11
sep
Seneste opdatering: 11/9-14 kl. 2101
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Heri spiller også Lars Vilks en ufrivillig rolle. Det er, som Åkesson siger, ganske enkelt at lette flygtningetrykket på Sverige, der er bare et efterleve Dublin-aftalen. Hvilket vil flytte trykket over på Danmark, som Venstre og DF ikke har noget svar på. Danske politikere ligger i læ af Sverige og Tyskland, og de vil vinde det kommende valg på en ren svindel af ‘stram fremmedpolitik.’

Det er rent fup, hvad Venstre foreslår. Venstre har ikke i sinde, at forsvare Danmark for den kommende befolkningseksplosion syd for Midelhavet. Sandheden er, når man iagttager islams sammenbrud og Afrikas demografi, at Asylkonventionen må opsiges, hvis vi vil overleve, og danske og europæiske politikere er for fejge til at konfrontere den enkle sandhed. De vil hellere forråde,dig, fordi det er det nemmeste for dem lige nu. De politikere, du stemmer på, er bekvemmelighedsforræddere. Svenske politikere er endnu mere fulde af løgn. Svenskernes ulykke er deres fuldstændigt ubegrundede tillid til deres ledere.

De påstår, at de der invaderer Sverige flygter fra “krig og undertrykkelse.”  De lyver,. 5 % er flygtninge i egentlig FN forstand. De giver Sverige væk, fordi det er det nemmeste lige her og nu. De giver det væk med begrundelser, de næppe selv tror på. Socialdemokraten Johan Westerholm begynder at tro, der stikker noget lusk under, f.eks. at de skal holde inflationen nede og arbejdsløsheden oppe. Godhed og humanisme kan ikke være motivet, når man ser på det kummerlige liv asylsøgere tilbydes. Fire mand på tolv kvadratmeter i årelang leddiggang langt ude i provinsen.

 Sverige befinder sig i en skæbnesituation, de ikke har befundet sig i i århundreder. Hvis svenskerene ikke stemmer mere end 15% for det på søndag, betyder det, at de samtykker med afgivelsen af deres land.. De kan altså ikke komme og klage om tyve år. Demokratiet er ‘use it or lose it.’

Kai Sørlander, filosof

Sørlander, filosof, Wikipedia. © Snaphanen, klik for helskærm.

2-sørlander 2014 018

1-sørlander 2014 029


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hans Und

Posted: 11 september 2014 - 04:59 - Svar

Ah så dukkede de 5% reelle flygtnaringe op igen.

Jeg kunne ikke lige se hvor det kommer fra denne gang, men tallet har været oppe før og er jævnt hen blevet tilskrevet fhv. UNHCR kommisær Stoltenberg. Jeg har før gravet i, hvor det mon kom fra. Citat:

“80% er ganske givet alt for lavt sat. Jeg ville egentligt have citeret FNs tidligere flygtninge højkommisær, Thorvald Stoltenberg, vist nok far til Norges nuværende statsminister, den jødehadende socialist Jens Stoltenberg for, at tallet er 95%.

Det forsøgte jeg så at google frem. Det kom der noget interessant ud af, nemlig en artikel af Ole Hasselbalch i Danskeren (Den Danske Forenings blad) nr. 4 1990. s 16 i bladet og s 6 i PDFen.

Det er ikke umiddelbart Stoltenberg der har udtalt det, men der i mod en højtstående embedsmand i kommisariatet, Widberg.

Det viser sig videre at udtalelsen oprindeligt blev bragt i østrisk radio og herefter hos DDR. Derefter blev den brugt af Hasselbalch i TV-DDR i en debat med næstenformanden for det daværende “Flygtningehjælpen”.

Hasselbalch havde inden udsendelsen gjort DDR løgnhalsen Bent Nørgård opmærksom på hvorfra han havde kilden, herunder at DDR selv havde brugt den.

Et par dage senere producerede DDR så et indslag hvor Stoltenberg udtalte sig og her anslog andelen af fup flygtninge til 50:50, men uden egentligt at rejse tvivl om den oprindelige udtalelse af Widberg. Indslaget blev selvfølgelig brugt til at beklikke Hasselbalchs hæderlighed.

Jeg har i øvirgt en kilde der har arbejdet som tolk(arabisk) med netop den kategori af flygtninge som arbejdsområde. Vedkommende anslå antalt af fupasylanter til 90% med den tilføjelse at antallet af løgnhalse er 100%.”

—-

Det er så i øvrigt alt sammen ligegyldigt. Intet land, uanset hvilken traktat eller konvention der måtte være tiltrådt, er nemlig forpligtiget til at tilstå ophold til personer, der udgør en risiko for ubehageligheder. En hvilken som helst magthaver, demokratisk valgt eller andet, er kun legitim så længe han først og fremmest beskytte sine egne subjekter.

  steen

  Posted: 11 september 2014 - 14:47 - Svar

  jeg har nu set det så mange steder, at jeg hælder til, at det passer. Også hos den meget troværdige Merit Wager

  Morten - - -

  Posted: 11 september 2014 - 17:09 - Svar

  Hovedsagen er, at den overvejende del af de mennesker, der kan tage sig hertil, ikke er flygtninge, og at kriteriet for at komme hertil er ressourcer – ikke behov. Tværtimod. Naturligvis.

  Uffe Ellemann-Jensen sagde for få år siden i et interview med Jes Stein Pedersen, at han var helt klar over, at de flygtninge, der når vore strande reelt er bekvemmelighedsflygtninge (hans udtryk). Men at han med sin autoritet som formand for Venstre forhindrede, at det blev et tema i valgkampen, for “det bliver let så grimt” (hans udtryk). Derimod ville han virke for en anden flygtningedefinition i de rette, internationale fora, og det havde han som bl. a. udenrigsminister gjort, hævdede han, om end uden held.

  Men han er stadig værdifuld som kilde til en kvalificeret opfattelse af, at flygtninge, der når hertil, i de fleste tilfælde er bekvemmelighedsflygtninge. Noget, der er helt på linje med min erfaring gennem flere tiår.

  Det er meget mærkeligt, at når man fremfører, at rige flygtninge bør dele fattige flygtninges vilkår – og at indsatsen for at bedre samme vilkår betydeligt for alle derved øges supermarkant … så mødes man med tavshed. Fordi alle kan høre, at det er rigtigt. Og alle samtidig kan høre, at det ikke er “rigtigt”. Ikke er en “rigtig mening”. Men hvad man skal indvende mod det, ved man ikke, slået af logikken, som man er. Deraf tavsheden.

  Den mangeartede, sigende tavshed, der med alle sine kulører altid har ledsaget den skiftende samfundssamtale, er det mest interessante, jeg nogensinde har “hørt”. Og noget nær det eneste, historieskrivningen ikke kan dokumentere og overlevere til belæring for efterslægten.

  – – –

   steen

   Posted: 11 september 2014 - 17:15 - Svar

   Der er jo delte meninger alt efter hvilken herre kommentatorerne tjener.. Alle de tusinder, der kommer over Middelhavet, kalder engelske aviser “illegale immigranter”, og det er nok hvad de er. Hvis de var landet i Tyrkiet eller Israel, ville de være blevet smidt hjem.

   Cecilia Malmström og Martin Schultz kalder dem “flygtninge fra krig og lidelser”. Hvem tror vi på ?

   - - -

   Posted: 11 september 2014 - 17:28 - Svar

   Uffe Ellemann-Jensen refererede til flygtningene fra hans egen tid. Fra før middelhavsimmigranterne kom til debat eller blev asylanter. At middelhavsimmigranterne skulle være mere flygtninge end andre er svært at se. Deres antal er jo steget støt, uafhængigt af konflikters opblussen.

   Først kom “flygtningene”. Så kom det, de “flygtede” fra.

   – – –

    steen

    Posted: 11 september 2014 - 17:30 -

    det er en god og catchy rubrik

    Først kom “flygtningene”. Så kom det, de “flygtede” fra.

Santor

Posted: 11 september 2014 - 08:25 - Svar

De gør alt for at Jimmie Åkesson skal fremstå som usympatisk. Heldigvis har han en åben og ærlig personlighed og lader sig ikke kanøfle af deres nålestik og obstruktioner.

SD er heldig at de har Åkesson gid resten af Sverige snart får øjnene op for virkeligheden.

mb

Posted: 11 september 2014 - 10:25 - Svar

Partiet Venstres udmeldinger i flygtningespørgsmål er rent fup. Der kommer aldrig en beslutning eller en underskrift fra det parti som giver mening i det spørgsmål. Hver gang EU rømmer sig slår de hælene sammen og gør honnør – hver gang.

Jeg ved ikke om DF er bedre, det skal ses, hvis de nogensinde bliver en del af regeringen.

Har lige hørt en totalt smal og ensidig udsendelse om indvandrerspørgsmålet i Sverige/Danmark på P1 (‘ordet er dit’). Det var nærmest propaganda for den svenske model.

  JensH

  Posted: 11 september 2014 - 12:15 - Svar

  “Hver gang EU rømmer sig slår de hælene sammen og gør honnør – hver gang”

  Selvfølgelig gør de det. Ellers ville de jo komme i fængsel. Det var ihvertfald det argument daværende Ventre-statsminister Anders Fogh Rasmussen kom med, da han skulle forsvare at Danmark ikke ikke skulle sætte sig op imod EU-domstolen i.f.m. Mettoch-dommen, som fulstændig underminierede den ellers af VKO så højt besugne 24-års regel.

  Bjovulf

  Posted: 11 september 2014 - 16:18 - Svar

  Ordet er dit: Skal vi følge Sverige og åbne vores grænser for flygtninge?

  http://www.dr.dk/p1/ordet-er-dit/ordet-er-dit-398

  Sverige åbner døren for flygtninge fra verdens brændpunkter, så op mod 340.000 kan komme til landet over de næste fire år. Herhjemme holder politikere døren lukket – i år ventes kun 10.000 flygtninge at komme til Danmark. Skal vi gøre som svenskerne og se asylansøgerne som et positiv bidrag? Eller gør vi klogt i kun at lukke et begrænset antal flygtninge ind?

  —————————————————————————————

  Og selvfølgelig starter man med at interviewe en PK-tosse af en Politiken-korrespondent, Christine Olsson, der er helt uden kontakt med realiteterne i Sverige og overhovedet ikke er i stand til at få øje på de massive indvandrings- og massive kriminalitetsproblemer, der allerede findes i Sverige i forvejen pga. masseinvandringen af generelt uintegrerbare folk fra Afrika, Mellemøsten og omegn med had, intolerance, barbariske klannormer fra den mørkeste middelalder samt hang til endeløse særkrav, permanent krænkethed, islamisme og fanatiske synspunkter samt foragt for vestlige værdier, normer, omgangsformer, love og demokrati og had mod “urene vantro”, jøder og bøsser mfl. deres mentale bagage

  Hun bor åbenbart ikke selv i et “kulturberiget” område, men det var vel heller ikke at forvente? 🙂

   Prudentius

   Posted: 11 september 2014 - 17:11 - Svar

   “…kun 10.000 flygtninge…”

   10.000!!!!

   Ravende savlende vanvid!

   Et lille land på fem millioner skal deltage i at “redde” den tredje verdens talløse millioner fra dem selv.

   Hvem tror dog det kan lade sig gøre uden at kaste vores stat og samfund ud i totalt kaos??

   Arme blinde fordjævlede mennesker!

    steen

    Posted: 11 september 2014 - 17:24 -

    jeg hørte et kvarter af det. Nu blev jeg mindet om, hvorfor jeg ikke har hørt DR p 1 i mange måneder.

    JensH

    Posted: 11 september 2014 - 18:04 -

    Ja, jeg holdt kun ud at høre begyndelsen, hvor P1-værten gudhjælpemig spurgte om vi skulle følge Sverige eller “holde fast i vores mere stramme asylpolitik”

    “Stramme”???!!!!

Prudentius

Posted: 11 september 2014 - 11:04 - Svar

“Venstre har ikke i sinde, at forsvare Danmark…”

Nej, for Venstre er simpelthen ikke et nationalt og demokratisk parti.

Det lyder hårdt, groft og overdrevet. Men jeg mener det er sandt.

Venstre går ind for EU, ikke den demokratiske nationalstat. Og dermed går Venstre ind for de europæiske nationers afvikling og et ikke-demokratisk magtkartel af ikke-valgte finansinteresser, ikke-valgte bureaukrater og ikke-valgte rettighedsdomstole.

Den demokratiske bondebevægelse, som fødte Venstre og i mange år udgjorde dens fundament er pist borte. Tilbage er kun en klasse af teknokratiske “professionalister”, hvis interesser socialt-økonomisk-politisk og sekulære-religiøse idealisme-fromhed er bundet op på godhedens og menneskerettens imperium, EU.

Ønsker man derfor folkestyrets og nationalstatens bevarelse, og det gør man klogt i som medlem af den endnu store middelklasse, ja så er Venstre og lignende partier det helt forkerte valg!

Bjovulf

Posted: 11 september 2014 - 16:36 - Svar

2.000 år gammelt kunstværk for frækt til svensk trafikselskab

http://www.b.dk/globalt/2.000-aar-gammelt-kunstvaerk-for-fraekt-til-sv ensk-trafikselskab

Af Bent Blüdnikow
10. september 2014, 12:58

Et museum i Stockholm ville lave reklame for en udstilling om Pompei i metroen. Den gik ikke i Sverige, for plakaten viste et nøgent par.

Dagens Nyheter skriver, at Stockholms lokaltrafikselskab (SL) har bedt et museum om ikke at vise en plakat med et motiv, der er 2.000 år gammelt. Plakaten viste nemlig en mand, der tager en nøgen kvinde på brystet. Dagens Nyheter skriver, at SL i en mail bad museet Millesgården om at bytte plakat i metroen til museets udstilling, så man ikke viste den frække plakat fra Pompei.

  Bjovulf

  Posted: 11 september 2014 - 17:07 - Svar

  Set hos Den Frie 😉

  Link til originalartiklen hos Dagens Nyheter:

  http://www.dn.se/kultur-noje/2000-ar-gammal-bild-for-naken-for-sl/
  Publicerad 2014-09-03 12:13

  I ett internt mejl framgår att SL anser att en 2.000 år gammal bild som ska marknadsföra Millesgårdens utställning “Pompeji” i tunnelbanan är för naken. Man bad därför Millesgården att byta motiv.

  “Pompeji” är höstens stora satsning på Millesgården. Utställningen sker i samarbete med arkeologer i det Svenska Pompejiprojektet och kommer att hysa inlån från museet i Neapel. Somliga av de närmare 2.000 år gamla bilderna är av erotisk natur.

  Som en del i marknadsföringen har Millesgården planerat att annonsera i Stockholms tunnelbana. Men i en mejlväxling som DN har tagit del av framgår att SL bett Millesgården att byta ut en bild. Clear Channel, det företag som administrerar reklamen i Stockholms tunnelbana, skriver att SL anser att motivet är för naket.

  [ Hvem er det mon man forsøger at please eller er bange for vrede reaktioner fra? 😉 ]

   Bjovulf

   Posted: 11 september 2014 - 17:09 - Svar

   UPS! Du må meget gerne rette den fejlbehæftede html-kode, Steen 😉
   Det skulle jo kun have været overskriften.

Angela

Posted: 11 september 2014 - 20:53 - Svar

Ett mycket bra inlägg om Jimmie Åkesson. Här framkom många sanningar. Har inte hunnit läsa den förrän nu. Tack för den. Jag önskar att ett inlägg som detta kunde komma de svenska läsarna till del. Du har inte möjlighet att få in den i Avpixlat eller Fria tider? Att få in den i ngn annan tidning är nog otänkbart.

Angela

Posted: 12 september 2014 - 08:27 - Svar

Dagens knivhugg! Som första nyhet basunerar Ekot, Sveriges Radio etablissemangets propagandaapparat i valet och statlig disinformerare och folkförrädare av rang, ut i en stor fetstil på nätet:

” Majoritet: Rätt att stänga ute SD.” Underskrift: “Reinfeldt: Det är fullkomligt uteslutet.”

Det Sveriges Radio inte talar om är att undersökningen från SIFO gjordes för länge sedan. Jag vet för jag var själv med i undersökningen. Och jag ser hur de portionerar ut en fråga i taget som knivhugg mot den del av folket som börjar resa sig mot gangstrarna och förräderiet och angreppen på våra liv. Och för att hålla trycket uppe mot SD och samhällskritikerna. Folk skall i en fruktansvärd sadistisk och förödande propaganda skrämmas bort från att rösta för Sverige, för svenskarna, för väst,för européer, för demokrati, för politik, för mänskliga rättigheter och dess bas nationalstaten.

För att ge sin sketna lögnaktiga undersökning tyngd beledsagas den av Reinfeldts beslut: “Det är fullkomligt uteslutet”. Och av en intervju från, ja vad tror ni, naturligtvis den mest folkföraktande högskolan i Sverige – Södertörn. En professor i statskunskap drar sin vanliga harang om “rasism”. Budskapet eller det mantra etablissemanget velat trumma in hos svenskarna har trumpetats de senaste åren inte minst där det tar mest hos försvarslösa unga människor som saknar erfarenhet och kunskap i skolorna och hos lågutbildade vuxna som är politiska analfabeter. Som man ropar får man svar. Etablissemanget kör den vanligaste taktiken – först trummas budskapet in folk skall förstå vad svaret skall vara. Sedan kommer undersökningen och folk ger det svar som de förstår att etablissemanget vill höra. Barn i skolan lär sig snabbt att svara det som lärarna vill höra. Det är en väl beprövad metod. Göring skulle varit grön av avund . Han hade nu inte tillgång till så många medier och en sådan stor arena som vad gangstrarna har idag.

Statsvetaren från Södertörn, Annkatrin Ljungar, var hon nu kom ifrån för svensk var hon inte, utan den vanliga trojan som EU befallt skall besätta alla viktiga poster och framförallt de mediala och de kulturella institutionerna, VET vad det påhittade ordet “rasism” är ett PÅHITT. Hur många pratade om “rasism” på stenåldern? På 1800-talet? Eller före 1968? Det är med ordet, nyordet, enligt bästa Orwelles stil Sverige skall krossas. De som intervjuades var förmodligen väl utvalda, den möjligheten har de ju att välja och valet faller nästan alltid på puckade fjortisar eller någon vuxen dumskalle.

Det känns emellertid väldigt hoppfullt med alla unga som inte låter sig förledas som t ex den unga nationalekonomistuderande vid Lunds Universitet som vi såg i Uppdrag gransknings reportage om Bluffjobben, Cecilia Kahn som grundat en motrörelse och alla andra hårt kämpande modiga unga och äldre som inser, klartänkta, intelligenta, en del välutbildade andra inte men med ett klart förstånd och massor av mod de som inte är utifrånstyrda av det lögnaktiga etablissemanget utan fortfaran är inifrånstyrda av en moralisk kompass och karaktär.

“Rasism” är det som förr kallades för liv! Död är motsatsen till liv. Lever du inte så är du död. Allt levandes (växter, djur, människor) enda uppgift är att hålla sig vid liv och därmed säkra sin egen (individens) fortlevnad och artens fortlevnad. Gör man inte det DÖR man! Det finns inget mittemellan. Antingen lever du eller också är det död. Det är anmärkningsvärt att samhället är så degenererat att folk inte känner till det mest grundläggande. Produktion och reproduktion är livet. Annars är det död. Ickeliv. Materia. För att kunna leva KRÄVS “rasism” eller “främlingsfientlighet”. Har du inte det är du illa ute. Vartenda litet barn från första sekunden upprätthåller sitt liv innan det kan stå på benen i kunskap med rasism och främlingsfientlighet. Det är deras enda chans att överleva därför att människan föds med en en unik förmåga till kunskap men det tar TID att få kunskap och därmed kunna skaffa en försörjning för överlevnad. Alla, allt levande, allt liv ÄR rasistiskt eller främlingfientligt. Annars skulle inte något levande överleva utan dö – pang bom.

Det vet denna fullblodslögnare från Södertörn som vill kalla sig professor. För det finns bara två alternativ antingen är hon dum i huvudet eller också ljuger hon. I vilketdera av fallen skall hon inte vara professor!

Nästa angrepp i Sveriges radio var på demokratin med Anna Skarhed som vapendragare. Anna Skarhed som liksom diktaturministern Birgitta Ohlsson häromdagen vill införa ytterliga ett förbud mot demokratin.

Angela

Posted: 12 september 2014 - 08:34 - Svar

I varenda Eko-utsändning nu kör man med denna “nyhet” som SIFO smyghållit tills nu. Ett sista (?) skrämskott PANG och ett sista försök att punktera det hopp som folk börjat få genom folkrörelsen mot etablissemanget. Du skall inte inbilla dig, Du Folk, att du kommer att lyckas att köra bort oss från makten”. Hahaha… lyder budskapet. Upp till kamp! Låt dem inte få rätt. Visa att makten kommer från folket och inte från översittarna.

Leave a Comment