formand kaster så afgjort en skygge på de, der har valgt ham.

Machiavelli

Posted: 27 august 2014 - 09:33 - Svar

Humanismens elendighed. Lån den før bibliotekerne lukker. En samfundskritisk bog som ingen dagblade vil anmelde.

Beskrivelse:

I Danmark har politikere og den herskende kulturelite længe abonneret på den humanistiske forestilling om, at det multikulturelle samfund bør erstatte den nationale enhedskultur. Med udgangspunkt i Oplysningstidens idealer har denne elite påtvunget befolkningen en ideologi, der har haft katastrofale konsekvenser for den nationale identitet – ikke mindst set i lyset af den massive muslimske indvandring.

Denne multikulturelle udvikling har skabt en slags godhedsideologi, som tyrannisk udøver den sociale funktion at gøre befolkningen til gode mennesker, men som i virkeligheden har som sit mål at banke befolkningen på plads.

Politikerne og kultureliten arbejder systematisk med at få kontrol over bevidstheden om den multikulturelle udvikling ved at gøre disse tanker politisk korrekte. Overalt i samfundet påvirker eliten gennem skrift og tale befolkningen for at sikre kontrol over sindene. Et massivt pres, hvor det nationale, flaget, danskheden og synet på historien bliver mistænkeliggjort i enhver sammenhæng. Bogens 12 essays er en afsløring af denne ideologiske forførelse af den danske befolkning.

Leave a Comment