8
okt
Seneste opdatering: 8/10-14 kl. 1621
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Muslim attack Kurds with Machetes in Hamburg. – Reportager: Jagdszenen in Hamburg: Video zeigt Straßenschlacht mit Islamisten – In Hamburg gehen radikale Muslime mit Metallstangen und Macheten auf Kurden los. – “Ich hatte das Gefühl, ich lebe in Hamburgistan!”.

 I Celle var der igen tidligt onsdag masseslagsmål mellem muslimer og yazidier.

Muslimer udgør 22 procent af verdens befolkning, men står for 90 procent af alle blodige konflikter. Nu importeret til Europa. Ingen der forsvarer eller faciliterer det, kan længere være i god tro, selvom de unægtelig lyder sådan. De må melde klart ud, at de prioriterer konventioner over fred, velstand og sikkerhed, det er det valg, de har påført os andre.

I år er voldspotentialet i alle multikulturens små åer ved at løbe sammen i en flod, der bør være svært at overse for andre end svenske politikere og eurokrater. Disse kan man roligt betragte som trusler mod sin personlige sikkerhed. Det er ved at dæmre. Sveriges uansvarlige udlændingepolitik truer også Danmarks fremtid.

“The Surgeon”: “Oi lads… I smell war”

Hvad  ville der ske i Europa, hvis et terrorangreb med 700 eller 2000 ofre lykkedes i dag et årti efter London og Madrid? Man tør ikke tænke tanken. Det er situationen i dag, hvor ISIS kan slå til når som helst. Se London terror i går: Isil terror suspect Tarik Hassane offered place at top UK university.‘The Surgeon’ tweeted to pals hours before being arrested by security forces: “Oi lads… I smell war”.

tafik water_LRG

Polis i Kronoberg varnas för terrorattacker


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 8 oktober 2014 - 14:37 - Svar

Og denne fundamentalt voldelige teokratiske ideologi regner de vestlige magteliter virkelig med at kunne blive ved med at styre efterhånden, som dens tilhængere bliver stadig flere i de vestlige stater??

Hvilket hovmod, hvilken forfængelighed!

Masseindvandring og multikultur i Vesten, demokrati og Vesten-venlig udvikling i Mellemøsten. Er der andre bundløse skibe vores politikere skal sejle i havn nu de er igang??

Dinglende savlende vanvid.

Bente

Posted: 8 oktober 2014 - 17:42 - Svar

Jyllandsposten bringer i dag et læserbrev, som måske kan give stof til eftertanke
http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE7088831/Jeg-forstår-slet-i ngenting/
Når man har læst det, siger man “ja, naturligvis”.

T. Snorrason

Posted: 8 oktober 2014 - 18:11 - Svar

“Hvad ville der ske i Europa, hvis et terrorangreb med 700 eller 2000 ofre lykkedes i dag et årti efter London og Madrid? Man tør ikke tænke tanken.”

Selvfølgelig tør man tænke tanken, ikke mindst fordi sådanne terrorangreb kommer.
Det er jo en del af islams terrormanual mod anderledes tænkende og hvad der forkyndes i alle moskeerne.

Selvfølgelig ved diverse politikere det, men de bryder sig ikke synderligt om om at tænke tanken til ende, hvorledes sådan terror skal stoppes.
Reelt er den nuværende indsats af diverse efterretningstjenester rent tidsspilde, som ikke løser det egentlige problem, førerkulten islam.
Putin forklarede sagen ganske klart for Saudi Arabiens efterretningschef, Bandar bin Sultan, da denne truede med terroraktioner ved vinterlegene i Sochi, medmindre Rusland stoppede sin støtte til Syriens Assad. Bandar bin Sultan forklarede, han styrede de tjetjenske terrorgrupper.
Putins svar var enkelt: Kom der terroraktioner ved Sochi, ville Saudi Arabien blive angrebet og tilintetgjort. Putin ville gå specielt efter de hovedansvarlige, ikke kun et par sølle muslimske tosse-terrorister.
Der kom aldrig islamiske terroraktioner ved Sochi.

Og det er vejen frem for at løse problemet med den islamiske terror, der finder sted over hele verdenen for tiden, at smadre islam og ikke mindst dens financierer.
Smide islam ud af Vesten og deportere/repatriere alle dens tilhængere til muslimske lande.
Fredeligt bliver det ikke, men det er de vestlige politikeres egen skyld, deres opgave og pligt er nu en gang at beskytte deres egne borgere.
Forstår de vestlige politikere ikke dette, vil andre blive valgt på den ene eller anden vis.
Så enkelt er det, og det er sket før i Europa, hvor islam har huseret.
Kan de nuværende islamiske staters indbyggere ikke selv se, hvad årsagen er til deres fattigdom, dumhed og voldelige samfund – og selv finde løsningen, nå ja så må de gå under, de skal ikke bringe eller sende deres selvskabte problemer til vesten.

Moran ya Simba

Posted: 8 oktober 2014 - 19:26 - Svar

“Hamburgistan: Battle with machetes & knives”

Problemet er at folk gradvis vænner sig til at det er “normalt.” Uden Islam ville Europa’s problemer være håndterbare og små og Europa have en af de sikreste fremtider man kan forestille sig. Istedet for er der flere og flere der åbent taler om risikoen for krig og gradvis gliden ned i 3. verdens-tilstande. Fordi kun få tør sige “hårde” ting, som fx. at forbyde islam som en “hostile allegiance” i Europa, og de der gør hænges ud som “racister.” Fordi vi ikke vil være håndfaste nu kan det glide ud i et blodbad større end Anden Verdenskrig. Hvad kunne være mere umoralsk end at tillade at det kommer dertil??

Lightmann

Posted: 9 oktober 2014 - 06:20 - Svar

Jeg vil gerne kommentere denne og alle andre artikler, om det så er her på Snaphanen, Uriasposten eller Hodjas. Men, hver er der tilbage at sige? Alt hvad der kan siges om dette emne er sagt. Vi, der har set det komme for mange års siden, kan ikke engang sige : Hvad sagde vi? For det betyder at vores land, og Europa er ødelagt. OG DET PÅ SMÅ FANTASTISKE 30 ÅR! Det tog 1000 år at opbygge vores land og kultur fra bunden. Vi og vores generation har ødelagt det værdifulde livsværk, som blev os overladt af generationer af arbejdsomme civiliserede mennesker. Aner ikke hvad der gik galt, man kan ikke engang bebrejde de fucked up politikere, at vi ser det hele blive omdannet til et sort hul af et land, for vi har jo selv stemt på fjolserne, og hvis man endelig vil bebrejde nogen, så skal man bare kigge sig selv i spejlet. Men, vores børne og oldebørn? Fuck, de vil pisse på vores grave. 30 år! Wow – Det er sgu hurtigt.

  Bjovulf

  Posted: 9 oktober 2014 - 07:37 - Svar

  Ja, havde man haft en spåkugle i 70’erne eller 80’erne, de tillod en at se 30-40 år frem med høj præcision, så ville folk sgu have nægtet at tro på spådommene om resultaterne og de meget alvorlige konsekvenser af den lallenaive, uansvarlige og kravløse indvandrings- og flygtningepolitik og troet, at man var blevet rablende vanvittig …

  Vent nu lige, det var der jo rent faktisk nogle få modige, der gjorde 😉
  Men dengang måtte man bare slet ikke sige det selvfølgelige …

Bjovulf

Posted: 9 oktober 2014 - 08:09 - Svar

Hmm, det tegner sandelig ‘rigigt godt’ for DRs seneste forsøg på kulturradigal / venstreorienteret folkeopdragelse og slet skjult anti-DF-propaganda 😉

Det lyder næsten som 173 mio kr [!], der er blevet smidt lige ud af vinduet – lige hvad DR har brug for oven i superskandalen med Eurovision Song Contest-arrangementet 😀

Det burde man jo næsten kunne have sagt sig selv, når man “helt tilfældigt” valgt
den meget DF-fjendske og venstreorienterede Ole Bornedal som instruktør på “1864” *SUK*

Et supergodt emne med masser af spændende historiske fakta og fantastiske muligheder for en velfortalt, rørende og medrivende fortælling, der nu åbenbart ser ud til at blive tabt på gulvet – pga. personlige apatier, frelste holdninger og trang til politiske udmeldinger – mageløst, DR ( man skulle jo næsten tro, at den (kultur)radigale Ingolf Gabold var tilbage i chefstolen for DRs dramaafdeling … 🙂 – lige når man troede, at der trods alt var sket nogle små fremskridt ).

Pinlig, pinlig 1864

http://www.b.dk/din-mening/pinlig-pinlig-1864

Af Alex Ahrendtsen (MF), kultur- og undervisningsordfører, DF
8. oktober 2014, 22:30

Jeg har haft lejlighed til at se de to første afsnit af DR’s store dramaserie »1864«, og det har været en tåkrummende oplevelse.

Det kan virkelig undre, for Ole Bornedal er en erfaren instruktør, men jeg tror, han har været så negativt afhængig af Dansk Folkeparti, at det er gået ud over den kunstneriske nerve til fordel for politisk lærekunst. Det gør han så ved at forholde sig meget kreativt til historien.

Historikeren Rasmus Glenthøj leverede for nylig en sønderlemmende og meget rammende kritik i Jyllands-Posten af seriens lemfældige omgang med de historiske fakta og nævner blandt andet episoderne med sigøjnerne som en kommentar til nutidens indvandringsdebat.

[ At det så i så godt som 100 ud af 100 tilfælde er sigøjnere – eller andre udlændinge fra visse kulturer -, der stjæler eller røver fra danskere – gerne ældre – , overfalder dem, truer eller chikanerer dem eller voldtager danske kvinder og piger i dagens Danmark – næsten aldrig omvendt! – har åbenbart lige undgået instruktør Bornedals opmærksomhed – det passede nok ikke lige ind i hans forudindtagede holdninger … ]

Jeg ville måske have kunnet leve med alt dette, hvis instruktør Bornedal havde skabt en bevægende og kunstnerisk meningsfyldt fortælling, men i stedet får vi en gumpetung og nærmest hysterisk fortælling med elendig dramatik og overdrevent skuespil.

  Bjovulf

  Posted: 9 oktober 2014 - 08:53 - Svar

  Massiv historikerkritik af Bornedals storserie

  http://www.b.dk/kultur/massiv-historikerkritik-af-bornedals-storserie

  Af Bent Blüdnikow og Kristian Lindberg
  8. oktober 2014, 22:30

  Fiktion eller fakta? Fire historikere kritiserer DRs nye TV-serie »1864« for at være historisk vildledende, og for at være en kommentar på nutidens danske udenrigspolitik.

  Søndag aften blænder DR op for Ole Bornedals længe ventede storserie, »1864«, Danmarks hidtil dyreste TV-serie, der har krævet medvirken af tusindvis af statister og en særlig bevilling på 100 mio. kroner fra Folketinget til dets virkeliggørelse.

  Serien er i otte afsnit, og en lang række af landets mest kendte skuespillere er trukket i 1800-tallets uniformer og medaljer, men endnu inden seriens første scener er kørt over skærmen, sender historikere fra hele landet en granatregn af kritik ned over seriens historiske snit. Særligt den indledende skildring af det danske politiske korridorspil forud for krigens udbrud generer historikerne, der har set de to første afsnit af serien.

  »Man kunne få det indtryk, at Bornedal ønsker at vise, at vanvittige mænd dengang som nu trækker Danmark ind i krige. Filmen synes i virkeligheden at handle mere om sårfeberen fra 2001 og ikke fra 1864, og om at danske politikere sammen med USA gik i krig i Irak. Dele af det danske kulturparnas hader og er stadig martret af den krigsindsats, og derfor skal 1864 misbruges til nutidig debat,« siger Jens Ole-Christensen.

   Prudentius

   Posted: 9 oktober 2014 - 10:13 - Svar

   Det lidt “sjove” og vældigt aktuelle i denne sammenhæng er jo, at de to krige 1848-51 og 1864 var direkte resultater af rigets også daværende multikulturelle og multietniske karakter. Først efter danskere og tyskere blev adskilt og fik en grænse imellem sig, fik vi fred.

   Drages den slags konklusioner mon i Bornedals drama?? Selvfølgelig ikke, selvom de er nok så oplagte.

   (Den gik ikke med små hvide tyske lutheranere, men multikulturen vil helt sikkert lykkes med muslimske arabere, tyrkere, kurdere, afrikanere, you name them. Multikulturalisterne er vitterlig et totalt historieløst og derfor også radikalt optimistisk folkeslag!)

Leave a Comment