15
nov
Seneste opdatering: 16/11-14 kl. 1645
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 15-11-2014 204214

Jeg har set dette hundreder, måske tusinder gange. Oprindelige svenskere hundset, foragtet, voldtaget, røvet og mishandlet i deres hjemland af de nye herrer. Medier og politikere tyster det selv når nogen dør af det som f.eks. her og her. At svenske journalister og politikere kan udlægge dette som ‘svenskernes racisme’, er en betydelig propagandabedrift. Det forekommer jævnligt i Danmark, men slet ikke i samme omfang endnu.

I begyndelsen blev jeg vred på dem. Nu bliver jeg vred på et folk, der går til slagtebænken uden at protestere eller gøre oprør. Når jeg ikke orker at være vred, er der dage jeg bare vender ryggen mod øst og fortrænger det. Der er ingen, der hjælper dem, der ikke vil hjælpe sig selv. Det er ubehagligt at indse, man er blevet forrådt, men det bliver endnu ubehageligere af at erkendelsen bliver skudt ud.  Par misshandlades “ganska oprovocerad” av ungdomsgäng i invandrartät stadsdel.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Falsterbo

Posted: 15 november 2014 - 21:10 - Svar

Partisympatierna beror på vilken grupp man tillhör.
Ingen svensk röstar för misshandel och mord.
Invandrarna röstar vänster för att de anser att det gynnar dem. Det är hög procent invandrare i väljarkåren nu!
De rika och mäktiga röstar på allianspartierna.
13% vanliga svenskar röstade SD.
Förlorarna på den förda politiken är vanliga svenskar, de vill få en förändring.
Väljarkåren är så heterogen så det finns inte någon samlad opinion för att “göra uppror”.
Nej, det är INTE “rätt åt” några oskyldiga brottsoffer!
Oskyldigt offer är oskyldigt offer.

MSM i Sverige är ONDA!

  PFEP

  Posted: 16 november 2014 - 09:49 - Svar

  Jag sade för några år sedan att vänstern importerar röstboskap och högern importerar lönetryckare och vist ligger det en sanning i detta.
  Nu är det bara så att Sverige med dagens takt på invandring, snart har tillräckligt många muslimer att det enbart är en tidsfråga innan man så att säga “öppnar eget”, bilder ett muslimsk parti där utan problem kan komma ta sig in i båda riksdag, regionalt och på kommunnivå!

  Då blir det bara spillror kvar av vänstern där kommer förlora kanske 20-30% av sina röster och på högersidan kommer där en tsunami av röster till SD.

  Om detta scenario står sig och jag pratar inte om 15-20 år, men inom kanske 4-8 års tidshorisont, då lär SD bli största partiet, med kanske kring 25-30 % representation i politiken.

nobody

Posted: 15 november 2014 - 22:30 - Svar

“I’ve seen the future, brother, and its murder”

I’ve seen it too and here’s my tune – “Leonard Cohen – The Future”: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

P.S. “Kohen or cohen (or kohain; Hebrew: כֹּהֵן, “priest”, pl. כֹּהֲנִים kohanim) is the Hebrew word for priest.”: http://en.wikipedia.org/wiki/Kohen

nobody

Posted: 15 november 2014 - 22:36 - Svar

En gång undrade jag över varför judarna som fördes till förintelsen inte gjorde motstånd; Det gör jag inte mer, jag förstår dem…

Jag vet ännu inte vilket avsnitt av “Holocaust” vi befinner oss i: http://www.youtube.com/watch?v=0Px2Y12062g

Visionären

Posted: 15 november 2014 - 22:41 - Svar

Håller helt och fullt med Falsterbo.

Att skriva som bloggpostaren gör är i mina ögon en cynism som är vidrig.

Vad har denna nedslaga kvinna gjort dig bloggpostare för ont, så att du ska vända henne ryggen? Vet du vad hon röstat på?

Vänd du ryggen mot öster och förträng alltihop. Vet du vad som kommer att hända då?

Allt detta elände kommer att träffa dig i röven med ett djävulskt kabrak.

Ha det så bra tills dess.

V

  Peter Andersen

  Posted: 15 november 2014 - 23:15 - Svar

  “Allt detta elände kommer att träffa dig i röven med ett djävulskt kabrak.”

  Ja, for 87 procent af jer svenskere har stemt for at lukke hele den 3. verden ind. Lige så snart de har brugt alle jeres penge – og hvad de ellers laver af ulykker – kommer de vel rendende her over og fortsætter “festen”..!

River

Posted: 15 november 2014 - 23:27 - Svar

Kender følelsen du beskriver… Fortvivlelse og vrede. Værst er næsten at læse Visionærens(sic) kommentar der er ved drukne i sin selvgodhed. Tak for din blog. Uanset hvor ubehagelig sandheden end må vise sig at være, så foretrækker jeg den frem for løgnen.

  steen

  Posted: 15 november 2014 - 23:58 - Svar

  vedkommende kan ikke læse, tænke eller skrive. Måske ingen af delene

  jeg ser dette flere gange om ugen, normalt blogger jeg det ikke, for jeg vil helst fortrænge det. Jeg kan ikke være vred 24/7

   Olav

   Posted: 16 november 2014 - 00:51 - Svar

   Ble (gledelig) overrasket av dette innslaget på youtube, Steen.
   Har du eller andre her sett det?
   Skulle likt å vite om det er fler enn èn med dette perspektiv blant arabere:
   http://www.youtube.com/watch?v=YHs2zO7IRMQ

  Visionären

  Posted: 16 november 2014 - 00:45 - Svar

  Vad är det du inte förstår? Jag tar denna stackars kvinna i försvar. Jag tycker det är förfärligt. Jag tycker inte hon har sig själv att skylla. Vad är det för självgott i detta?
  V

   Peter Andersen

   Posted: 16 november 2014 - 13:58 - Svar

   Ikke fordi jeg tror Steen ikke selv kan svare Hr. Visionær, men… Tror du ikke netop han blogger om Sverige, fordi han har det skidt med skæbner som denne stakkels kvinde..?

    Visionären

    Posted: 16 november 2014 - 15:20 -

    Bäste herr Peter Andersen. Vi pratar uppenbarligen förbi varandra. Jag är lika upprörd som alla andra över det avskyvärda brott som drabbat denna kvinna. Men det skulle aldrig falla mig in att skriva att hon får skylla sig själv, eftersom hon har den dåliga smaken att vara svensk. Detta är ju nämligen de facto vad bloggpostaren skriver med följande formulering: “Nu bliver jeg vred på et folk, der går til slagtebænken uden at protestere eller gøre oprør. Når jeg ikke orker at være vred, er der dage jeg bare vender ryggen mod øst og fortrænger det. Der er ingen, der hjælper dem, der ikke vil hjælpe sig selv.”

    Jag har inte valt den politik som förs i detta land. Jag har inte valt de politiker eller de journalister som vill förgöra landet. Betyder det att jag har mig själv att skylla bara för att jag bor i detta land. Jag försöker så gott jag kan genom att i val rösta bort eländet. Tillräckligt många är inte där än. Men vi är definitivt inte värda hånfulla kommentarer på denna site om att vi gjort oss förtjänt av att bli nedslagna bara för att vi råkar bo i detta land. Detta hjälper oss definitivt inte om ni nu råkar vara intresserade av vårt öde. Och om ni hellre vänder ryggen till vill jag bara påpeka, att risken då är stor att detta öde kommer att bita även er i röva.

    😉

    Venlig hilsen fra “Hr” Visionären

    V

    Peter Andersen

    Posted: 16 november 2014 - 17:05 -

    Bedste Visionæren

    Ingen på denne side ønsker Sverige noget ondt. Tværtimod. Men derfor kan man jo godt, til tider, blive lidt opgivende på egne og svenskernes vegne, når historier som denne hele tiden dukker op.

    At flere og flere ser lyset er jo kun godt. Spørgsmålet er bare, om det er for sent..?

Robert R

Posted: 15 november 2014 - 23:58 - Svar

Sverige som vi kender det er dømt til undergang. Landet har så mange muslimer at det har paseret the point of no return, selv uden yderlige indvandring vil etniske svenskere komme i mindretal i løbet at 1 1/2 til 2 generationer, demografien vil klarer resten. Nu er der intet der tyder på at indvandringen vil standse, den vil tværtimod fortsætte med rasende fart, så landet kan skifte til nye herskere hurtigere end vi bryder os om!

Det er ikke et teaterstykke, vi kan læne os tilbage og overværer. Det er viirkeligheden tragedie, og de der tror Danmark lades uberørt benægter virkeligheden!

Skåning

Posted: 16 november 2014 - 00:38 - Svar

Det är lätt att raljera över Sverige, och jag vet mycket väl hur många judasgetter det finns som leder de sina till slakt. Men lite proportioner hade inte skadat. Som jag tidigare nämnt så har SD stöd av över 20% av väljarkåren i Skåne. Vid ett nyval vet ingen hur långt det kan gå. Jag vet att detta landet har körts i botten på alla sätt sedan 30-40 år, men i ärlighetens namn så tog det från 1983 till 2001 innan Danmark vaknade. Och se hur det ser ut idag. Danmark är inte Sverige långt efter. Det är bara ett nummerspel, som inte ens danska politiker vågar ta tag i, trots betydligt tuffare retorik.

Summa summarum. Trots att vi har en helt enig mediekår som är fast besluten att mata ut sin löjeväckande propaganda till det bittra slutet, så har SD i Skåne högre opinionssiffror än DF har i Danmark. Vad som driver de 78-87 procenten är en gåta med ett mångfacetterat svar, men lita på att den skaran kommer att minska. Varför agera som Kong Fredrik och mura igen fönsterna mot Skåne?

  Nils

  Posted: 16 november 2014 - 12:17 - Svar

  Du bedrager dig selv, for andre partier end DF vil jo også begrænse indvandringen til Danmark, mens der i Sverige som vi ved findes en låsning, så det rent faktisk kun er disse 13 procent, der vil drive en nogenlunde fornuftig indvandringspolitik. I Danmark er det snarere 87 procent af det politiske spekter, der støtter en politik på linje med Sverigedemokraternes.

  Frankrig er et større land end Sverige så deres ghettoer er større, og desuden har de som arv fra kolonitiden en stor arabisk folkedel. Men det interessante er, hvordan franskmændene diskuterer problemerne, og desuden i hvilket omfang, de læsser nye problemer oveni ved hjælp af masseindvandring. Målt på de parametre, så er Sverige uden tvivl worst case i Europa: Den dummeste diskussion og de største tal. Den mest syge i et sygt Europa, og den der har mindst sygdomserkendelse.

  Peter Andersen

  Posted: 16 november 2014 - 14:20 - Svar

  Skåning

  SD’s indvandringspolitik svarer nogenlunde til det danske socialdemokratis. Deri ligger en stor forskel.

  Desuden hyler 90 procent af landets borgere op, så snart vores asylinvandring nærmer sig 10 procent af den svenske.

  At ingen går ramt forbi, kan der vist ikke være nogen tvivl om, men Sverige er altså i en klasse for sig..!

Skåning

Posted: 16 november 2014 - 00:49 - Svar

Och ärligt talat. Även om Sverige känns mest urballat just nu rent politiskt, så ÄR situationen i t ex Frankrike värre. Deras no-go-zones består av miljonförorter. Och i Storbritannien arresteras Paul Weston för att ha citerat Churchill, samt att Tommy Robinson kastas i buren gång på gång, för att de brittiska myndigheterna helt enkelt är rädda för att han ska exponera de underliggande motsättningar som politikerna byggt upp. Det lönar sig inte att kasta skit på Sverige och inte vilja se kaoset. Det hela är ett pan-europeiskt problem på olika nivåer i varje land.

Jag betvivlar inte längre att vi lämnar över en kontinent i inbördeskrigstillstånd till våra barn, men vilken nytta gör det att blunda för hundskiten i grannens trädgård?

  Utlandssvensk

  Posted: 16 november 2014 - 13:20 - Svar

  @Skåning,

  Jag har bott i fem olika länder i Västeuropa och reser runt ganska mycket här på kontinenten. Givet detta är det min starka uppfattning att det absolut inte finns något land där “situationen” är värre än i Sverige. Vi har haft samma debatt här tidigare angående England, där jag bodde i flera år.

  Vad man måste förstå är att media i övriga Västeuropa rapporterar problem på ett helt annat sätt än vad som är fallet i Sverige. Många våldsdåd som slås upp som jättenyheter i brittisk press blir skulle knappt bli notiser i Sverige.

  Sverige är helt i en egen liga vad gäller våldsbrott, t.ex misshandel och våldtäkter. Detta är även tydligt om man t.ex åker tåg och tunnelbana i de olika länderna, vilket jag har gjort ofta. Det finns en väldigt hotfull stämning i Sverige med våld precis under ytan som inte alls är närvarande på samma sätt i övriga Europa. Att åka pendeltåg i Stockholm på kvällen och natten är mycket, mycket farligare än motsvarande upplevelse i någon annan huvudstad i Västeuropa.

  Malmö upplever jag som den klart farligaste staden i EU. Det känns otrevligt att bara gå på gatan på kvällen.

Peter Buch

Posted: 16 november 2014 - 03:27 - Svar

Det er et helvede derude. Det er ikke noget for sarte folk.

Derude på den anden side af afspærringen, den konstant overvågede perimeter jeg, (her, på Uriasposten, Hodja, JP, og i Berlingske kommentarfelter), har tilrådet etablering af i nogle år.
Den afspærring der om muligt er flere på hinanden følgende afspærringer, optimalt i væbnede styrkers nærhed.
Tilrådet konvojfærdsel optimalt med væbnet personel som ene deltagende uden for afspærringen.

At vise ofre der ikke følger mine råd er muligvis kynisk. Jeg kunne kalde det at vise virkeligheden i al dens gru. Verden er ond og hård.

Prudentius

Posted: 16 november 2014 - 03:38 - Svar

Hæsligt!

Det kan godt være vesteuropæerene sidder rystende oppe i trætoppene af angst for at træde på en myre, efter to verdenskrige i træk, en blodig afkolonisering og en langtrukken nervepirrende kold krig.

Men, det er desværre ikke ensbetydende med, at resten af menneskeheden har det sådan.

De folkeslag fra den tredje verden, som de multikulturelle stater henter op med trawlernet og planter på deres territorier, deler selvfølgelig ikke vores kultur og normsæt, nej de mangler sørme også fuldstændigt vores historiske erfaringer.

De har derfor ingen altgennemtrængende frygt for storkonflikt eller bare almindelig afstumpet gadevold. Tværtimod!

De søger inderligt det første gennem den globale jihad og udøver skruppelløst det andet mod indfødte befolkninger, som de mener at have al mulig grund og ret til at kue og udbytte.

“integration”?? Glem det! Hvem vil have brød, når de øjner hele bageriet??

  Machiavelli

  Posted: 16 november 2014 - 05:16 - Svar

  Ja hæsligt virkeligt hæsligt og som en dansk dybde psykolog skrev engang ( Erling Jacobsen )
  mennesket er en fejlkonstruktion. Og det tror jeg gerne. På en dejlig grøn planet i Verdensrummet, bekriger, myrder og voldtager beboerne hinanden. Vorherre skulle have gjort sit arbejde ordentligt.

  Samtidig gør det jo ikke sagen bedre, at politikerne som er ved magten af ren dumhed er ved at føre Europa ud i en ny frygtelig fremtid. Men jeg har en forklaring på dumheden.

  Jo mere man beskæftiger sig med fremmedpolitikken og Islam jo mere forvirret bliver man. Stram her og stram ikke her. Luk ikke grænserne for i Syrien slagter muslimerne endnu engang løs på hinanden. Vær menneskekærlig. Tænk på Jesus og elsk næsten som dig selv. Og da de fleste gerne vil medmennesket det bedste, er svarene ikke lige til.

  Men da jeg endelig faldt i søvn kl 5 om morgen, havde jeg fundet svarene for danskerne og Danmark. Ja også for resten af Europa. Jeg håber statsministeren læser med. Miraklet var, at da jeg på et tidspunkt skulle på toilettet havde Dixi min elskede hund skidt på gulvtæppet. Og da jeg ikke gider have al det svineri, kommer den ikke ind i huset mere. Og så kom løsningen nærmest af sig selv. Stop for al indvandring, ud af EU og alle de internationale konventioner, der binder danskerne på hænder og fødder. Danskerne skal være herre i eget hus. Færdigt arbejde – tak Dixi!. Og nu til forklaringerne.

  I Danmark er multikulturalismen det kultursyn, der i sin ideologiske udfoldelse er blevet det teoretiske underlag for en indvandrerpolitik, der er ved at sønderrive befolkningen. Ikke mindst fordi der ikke eksisterer en demokratisk samtale mellem politikere og befolkning omkring fremmedpolitikken. Og da multikulturalismen har vist sig ikke at kunne fungere nogen steder men tværtimod deler befolkningen, jokker politikerne forvirret rundt for at finde noget fornuftigt at sige om indvandringen. Ikke mindst fordi befolkningen generelt er blevet langt mere kritisk overfor fremmed-politikken. Og da der som bekendt snart er valg, stiger politikernes desperation. Taburetterne skal reddes. Videre.

  I lyset af multikulturens kultur syn er alle kulturer lige gode, og derfor er det blevet en selvfølge, at danskernes historie og traditioner hos store dele af den herskende elite betegnes som ligegyldige og i værste fald skadelig. Ja selv Nationalstaten og dens evne til at skabe et værdifællesskab, der får folk til at identificere sig med deres samfund er under angreb. At værne om danskheden er ikke populært i lyset af multikulturen, og det er heller ikke populært i lyset af EU, hvor toppen drømmer om en stor fælles Europæisk Union fyldt med et par milliarder muslimer.

  Imidlertid er et samfund ikke bare et samfund, idet der må være nogle forhold, som på en eller anden måde binder menneske og dets institutioner sammen. Som historikeren og filosoffen J.G.Herder da også påviste,(1744-1803 ), så eksisterer der ubevidste faktorer i historien som så at sige skaber et folk, idet oplevelser af en sammenhæng skaber en bevidst eller ubevidst forståelse for, at der findes nogle fælles erfaringer som igen skaber en sammenhængende livsforståelse eller verdensbillede. Ja faktisk en slags mening med tilværelsen. Det er de faktorer, der har gjort Danmark til et homogent samfund.

  Danskheden er derfor en forudsætning for danskerne, og den nationale identitet skaber en slags mental sammenhængskraft, der forhindre at samfundet falder fra hinanden. Forsvinder troen på, at danskerne er et folk, er det den nærmeste vej til kaos og folkelig opløsning. For i praksis kan der ikke eksistere et samfund uden en eller anden form for kobling mellem indbyggernes status og deres oplevelse af identitet.

  Men i lyset af multikulturen og politikernes pludren om næstekærlighed, er danskerne ved at miste forståelsen for, at de er et folk. Ikke mindst på det moralske område får danskerne at vide, at da alle kulturer er lige gode og verden lider, har de en forpligtelse til at åbne grænsen for alle, der er i nød. Det er denne humane idealisme som har vendt sig mod sig selv og er blevet en tragedie for Danmark. Men det er den humanitet den herskende elite bruger som argument for deres fremmed politik.

  Desværre forstår de folkevalgte politikere ikke, at det Danmark vi kender og holder af er ved at forsvinde. Eller sagt mere direkte: De forstår ikke katastrofen ved deres nuværende politik. De forstår ikke, at man naturligvis ikke hvert år kan lukke titusinder af mennesker fra fremmede og krigeriske kulturer ind i Danmark. Mennesker der tilmed har vist, at de ikke er interesseret i at integrere sig. Derfor forstår de heller ikke det indlysende, at der ikke vil går mange årtier før det Danmark vi kender og holder af er bukket under. Allerede i dag hedder det ikke den sociale orden men uorden. Gaderne er ikke som på bedstemors tid. Man skal tænke på, hvor man går.

  Så der er forskellige grunde til at Danmark skal sige: Stop! nu har vi fået nok, stop vanviddet, cementer grænserne. For det første viser hele menneskets historie, at folkevandringer kan være katastrofale og betyde undergang for de bestående kulturer og folkeslag. Det er det perspektiv Europa i dag står i. hvor omkring 55 millioner muslimer allerede er indvandret. For det andet er myrderierne mellem de forskellige klaner, Sunny muslimer, Shira muslimer og den den nye patientgruppe IS – som vel er en blandingsgruppe – blot endnu en fortsættelse af de interne borgerkrige, myrderier og opstande som følge af islams manual, og som vil fortsætte indtil Islam er fortid.

  Der er med andre ord noget der hedder selvforsvar. Der er intet forhold i verden, der sætter danskernes ret til at forhindre sammenbrud og opløsning af deres kultur ud af funktion. Moral gælder for næsten, og næsten er danskeren. Og når det drejer sig om en religion der hedder Islam, vil det være direkte national selvmord ikke at stoppe indvandringen fra Mellemøsten og Afrika.

   Peter Andersen

   Posted: 16 november 2014 - 16:32 - Svar

   Multikultur er stadig et fejlagtigt ord. Det handler slet ikke om andre kulture, men om islams indtog i Europa, endnu en gang.

   Den historie har altid været – og vil altid være den samme. Islam kommer tromlende – eller snigende – og udrydder alt hvad der ellers måtte være af kultur det pågældende sted. Om folk kan lide det eller ej, så er pointen den, at kommende generationer vil vokse op i underkastelse og føre kampen videre. Det er selve dna’et. Fjerner man det, vil islam imploderer i korruption og blodige indbyrdes krige.

   Nu har politikerne, pga. deres historieløshed, påført os endnu et opgør med dette misfoster. Det vil langsomt gå op for folk og hele balladen kan fortsætte, indtil verden endeligt udrydder det permanent.

   Igen – ALLE MUSLIMERS FORFÆDRE ER BLEVET SLAGTET ELLER TVANGSKONVERTERET – PERIOD..!

   Prudentius

   Posted: 16 november 2014 - 20:54 - Svar

   “På en dejlig grøn planet i Verdensrummet, bekriger, myrder og voldtager beboerne hinanden.”

   Det hedder arvesynden, Machiavelli. Tro på Jesus Kristus og hold krudtet tørt!

   Andet kan jeg ikke anbefale dig.

Bjovulf

Posted: 16 november 2014 - 06:01 - Svar

Erdogan skriver historien om: Muslimer opdagede Amerika 😀

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article5304587.ece

Et kontroversielt dagbogsnotat fra Columbus er baggrund for Erdogans nyskrivning af historien om Amerika

Af: Ritzau /Nyheder

Tyrkiets præsident griber chancen for at skrive om på den mest udbredte historieudlægning om opdagelsen af Amerika.

Det var ikke den genovesiske opdagelsesrejsende Christopher Columbus, som fandt det store kontinent, men derimod muslimer, som ankom til Amerika flere århundreder tidligere ifølge Recep Tayyip Erdogan.

– Kontakten mellem Latinamerika og Islam går tilbage til det 12. århundrede. Muslimer opdagede Amerika i 1178 og ikke Christopher Columbus, siger Erdogan på en kongres for muslimske ledere i Istanbul lørdag.

– Muslimske søfolk ankom til Amerika i 1178. Columbus nævner eksistensen af en moské på en bakketop på den cubanske kyst.

[ Hmmm, og hvornår er Cuba så lige blevet til Amerika? ( selv om denne historie efter al sandsynlighed er det rene muslimske opspind som sædvanlig ). Selv Columbus satte aldrig sine ben på det nordamerikanske kontinent og vist nok kun én gang i selve Sydamerika – i “Venezuela” ), EFTER at andre spaniere havde opdaget det! Og i øvrigt var vore forfædre, vikingerne, altså i “Amerika” ca. 200 år før denne postulerede muslimske ekspedition – endog i Nordamerika – , og det er endda bevist uden for enhver tvivl via arkæologiske fund ( + historiske kilder ) i modsætning til denne skrøne. Der er formentlig bare tale om en bygning eller en måske en klippe – , der i faconen har har mindet CC om en moské. Men muslimerne elsker jo som bekendt at altid tage æren for alle andres opdagelser og opfindelser – måske fordi de ikke har så meget at være stolte af? – i hver fald ikke de sidste 8-900 år … ]

  Peter Andersen

  Posted: 16 november 2014 - 14:30 - Svar

  Nu var der jo mange der sejlede rundt på de store have, op igennem tiden. Der var både europæere, afrikanere, kinesere og asiater. Hvem der opdagede hvad, spiller vel egentligt ikke den store rolle – men der er jo intet nyt i, at muslimer definerer sig selv som sådan – inden alt andet..!

  Spørgsmålet er hvornår de opdager hvilken lorte-ideologi de har underkastet sig..?

Machiavelli

Posted: 16 november 2014 - 08:09 - Svar

To indlæg -der er ikke noget at gøre.

  Bjovulf

  Posted: 16 november 2014 - 08:49 - Svar

  Prøv med en alternativ mail-adresse – det virkede for mig 😉

   Machiavelli

   Posted: 16 november 2014 - 10:19 - Svar

   okay

   Machiavelli

   Posted: 16 november 2014 - 11:14 - Svar

   Det er lige meget, jeg skriver her ikke mere. Men Snaphanen er en vigtig blok.

Johansen

Posted: 16 november 2014 - 08:13 - Svar

At være vidne til den voldelige islamisering af Sverige er som et deja vu af “Time of violence” – en film om osmannernes brutale islamisering af Bulgarien, som kan ses her:
http://shoebat.com/2014/11/13/movie-every-christian-must-watch-underst and-christians-lived-islam-2/

Sindsro

Posted: 16 november 2014 - 12:37 - Svar

Kan vi så lige få det vist.
Kære Svenskere.
Grib selv til våben, der er ingen der vi hjælpe jer, ikke engang jeres egen politi, retsvæsen eller de vælgere der stemmer med hovedet unde armen.

Der er landsforræddere og medlemmer af 5’te kolonne der skal fjernes sammen med alle muslimer.

Off topic men vær at lægge mærket til.

Gennem seks år styrede Brandon Bryant en Predator-drones kamera og hellfire-missiler, men da det pludseligt var en amerikansk statsborger, han jagtede, ville han ikke mere.

Her er en Slapsvans, en mulig dessertør i mine øjne

http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE7209829/Droneoperatør- »Jeg-er-en-krigsforbryder«/

Muslimer er vores fjender, hvad endten de er landsmænd eller ej.
Jeg vil meget gerne sidde ude i den amerikanske ørken og plaffe muslimer.
Og derefter sover rolig med et smil. Der skal jo ryddes op en dag i morasset, jo før des bedre. 🙂

  Peter Andersen

  Posted: 16 november 2014 - 16:56 - Svar

  “Her er en Slapsvans, en mulig dessertør i mine øjne”

  Sådan er han jo bare opdraget.

  Godt vi har alt det højteknologiske militære isenkram, for muslimerne bliver altså ikke opdraget ligeså humant.

  Tornuggleman

  Posted: 16 november 2014 - 17:47 - Svar

  Den svenska fegheten är vida känd.
  Nazisterna hade fri lejd med vapen o trupper.
  Baltutlämningen ska vi bara inte tala om.’
  Och försvarsviljan ?
  Tja, se bara hur villiga man är att tvinga ubåtar.
  Tyvärr har herrefolket full kontroll över lekskoleverksamheten som kallas “Polis” . Dessa trafikexperter ingriper endast om någon svensk “kränker” en sån där .

  Nej, hellre göra som Quissling ; Lägner försvaret och bjud in fienden.
  Rent SJÄLVMORD !
  Dessa äckel vill inte eller någonsin kommer att respektera oss eller vår kultur.
  Vi är slavar vilka får behandlas eller nyttjas godtyckligt.
  Nästa år är vår flagga svart…

LarsS

Posted: 16 november 2014 - 15:45 - Svar

Helt udenfor denne tråd, men talte lige i telefon med min gode ven fra Færøerne.

Vi talte om integrationsproblemer med muslimer i Norden, hvortil min ven siger:

“Lars, vi har også muslimproblemet tæt inde på livet her på Færøerne, men vi holder godt øje med ham!”

HA-HA-HA!

PS!
I øvrigt er han en ret fin fyr, ham muslimen, i følge min færøske ven!

  Tornuggleman

  Posted: 16 november 2014 - 17:38 - Svar

  Lämna honom inte med barnen eller ensam med någon av honkön.
  Vänd inte ryggen till.
  DU är otrogen.
  När Du känt den där i 15 – 20 år, kanske ni/Du kan lita på honom.
  Kom ihåg att dessa inte kan simma och fisketurer kan vara livsfarligt…

Tornuggleman

Posted: 16 november 2014 - 17:33 - Svar

Mina sympatier.
Håller med författaren.
Man blir och ska vara förbannad på alla idioter vilka själva bygger slaktbänken åt vårt nya herrefolk !
Svenska/Europeiska folket står inför det största hotet sedan Hitler.
Islam !!!

Förklara islam vara en mordisk och samhällsfarlig sekt !
Förbjud alla former av artefaks och någon form av utövning.
Använd terroristlagarna .
Med förbud försvinner de värsta först !
Och Sverige är rent extremt i jämförelse med Danmark.
Våra barn med mååååånga andra välutbildade/studerande flyr landet utan framtid !
Inga jobb.
Inga pengar
Men en j – a massa såna där paratiserande fiender vilka bara längtar efter att bruka oss o slaktbänken helt som de behagar.

Själv är jag inte rädd. Men ledsen att våra barn med kamrater o andra välutbildade flyr landet och lämnar det med araber, negrer o andra muslimska äckligheter.
Har ALDRIG och vill ALDRIG besöka eller ha med såna där att göra.
Det är bättre att dessa ociviliserade sektmedlemmar o slavhandlare på TV . Om man nu ens vill se skräpet .

Ole Burde

Posted: 16 november 2014 - 17:46 - Svar

Jeg har også set fremtiden , brødre . Jeg har set den utallige gange gennem sigtekornet på min M-16 , og gør det stadig en gang imellem .

  Tornuggleman

  Posted: 16 november 2014 - 17:53 - Svar

  Åtminstone har Du något att försvara dig med.
  Det skulle vara varje nordbo.s rätt att inneha skjutvapen.
  Det muhammedanska korståget är redan igång för fullt.
  Ännu så länge behöver de inte kriga för att ta över.
  Vi lägger oss själva och säger : Gör vad Du vill med mig o mitt land. Även mina barn

  Eller ?

Leave a Comment