22
jun
Seneste opdatering: 11/1-17 kl. 1253
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

siger Sergej Trifkovic i dette klip fra ‘Islam – What the West needs to know’ (2006 dokumentar). Serge Trifkovic er ham, Martin Krasnik langt senere skulle påstå, er “en prominent, serbisk krigsforbryder“. Du milde, jeg har haft hjemmebesøg af en krigsforbryder:

Jeg spurgte Trifkovic over en kasse Tuborg og 20 Kings i 2009, da vi havde komsammen på min bopæl efter hans foredrag i København, om han kunne sætte nogle tal og procenter på, og jeg husker kun at han sagde “omkring 90 % af konflikterne forsvinde hvis man så bort fra alle der involverede islam på den ene eller begge sider af konflikten.”

Jeg har prøvet at sætte nogle tal på: Hvis man anvender The Uppsala Conflict Data Program, der opererer med konflikter der løbende kræver over 1000 liv om året, er der i øjeblikket 11. Af dem involverer 2 ikke islam. Hvis man udvider til mindre konflikter, der ofte har varet i mange årtier, er der 42. Af dem involverer 7 ikke islam, men blandt disse er medtalt uafsluttede men inaktive konflikter som Nordirland og Korea, så i virkeligheden er islams konfliktandel større, og i dag, otte år efter Trifkovic, vil denne andel være vokset yderligere. List of ongoing military conflicts

Man kan krydstjekke med en anden liste, men procentandelen forskyder sig ikke. Man kan altså sige, at islam er involveret i over 85 % af denne verdens mindre og større blodige konflikter. Muslimer udgør 23% af verdens befolkning. Når man altså tillader sig at ytre bekymring på Europas fremtids vegne, er det altså ikke baseret på hverken “zenofobi” eller “islamofobi” eller “fordomme”, men på hårde facts og erfaringer indhøstet i blod, hvilket er det præcis modsatte af en fordom.

Risikoen for at islam udløser blodige konflikter i Europa, er altså langt større end for at den ikke gør: Vores chance for fredeligt samliv med islam vil set over tid være foruroligende lille, hvis vi ser statistisk på det. Ikke så få europæere ville nok skrive under på, at den allerede er forspildt for deres vedkommende. De europæiske politikere der stadig tillader sig at ignorere disse erfaringer, pådrager sig en tonstung skyld. EU politikere synes at blive de skyldigste af alle, når vi ser på deres aktuelle manglende evne til at forstå invasionen over Middelhavet. De har ikke engang indledt en bremsning af supertankeren.

Var vi tids nok ude, til at forebygge krig i Europa? Når jeg tænker på Frankrig, Tyskland, England, Belgien og Sverige, vil jeg gætte “nej”. Om en generation, højst to, vil det vise sig at have været for lidt og for sent, hvor gerne jeg end vil tage fejl.

Post fra 2012 under titlen “En verden uden islam ville være temmelig fredelig” aktualiseret af ‘Religion Of Peace’ Involved In At Least 27 Current Armed Conflicts, 22 juni 2014


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


intetnavntak

Posted: 22 juni 2014 - 22:21 - Svar

“at vi er i færd med at forlade den allermest blåøjede tilgang til begrebet islam.”

Jeg gider ikke engang prøve at lyde politisk korrekt; Hvad fanden er det hun siger?

Hans Und

Posted: 23 juni 2014 - 11:37 - Svar

Nu kan jeg ikke huske om løgneren Krasnik har undskyldt offentligt for at kalde Sergej Trifkovic krigsforbryder.

Hvis ikke, er det oplagt, at indbringe det for pressenævnet, når nu Sergej Trifkovic har et dansk netværk.

Forretningsgang:

1) en fuldmagt fra Sergej Trifkovic (som kan være på engelsk). Det skal specifikt fremgå hvad fuldmagten omfatter.

2) DDR/Krasnik tilskrives med en opfordring til at fremkomme med en undskyldning, inden en rimelig frist, f.eks 14 dage.

Det gør de jo nok ikke, så

3) Pressenævnet.

JensH

Posted: 23 juni 2014 - 13:23 - Svar

“Som befolkning synes vi langsomt at tage ved lære angående islam, men vi venter stadig på dagen, hvor muslimerne selv anerkender, at der i denne tid er ekstra grund til at værne om det frie demokratiske samfund. “

Kender Sørine Goftfredsen ikke teaterstykket der hedder “Mens vi venter på Godot”???

  steen

  Posted: 23 juni 2014 - 16:37 - Svar

  Artiklen handler ligesom endel andre – af bla Kastholm og Lillelund – om den bemærkelsesværdige opførsel alle moskeivrerne udviste.

  Om deres udebliven ligefrem skyldes, at de er blevet klogere, ved jeg ikke, men noget er der jo sket. De næste moskeer, de vil heppe på, bliver sådan under hånden. Vi skal ikke opdage, at de ligger der på grund af dem.

  Desværre er det, som Sørine skriver, fuldstændigt lovligt at opføre dem. Lovligt eller ej, det bliver ris til vores røv.

  sorenmajgaard

  Posted: 13 maj 2016 - 23:17 - Svar

  Jo Det var et rædselsfuldt teaterstykke. Jeg spildte en hel aften i teatret. Puha. Nå det der sker er, at vi lader os spinde ind i et edderkoppe net som det nazistiske og de andre akademiske socialistiske og religiøse ismer, hvor de herskende tager for sig af alle goderne . Og dem er der mange. De social demokratiske ledere i Danmark gjorde et stort og beundringsværdigt arbejde med at opbygge et bæredygtigt socialt system som deres efterfølgere er i fuld gang med at nedbryde.Havde man forstået at være lidt mindre propagandistiske, ville meget måske have været klaret. De der bar ser det hele gå op i røg. Det er desværre dansen om guldkalven der har fordærvet samfundet.

Bjovulf

Posted: 23 juni 2014 - 17:06 - Svar

Desperationen begynder vist så småt at sprede sig blandt de svenske PK-medier 😀

Thomas Mattssons krav: Svenskar ska betala skatt till Bonnier

Publicerad 23 juni 2014 kl 12.37

Media.Tidningsdöden kan förhindras om tv-licensen görs om till en särskild “medieskatt” [!!!] som går till såväl public service som Bonnier och andra privata mediehus. Det menar Thomas Mattsson, som är chefredaktör på Bonniertidningen Expressen.

I ett blogginlägg förklarar Mattsson att han tidigare principiellt motsatt sig presstöd, bland annat eftersom det missgynnar marknadsledande tidningar.

“Men. Om nu till och med de dominerande mediehusen tvingas rusta ner, om redaktioner som tagit sitt demokratiska ansvar [øh?] i hundratals [???] år minskar resurserna, ja, då måste jag kanske ompröva min hållning. Då måste vi nog ställa oss frågan om inte samhället borde bidra till att säkerställa den journalistiska genomlysning [ Øh, hvornår var det nu lige,
man så noget til det? 🙂 ] som är en nödvändighet i en fungerande demokrati?” skriver han.

  Bjovulf

  Posted: 23 juni 2014 - 17:18 - Svar

  Thomas Mattson glemmer vist også lige, at den svenske presse allerede får en ganske pæn statsstøtte, som det er nu – ellers var den jo for længst gået nedenom og hjem, eller havde måttet tilpasse sig de barske realiteter – fx. ang. indvandring, kriminalitet, islam og
  religøse fanatisme og medbragte konflikter – og være begyndt at beskrive disse forhold ærligt.

  Bjovulf

  Posted: 23 juni 2014 - 17:24 - Svar

  Thomas Mattson: Statligt stöd till fler medier?

  http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2014/06/statligt-stod-till- fler-medier/

  22 juni, 2014 Av Thomas Mattsson

  ## En ny presstödsutredning bör utreda om också så kallade förstatidningar ska kunna få presstöd.

  Och:

  ## Tv-licensen bör ersättas av en obligatorisk avgift eller en ”medieskatt”. De pengarna bör kunna ges till fler mediehus än bara public service-bolagen.

  Det här är egentligen inga bra modeller. Men de är trots allt modeller.,

  Jag har i veckan utnämnt en ny redaktionsledning för Expressen med bland andra kulturchefen Karin Olsson som ny ställföreträdande ansvarig utgivare och politikchefen Lina Modin som ny administrativ redaktionschef. Magnus Alselind blir redaktionschef för nyheter och samhälle, Elsa Falk blir ny editionschef för Expressen TV… och så vidare. Det händer mycket och fler än Klas Granström, som ju är redaktionschef för digitala medier här, måste ställa sig frågan: hur ska framtidens journalistik finansieras? [ !!! – hvem siger, at nogen overhovedet gider at læse, hvad I skriver? 😀 ]

  Den är aktuell igen nu, efter Högsta förvaltningsdomstolens besked om att Radiotjänst inte får driva in tv-licenspengar från innehavare av läsplattor och smarta mobiltelefoner. Men också efter tisdagens chockbesked för medarbetarna på de snart sammanslagna tidningsbolagen Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad, om att 160-180 tjänster kommer att försvinna [!!!] när Bonniers tar över HD från familjerna Sommelius och Ander.

  I onsdags meddelade även Stampen Local Media att man drar ner totalt 100 tjänster [!!!]
  på bland andra Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Hallands Nyheter, Hallandsposten och TTELA.

  Plötsligt var det som om Upsala Nya Tidning, som minskar bemanningen med nio tjänster när sidredigeringen istället ska göras på NTM-koncernens flaggskepp, Norrköpings Tidningar, hade dragit rena vinstlotten i denna historiska omställningsprocess. Jippi! Bara nio journalister ska sluta! Hurra! [ Oj då – är det nu vi ska börja gråta, Thomas? 😉 ]

Leave a Comment