19
sep
Seneste opdatering: 26/9-14 kl. 1734
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 170140 2-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 170001

Et interessant antropoligisk studie. Kvinder, bøsser og operasangere har overtaget over “islamofoberne og fascisterne”. Hvem er nu ven med hvem på Facebook, efter at fascisterne næsten har overtaget magten? Tøseklubben diskuterer æstetikken anført af militante Paloma Winneth, der mangler et “hvidhedsprivillegium”, siger hun til en anden forfulgt type, HBTQ sangeren. Diskussionen er religiøs, siger Jalving.

Sverige er et afpolitiseret land, der halvhjertet prøver at blive et rigtigt demokrati, siger jeg. Arven fra frikirkerne dominerer stadig det, de kalder politik. Forleden ville Vänsterpartiet nægte SD deres ret til en talsmandsplads, fordi de ikke har de rigtige väderingar. Heldigvis fulgte flertallet normal procedure, men holdt sig  for næsen. Der er en lang vej, til Riksdagen begynder at handle om praktisk politik.

Forklaringsmodellen er klasse, ikke kultur, og det når man ikke langt med i  et etnisk pulveriseret land, men den tjener indtil videre det  hæderlige formål: At forhindre krig. Björn Ranelid er en af de få med mørk hud. Mikael Jalving og Per Gudmundsson medvirker, men ikke nok. De sverigedemokratiske kvinder er et stænk af fornuft i dette freak show, og  Lisa Pelling fra Arena er symptomatisk for Sveriges vanskeligheder med at være et ægte demokrati. Der er for mange moralske madammer, og de har for stor indflydelse,..

Operasangeren taler hele tiden om kærlighed, det gjorde Reinfeldt også. Gudrun Schyman taler også om kærlighed, det er ikke fordi de er to varme mennesker, tværtimod, det er fordi det er det, der tager kegler i en religiøs diskussion. Det er et værre rod, han er smuttet ud af bagdøren fra. Uenighederne er for store og emotionelle i Sverige nu, til at det vil forløbe uvoldeligt.  Enoch Powell forudså Reinfeldts karrieretræk i 1977.  SVT Debatt, 58 minutter.

Tina Magaard havde ret

– vil imam A. Pedersen nu benægte fakta?

Tidligere var journalisterne flinke til at spørge Abdulwahid Pedersen om, hvordan det forholder sig med “fredens religion”. I 2005 blev denne kloge mand bedt om at kommentere en af de få seriøse islam-forskere i Danmark – Tina Magaard.

På fire års-dagen for terrorangrebet på World Trade Center fremlagde hun en analyse af de islamiske helligskrifters påbud om terror, vold og hellig krig: »Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Det har længe været et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til … « Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.

Dette var imam Pedersen fortørnet over. Han kaldte analysen »noget forskerpladder … Man kan ikke pille citater ud og konkludere, som hun gør. Langt de fleste Koran-vers skal ses i en specifik historisk sammenhæng og kan ikke gøres generelle. Hvis der er så mangevoldsopfordringer, hvorfor har muslimer så ikke udryddet alle anderledes troende i de samfund, hvor muslimer er i flertal? Fordi vi ikke læser Koranen sådan.«

Ni år senere flyder medierne over med dramatiske ritualmord og andre voldsforbrydelser, begået af muslimer, der med stolthed citerer koran-befalinger og nedslagtning af vantro og lignende retfærdiggørelser af halsoverskæring og sexslaveri.

Der foreligger et globalt mønster. Boko Haram og Islamisk Stat står ikke alene. Der foregår uafbrudt rædselsfuld forfølgelse og mord i en stribe islamiske stater – bl.a. Pakistan, Bangla Desh og Afghanistan, hvor muslimer “læser koranen sådan …”

Hvis Pedersen – på linje med Barak Hussein Obama – vil hævde, at disse ritualmord ikke har noget at gøre med islam, må den logisk konklusion blive, at så er helligskrifterne ugyldige.

Faktisk er det netop det, Maajid Nawaz konkluderer. Han er medstifter af Quilliam-tænketanken og tidligere medlem af Hizb-ut-Tahrir. På Facebook skriver han, at koranen faktisk påbyder halsoverskæring, pisk og håndsafhugning. Derfor afviser han bogstavelig læsning af teksten.

Vil imam Pedersen nu erkende, at hans hellige bog opfordrer til ritualmord, og at dens anvisninger derfor ikke skal tages for pålydende?

Af Torben Hansen

Robert Spencer: 

UK Muslim leader Maajid Nawaz: “ISIS-style slavery, beheading, lashing, amputation…are in the Quran” and must be rejected. Nawaz puts it exactly right: Qur’anic literalism “must be abandoned. It is bankrupt,” and justifies “slavery, beheading, lashing, amputation & other medieval practices.”

Tøsebandens “midlertidige asyl”

Regeringen: Flygtninge skal have asyl ét år ad gangen. Her er et forslag, der lugter langt væk af at embedsmændene har fået en hasteopgave, der ikke må støde for mange humanister. 48 timer efter de alarmerende avishistorier ligger forslaget der, for Tøsebanden lugter valgkamp, det skal lyde af noget uden at være det. Enhver ved, at folk der er landet i Danmark sjældent kommer ud igen.

Hvis dette forslag har nogen virkning, vil det i et års tid få menneskesmuglerne til at lægge trafikken om til Norge og Sverige, og det er altid noget, men så har vi balladen igen. Problemløsning er defineret som: Man skaber et problem, – uden i vørigt nogensinde at konfimere det med befolkningen – så spæder man det ud over 40 år og løser det (måske) i 500 etaper. Så blir’ man heller ikke “arbejds”løs. Disse ‘flygtninge’, der vælter ind i Danmark nu, er kommet gennem sikre lande. Italiens og vores problem er, at EU ikke bevogter de ydre grænser på anden måde end at guide invasionsstyrken i land.. Dermed bortfalder hele Schengens eksistenberettigelse. Danmark vill skärpa sin flyktingpolitik


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jernhesten

Posted: 19 september 2014 - 17:25 - Svar

Det, der med “midlertidig asyl”, brugte man også da bosnierne væltede ind i 90erne. Da den “midlertidige” periode så var gået, bildte man folk ind at de var så “velintegrerede” at vi virkelig ikke kunne være bekendt at smide dem ud.

Vi kan således konkludere at regeringen ikke har tænkt sig at begrænse masseindvandringen. Ingen overraskelse i det. Vi skal oversvømmes med MENAP-overskudsbefolkningen, koste hvad det koste vil.

LarsS

Posted: 19 september 2014 - 19:21 - Svar

Jeg beklager, men jeg kan ikke få mig selv til at se den debat. Det er forudseeligt selvpineri og floskler á la “Peace & Love”. Jeg forsøgte senest at se DR2 debatten i torsdags, men måtte lukke ned efter 30 minutter. Fra nu af ser jeg ikke flere af disse mainstream “debatter”. Det er slut, jeg har set hundredevis af dem og jeg orker ikke mere!

  steen

  Posted: 19 september 2014 - 19:53 - Svar

  det hænger lige på dagsformen

   XY

   Posted: 19 september 2014 - 23:13 - Svar

   Precis. Jag har avskytt den sortens snuttifierade pajkastningar på SVT, med drama och dispyt mer än sans och argument. En förening av patologier, inte pathos. En clash mellan gåpåiga agendasättare, mediefigurer, enskilda “kränkta” eller “rasifierade” som vill profilera sig; extremister helt enkelt. Men dagsformen har uppstått i samband med valspurten och hänger ännu kvar, i kölvattnet efter “det chockerande valet”. Men det var en pina att uthärda, debatten igår. Ett på sätt och vis imponerade aggregat posörer och fundamentalister.

Angela

Posted: 19 september 2014 - 19:39 - Svar

Har dessvärre inte hunnit med att läsa snaphanen riktigt på det sätt jag skulle vilja så jag vet inte om du observerat den alldeles utomordentliga eftervalsanalys som Mats Dagerlind på Avpixlat skrivit. Jag lägger länken här men det skulle varit bra om du kunde tagit upp hans analys som inlägg för det är viktigt att dels politiker i våra broderländer och övriga Europa får läsa en riktig analys och dels medier och sist men inte minst folk i gemen. Det är viktigt att alla får klart för sig läget i Sverige inte minst med tanke på era egna länder. Och vad som väntar.

Jag kunde konstatera att i omröstningen i Skottland efter att SR reportrar beskrivit läget i kampanjen att etablissemanget med stöd av Bryssel uppträtt på samma sätt som de gjort i Sverige mot SD och SD-väljarna dvs svenska folket. Detta är viktigt att lägga på minnet att etablissemanget i hela EU agerar samfälligt och utifrån samma agenda och med samma metoder. Det är viktigt när vi nu sett Björn Söder (SD) deltaga i ett TV-program i Norge där de invandrarkritiska partiföreträdarna inte stod det svenska etablissemanget efter. Det är viktigt att veta att skottarna behandlades på samma sätt. Det är ett mönster vi sett tidigare inte minst när Lissabonfördraget röstades fram och de länder som “röstade fel” fick rösta om tills de “röstade som Bryssel ville”.

http://avpixlat.info/2014/09/19/ett-forsok-till-eftervalsanalys/

  Robin Shadowes

  Posted: 20 september 2014 - 01:09 - Svar

  Har noterat via David Icke på Facebook att det förekommit massivt valfusk i Skottland. Undrar hur stort det har varit i Sverige förra veckan?

   Angela

   Posted: 20 september 2014 - 20:19 - Svar

   Här är en länk åt dem som inte hört om valfusket. Finns flera. http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/1007.html

   Titta på valsiffrorna. Detsamma som i folkomröstningen till EU. Före ledde nej-sidan och likaså precis efter valet. Men precis under själva valet ledde plötsligt ja-sidan på ett oförklarligt sätt. Turerna omkring valet kunde bli en bok. Inte bara att det var valfusk det var också hot och tvång och flera olagliga ändringar i grundlagen – statskupper. Enligt grundlagen vars uppgift är att skydda landet och dess befolkning från främmad makts övertagande kunde inte Sverige anslutas till EU. Precis som nu ansattes nej-sägarna och stämplades som än det ena och än det andra och blev av med jobb, karriärer, avancemang och lönediskriminerades och frös ut av etablissemanget.

Angela

Posted: 19 september 2014 - 20:36 - Svar

Exponerat.info utsatt för DDOS attack just nu. http://www.exponerat.info/

  Robin Shadowes

  Posted: 20 september 2014 - 01:11 - Svar

  Om du byter ut ändelsen info mot net så kommer du in.

Angela

Posted: 19 september 2014 - 22:34 - Svar

Här börjar nu sanningar och avslöjanden dugga tätt. I och med valet och riksdagens patetiska regeringsbildning och hantering av folkets val får folket alltmer råg i ryggen och tar bladet från munnen. Lögnerna framträder mer och mer och blir uppenbara för folket. Locket på tryckkokaren har exploderat mitt i ansiktet på bedragarna i riksdagen. En partiledare som påstår att han fått mandat av folket att bilda ny regering när partiet fått endast 0,002 % höjning. Det svenska folket uttryckt är ett stopp för fortsatt massinvandring. Public service och SOM-institutet är delaktiga i Sveriges största demokratiska skandal genom att mörklägga och tricksa med siffror som uttrycker stopp för massinvandring. Detta har Tino Sanandaji redan tidigare visat. Ett nytt inlägg på Avpixlat som slår fast att regering och riksdag är inblandade och delaktiga i grov kriminell människosmuggling.

Det är skandal att de högsta företrädarna för landets styre anklagar folket för att ha röstat fel när de påtalat missförhållanden och försöker tysta och förhindra folkets demokratiska vilja genom att uttryckligen säga sig vilja hålla folkets röst borta från inflytande och folkets försök att stoppa kriminaliteten och bedrägeriet.

http://avpixlat.info/2014/09/19/manniskosmugglingen-har-i-praktiken-fa tt-amnesti/#more-126911

Angela

Posted: 19 september 2014 - 22:48 - Svar

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19564746.ab

“Vi har vunnit valet” säger socialdemokraternas partisekreterare Jämtin. En grov lögn som jag påtalat ovan. De har inte vunnit valet.

Utdrag:

Vad avhandlade ni på mötet?

– Vi pratade om mötesgrejer.

Hur gick mötet?

– Utmärkt. Det går alltid bra för oss.

Så kontakterna med Allianspartierna i dag gick också bra?

– Det har Stefan Löfven redan kommenterat alldeles utmärkt.

Upplever ni att det är en pressad situation just nu?

– För oss? Vi har vunnit valet och vi kommer att lösa det här.

Bjovulf

Posted: 19 september 2014 - 23:12 - Svar

Haha – ja, det måtte jo lizzom bare komme 😀

Måske burde man fortælle nogle raske / nysgerrige journalister lidt om, hvilke ekstreme bevægelser han rent faktisk er medlem af, men hvor finder man sådan nogle henne nutildags? 😉

Han forstiller sig, og griner bare i skægget – og de fatter det overhovedet ikke – mageløst!

Politiet jagtede ham igennem København i flere timer: Nu vil jeg have erstatning

http://www.bt.dk/krimi/politiet-jagtede-ham-igennem-koebenhavn-i-flere -timer-nu-vil-jeg-have-erstatning

Af Michael Alsen Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau
Fredag den 19. september 2014, 19:51

Den 21-årige Alisiv Ceran, der var hovedpersonen i en omfattende menneskejagt i slutningen af august, hvor han fejlagtigt blev mistænkt for at være terrorist, har valgt at kræve erstatning.

En omfattende menneskejagt sluttede 28. august på et handicaptoilet på Københavns Universitet, hvor den 21-årige Alisiv Ceran havde søgt ly efter at have været hovedpersonen i jagten, der satte København på den anden ende en hel formiddag.

En bekymret kvinde havde alarmeret politiet, da hun studsede over den universitetsstuderende, der havde medbragt en pose i S-toget, hvor der var ledninger i, alt imens han med en nervøs mine læste en bog om terror.

Men Alisiv Ceran er ingen terrorist, og den unødvendige stempling, den voldsomme eksponering og omsiggribende menneskejagt har nu fået den 21-årige til at søge erstatning for den tort, dagens begivenheder har påført ham.

  steen

  Posted: 19 september 2014 - 23:56 - Svar

  mon ikke også han stævner Kim Møller, for at have vist hans radikale facebookforbindelser? Hans advokat er en klanfælle, Erbil Kaya.

   T. Snorrason

   Posted: 20 september 2014 - 00:30 - Svar

   Alt hvad Politiet behøver at gøre, er at forklare, at de udmærket kendte den pågældendes ansigt og navn, samt vidste han var islamist. Derfor satte de så kraftigt ind.
   Og det skal såmænd nok være ganske tæt på sandheden.
   Som salig juraprofessor Alf Ross forklarede under forelæsninger, at hvis man lignede en sædelighedsforbryder, kunne man ikke klage, hvis man blev arresteret som uskyldig.

    Machiavelli

    Posted: 20 september 2014 - 06:25 -

    Og så kommer det dumme spørgsmål. Hvordan ser en sædelighedsforbrydelser ud??

    T. Snorrason

    Posted: 20 september 2014 - 08:08 -

    Det var der, de studerende altid lo, idet de tænkte på forelæseren, som vist aldrig forstod latteren.

Visionären

Posted: 19 september 2014 - 23:20 - Svar

Hmm. För att kunna förstå vad som händer i vår omgivning tror jag att vi måste börja lämna den gamla höger/vänster-skalan och i stället börja diskutera i termer av globalister/nationalister. Jag tror att det är vad våra politiker håller på med just nu, även om de än så länge döljer sina tankar och avsikter i den traditionella höger/vänster-skalan.

Det globalistiska perspektivet: Människorna på planeten förökar sig ständigt. Möjligheterna att flytta på sig likaså. Med nuvarande uppfattningar om hur långt en demokratisk stat kan gå i syfte att hålla folkförflyttningar utanför sig är det inte möjligt att stoppa dessa folkomflyttningar.

Konsekvens: Man ska tillåta att folk flyttar sig dit de vill. Eftersom västvärlden för närvarande har de mest attraktiva livsbetingelserna är det hit som de stora folkmassorna vill ta sig. Ända tills västländerna inte kan erbjuda bättre livsbetingelser, dvs. då de sammanfaller (= pengarna tar slut). Då upphör attraktionskraften.

Nackdelar: Lag och ordning kommer inte att kunna upprätthållas i en globaliserat rättssystem, därtill är planeten för stor för att ett enhetligt system ska kunna gälla. Djungelns lag kommer att bli allenarådande. Samma är med alla välfärdsambitioner. Utan en regim som kan administrera ett välfärdssystem kommer ingen välfärd kunna fördelas. I en globaliserad värld kommer ingen regim kunna verka. Djungelns lag kommer att råda.

Det nationalistiska perspektivet: En stark nationalstat är en förutsättning för lag och ordning och ett väl fungerande välfärdssystem som kan fördela tillgångar efter behov i stället för till dem som är mest aggressiva. Kontrollen över ett relativt begränsat område ger möjlighet att upprätthålla lag och ordning och att på lämpligt sätt hantera människor som inte har respekt för allas lika värde. Detta förutsätter en lojalitet från dem som vill flytta in till den aktuella nationalstaten, så att deras värderingar överensstämmer med nationalstatens värderingar. Annars kan nationalstaten vittra sönder inifrån.

Konsekvens: Den fria folkförlyttningsrätten kan inte upprätthållas. Varje nationalstat måste ha sin egen rätt att bestämma vilka människor de vill ta in.

Nackdelar: Nationalstaten är i behov av att kunna utföra kontroller av människor. Detta kan i sina värsta överdrifter leda till en fascist-stat.

Detta är som jag ser det de olika motpoler som framtidens politik kommer handla om. Men jag är övertygad om att det finns mkt som jag inte tagit med alternativt inte förstått. Så ge mig gärna era synpunkter.

Som slutord vill jag dock poängtera att med mitt synsätt, så ger ingen av våra valda politiker en korrekt beskrivning över vad vi har att vänta oss. Det är för närvarande, åtminstone i Sverige, mest svammel om värdegrunder och människosyn.

V

  Angela

  Posted: 20 september 2014 - 17:52 - Svar

  Ja, du har helt rätt. Höger – vänsterskalan kan du glömma för länge sedan. Vad du missat? Ja, säg det. Det lär vi inte få veta förrän vi nästlat oss in i de slutna rummen hos makteliten. Boka in dig till nästa Bilderbergsmöte. Eller fråga Wallenberg direkt.

  Men du är inte ensam. Först efter valet gick det upp för Jonas Sjöstedt att han var grundlurad. Att han agerat som Bilderbergarnas nyttige idiot. Ja, jösses.

  Förutom Fredrik Reinfeldt m (statsminister), avgick tre andra moderata toppolitiker. Anders Borg, finansminister, kapitalmarknadsminister Peter Norman och Stockholms starke man, Sten Nordin. Varför det? Ja, de vet naturligtvis varför. Något som vi inte vet. Och detta planerades kanske i början av 2013 eller redan 2012. Jag vet i alla fall att Wallenberg redan utsett Löfven som näste marionett till ställföreträdande statsminister. Varför sparkades Reinfeldt? Ställde han inte upp på det som krävdes? Var det därför han höll sitt tal om “öppna hjärtat”. Vi får se vad som händer.

  Varför drog Bryssel en suck av lättnad efter Skottlands nej. Jag har bara läst som hastigast och såg att Robin Shadowes talar om valfusk. Ja, självklart. Bra att du bevakar och tar upp. Finns inga fria demokratiska val längre. Allt styrs från Bryssel. Valet var lika planerat här. Utgången, talar jag om. Regisserat, planerat och manuset skrivet för länge sedan. Många förstår fortfarande inte hur manipulerade de är i valen. Att SVT och SR, Svenska kyrkan och de flesta statliga institutionerna är maktens megafoner.

  Bryssel kör detsamma i hela EU. Samma mål,(manus), samma metoder (regisserat), och samma maktelit som i USA, Australien och Kanada. Tro inte ett ögonblick att inte detsamma väntar i övriga EU-länder. Ber er att inte ställa upp på deras nyord. Säga aldrig Europaparlament. För det är det inte. Det är ett EU-parlament och inte ens ett parlament.

  A pro pos Powell. Löfven har nog aldrig hört talas om honom. Eller vet något vad som förevarit under de senaste 60 åren. Han är en politisk analfabet. Och en nyttig idiot.

Angela

Posted: 20 september 2014 - 00:00 - Svar

“Et interessant antropoligisk studie”. Ja, det är i sanning en beklämmande studie. En ögonblicksbild av en samling dönickar som Reinfeldt kallade det “sovande folket” en samling som inte vet vilka de är, vart de är på väg eller ens bryr sig. Från demokrati, till mediokrati, till ren idioti! Huvudsaken är att de får vara med och synas och få sina ögonblicksbehov tillfredsställda.

Dessbättre finns det fortfarande riktiga svenskar med huvudet på skaft, sunt förnuft, moral och karaktär, hederligt rättskaffens folk som inte låter sig duperas och kväsas av en samling gangstrar som fått för sig att de äger världen och alla andra människor. Andra skall rätta sig efter deras lilla infantila vilja. Att andra människor skall med sina liv (det enda liv en människa har) och hälsa offra sig för deras gangsterfasoner, försörja dem och förse dem med ett bekymmerslöst liv i lyx medan andra bara skall betala.

Leave a Comment