17
okt
Seneste opdatering: 18/10-14 kl. 0640
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Fæstning Italien” er ikke så præcis en titel. Når man har forceret voldgraven, er man inde. Som man ser i videoen, er det ikke krigsflygtninge, som alle i Danmark taler om. De kan åbenbart ikke forstille sig, at folk emigrerer, hvis de ikke er i livsfare. Det er unge, afrikanske mænd, der flygter fra udsigtløse stater. De vil blive mange, mange flere.

Hvorfor drukner illegale flygtninge på Middelhavet? For det første på grund af skruppelløse menneskesmuglere. For det andet på grund af Schengen. Er man i Italien, er man i praksis i Europa efter frit valg. For det tredje på grund af EU’s politik på området. Den lokkede 63.000 over Middelhavet fra januar til juni 2014.

Der er en måde at undgå det på. Gør som Australien. Siden de fik ny regering i 2013 er ingen druknet på vej til Australien. Under den tidligere rød-grønne regering druknede mindst 1300 mennesker. I Europa er EU problemet, jo mere “humane” de er, desto flere lokker de i døden og desto mere stiger uviljen mod EU. Vi har al fremtid i vores hånd, og vi ryster på den i dette korte vindue, vi råder over.. VICE oktober 2014.

Hærværk mod Dan Park’s gallerist

Når man tænker på, hvem der groft chikanerede deltagerne i demonstrationen for Dan Park, har man lov at gætte én gang på hærværksmændene i dag. Samme venstreekstremister mener iøvrigt, at kende Dan Parks politiske ståsted, hvad der er godt klaret, for ingen andre gør det. Han er nemlig nazist og facist.Hornsleths galleri udsat for hærværk forud for Dan Park-udstilling, Pia Kjærsgaard om hærværk: Tøsedrenge! (fotos © Snaphanen.dk) Kristian Hornsleth siger:

»Jeg er mest ærgerlig over den rude, de har smadret, for den har været pissedyr, og vi har ingen forsikring. Det er en rundskåret rude og har cirka kostet 40-50.000 kroner – måske mere. Derfor opfordrer jeg alle, der vil støtte den her sag, til at lægge en hundredemand, hvis de kommer forbi«.

Hornsleth vil ikke lade sig intimidere af (anti) fascister. Der samles ind til Kristian Hornsleth på dette kontonummer.

park galleri 17.10.2014 005

park galleri 17.10.2014 I 006 park galleri 17.10.2014 003


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Christer

Posted: 17 oktober 2014 - 11:20 - Svar

Alla dessa migrerande män uppskattar uppenbarligen den vite mannens civilisation.
Så låt oss omvärdera koloniseringen och ge De Afrikanska länder som så önskar ett vitt styre.
Jag tror att Zimbabwe, Sydafrika och en del andra defunkta länder börjar mogna för detta.
Dit kan vi också skicka politiker och journalister som är missnöjda med våra länder.
Givetvis ska konstitutioner skrivas som garanterar att allt går rätt till.

  T. Snorrason

  Posted: 17 oktober 2014 - 15:12 - Svar

  Tanken er rigtig, men bliver selvfølgelig ikke til noget.
  Man får aldrig de lokale til at indse, at de på grund af religioner, kulturer osv. aldrig vil være i stand til at opbygge “vestlige” samfund.
  Et glimrende “lokalt” bevis er den tidligere danske “koloni” Grønland.
  Det er tankevækkende, at se hvorledes Kina feks. “koloniserer” i Afrika, udnytter ressourcer, dog oftest med kinesisk arbejdskraft, hvormed værtslandet reelt ikke har megen glæde af den kinesiske “indsats”.
  Interessant er også, at hvor der har været engelsk administration, skoler osv. og denne struktur er bibeholdt, går det bedre end andre steder.
  Men som Bismarck sagde, kolonier er ikke værd at have.
  At EU tillader og opmuntrer til invasionen af økonomiske flygtninge fra Mellemøsten og Afrika, er direkte tåbeligt. Man skulle tro, at der var nok at se til med de seneste tilkomne EU-lande og arbejdsløsheden i Syd-Europa.

  Marit

  Posted: 18 oktober 2014 - 01:24 - Svar

  NÅR skal noe gjøres med befolkningseksplosjonen i dysfunksjonelle land ?
  Er det ikke der selve problemet ligger ?

   T. Snorrason

   Posted: 18 oktober 2014 - 03:18 - Svar

   Jeg tror Afrika er rigt nok på diverse ressourcer, men negrene tilsyneladende ikke i stand til selv at udnytte ressourcerne, skabe produkter, infrastruktur, skoler osv.
   De muslimske lande er fortabte pga deres tåbelige religion, som hindrer enhver for for udvikling af samfundene, knap nok landbrug kan de finde ud af, industri slet ikke. Dette mønster ses lige fra islams start, alene ved plyndringer og slavejagter under dække af “religion” i nabolande, holdtes samfundene i gang.
   Jo mere udviklet et land er, desto mere falder fødselsraten, uden at man af den grund er nødt til at importere arbejdskraft. Det er egentlig blot et fordelingsproblem, specielt skal man undgå socialismens horder af unødigt mange unyttige administrative stillinger i offentlig tjeneste.

Prudentius

Posted: 17 oktober 2014 - 20:30 - Svar

“Det er unge, afrikanske mænd, der flygter fra udsigtsløse stater.”

Og så udsigtsløse er de stater vist ikke engang. Man kan bare prompte få forbedret sine materielle forhold betydeligt ved at investere i en billet til Europa. Og det gør folk så, fordi porten står åben.

For eurokraterne er masseindvandring nemlig et gode i sig selv, de kan aldrig få nok. Jeg tror ikke engang de rigtig aner hvad de skal stille op med alle de mennesker, andet end det bekræfter dem i at de på en eller anden måde slår et historisk slag mod “racismen”.

Anti-racismen har virkelig gjort alt-alt for mange europæere til fromme idioter.

LarsS

Posted: 17 oktober 2014 - 22:02 - Svar

God VICE udseendelse, men den understreger igen at MSM journalister har ufattelig svært ved at tage en anden vinkel, end det som udspringer fra det umiddelbare offer i menageriet.

Der er intet helikopterudsyn og ingen forståelse for de samfundsmæssige konsekvenser for den ramte nation af dette galskab, men en nærmest familiær medfølelse med de stakler som ikke fik/får opfyldt deres utopisk drømme om en ny og økonomisk tilfredsstillende tilværelse uden despoti og fattigdom.

Hver gang jeg ser disse typer af godhedsudsendelser, rammes jeg af samme tanke:

Journalisterne/redaktørerne kommer fra en verden hvor de ikke selv oplever eller kender til problemer med integration. De skriver om det, de taler om det og de holder foredrag og optager udsendelser om det, men de kender intet, absolut intet til det på egen krop eller i egen erfaring.

Nok ingen anden branche er så forskånet fra integration og deltagelse i multikulturalismen som medie verden, redaktionerne er mere blonde end Marilyn Monroe´s hårpragt og ingen indvandrer/nydansker får adgang til deres arbejdsplads med mindre han/kun er elitær og kan begå sig kulturelt og tale og skrive modersmålet som en indfødt.

Det er helt grotesk, at journalister/skribenter overalt i MSM hamrer arrigt ned i tastaturet over alle “de andre” = os, som ikke vil inkludere og tage imod alle de nye medborgere som dukker op fra alle verdenshjørner. Og i samme skjulte åndedrag har de ikke plads til nogen som helst andre, end de få udvalgte som er nøjagtige spejlbilleder af dem selv!

Og på vej opad Helsingørmotorvejen efter fyraften, tænder de for P1 og lytter til “sig selv”, drejer af ved afkørselen mod NIMBY, henter ungerne fra den private og nyder aftenen helt alene i villaen med udsigt udover det smukke landskab med blonde elitenaboer, alle nydende deres eget vidunderlige og lukkede samfund.

Indtil næste formiddag, så skal Hr og Fru Hansen i Nørre Alslev belæres om solidaritet og helst svines lidt til – igen!

  Hr. Naturli'

  Posted: 17 oktober 2014 - 23:44 - Svar

  Yes Sir!

  Virkelig god beskrivelse. Tak.

Robert R

Posted: 17 oktober 2014 - 23:43 - Svar

Hvis man ikke kan lide Dan Parks kunsk, kan man jo bare lade være med at tage ind og se den!
Selv bryder jeg mig ikke om kunsk der provokerer, jeg foretrækker kunst som beriger mig og som forskønner tilværelsen.
Dan Parks kunst forskønner ikke, den provokerer, så jeg tager ikke ind ser den, men derfor må han da gerne udstille.

  steen

  Posted: 18 oktober 2014 - 06:22 - Svar

  De kalder ham “provokunstner” over alt i danske medier. Det er ikke specielt betegnende. Selv kaldte han sig i mange år “gadekunstner” og hvad han i virkeligheden gør, at at tage satiretegningen ud på gaden.

  Jeg blev opmærksom på ham i 2005, jeg har vænnet mig til ham, og jeg er noget overraket over hvordan visse opfatter ham – inkl tingsrätten i Malmø. De kan ikke afkode et billede, der har flere lag. De stopper ved fernissen.

  Til gengæld er det da glædeligt, at der voksede så stor en debat om ham frem i Danmark, nu kommer der jo også nogle TV programmer. Noget af debatten må nødvendigvis være dum i hovedet.

  Vil han nu promovere sig selv på den mediale medvind han har fået? Jeg tvivler. Han er sikkert glad, bare han kan tegne videre og få en elefantøl og en pibe hash.

Leave a Comment