12
sep
Seneste opdatering: 13/9-14 kl. 2016
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

SVT’s slutdebat, live.

De vil ikke oplyse deres kilder, der naturligvis har politiske interesser at dyrke. Selvsagt elsker hele pressen det ihjel. Hvordan kan Jimmie Åkesson ikke vide, at det ligger i hans jobbeskrivelse at være den mest plefri mand i Sverige? Ved SD ikke, at de befinder sig i et maksimalt fjendtligt mediemiljø? Når man sammenholder det med alle de primitive tosser, Expressen har afsløret med ufine og givetvis ulovlige metoder, er det ikke ens indtryk.

Han har i det mindste kun spillet for sine egne penge. ‘Syvpartiet’ har spillet hasard med Sverige, for penge der ikke er deres. Det er sikkert grund til, at Jan Tulbergs bog “Låsningen” er tysset ned. 125 milliarder sv. kr. i 2013 koster masseindvandrigen eller 3,5 procent af BNP. Det svarer til 26.000 sv. kr. per indbygger – det er mange penge, selvom det sikkert er lavt sat, med kun et luftigt løfte om, at ‘investeringen’ kommer igen nogensinde.

Nu sporede den svenske valgkamp nogenlunde så meget ud, som enhver informeret person havde frygtet. Expressens skamløse kampagne de sidste tre døgn, har de fleste kunnet se igennem, men det var altså kun begyndelsen. Der er to døgn og fire timer til valgresultatet, det kan blive værre endnu.

Hvor meget vil Sverige blamere sig mere for at forsvare det uforsvarlige? De vil ikke go gentle into that good night. Halvanden generations prestige, no way! De vil rive Sverige fra hinanden i en dans på demokratiets grav inden de dør. Magtbrynde, privillegier og forfængelighed har gjort dem fartblinde. Det bliver en kamp, at være svensker.

Jeg kan heldigvis melde mig ud af den mandag morgen. SR vil formentlig ikke skade SD overhovedet, men det er dog temmelig skræmmende, at det er public service der som er på Expressen-niveau, en rød, døende avis, der kalder sig ‘liberal’, men er allieret med venstreekstremisterSvensk public service nu i klass med brittisk skandalpressJaha, där spelade Ekot bort sin journalistiska trovärdighet på synd, skandalisering och snask.

En svensk befolkningsudskiftning

Danske skribenter er ikke ‘besatte’ af Sverige, som Sydsvenskan skriver, fordi de ikke kan lide, hvad de danskerne skriver. Der er ingen national forurettelse i det, tværtimod en helt legitim interesse, og en i modsætning til Sverige, fri presse. Det er en ung ideologisk drevet kvinde, der er befriet for normale intellektuelle hæmninger. Danskerne er nøgterne og velinformerede, og de taler frit fra leveren, hvilket er mere end man kan sige om svenskere, der bliver forhindret i at tale og skrive. Sverige må naturligvis finde sig i, at blive gransket udefra.

Når jeg får Weekendavisens Frede Vestergaard digitalt, en af de førende Sverigeskendere gennem mange år, vil jeg også lægge den her. Danske politikere og intellektuelle er i deres gode ret til at blande sig og kommentere Sveriges forhold. Sverige producerer skandinaver og EU-borgere på løbende samlebånd, – cirka 2 millioner indtil videre – så svensk politik angår ikke  kun Sverige. Når SD på søndag for omkring 12 %., vil afskaffelsen af Sverige fortsætte med fuld kraft bagefter. Der er ikke noget at glæde sig over, det bliver en bittesød “sejr.” Den konservative tænker Kasper Støvring skriver med versalerne om Sverige i dag i Det semi-totalitære Sverige.

I anledning af det forestående valg kommer her yderligere en række uhyggelige ting om det ekstreme Sverige, du altid gerne har villet vide, men har været for bange til at spørge om.

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt udtalte forleden: ”Vi får ikke råd til så meget andet end indvandring.” Det er da ærlig snak. Ingen velfærdsforbedring, for udgifterne til udlændinge snupper det hele. I Danmark ville det udsagn være det samme som at underskrive sin egen dødsdom som politiker; i Sverige siger man det i en valgkamp – for at genvinde magten! Reinfeldts bemærkning blev ledsaget af buddet om, at ”vi skal åbne vores hjerter” for udlændinge, Sverige skal være en ”humanitær stormagt”.

Udtalelsen kom efter, at Migrationsværket bad om 48 milliarder ekstra de næste fire år. Ifølgeøkonomen Jan Tullberg koster udlændinge 125 milliarder om året, omkring 250 milliarder svenske kroner om året, hvis man medregner de svenskere, der presses ud af arbejdsmarkedet. Det er da også en sjat. Tjoh, men med tiden vil de mange udlændinge blive en gevinst, siger man så. Det vil næppe ske i et komplekst videnssamfund som det svenske. Ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres erhvervsfrekvens ligger milevidt fra hinanden.

I Sverige forventer man 340.000 flygtninge over de nærmeste år, og de vil højst sandsynligt få opholdstilladelse og siden statsborgerskab. Danske politikere er bekymrede, og det bør de også være, ikke kun for velfærdsturisme, men også fordi de mange uintegrerede udlændinge fra Mellemøsten og Afrika udgør en betydelig sikkerhedsrisiko. Den svenske sikkerhedstjeneste har allerede afsløret to terrorplaner inden for de seneste par år.

Den enorme indvandring medfører, at der foregår en veritabel befolkningsudskiftning i Sverige. I perioden 2000-2013 er gruppen af borgere med anden baggrund end svensk vokset med mere end 875.000, og andelen af etniske svenskere er i samme periode faldet med mere end 113.000. Tallene kan variere alt efter, hvordan man opgør; men der er ingen tvivl om, at Sverige ændres demografisk, og ”demography is destiny”, som man siger på amerikansk.

En svensk officer advarede i 2008 om en kommende borgerkrig i Sverige, hvor tal peger på, at der sandsynligvis begås et mord i døgnet; i landet er der årligt i øvrigt 1,5 millioner anmeldte forbrydelser.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 12 september 2014 - 18:33 - Svar

Så briserade bomben som skulle knäcka svenska folkets enda röst i Sverige.

Så sent som möjligt före valet på fredagen före skulle den brisera så att folket skulle lämnas i undran och villrådighet. Så förslaget och gement. Detta gott folk säger mycket om de gangstrar som styr vårt land. Nu gäller det verkligen att gå man ur huse och rösta för folket, för landet för vår och de kommande generationernas framtid i Sverige.

In i det sista har man planerat för the Big Bang.

Detta var mycket välregisserat. Sr skall vara neutral och inte lägga sig i vilket parti folk skall rösta på. Detta var dödsstöten för demokratin och rättsstaten och de liberala friheterna i Sverige. Nej diktaturminister Birgitta Ohlsson, det är inte vare sig nazister, rasister, kommunister, islamister eller fascister eller andra från dig och de andra pajaserna fabricerade hot som är det största hotet i Sverige.

Det är de styrande med Birgitta Ohlsson som tillsammans med EXPO och de övriga gangstrarna som styr oss som är det värsta hotet mot svenskarna och Sverige. Dagens gemena bomb som det tisslats om så länge på nätet och i korridorerna så länge är ett alldeles solklart bevis på det.

Låt det bli SVARET på gangstrarnas gemenhet. Gangstrarna som med alla till buds stående medel t o m med våra skattepengar och licenspengar gör de allt för att kväsa och tysta folkets enda röst.

Ge svar på tal så gangstrarna hör det som en mistlur i båda öronen. Kom ihåg vi vet inget om detta. Det är inget som är utrett även om det låter illa. Spelroende, om det nu är det, hör till den vandel som skall vara fläckfri för en riksdagsledamot. En som är spelberoende kan utsättas för utpressning. Nu vet vi att det var länge sedan man brukade något allvar med den så kallade vandeln i Sverige. I regeringen, i riksdagens försvarsutskott finns redan den islamistiska fienden. Riksdagen vimlar redan av utlänningar. Regeringen gör detsamma. Så utpressning m m är redan ett hot mot Sverige långt innan Åkesson kom in i Riksdagen.

Skulle det visa sig att detta har någon bäring så har det ingenting med folkrörelsen, väljarna som bär folkrörelsen eller partiet att göra. Partiledare går och partiet består. Det finns andra som kan ta över.

“Åkesson har spelat för en halv miljon – bara i år” Ekot SR

lyssna på Åkesson har satsat mer än vad han tjänar på nätcasinon
“Jag har diskuterat det här med min sambo”

Nu är det ÄNNU viktigare att gå till valurnan. Alla bofinkar och lövsångare gör ert jobb. Visa att oss kväser de inte.

Visa att deras välplanerade valkampanj mot oss svenskar inte lyckades. Var och en kan förstå att detta var VÄLPLANERAT och regisserat av alla medier och politiker på hög nivå. Vem har gett tillåtelse att undersöka Åkessons kontokort. SÄPO?

På vems order. I denns stund är han fortfarande inte tänkt eller tillfrågad som statsminister eftersom valet ännu ej ägt rum. Så medier och och hela etablissemanget har skjutit sig i foten. Lyft foten, gott folk, och ge dem en välriktad spark i baken!

  Angela

  Posted: 12 september 2014 - 19:27 - Svar

  Kl 20.00 i kväll är slutdebatten i SVT, alltså den viktigaste debatten i valet. Precis före den debatten briserar bomben för att få fokus på fel saker och framför allt för att få Åkesson ur balans. Det är viktigt för gangstrarna att få Åkesson ur balans eftersom han vunnit de flesta partiledardebatter enligt folk.

  SD tuffar på och förmodligen har de mycket bättre siffror än vad opinionsundersökningarna säger. Något man vill dölja för folk. SD har ökat med +4,2 % enligt undersökning. Alltså mest av alla. Förmodligen mycket mycket mer. Det väljer man att inte tala om i nyhetsutsändningarna utan koncentrerar sig på att smutskasta, förtala, ärekränka SD. Däremot talas mycket om F! som drivs hårt för att komma över spärren med mediernas hjälp.

  http://www.expressen.se/

Jan Christensen

Posted: 12 september 2014 - 18:35 - Svar

De svenske medier er en skændsel og skandale. Jeg bliver så harm, men hvad er der at gøre ved det?

kenneth

Posted: 12 september 2014 - 18:37 - Svar

Hvis du ikke har set det Steen, så er der også et glimrende læserbrev om det svenske valg i dagens udgave af Børsen (side 2 i “Weekend”-sektionen). Overskrift “Svenske bobler” af Michael Thestrup.

  steen

  Posted: 12 september 2014 - 18:39 - Svar

  Tak, jeg så det. Jeg havde bare lige glemt det

  ******************************’


  Svenske bobler

  Af Michael Thestrup, cand. merc.
  Børsen den 12. sep. 2014

  DEBAT Det svenske Riksdagsvalg 14. september kan på flere måder blive skelsættende:

  Den politisk korrekte boble betyder, at ikke-stuerene partier (Sverigedemokraterne) nægtes at annoncere i medier og på busser i valgkampen, at politisk ukorrekte politikere trues og overfaldes, at politisk ukorrekte offentlige møder chikaneres, og at politisk ukorrekte kunstnere fængsles. Er det holdbart i længden?

  Indvandrerboblen. Indvandringen til Sverige er vokset voldsomt gennem de senere år. Antallet af asylansøgere til Sverige er to-tre gange højere end i Danmark, Norge og Finland tilsammen. Er det holdbart?

  Voldtægtsboblen. Sverige er et af de lande i Europa, hvor der anmeldes flest voldtægter, og tendensen er stigende. I 2012 blev der anmeldt over 6000 voldtægter. Til sammenligning er antallet i Danmark ca. 500 årligt.

  Uddannelsesboblen. Svenske skoleelevers resultater styrtdykker. I den seneste Pisa-undersøgelse var niveauet faldet under OECD-gennemsnittet på samtlige målte områder.

  Boligboblen. De svenske boligpriser steg næsten lige så meget som de danske gennem tiåret frem til 2008. Trods finanskrisen er det svenske boligprisindeks steget yderligere godt 10 pct. siden 2008. Det danske indeks faldt i samme periode over 20 pct.

  Befolkningsboblen. Gennem årene 2000-06 lå befolkningstilvæksten i Sverige og Danmark på samme niveau. Siden 2007 er den årlige svenske befolkningstilvækst mere end fordoblet til 0,78 pct., hvorfor der i dag er over en halv million flere personer, som skal huses i Sverige end i 2007. Er det holdbart?

  Bureaukratiboblen. Frem til 2009 steg udbuddet af boliger i Danmark, mens det svenske boligbyggeri gennemgåede har været lavt. Det skyldes bl.a., at svenske kommuner gennem lange planlægnings- og godkendelsesprocedurer forhindrer og forsinker nybyggeri. Når man spørger hvorfor, er det politisk korrekte svar, at kommunerne ikke har incitament til at øge deres indbyggertal fordi “de relaterede omkostninger overstiger de modsvarende skatteindtægter”. Er det holdbart?

  Fra den danske side af Øresund er det nærliggende at se en sammenhæng imellem alt ovenstående. Hvis svenskerne i stort tal gør det samme, kan det resultere i et jordskredsvalg, som vil markere begyndelsen til enden for alle syv bobler.

LarsS

Posted: 12 september 2014 - 18:40 - Svar

Så kom den, “The Game Changer”! Ulækker journalistik, men jeg tror dette bliver en boomerang for MSM og 7-kabalen! Vil slet ikke undre mig om sympatien fra Nilsson og Olsson til Jimmie Åkesson nu øger voldsomt.

+15% til SD er nu mit bud!

Santor

Posted: 12 september 2014 - 21:08 - Svar

Jimmie Åkesson kan altså ikke spille et ellers lovligt spil i Sverige?

Peter Andersen

Posted: 13 september 2014 - 06:32 - Svar

De er jo totalt til grin derover på den anden side af Øresund. Åkesson har spillet for over en halv million. Og hva’ så..?

Skulle det forestille at være game-changeren..? Ha, ha..!

Hvis det er det det skal forestille, så er niveauet endnu lavere end selv jeg troede. Kan den almindelige svensker ikke gennemskue det, bliver vi andre jo nød til, at blande os i deres indre anliggender.

Jeg håber så sandelig den ender som en boomerang..!

Bjovulf

Posted: 13 september 2014 - 07:03 - Svar

Valg til rigsdagen på søndag: Svensk økonomi og kultur under afvikling

http://denkorteavis.dk/2014/svensk-okonomi-og-kultur-under-afvikling/

11. Sep 2014
Morten Uhrskov

Der er valg til den svenske rigsdag på søndag den 14. september, og resultatet er uklart, idet ingen af de to blokke ser ud til at få flertal.

Sverigedemokraterne står til en fordobling eller lidt mere, men formentlig ikke mere end 12 procent af stemmerne mod 5,7 procent ved valget i 2010.

I Danmark ville Sverigedemokraterne blive tungen på vægtskålen, men intet tyder på, at det bliver tilfældet i Sverige, idet ingen af de syv øvrige partier vil samarbejde med Sverigedemokraterne.

Økonomien undergraves

For nogle uger siden indrømmede statsminister Fredrik Reinfeldt på et vælgermøde i Stockholm, at Sverige nu modtager så mange asylsøgere, at der ikke er råd til hverken skattelettelser eller velfærdsforbedringer.

Den svenske udlændingestyrelse, Migrationsverket, har for nylig meddelt, at de svenske skatteydere må betale ekstra 48 milliarder svenske kroner over de næste fire år alene som følge af den stærkt forøgede tilstrømning til Sverige.

I år ventes op imod 100.000 asylsøgere, ti gange så mange som i Danmark. De 10.000, der forventes at søge asyl i Danmark, betragtes af de fleste som et meget højt tal, men i Sverige med en befolkning knap 70 procent større end den danske er man altså klar til det tidobbelte antal.

Fredrik Reinfeldts opfordring til svenskerne var, at de måtte være beredt til at tage imod. ”Åbn jeres hjerter”, sagde han, der med knap 150.000 svenske kroner i løn om måneden stort set selv bestemmer, hvor han vil bo. Fredrik Reinfeldt bor for resten i Täby, en velhaverby uden ret mange udlændinge. [!!!]

Reinfelds appel

Samtidig udtaler både Fredrik Reinfeldt og migrationsminister Tobias Billström (med mange andre svenske politikere), at den enorme indvandring på sigt vil gøre Sverige til et rigere samfund og redde velfærdsstaten økonomisk. Således sagde Tobias Billström til Berlingske i går, at øget indvandring er en gevinst for samfundet og en investering i fremtiden.

Jamen, så er alt jo såre godt, ikke sandt? Eneste problem er, at både Fredrik Reinfeldt og Tobias Billström taler imod bedre vidende, taler usandt med andre ord. Naturligvis kender begge d´herrer ministre til de tal, jeg nu lægger frem:

tant Gul

Posted: 13 september 2014 - 07:26 - Svar

I alla SD-sympatiserande kanaler ocj kommentarfält dryper det av falsk förståelse idag.
VAR FINNS SAKLIGHETEN?
Är Steen den ende som inser nödvändigheten av fläckfrihet(plettfrihed)?
http://goo.gl/tuK1Yd?
35 år, far, knappt torr bakom öronen – men ‘presumtiv’ landsfader!
Dock, en uppkomling är en uppkomling, är en uppkomling.

Ramona Fransson

Posted: 13 september 2014 - 13:07 - Svar

  steen

  Posted: 13 september 2014 - 13:58 - Svar

  Du har ret. Der burde rejses straffesag mod SR Ekot. Enten er de selv kriminelle, eller også¨måde kunne tiltales for skyddande av brottsling.

  Ikke bare har de gjort noget kriminelt, public service agerer politiserende på det mest strategiske tidspunk i valgkampen . to dage før den slutter. Det er helt uhørt. Jeg havde ikke mange illusioner om svenske medier tilbage, men det her havde jeg dog ikke troet. Det er alvorligere end Expressen, der er slem nok.

  Jeg håber SD forfølger det på mandag, når de kan tillade sig at være vrede.

   Ludvig

   Posted: 13 september 2014 - 16:29 - Svar

   Instämmer,Steen,i ditt hopp om att SD tar itu med detta försök till karaktärsmord på Jimmie Åkesson fortast möjligt.Bakom angreppet står journalister på Sveriges Radio som hör hemma i samma kategori som AFA och Revolutionära fronten.Dessa personer kan bara betecknas med det mest tabubelagda ordet i Sverige.De är helt enkelt vänsterfascister.

   I det svenska kollektiva medvetandet är vänstern något så oerhört gott och fint(till skillnad från högern)att inte ens denna vänsters mest brottsliga avarter får betecknas med ordet fascism,ett ord reserverat för högerns motsvarigheter.Detta trots att kommunismens blodtörstiga mördande vida överträffar de övriga samlade fascismernas dito – även om den islamiska nazismen gör sitt bästa för att utjämna det siffermässiga underläget.

   Det gängse ordvrängeriet bland PK-journalisterna har gjort det möjligt för AFA:s fränder på SVT/SR att i det längsta tala högaktningsfullt om “Anti-fascistisk aktion” som något som (ibland mer eller mindre,ibland inte alls,underförstått)verkar i demokratins tjänst.

   Danska medier gör ett redigt jobb med att beskriva den svenska nedgången.Om bara den övriga västliga pressen kunde bidra och kanske därmed pressa fram ett uppvaknande inom landet innan allt är förlorat.

LarsS

Posted: 13 september 2014 - 13:58 - Svar

Ramona, det var en særdeles interessant artikel. Du rammer plet, lige midt i “Bulls eye”.

Ronnie

Posted: 13 september 2014 - 17:27 - Svar

Tja…det er ret stygt det der sker i Sverige for tiden.

I morgen skal jeg stemme til Riksdagen, og mon ikke Åkesson får min stemme igen? 🙂

Leave a Comment