28
aug
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 1028
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“These are the rules of this new government. So get on with the rest of you life.” Scott Morrison er Minister for Immigration and Border Protection i Australien. Ikke for integration eller immigration, ikke for redning af ikke-svømmende afrikanere og landsætning i deres nye land. For grænsebeskyttelse, det de kalder Operation Soverign Borders.

Scott Morrison holdt denne tale i sommerferien, og jeg synes det er for synd, hvis nogen er gået glip af den. Navnlig burde de se den i Venstre og Cecilia Malmströms kontorer. Sådan sender man signaler ud i verden, så ingen behøver rejse forgæves eller drukne. Demokratiet Australien beskytter sig – lige idag er de  under skærpet trussel af muslimsk masseterror – hvor europæerne er underlagt nationale og EU ledere, der mere og mere vil undergave vores førstefødselsret til vores lande.Stoler du på S i udlændingepolitikken?, skriver tre Venstremedlemmer i går.

Jeg stoler ikke på Venstre, hvis det er alt hvad de vil gøre for at beskytte mit land mod de menneskemasser, som ikke er at vente “lige nu”, som de prøver at bilde jer ind, men som vil vokse kolossalt de næste 30 år, og som vil skylle Europa væk og sende vores børn ud i kaos.

Jeg ville ikke overveje at stemme på Støjberg, Lauritzen og Pind for deres forslag, der drejer på nogle småknapper overfor denne udsigt. Venstre må svare, hvad de vil stille op imod potentielt 100.000 asylsøgere om året. De må også formå EU til at returnere dem, der krydser Middelhavet og lander illegalt i Europa.

De bør også sige lige ud, det et flertal af danskere mener: Vi accepterer ikke mere islam i dette land. Vi vil ikke  have flere ind, vil vil tværtimod af med de værste, vi har fået ved en fejl begået af et lille mindretal, der glemte at spørge om lov. Vi er et lille land, vi har fået mere end rigeligt, og ideelt set bør vi fremover overhovedet ikke tage andre flygtninge end dem vi håndplukker som særligt værdigt trængende. Herunder ingen andre muslimer end de lysende enkelttilfælde, der findes: Dissidenterne og frihedskæmperne, forfulgte intellektuelle osv. (Hirsi Ali, Wafa Sultan, Ibn Warraq, Hamed Abdel Samad, Sabatina James, Kareem Amer og adskillige mindre  kendte.)

Skal islam ud i en trediveårskrig, der producerer millioner af flygtninge, skal Afrikas befolkning fordobles, skal Danmark stadig være dansk bagefter. Det skal ikke være et  Sverige, og det er i disse år, vi skal beslutte os. Der er ingen fortrydelsesret bagefter, hvis vi går Sveriges vej. (Se: The Middle East: The New Thirty Years’ War.)

Giv mig Scott Morrison til enhver tid, så alle ved, hvad de har at rette sig efter, og så ingen føler de skal bruge tid på at kæmpe for deres  land, fordi politikerne ikke gør det, eller måske mere præcist: Er femten år bagud hele tiden og f.eks. endnu ikke har gidet skaffe nogen ekspertise på islam, der bringer dem ud over det floskuløse. Asylum seekers will ”never be resettled in Australia” – Scott Morrison (Se også: Venstre vil holde asylsøgere væk med starthjælp og kontanthjælpsloft: Markant flere sager om familiesammenføring.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 28 august 2014 - 12:45 - Svar

Har netop prøvet at google Rotherham i svenske nyheder. Kun een eneste træffer: Svenska Dagbladet. Avisen undgår at fortælle, hvem der stod bag misbruget.

Et spørgsmål til jer, der kan se de svenske medier: Er denne historie ikke blevet dækket i Sverige…?

  PFEP

  Posted: 28 august 2014 - 21:50 - Svar

  NEJ kan jeg sige, jeg læser flertallet svenske medier på nettet hver dag og dette er en “ikke” nyhed i Sverige.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 28 august 2014 - 14:35 - Svar

“vi vil tværtimod af med de værste, vi har fået ved en fejl begået af et lille mindretal, der glemte at spørge om lov”

Ja, och om det är som jag misstänker, ett överlagt terrordåd som har pågått i decennier i samverkan med Muslimska Brödraskapet och KGB, så kan man ju faktiskt konstatera att samtliga dessa uppehållstillstånd och medborgarskap på rent avtalsmässiga grunder är ogiltiga.

steen

Posted: 28 august 2014 - 15:34 - Svar

..men Swansee slog Rotherham 1-0 på svenske nyheder, ser jeg 🙁

Betrayal was in the news again today, when Britain was rocked by allegations that the entire English town of Rotherham had for years been in the grip of an “Asian” gang which raped or kidnapped or abused some 1,400 mostly white underaged girls. The town authorities apparently knew as did the police, but they suppressed the facts out of the fear of being called ‘racist’ and more probably, the physical menaces of these ‘Asians’.

The ‘Asians’ were of course Pakistani Muslims, which is not to say that every apple in the barrel is bad, but nevertheless they were that sort of apple. The British public are momentarily outraged, but the Rotherham officials, including the official in charge of child welfare, aren’t too worried, aware they will be protected by the political system. Roger Stone, the head of Rotherham Council has in fact urged everyone to move on.

As Daniel Hannan notes “interesting to see whether people in Rotherham keep voting for Labour councils. On the evidence so far, they will.” Because the arrangement is the “Asians” will vote for Labour and in return Labour will let them practice their traditions unhindered under the color of diversity and tolerance. Expect Labour to dominate in Rotherham until the day the Democratic Party loses Detroit.

http://pjmedia.com/richardfernandez/2014/08/27/rotherham-england/

Bjovulf

Posted: 28 august 2014 - 15:59 - Svar

Rend mig i konventionerne, hvis de blokerer for sund fornuft!

http://denkorteavis.dk/2014/rend-mig-i-konventionerne-hvis-de-blokerer -for-sund-fornuft/

26. Aug 2014

Jonna Vejrup Carlsen

Rend mig i konventionerne, hvis de blokerer for sund fornuft! Verden forandrer sig, og konventioner, love og servitutter bør opdateres og revideres med tiden.

FN’s verdenserklæring om menneskerettigheder blev udformet i 1948 – efter 2. verdenskrig – og er stadig brugt som vejledning for mange lande. Man havde før talt om menneskerettigheder, og i den amerikanske grundlov står fx, at alle mennesker er skabt lige. Menneskerettighedernes artikler omfatter ret til liv, frihed og personlig sikkerhed, retfærdig rettergang, ret til at søge asyl, ret til ytrings- og religionsfrihed, ret til uddannelse, arbejde o.a.

Menneskerettighederne er godkendt i FN’s medlemslande, men intet land har været i stand til at overholde alle 30 artikler, fx menneskerettighederne, artikel 23: Alle har ret til arbejde
……… Befolkningstilvæksten gør det i dag vanskeligt at skaffe arbejde til alle!
Menneskerettighederne, artikel 4: Ingen må holdes i slaveri, og slavehandel under alle former skal være forbudt. Indlysende i Danmark men ikke i mellemøstlige lande, hvor mange kvinder behandles som slaver!

Der bør ikke være rettigheder uden pligter! [!!!]

Man henviser ofte til menneskerettighederne men glemmer, at der også skal være menneskepligter (Human Responsibilities). De var på FN’s dagsorden i 1998 men ikke ratificeret, da nogle vestlige lande [!!!] stemte imod, for at de ikke skulle overskygge menneskerettighederne!

  Bjovulf

  Posted: 28 august 2014 - 17:10 - Svar

  Dagens bedste kommentar 😀

  AF KEVIN MIKKELSEN – 28. AUGUST 2014 13:58
  …tilbagevendt Syrienkriger = en Hjem IS

  Islamisk Stat støttes af millioner af borgere i Vesten

  http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2014/08/28/islamisk-stat-stottes -af-millioner-af-borgere-i-vesten/

  AF KASPER STØVRING 28. AUGUST 2014

  Ifølge en ny undersøgelse støtter millioner af borgere i Vesten Islamisk Stat, en terrororganisation, der er så radikal, at selv Al-Qaeda afviser den.

  Er der noget, jeg fejllæser? Er der fejl i undersøgelsen? For kan det virkelig passe? Det er jo temmelig voldsomt og meget uhyggeligt. Kan nogen byde ind med forklaringer?

  Ifølge undersøgelsen fra den anerkendte engelske organisation ICM støtter 27 procent af franskmænd mellem 18-24 år Islamisk Stat. 16 procent af den samlede franske befolkning støtter IS. I Storbritannien er det ”kun” 7 procent af befolkningen, der støtter IS.

  Det er næsten utænkeligt, at ret mange andre end muslimer støtter IS, og bemærk at der altså i undersøgelsen ikke står noget om, at det er 27 procent af muslimerne, der støtter IS, men 27 procent af ALLE franskmænd (i den aldersgruppe). Hvis det kun var 27 procent af muslimerne, ville det være forståeligt, men stadig meget uhyggeligt.

  Det vil altså sige, at stort set alle (?) muslimer i Frankrig støtter IS. Og at den muslimske andel af befolkningen mellem 18 og 24 år er hele 27 procent eller deromkring. Det siger noget – meget radikalt – om den demografiske udvikling.

   Machiavelli

   Posted: 29 august 2014 - 02:09 - Svar

   Hvad er det for et menneske som støtter en terrororganisation, som bl.a begraver mænd,kvinder og børn levende?
   Der sker en udvikling, der får folk til at holde op med at tænke og føle. Eller i sidste instans tror jeg, det er det udtryk for, at samfundet ikke hænger sammen,at folk ikke identificerer sig med hinanden eller at samfundet ikke længere har nogle værdier der kan fange befolkningen. Som jeg har skrevet før: En kultur uden religion er dødsdømt.

  Bergfast

  Posted: 28 august 2014 - 17:51 - Svar

  Verklig intressant upplysning av Bjovulf. Har länge tyckt att det skulle finnas någon motsvarande – mänskliga skyldigheter – paragrafer. Och inte enbart – mänskliga rättigheter – , paragrafer.

  Verkligen intressant.

  Synd att de inte antogs.

   Bjovulf

   Posted: 29 august 2014 - 00:41 - Svar

   Ja, det är mycket konstigt att vi aldrig har fått höra om dessa förnuftiga planer förut 😉

   Det borda ju vara en självklarhet, att man fick ställa hårda, men fair krav och sätta up mycket skarpa gränser för sin tolerans gentimot sina (oinviterade) gäster och ang. vad de bringer med sig hit – till. ex. vansinniga krav ( bedrum, särskillta badrum, “halal” överallt ), klannormer från den mörkasta medeltiden, religiös fanatism riktat mot “orena otrogna”, judar, bögar och kvinnoförtryck, grov kriminalitet samt mycket alvarliga konflikter och krig från hemländerna,
   som man även tror sig ha rätten till att fortsätta på våra gator.

    Bjovulf

    Posted: 29 august 2014 - 00:46 -

    “gentemot” – GRRR 😀

Most

Posted: 28 august 2014 - 19:28 - Svar

Jeg fatter ikke hvorfor uønskede fartøjer ikke konfronteres og får besked på, at vende om, eller de bliver sænket da de ses som en fjendtlig invasionsatyrke.

Leave a Comment