14
okt
Seneste opdatering: 15/10-14 kl. 0001
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I Kobani imødeser kurderne en langsom kvælningsdød, de mangler alt, selv vand. Talsmanden for Grimhøjmoskéen mener rigtignok, at “Danmark er gået i krig mod islam”, men det er en meget mærkelig krig, hvor man flyver fem-seks nålestiksoperationer om dagen mod en fjende i åbent land, der ikke kan gemme sig. I den indledende luftkampagne mod Afghanistan smed luftvåbnet 1,240 bomber – om dagen. General McInerney siger: There Is No Question We Are Deliberately Losing to ISIS. Krig eller ikke krig, hvad foregår der egentlig i Det Hvide Hus? Det antydes at midtvejsvalg og indenrigspolitik overskyggger 200.000 slagtede kurdere i Obama’s prioritering. Det ville ikke være nogen overraskelse, for Obama er kendt for hele tiden at prioritere kampagner for sig selv og partiet højere end sit primære arbejde.

Valgkamp på svensk

Större inslag av våld och hot än i tidigare valrörelser. Den slutsatsen drar polisen som nu sammanfattar arbetet kring årets två val. Enligt polisen anmäldes alltså fler än 2 300 brott kopplade till årets val till riksdagen och EU-parlamentet. Vanligast var skadegörelse, men det handlar också om fler än 280 anmälda fall av våld och fler än 300 hot.

I samband med valen har polisen gjort bedömningar kring fler än 42 000 möten, och även när det gäller möten och demonstrationer har det varit oroligare än tidigare, enligt rikskriminalpolisen. Polisen: 2014 är det mest våldsamma valåret hittills

I Sverige kan de åbenbart ikke beskæftige sig med politik, uden at gå fysisk løs på hinanden. Jeg kan ikke lige komme i tanker om  tilfælde af vold i en danske valgkamp, selvom der muligvis er enkelte sager. Det tilhører tiden, da det danske demokrati stadig var ungt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 14 oktober 2014 - 12:36 - Svar

“…hvad foregår der egentlig i Det Hvide hus?”

Ja, det kunne være sjovt at vide.

Problemet er vel for hele samlingen af vestlige magteliter (USA-EU-NATO), at islam-problemet stadig hænger fast i deres haser med tænderne dybt begravet i det blødende kød. Og ikke bare går væk når magteliterne ikke gider lege mere.

Man har brugt milliarder og sat tusinder af mennesker til i “krigen mod terror”. Nu er man trætte og opgivende, mens de islamiske revivalister har stadig mere kraft og saft. Deres demografiske base globalt har været fælt undervurderet (den er givetvis også vokset støt siden 9/11) og man har ikke forstået islams utopiske universelle mision ordenligt. Og dermed ikke medregnet den enorme idealisme og aktivisme religionen er i stand til vække i de masser den har greb i.

Der er andre end de vestlige globalister der ønsker sig en forenet klode, samlet under hellige rettigheder og love. Og andre der besidder hellige universelle domstole, parate til at skubbe menneskeheden i den “rigtige” retning med domme og dekreter.

Den så man ikke komme i Vesten. Og nu ryster de trætter stænger efter alt for mange skridt på stedet.

  steen

  Posted: 14 oktober 2014 - 12:48 - Svar

  der siges noget om, at det er indenrigspolitik..et mdtvejsvalg forude.

  Men 100.000 – 200.000 der skal lide en grusom død i Kobani, det er ikke slemt nok?

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 14 oktober 2014 - 17:52 - Svar

  Kanske är det så att de västliga globalisterna är helt med på noterna, att de kanske är mer nihilister än idealister och att de faktiskt HAR “forstået islams utopiske universelle mision ordenligt” och ser den som en möjlighet snarare än som ett hot.

   Prudentius

   Posted: 14 oktober 2014 - 18:52 - Svar

   Vi har haft den oppe at vende før Varmt Konservativ. 🙂

   Jeg tror fortsat ikke på at vores magteliter besidder den her slags djævelske overblik og overlegne kontrol-strategi.

   Efter min mening skal vi tro dem, når de håbløst savler løs om demokrati, udvikling og menneskerettigheder. Og når de deler muslimer op i “moderate” og “ekstremister”, der henholdvis har “sand”-“rigtig” islam eller en “syg fortolkning af Koranen”.

   Og også når de lader den tredje verden invadere for at indgå i det nye vidunderlige multikulturelle samfund, som de virkelig tror på de er igang med at bygge.

   Jo, de bruger meget gerne og helt kynisk islamiske grupper mod forskellige fjender (USSR, Assad, Gaddafi), men deres totale overraskelse når de samme grupper så forfølger en klassisk islamisk dagsorden er helt reel. De fatter virkelig ikke en bjælde!

   Med andre ord, de bliver veeed med at tilskrive andre mennesker deres egne åndsforsnottede idealer.

   Det dybere liggende problem er at Vesten har kørt alt for længe uden reel modstand udefra. Oplysnings-idealismen, som styrer vores kultur, er dertil en meget enøjet og lallet omgang, og den har gjort os frygteligt arrogante og meget lidt nysgerrige.

   Men ok, det er ikke noget virkeligheden ikke kan tugte os til at komme efter. Og det gør den så igennem serier af nakkedrag, nossespark og kindheste, i disse dage.

Anonym

Posted: 14 oktober 2014 - 14:49 - Svar

Det er synd for børnene.
Det er synd for børnene, ja og det er synd for alle, at der nogle steder på kloden hersker rent anarki, så mand, kvinder og børn bliver dræbt, hvis de da ikke flygter. Og ikke overraskende er dette anarki og disse drab knyttet til visse områder og visse ideologier og religiøse bevægelser. Sig navnet islam så behøver vi ikke flere forklaringer. Den islamiske civilisation står for død og ødelæggelse og det har den altid gjort.
Det stor spørgsmål er derfor, skal Vesten blande sig i disse borgerkrige, som med mellemrum har foregået i den islamiske verden i snart et par tusinde år. For tiden foregår det i Syrien, hvor de islamiske patienter bekæmper det syriske militær og ellers slagter løs på kurderne eller hinanden. En del af svaret får vi fra Tyrkiet, hvor den kurdiske oprørs bevægelse lige har angrebet tyrkisk militær som nu svarer igen ved at bombe den kurdiske oprørs bevægelse, mens andre kurder andre steder kæmper mod IS patienterne. Altså intet nyt under solen.

Svaret er derfor, selvom det kan være hårdt at indrømme,Vesten skal ikke blande i disse interne borgerkrige og erobringskrige for det giver bagslag. Og Vesten skal ikke modtage indvandrere, som dels er flygtninge og dels er mennesker som søger andre græsgange i Europa, for det giver også bagslag, da aben flytter med. Dels kan muslimerne ikke integreres for de vil ikke, og dels hævner de muslimske terrorister sig mod europæerne, fordi de blander sig. Vi venter kun på det første store terroranslag i Europa.

Hvor lang tid der går er er ikke til at sige, men et demokratisk, politisk og religiøst opgør venter forude. I Danmark og i de andre europiske byer. For det er en kendsgerning, at sammenhængskraften er i fuld opløsning. Kun få har tiltro til politikerne, ingen kæmper for den danske kulturs bevarelse, ja som vores alle sammens Zenia Stampe har sagt, er det danskerne der skal integreres og ikke indvandrerne.
Nationalstaten er under sammenbrud, ikke mindst anført af EU som ønsker Europas forenede stater. Vold og kriminalitet spreder sig i gaderne, og det er ikke kun indvandrerne der står for dette sammenbrud af lov og orden.

Den social orden er med andre ord under sammenbrud og politikerne ser intet men ævler og kævler indbyrdes om stramninger i fredspolitikken, fordi selv en kolibri kan se, at der kommer for mange indvandrere til Danmark, samtidig med at de islamiske kaliffer eller hvad de nu kalder sig, gnider sig i hænderne af begejstring over det begyndende sammenbrud af den sunde fornuft.
Der er to muligheder, når vi nu betragter den omkring sig gribende sindssyge på lokal plan og på international plan. Den ene er, at tingene nok skal gå i orden igen, og alt bliver som på bedstemors tid. Eller som vores radikale multielsker siger: om 20 år vil vi have glemt alt om disse islamiske stridigheder. Muslimerne er blevet som os. Den anden mulighed er, at det er for sent, for før politikerne – og befolkningen – har forstået katastrofens omfang er vi blevet fanget af udviklingen og der er ingen politiske løsningsmodeller på demokratiets – eller godhedens bund – længere.
Jeg tror ikke på bedstemor, så er det sagt. Og et sted i en skov i Danmark ligger en riffel pakket godt ind. Det er nedgravet for over 35 år siden sammen med min mors gamle bibel.

Machiavelli

Posted: 14 oktober 2014 - 14:53 - Svar

Det er synd for børnene.

Det er synd for børnene, ja og det er synd for alle, at der nogle steder på kloden hersker rent anarki, så mænd, kvinder og børn bliver dræbt, hvis de da ikke flygter. Og ikke overraskende er dette anarki og disse drab knyttet til visse områder og visse ideologier og religiøse bevægelser. Sig navnet islam så behøver vi ikke flere forklaringer. Den islamiske civilisation står for død og ødelæggelse og det har den altid gjort.
Det stor spørgsmål er derfor, skal Vesten blande sig i disse borgerkrige, som med mellemrum har foregået i den islamiske verden i snart et par tusinde år. For tiden foregår det i Syrien, hvor de islamiske patienter bekæmper det syriske militær og ellers slagter løs på kurderne eller hinanden. En del af svaret får vi fra Tyrkiet, hvor den kurdiske oprørsbevægelse lige har angrebet tyrkisk militær som nu svarer igen ved at bombe den kurdiske oprørs bevægelse, mens andre kurder andre steder kæmper mod IS patienterne. Altså intet nyt under solen.

Svaret er derfor, selvom det kan være hårdt,Vesten skal ikke skal blande i disse interne borgerkrige og erobringskrige for det giver bagslag. Og Vesten skal ikke modtage indvandrere, som dels er flygtninge og dels er mennesker som søger andre græsgange i Europa, for det giver også bagslag, da aben flytter med. Dels kan muslimerne ikke integreres for de vil ikke, og dels hævner de muslimske terrorister sig mod europæerne, fordi de blander sig. Vi venter kun på det første store terroranslag i Europa.

Hvor lang tid der går er er ikke til at sige, men et demokratisk, politisk og religiøst opgør venter forude. I Danmark og i de andre europæiske byer. For det er en kendsgerning, at sammenhængskraften er i fuld opløsning. Kun få har tiltro til politikerne, ingen kæmper for den danske kulturs bevarelse, ja som vores alle sammens Zenia Stampe har sagt, er det danskerne der skal integreres og ikke indvandrerne. Nationalstaten er under sammenbrud, ikke mindst anført af EU som ønsker Europas forenede stater. Vold og kriminalitet spreder sig i gaderne, og det er ikke kun indvandrerne der står for dette sammenbrud af lov og orden.

Den social orden er med andre ord under sammenbrud og politikerne ser intet men ævler og kævler indbyrdes om stramninger i fremmed politikken, fordi selv en kolibri kan se, at der kommer for mange indvandrere til Danmark, samtidig med at de islamiske kaliffer eller hvad de nu kalder sig, gnider sig i hænderne af begejstring over det begyndende sammenbrud af den sunde fornuft.

Der er to muligheder, når vi nu betragter den omkring sig gribende sindssyge på lokal plan og på international plan. Den ene er, at tingene nok skal gå i orden igen, og alt bliver som på bedstemors tid. Eller som vores radikale multielsker siger: om 20 år vil vi have glemt alt om disse islamiske stridigheder. Muslimerne er blevet som os. Den anden mulighed er, at det er for sent, for før politikerne – og befolkningen – har forstået katastrofens omfang er vi blevet fanget af udviklingen, og der er ingen politiske løsningsmodeller på demokratiets – eller godhedens bund – længere.

Jeg tror ikke på bedstemor, så er det sagt. Og et sted i en skov i Danmark ligger en riffel pakket godt ind. Den er nedgravet for over 35 år siden sammen med min mors gamle bibel.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 14 oktober 2014 - 18:10 - Svar

The aircampaign is here:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/turkey/11160773/Turke y-bombs-Kurdish-rebels-as-tensions-rise-over-Isil-advance.html

Ooops! Turkarna bombar kurderna, inte IS. Vad var det som gick snett?

I bästa fall är den synbara amerikanska tvehågsenheten spelad för att locka fram den här sortens agerande, ett sätt att låta retorik ersättas av handling för att få reda på vilka som är pålitliga allierade och inte, men någonstans måste ju gränsen ändå gå och tydligare än så här blir det inte.

I sämsta fall är inte Vita huset smartare än så här:
http://www.youtube.com/watch?v=9oDdmSeAZeI

Leave a Comment