28
okt
Seneste opdatering: 28/10-14 kl. 2320
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man føler sig henført til Eks Skolens tidligste dage, bortset lige fra presseopbuddet. Mugne, fugtige kældervægge, jazzmusik, chillum’er og samfundsundergravende kunst. Nu er det dog 50 år efter.

Stine Bosse’s påståelige uvidenhed

Stine Bosse er i grunden ganske typisk for en overklasse, der er så overbevist om egen fortræffelighed, at dens argumenter har en moralsk vægt uafhængigt af kendsgerninger. Det gode er det sande, og det er sandt, fordi vi siger det. Folk med en egen herlighedsværdi slår ikke op i statistikker. P 1 Søndagsfrokosten fra minut cirka 10:

Cordua: Du ryster på hovedet, du kan da læse statistikker, du kan da også godt tal. De mennesker vil komme ind i Sverige, Indenfor en generation – måske – er hvide svenskere i mindretal

Bosse: Det er simpelthen….du taler mod bedre vidende

Cordua: Nej, jeg gør ikke

Bosse: Tag op og tal med nogle mennesker i Stokholm og find ud af hvordan det forholder sig. Svenskerne er anderledes åbne og ser helt anderledes på de her ting. Det er al den her skræmmeretorik, du siger bøh, Jeg er nødt til at sige, at det er noget vrøvl.

Det er ikke godt at være påståelig og uvidende samtidigt. Jeg kunne ikke lade være med at sende redaktionen en mail

Kære Christian Schou

Jeg hørte Jarl Corduas ordveksling med Stine Bosse. Cordua ved, hvad han taler om, Bosse gør ikke. Sverige har nu 32 procent af udenlandsk oprindelse (man skriver gerne 17 procent utrikesfödde, formentlig fordi det lyder mindre dramatisk). I Malmø kom oprindelige svenskere i mindretal for seks måneder siden, andre større byer følger efter i løbet af dette tiår.

Adskillige uafhængige kilder vurderer, at oprindelige svenskere kommer i mindretal mellem 2040 og 2060 (med den nuværende udvikling). Det er ikke noget, der tales særligt højt om, men det er heller ikke bestridt. Man kan selv gå ind på SCB og tjekke efter, men det er tidskrævende. Se i stedet disse instruktive grafikker Utlandsk bakgrund i alla kommuner og Svenskar i minoritet år 2050. De bygger på SCB’s statistik.

Det ville ikke gøre mig noget, om du ville videresende dette til Bosse, så hun kan meditere lidt over at tale om ting, hun ikke har forstand på. med venlige hilsner


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 28 oktober 2014 - 18:10 - Svar

Jeg er ofte beskæftiget med mobning, jeg gør en del rent i mit arbejde.

  PBr

  Posted: 13 december 2014 - 12:50 - Svar

  Nøøj hvor spændende og berigende en oplysning…………

Morten - - -

Posted: 28 oktober 2014 - 18:43 - Svar

– For slet ikke at tale om hendes uvidende påståelighed!

Svenskerne kommer i mindretal, når der er flere unge med en anden kulturel identitet end svensk, end der er unge med en kulturelt svensk identitet. Altså længe før, de kommer i absolut flertal.

Problemet vil dog være, at mange fra inkompatible kulturer vil hævde, at de har en “svensk” identitet – på lige fod med Nationalpartiet i Danmark, der stiller os det på udmærket vis udfordrende spørgsmål: “Hvorfor opfatter I mig ikke som lige så dansk som jer, når jeg dog taler, tænker, og drømmer på dansk?” Samtidig med, at vores intuition ganske rigtigt råber, at de ikke er danske! Vores “Indre Svinehund” som propagandaen har kaldt denne indrestemme.

Tak for det spørgsmål. Vi danskere skal nok svare jer. Og svaret vil med lidt held også være repræsentativt for en del svenskere, som er forhindret i at svare selv. I Danmark kan vi nemlig gudskelov tage udfordringen op, og bruge den til erkendelse.

– – –

  steen

  Posted: 28 oktober 2014 - 19:08 - Svar

  Det er rigtigt nok, men det er dog temmelig dramatisk rent demografisk, at de kommer i absolut flertal i løbet af den kommende generation. Det er også bemærkelsesværdigt at en erhvervsping som Bosse føler sig kaldet til at benægte fakta for åben mikrofon uden den ringeste dokumentation

   Morten - - -

   Posted: 28 oktober 2014 - 20:54 - Svar

   Det er ganske rigtigt mærkeligt med den små Stine. For det er jo ikke sådan, at der ikke er folk i erhvervstoppen, der mener noget kvalificeret, der kan bidrage til at nuancere hendes syn på sagen. Asger Aamund, for eksempel. Lytter hun ikke til ham? De plejer jo at lytte til hinanden. Eller er han mon bare “en excentriker”? Og Due Jensen er så til gengæld helt rigtig, må man tro.

   Nå, men de egenskaber, der skal til for at blive topleder er vel også især, at man skal kunne mene det, en elite kan blive enige om at mene, uden for mange anfægtelser. Det er en social evne, der reelt ikke involverer etik. Så det er nok bare Asger Aamund, der er excentrisk.

   – – –

Hans Und

Posted: 28 oktober 2014 - 19:25 - Svar

Fra Berlingske via min egen blog:

»Hedegaard skal have lov til at sige, hvad han gør, også selv om det er noget vrøvl, og så skal han modgåes af argumenter,« mener Preben Wilhjelm.

Og jeg mindes en anden tosse, lektor i politisk økonomi Anders Lundquist, der omkring de 270 mil, der er blevet udsat for folkemord under islams ekspansion, sagde det samme.

Han har ligesom Wilhjelm heller ikke leveret fakta og/eller argumenter han påstår findes.

Det skulle jo ellers være let nok, at tage fat i fakta og tilbagevise med solid dokumentation.

  steen

  Posted: 28 oktober 2014 - 19:29 - Svar

  De har ikke rigtigt været gode venner siden Blekingegadebanden, hvad der siger en hel del om Wilhjelm.

   Hans Und

   Posted: 28 oktober 2014 - 20:14 - Svar

   Jeg ledte for øvrigt efter spor efter det arbejde han skulle have udført som fysiker (licientat afhandling), men der er ikke noget der indikere der skulle findes noget overhovedet…Men det kan jo være digitaliseringen ikke er kommet dertil endnu. Men han virker som en halvpsykopat. Det ser udtil han bliver uvenner med alle der ikke hylder ham. Så jeg ville ikke blive forbavset hvis der ikke findes noget.

   Jørn Vestergaard er han vidst heller ikke på talefod med. Længere.

   Bosse har en hjemmeside hvor hun fortæller om, hvor godt det er, at være god, hvis man altså er ligeså god som hende.

   http://www.bosse.biz/

   Santor

   Posted: 29 oktober 2014 - 14:50 - Svar

   Jeg går ud fra at det er Preben Wilhjelm I taler om. Hvilket så er samme Preben Wilhjelm der løgnagtigt påstod at Blekingegadebanden hørte til på højrefløjen!

    Hans Und

    Posted: 29 oktober 2014 - 17:53 -

    Narh.

    Han skrev vidst at de er nazister, som jo hører blandt de venstreorienterede/socialisterne.

    Men jeg er lidt i tvivl om det i virkeligheden var deres støttegruppe anført af Pelle Dragsted og Rene Karpaptscof han mente, eller eventuelt begge, altså støttegruppen og banden. Og Wilhjelm byggede kun sit synspunkt på metodevalget. Det vil jeg mene er utilstrækkeligt, man er nød til at inddrage de ideologiske ligheder og strategiske mål. Men konklusionen bliver den samme. Jødehad, islamofili, planøkonomi, statsdirigeret kunst og jeg ved ikke hvad.

    Under alle omstændigheder, så er der andre de facto nazister på den fløj når man ser på person galleriet.

    Santor

    Posted: 30 oktober 2014 - 23:01 -

    @ Hans Und.

    Lige nu sidder Preben Wilhjelm og “forklare” sig på Dr2 ( 30/10-2014 Kl. 22:50 ) for fuld udblæsning. Samtidig reklamere han for sin nye bog der udkommer snart.

PFEP

Posted: 28 oktober 2014 - 21:13 - Svar

Sad en time i den lokale “park” i min lille by i nord skåne, jeg regnede cirka 54 personer der cirkulerede i området, jeg var den eneste hvide faktisk!

Der bor i dag på den lokale modtagning, cirka 900 personer af blandet herkomst og det i en by med omkring 3200 indbyggere, hvoraf cirka 500 i forvejen er av anden herkomst!

I minoritet?, javist er vi hvide det, så sen som for en uge siden så jeg at de “tage-selv” hylder ved kassen med tobaksvarer, nu er drejer 90-grader, så bare personalen kan udlevere disse varer.

Biblioteket der inden var ganske vel besøgt, er i dag bare en “varmestue” for asylansøger og derfor ganske tomt for de gamle besøgere.

Ved Bankautomaten står der hele tiden under døgnets lyse timer, lange køer med asylansøgere der med Migrationsverkets kort, hele tiden forsøger få ud flere penge, de virker ikke forstå at når man har brugt månedens bidrag på en uge, at der ikke automatisk kommer flere penge på migrationsverkets kort.

Dette er ikke hverken digt eller påfund, men bare hvad jeg i dag i eftermiddag på et par timer, lokalt oplevede i en lille sydsvensk by.

Det kommer til at gå ad helvede til, som hundeejer der cirkulerer daglig i området og snakker med andre hundeejere, ofte jægere med licens der desuden er gamle socialdemokrater, kan jeg høre at “nu er det nok” og føle hvor stor skuffelsen er bland disse mennesker over hvordan det i dag ser ud.

Mange er alvorligt urolige over hvordan de skal klare sig i fremtiden, både med hensyn til pension og for de der allerede er der; hvordan de skal klare sig, om de selv eller konen bliver syge!

Det findes i dag en så stor usikkerhed og rædsel bland de mennesker de etablerede partier inden anså for at være “stammen” i et valg, sikre stemmer, at jeg uden tvivl vil forudse at dagens svenske politiske landskab, kommer ændres radikalt indenfor ganske få år, og det uanset hvad kultureliten, medie og de gamle partier anser.

Nu må vi se hvad der kommer i december når Löfvens budget skal godkendes,det kan blive et nyt valg, og i da bliver Sverige med fødderne først, sænket i et folkeligt stålbad!

  PFEP

  Posted: 28 oktober 2014 - 21:39 - Svar

  Jeg ved mit bidrag er lidt OT, men i sammenhæng ganske aktuelt.
  Kulturen lider allerede lokalt her under en slags “Orwellsk” agenda og det virker som alle de etablerede institutioner, bibliotek, teater, medie med videre, holder på med en, i mine øjne, dødsdans hvor mantraet om “alles lige værdi” har foretræde overfor sundt fornuft.
  Jeg kan ikke undgå at drage en parallel til hvordan den Franske overklasse reagerede, da befolkningen krævede frihed, lighed og broderskab!
  Vi ved jo alle hvordan det gik for den tids elite, og jag frygter at vi i store dele af Europa kan komme at opleve noget lignende, forhåbentligt uden barbarisk blodsudgydelse som den gang, men gerne gennem en slags folkelig rejsning der gær op med dagens hegemoni.

ny kommantator

Posted: 28 oktober 2014 - 22:36 - Svar

Jeg elsker min søn højere end mit eget liv og så meget, at jeg idag ønsker at jeg aldrig havde fået et barn… han er 11 år

Jeg har aldrig været en HARDLINER og naivt troet at grusomheder hørte fortiden til, og at vi (ud)dannede, oplyste Europæer var/er for kloge til at gentage fortidens mislykkedes dagsordner (nazi, kommunisme ect ect…).

Med Stine Bosses benægtelse af fakta.. og medløberne til idiotien, der demonstrerer mod SATIRE tegninger der rammer lige i PKernes ømme tå… Røg min naivitet… Sveriges galskab rykker til Danmark..

Der er, nu ikke længere tvivl i mit sind… Der vil komme kaos og død.. Og der vil komme “nye” stærke mænd, der har helt andre ideer om hvordan Danmark, Sverige, Europa skal styres…

Min søn får 1.parket til hele horrorshowet.. Måske bliver han tvunget til at tage del i selveste arenaen… For mit eget vedkommende så er jeg ligeglad.. Og har nået mere end mine forældre når resten af deres liv.. Jeg er 48 år… Og de kan nakke mig med boltpistolen i morgen… Who cares????

De snottede 68’er har ødelagdt alt og skyllet generationskontrakten i lokummet… Mens de stadig benægter FAKTA… GROTESK
TAK TIL STEEN.. og de andre ildsjæle derude.. I slås mod vindmøller… Multikultur og klimaConnie.. 2 forløjede Utopier og fatamorganaer..
Tak for kaffe..

  ny kommantator

  Posted: 28 oktober 2014 - 22:44 - Svar

  PS
  Kokosnødden med Megafonen,, Skulle have stemt på DF… Så havde han haft en chance… Men brune metrosexuelle og homoer, bliver de første der hænger i reb fra kranen, hvis det bliver Islamisk stat der regerer i fremtiden. Hvis det bliver Hitler… Så kommer han til at hænge sammen med de små røde piger.. fra AFA og DSU… SAME SHIT… 🙂 Han fatter intet… !!!

Jakob

Posted: 28 oktober 2014 - 23:13 - Svar

Stine Bosse kunne man meget nemt ved en fejludtale komme til at kalde noget, der osse rimer på Bosse. Og typisk at DR bare lader håbløsheden blive stående som en slags humanistisk sandhed.
Udviklingen i nabolandet vil komme til at foregå meget raskere end nogen nu tror.
Når fremmedprocenten når en vis størrelse, vil mange unge svenske af gode begynde at tilpasse sig den nye virkelighed. Tale ghettosprog, antage mellemøstlige attituder og på alle måder forsøge at få ørerne i maskinen. Vent og se.

  PFEP

  Posted: 28 oktober 2014 - 23:39 - Svar

  Helt klart, en har boet og arbejdet seks gange siden 1975 i Sverige, og er 100% klar over hvor og hvornår toget går!
  Ikke engang 51% til SD kan stoppe den svenske “Kamikaze” mod undergangen.
  Som “Ny Kommentator” skrev: “De snottede 68’er har ødelagt alt og skyllet generationskontrakten i lokummet”, er jo ganske betegnende for dagens tilstand, og jeg med både børn og børnebørn, er faktisk efterhånden fuldstændigt resigneret overfor vad som kommer at ske.
  Man kan selvfølgelig blive en slags “prepper” der med både våben, rygsæk og planer, forbereder sig på det både kulturelle og sociale kaos, men? Hvad hjælper det i det store billede når flertallet pisseliberale med villa vovhund og ligusterhæk, stadigvæk, stemmer på/for mere indvandring af fuldstændigt u-integrerbare fænomener fra MENA med omegn?

Machiavelli

Posted: 29 oktober 2014 - 07:01 - Svar

Det viser blot endnu engang, at en stor del af befolkningen har en hjerne som en kolibri. Hvad er konsekvenserne for den danske befolkning af det befolkningsforsker, Poul Chr. Mathiessen skriver?

“Den aktuelle indvandring vil ændre Danmark for altid.” Har denne forandring ingen betydning? Har det ingen betydning, at i “I løbet af få årtier vil danskerne ophøre med at være en ensartet befolkning med rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdinormer”

Tror kolibrierne at en nation består af sig selv? Er det ligegyldigt med traditioner og vrdinormer?

Machiavelli

Posted: 29 oktober 2014 - 07:07 - Svar

Det viser blot endnu engang, at en stor del af befolkningen har en hjerne som en kolibri. Hvad er konsekvenserne for den danske befolkning af det befolkningsforsker, Poul Chr. Mathiessen skriver?

“Den aktuelle indvandring vil ændre Danmark for altid.” Har denne forandring ingen betydning? Har det ingen betydning, at i “I løbet af få årtier vil danskerne ophøre med at være en ensartet befolkning med rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdinormer”

Tror kolibrierne at en nation består af sig selv? Er det ligegyldigt med traditioner og værdinormer? Har det ingen betydning, at hele Danmark bliver lavet om til Vollsmose? Det eneste gode i alt det onde er, at de tomhjernede antiracister og antinazister og deres familie nok skal komme til at føle virkeligheden.

Machiavelli

Posted: 29 oktober 2014 - 07:29 - Svar

Ingen kommentarer igen.

Santor

Posted: 29 oktober 2014 - 22:30 - Svar

Ved 8:00 i den anden video hvor tossen råber den gamle mand lige ind i hovedet er et skoleeksempel på venstrefløjens drejning af situationen. Den gamle mand værger blot for sig da han bliver råbt lige ind i hovedet og straks er alle oppe på dupperne.

  Peter Andersen

  Posted: 30 oktober 2014 - 01:48 - Svar

  Hvem fanden er i det hele taget den person, som står med en magafon leger talsmand? Magen til tomhjernet floskel-pjat, uden skyggen af reelt indhold, skal man sgu lede længe efter.

  Hvad siger han egentligt, andet end at Dan Park bare vil provokerer, og det skal “vi” ikke accepterer?

  Måtte han og den øvrige infantile hobs skolelærer for altid græmmes..!

steen

Posted: 30 oktober 2014 - 04:27 - Svar

jeg tror han er kendt fra tv, men det har jeg ikke.

Han må være Danmarks Momodou Jallow. Han vil hellere skrige op en se på billedernes indhold

PFEP

Posted: 30 oktober 2014 - 11:32 - Svar

Läste nyss att Dan Park har fått fem månaders fängelse, alltså om jag fattar TT-notisen rätt; en sänkning på en månad!
Sanslöst att fängsla människor för “tankebrott” only in Sweden and North-Korea…

http://www.kristianstadsbladet.se/inrikes/article2277257/Sankt-straff- for-Dan-Park.html

  steen

  Posted: 30 oktober 2014 - 12:07 - Svar

  ja, hvor nådigt af retten. Det er en skandale. En ting er, at retten ikke kan se på billeder, men de lægger til grund, at nogle fo føler sig krænkede, ikke om de har grund til at være krænket. M e e e e n som Lars Vilks så rigtigt siger:

  Det visar sig att det nästan alltid är en fördel för konstnären att hamna i domstol. Vanligtvis marknadsför sig konstnärer genom utställningar. Vilket är dyrt och sällan framgångsrikt. Drabbas konstnären av en fällande dom handlar det om böter (alla så när som på en) och det är inga dryga utgifter jämfört med vad en ineffektiv utställning kostar.

  http://denfrie.blogspot.dk/2014/10/dan-park-s-straf-nedsat-til-fem.htm l

  Dan Park ‘s straf nedsat til fem måneders fængsel og negerbollen frikendt

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sankt-straff-for-dan-park_4055633.sv d

  Sänkt straff för Dan Park

  Provokatören och gatukonstnären Dan Park får sitt straff för hets mot folkgrupp sänkt av hovrätten till fem månaders fängelse.

  Dan Park åtalades tillsammans med galleristen för att ha ställt ut bilder med kränkande motiv, riktade mot enskilda afrikaner och romer, som konstnären har dömts för flera gånger tidigare. En bild föreställer mörkhyade män i snaror, med texten ”Hang on afrophobians”.

  Park har överklagat tre tingsrättsdomar från i år, där han totalt dömdes till tio månaders fängelse för hets mot folkgrupp och förtal. I det sammanslagna hetsbrottsmålet valde hovrätten i dag att fria Park från anklagelsen om brott i domen från 7 april i år.

  Hovrätten sänker samtidigt skadeståndet till fyra personer i den senaste domen från Malmö tingsrätt, som kom i augusti. Park ska nu betala totalt betala 30 000 kronor i skadestånd.

  Även den galleriägare som ställde ut Parks bilder i Malmö får sänkt straff. Hans villkorliga dom kvarstår, men antalet dagsböter sänks från 150 till 60.

Adärkomdenja

Posted: 30 oktober 2014 - 14:49 - Svar

Idag kom hovrättsdomen mot Dan Park. Sänkt straff, minskade skadestånd, men fortfarande “skyldig” till hets mot folkgrupp (särskilt ‘zigenare’, ett i Sverige/Absurdistan förbjudet ord, olagligförklarat via tyckanden från kulturmarxisterna som styr landet).

Sverige en bekräftad semi-totalitär demokratur, yttrandefriheten definitivt avskaffad.

Domen: https://cdn.anonfiles.com/1414673518725.pdf

  Morten - - -

  Posted: 30 oktober 2014 - 22:16 - Svar

  Folkeviljen, som den er kommet til udtryk i valg efter valg i Sverige.

  – – –

Leave a Comment