5
apr
Seneste opdatering: 5/4-14 kl. 1939
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 05-04-2014 063715

Jeg har de sidste par måneder løbende kommenteret befolkningsudviklingen i Afrika bare de næste par årtier, senest i går i anledning af de angiveligt 600.000 der befinder sig i Nordafrika og vil forsøge at krydse Middelhavet denne sommer. Bare indtil 2050 vil Nigerias befolkningstilvækt være 176 %.  Indtil år 2100 fra 220 til 1200 %. Øgningen er i høj grad Europas egen skyld, og ligger i nedsættelsen af børnedødeligheden. Vi glemte bare i farten at tænke på, hvilket liv de mange børn skal leve, hvis de ikke bare skal invadere Europa, som bliver de kommende årtiers helt store trafik.

EU sender det for Europa ødelæggende signal til de næst-kommende millioner, at det er værd at vove livet for at sætte en fod indenfor Schengen. Det alene har sendt mange i druknedøden, hvis de vidste det var udsigtsløst, ville færre gøre forsøget, det siger sig selv.

Nu samler Italiernerne  dem altså op af vandet, protesterer til EU, får nogle penge fra Bryssel og giver dem en billet til Nordeuropa, indtil en dag smertegrænsen er  nået,  Cecilia Malmström må vide hvornår. Pt. har hun ingen smertegrænse. Alle 1200 % kan komme, hvis de kan krydse Levanten, og hvis de ikke kan, må vi hjælpe dem, det siger hun.

At hendes vælgere er ved at nå deres, ænser hun og EU ping’ erne overhovedet ikke. At Europa er mange gange tættere befolket end Afrika allerede, spiller heller ingen rolle. Den aktuelle PEW rapport hedder 10 projections for the global population in 2050.

Fristaden Malmø eller løgn og statistik

Når Sydsvenskan fortæller én, at Malmø får 90 mio kroner i underskud i stedet for de beregnede 70 mio, behøver man ikke være meget økonom for at vide, at der mangler nogle seriøse beløb i avisens regnestykke, nemlig de 4.5 milliard byen får i statsstøtte for ikke for ikke at blive en bag-lady (statsbidrag och utjämning).  Selvfølgelig generer byen penge, men i national sammenhæng er den dødvægt eller det, der er værre. Københavns Rådhus vil forlænge byens Metro til Malmø. Det er en skidt idé, jeg ikke anbefaler. Apropos Christiania, hvordan ville en sammenligning mon falde ud mellem den og Malmø økonomisk, for ikke at tale om kriminalitet som røveri, voldtægt og mord? Hvor ville jeg mon helst bo?

Malmös totala budget är på 15,2 miljarder kronor. -Pettersson påstår att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) blåljuger. Det mångkulturella paradiset Malmö går inte back med 97 miljoner utan med 4 546 miljoner (4,5 miljarder) för i budgeten ingår socialhjälp till Malmös invånare från Sveriges övriga skattebetalare med 4 449 000 000 kronor, alltså drygt 12 miljoner om dagen trots att Malmö styrs av S, V och MP och att Malmö till stor del består av vinstmaskiner från fjärran land…Malmö går 4,5 miljarder back, Malmø, Budget 2014 (se side 54)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nils

Posted: 5 april 2014 - 07:53 - Svar

Jeg undrede mig lidt over tallene for den multikulturelle fattiggård Malmö og kan oplyse, at der er tale om årene 2012-2019 – det meste er altså fremskrivning – og tallene for i år er tredje kolonne fra venstre.

Med til billedet af kommunens økonomi hører, at byen har indtægter på over tre milliarder i form af indtægtsdækket virksomhed, brugerbetaling.

  steen

  Posted: 5 april 2014 - 12:12 - Svar

  netop , du kan se det på budgettet side cirka 54

Machiavelli

Posted: 5 april 2014 - 08:22 - Svar

At Københavns Rådhus vil forlænge byens Metro til Malmø viser blot endnu engang, at den relle virkelighed helt er eroderet væk fra den bevidsthed, som politikere og embedsmænd bærer rundt med. Kort fortalt vil det være direkte vanvittigt med eftertryk på vanvittigt, for Malmø er en farlig by at have forbindelse med.

Min far er fra Skåne og jeg har familie i Malmø, selv om jeg stort set ikke har været i forbindelse med dem de senere år, men lidt ved jeg dog. Jeg ved at Malmø har den næsthøjeste kriminalitet i Sverige. Antallet af anmeldte voldelige forbrydelser i 2009 var på 21.382 pr. 100.000 indbyggere imod gennemsnittet 15.046 i hele Sverige. Og tænk så ikke på mørketallene.

Postbudene i visse bydele bringer ikke post ud mere, da det er for farligt, skolelærere trues og overfaldes, skoler må lukkes, da de ikke kan fungere, busserne kører ikke alle steder. Hertil kommer en stadig stigning af voldsomme uroligheder og kriminalitet. På mange politistationer står, at man kun har åbent et par timer om dagen. Kriminelle bander med børn ned til 12-13 år suplerer indtjeningen via tyveri og røveri.

Malmø er med andre ord en lovløs by hverken mere eller mindre. Indbyggerne har stort set resigneret, og flere og flere indbyggere ved jeg fra anden hånd bevæbner sig – også kvinderne.

Sverige og ikke mindst Malmø er en kulturel og menneskelig tragedie og et stjerneeksempel på, hvad der venter Europa i fremtiden, hvis skeen ikke tages i en anden hånd. Men det gør den ikke, før det er for sent, for der hersker den mest uhyggelige sammenblanding af dumhed, uvidenhed, naivitet og laden stå til hos politikere og kulturelite. En tilstand man ikke skulle tro var mulig, siden Johan Gutenberg for ca. 550 år siden opfandt bogtrykkerikunsten.

Så må jeg anbefale Københavns største politiske tragedie nogensinde Beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Anna Mee Allerslev at forhindre den sindssyge ide at forbinde Danmark med Malmø. Men jeg tror desværre ikke, at vor veninde har tænkt sig at følge min anbefaling.

Så min advarsel til dem der til sin tid vil tage futtoget til Malmø er: Rejs uden baggage og med så lidt penge i pungen som muligt. Husk at forny livsforsikringen! Og så til den sidste utrolige bemærkning som er lige så sand som jeg hedder Rosenstrøm: Min far sagde engang: ”Malmø er en dejlig by.” (Og han var ædru).

  Kuffarten

  Posted: 6 april 2014 - 00:19 - Svar

  Godt skrevet, Machiavelli! Det var dog chokerende, for jeg har ikke hørt noget om, at man vil forbinde Kbh med Malmø?? Det må vel være aprilsnar?? Det er jo forfærdeligt! Jeg håber, at Jylland en dag bliver selvstændigt, og så bør alle forbindelser til Fyn og Djævleøen afskæres…

PFEP

Posted: 5 april 2014 - 13:33 - Svar

Jag kör en “oneliner” 🙂
Det ser svart ut för Sverige!

Angela

Posted: 5 april 2014 - 17:10 - Svar

Tack, snälle, rare steen för dessa två belysande inlägg. Vi får hoppas att många svenskar nu går in och läser för att få en bild av en skrämmande verklighet som etablissemanget i Sverige döljer.

Kuffarten

Posted: 6 april 2014 - 00:49 - Svar

… det var virkeligt nedslående læsning (især det med metroen over til Sverige!), men alligevel flot, at disse sandheder kommer frem. Al denne bråk/bøvl/ballade med islam og pro-islamister som fx Allerslev, Thorning & idiotkompagniet, al-Reinfelt m.fl. gør mig træt i hovedet! Man får lyst til at sove og forsvinde ind i drømmeland, gerne tilbage til for blot 25 år siden, hvor tørklæder var noget, man havde om halsen om vinteren, og halal/Taleban/al-Qaeda osv. var helt ukendte ord.

Machiavelli

Posted: 6 april 2014 - 07:24 - Svar

Husk nu den socialdemokratiske ministers udtalelse.

” Verden lider, og der bliver ikke flyttet et komma i indvandrerpolitikken.”

Jeg mener, den slags politikere skal stå til ansvar for deres forbrydelser. Men der sker ingen alvorlig forandringer de første årtier. Befolkningens informationsniveau taget i betragtning. Kun 20 % af befolkningens tænker selvstændigt, som en dansk filosof udtrykte det for nogle år siden. De konservative, de radikale, Enhedslisten og socialdemokratiet vil stadigvæk få dere politikere valgt ind i Folketinget.Og de intellektuelle tosser vil stadigvæk sprede deres gylde ud i atsmosfæren. 20 år i spjældet for politikerne fra de fire partier, når opgørets time kommer, og så er jeg mild og venlig.

Leave a Comment