26
nov
Seneste opdatering: 27/11-14 kl. 1521
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den store syriske digter Adonis, har været favorit til at vinde Nobelprisen i nogle år. Jeg havde fat i ham i maj 2011.

”Der var et yndigt land”

Mogens Camre, Lars Hedegaard og Ole Hasselbalch udgav onsdag en ny bog med titlen ”Der var et yndigt land”, hvor de blæser til kamp mod islamisk indvandring i Europa. Indvandringen påfører Danmark uoprettelige skader: Om få år vil vi opleve en regulær borgerkrig, hvis det ikke lykkes at stoppe den muslimske invasion i Europa/Danmark, hævder de tre herrer. Vi har dem i studiet og inviterer til debat med lytterne på telefon 80 20 80 00. P 1 Debat-video 43 minutter.

Indspilning i fuld skærm 26-11-2014 230607

En knusende dom over danske politikere

Danske politikeres introduktion af islam i Danmark, – uden om befolkningen og demokratiet vel at mærke, – må være det hidtil dyreste politiske eventyr i Danmarkshistorien. Hvis det ikke allerede er, vil det blive det. Hvad angår kriminalitet, offentlig forsørgelse og uddannelsesresultater er indvandrere fra muslimske lande bombe under vore efterkommere, hvor mange andre indvandrere klarer sig glimrende. Den må afmonteres, jo senere desto værre, også antagelig for disse politikere personligt.

Danmark bør ikke have nogen muslimsk indvandring overhovedet, men burde tværtimod forlængst være i gang med ud fra rimelige kriterier skaffe sig af med de værste, vi har fået. Det er ikke blevet mindre presserende, nu vi ved at islam også er en sikkerhedstrussel. Blandt personer mellem 25 og 32 år er andelen af indvandrere og efterkommere højest. Blandt disse alderstrin udgør de lidt over 20 pct. af befolkningen. Den årlige publikation Indvandrere i Danmark 2014 er udkommet.

Unge mænd med ikke-vestlig baggrund tegner sig for en uforholdsmæssig stor andel af kriminaliteten i Danmark, viser en ny rapport fra Danmarks Statistik. Her fremgår det, at 27 procent af mandlige efterkommer fra et ikke-vestligt land i alderen 20-24 år er blevet kendt skyldig i en lovovertrædelse i 2013. Dermed begår denne gruppe nydanskere markant mere kriminalitet end både efterkommere fra vestlige lande og danskere i samme aldersgruppe. For efterkommere fra vestlige lande er den tilsvarende andel på 13 procent og for mænd med dansk oprindelse 11 procent.

Ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse stiger markant med alderen: Generelt er flere ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse end folk med dansk oprindelse. Men særligt bemærkelsesværdigt er det, at antallet af ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse stiger kraftigt med alderen. F.eks. er 65 pct. af de ikke-vestlige indvandrere i aldersgruppen 55-59 år på offentlig forsørgelse, mens det kun er tilfældet for 26 pct. af personerne med dansk oprindelse i samme aldersgruppe.

Ikke-vestlige efterkommere får lavere karakterer i folkeskolen: Drenge og piger med dansk oprindelse får højere karakterer ved folkeskolens afgangsprøver end indvandrere og efterkommere. De seneste fem år har karakter-gennemsnittet været på 6,4 for drenge med dansk oprindelse og 7,0 for pigerne. For ikke-vestlige efterkommere er karakter-gennemsnittet 5,0 for drengene og 5,4 for pigerne. Også efterkommernes børn får lavere karakterer: Ved folkeskolens afgangsprøve i 2013 var karakter-gennemsnittet for ikke-vestlige efterkommeres børn lige så lavt som de ikke-vestlige efterkommeres. Nye indvandrer-tal: Hver fjerde blev dømt i 2013 Rapport: Indvandrere i Danmark, pdf


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ole Burde

Posted: 26 november 2014 - 18:44 - Svar

Det er nødvendigt at vide hvad ”lovovertrædelser” inkluderer , fordi det helt sikkert vil blive påstået af de sædvanlige dhimmi’er , at de fleste overtrædelser er små uskyldige parkeringsbøder . …. ( ? )

steen

Posted: 26 november 2014 - 18:53 - Svar

det er beskrevet s.106 i rapporten “vold” “trafik” osv. Somaliere og libanserer er overlegent de mest voldelige indvandrere, vi desværre har

Anonym

Posted: 26 november 2014 - 19:58 - Svar

Gid vi havde en ferm statistiker – sådan lidt alá svenske Affe – til helt præcist at udrede, hvad ikke-vestlige indvandrere egentligt dækker over. Jeg vil næsten æde min hat på, at en stor del af dem faktisk trækker gennemsnittet ned. Nu skriver man eksempelvis at kinesere ikke laver noget særligt og sådan er det sikkert med mange andre også. Lad os én gang for alle få hele lortet barberet ned til muslimer og ikke-muslimer. Så kan de sgu diskuterer det hos Clemens eller Krasnik.
Desuden er der, i rapporten, tale om dømte. Hvor mange bliver ikke dømt..? Når man læser om div. integrationstiltag og politiets, til tider, lidt tvivlsomme ageren i indvandrertunge miljøer, får man ofte indtryk af, at meget af det handler om en sludder for en sladder eller et lille rap over fingrene.
Når alt kommer til alt er det sgu ret utroligt, at

  Peter Buch

  Posted: 26 november 2014 - 21:25 - Svar

  Jeg tror hr. Vig er en sådan, der beklageligvis konstaterer at konkret statistik ikke lader sig gøre under de nuværende rammer, officelle aktuelle statistikker er groft skrevet en sammenblanding af uens materiale.
  http://danmark.wordpress.com/

  Peter Buch

  Posted: 27 november 2014 - 22:22 - Svar

  Det er svaert at forudsige fremtiden, prognosen er dog svaer at afvise som mulig
  http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf

  Peter Buch

  Posted: 27 november 2014 - 22:30 - Svar

  Det er svaert at forudsige fremtiden, prognosen er dog svaer at afvise som mulig
  http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf
  p. 23
  …I Danmark forbrugtes mindst 30 pct. af velfærdsposterne til immigrant/efterkommer

  formålet i 2010. I 2072 viser projektionen, at IQ gennemsnittet for indvandrere og efterkommere vil være 87,14 i 2072. Det betyder ca. 51 pct. af deres samlede antal 2,97 mill. (eller 40,1 pct. af folketallet) i 2072 forventes forsørget af den offentlige velfærd. D.v.s. 1,5 mill. af udenlandsk herkomst på velfærd eller 20,5 pct. af folketallet foruden de danskere, der lever på velfærd i et land uden nogen vækstudsigter. Efter 2010 niveauet betyder det at 70 pct. af velfærdsudgifterne forbruges på immigranter og efterkommere. 526 mia. ud af 752 velfærdsmilliarder. I 2010 forbrugtes 214,2 mia. kr. til pensioner p.g.a. alderdom og 128 mia. kr på sygdom ud af det samme velfærdsbudget på 752 mia. kr. Allerede i 2010 afholdtes 354,4 mia. kr. i sociale ydelser, der ikke skyldtes alderdom og mindst 225,6 mia. på indvandrere og deres efterkommere. Medmindre Danmark ved et særtilfælde rammer en voldsom realvækst eller en guldåre i de kommende 57 år, hvad der ikke er nogen udsigt til, da er mulighederne opbrugte ad de gængse veje, og regnskabet hænger utvetydige ikke sammen…

Peter Buch

Posted: 26 november 2014 - 20:00 - Svar

Ved folkeskolens afgangsprøve i 2013 var karakter-gennemsnittet for ikke-vestlige efterkommeres børn lige så lavt som de ikke-vestlige efterkommeres…

Er det mig?
Er der noget- andet end min nn- logisk galt i udsagnet?

LarsS

Posted: 26 november 2014 - 20:02 - Svar

Og hvis man ser bort fra kulturelitens reaktioner og direkte ind i skabet af almindelige danskere, som det officielle danskere er flove over overhovedet har en stemme, må man trække på smilebåndet over den hard-core realisme, som åbenbart findes blandt indfødte danskere.

Se her EB´s ´Nationen´ og hvad “danskerbøllerne” har at sige! Allerede den første kommentar får så mange likes, at man kun kan nyde det!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nye-indvandrer-tal-hver-fjerde- begaar-lovbrud/5324837

PFEP

Posted: 26 november 2014 - 23:44 - Svar

Sverige kommer med al sandsynlighed at modtage omkring en halv million indvandrere inden 2018, hvor næste riksdagsvalg går af staben.
Da man uden at ryste på hånden kan overføre de danske kriminalitetstal til Sverige, betyder det jo helt enkelt at Sverige kommer få cirka 125000 nye kriminelle under den tidsramme og det ovenpå de hundredetusinders andre kriminelle indvandrere der allerede findes i Sverige.

  Nej, nej

  Posted: 27 november 2014 - 07:18 - Svar

  Hvornår løber det af stablen?

  En stab betyder enten en ‘gruppe af personer der assisterer og rådgiver ledelsen af fx en hær eller en virksomhed’ eller en ‘gruppe af personer der arbejder sammen, ofte for at løse en bestemt opgave’. En stabel, derimod, er en ‘særlig (tømmer)konstruktion der tjener som bærende underlag; især om et nær ved vandet liggende, skraat brædde- eller bjælkeunderlag, hvorpå et skib bygges’. Løbe af stablen bruges således om skibe i betydningen ‘blive sat i vandet efter færdigbygning’, mens den langt hyppigere overførte betydning blot betyder ‘foregå; finde sted – om større arrangement’.
  http://sproget.dk/leg-og-ler/smid_en_smutter

   PFEP

   Posted: 27 november 2014 - 17:55 - Svar

   “Staben” ikke Stablen!
   Annars är det likgiltigt flueknepperi…

    Peter Buch

    Posted: 27 november 2014 - 22:18 -

    Det er fint du vil lave dit eget sprog, men beskriv venligst definitionerne for os andre der ikke lige er med i din tankegang.

Kurt

Posted: 27 november 2014 - 01:48 - Svar

” Indvandringen påfører Danmark uoprettelige skader: Om få år vil vi opleve en regulær borgerkrig, hvis det ikke lykkes at stoppe den muslimske invasion i Europa/Danmark, hævder de tre herrer. ”

Ja det er det, der står i min bog: “Humanismens elendighed” men den er kun solgt i 60 eksemplarer. Men det er da godt tingene gentages.

Nielsen

Posted: 27 november 2014 - 03:08 - Svar

Fattig Alev er rigtig dum at høre på.

PFEP

Posted: 27 november 2014 - 11:27 - Svar

Der findes ikke nogen Martin Luther eller Jean Calvin i Islams verden, alle der under årene har forsøgt sig har blevet et hoved kortere ret så hurtigt.
Uden en reformation af Koranen lignende hvad Kristendommen har været igennem, kommer Islam at være en religion der bare vender blikket bagud og kommer dermed aldrig formå at tilpasse religionen mod samtiden eller de lande i vesten hvor der i dag bor mange muslimer.
Islam i dag virker have kørt fast i en slags religiøst kontinuum, hvor enhver form af nytænkning bliver tolket som Haram, noget der i mine øjne må anses være Islams Akilleshæl og kommer blive en af de grunde der ved siden af den udbredte Jihad-terrorisme, kan komme til at for alvor skabe underlag for en åben konflikt mellem kristendommen og den sekulære omverden.

Det er kloge ord Adonis kommer med, men jeg er sikker på at Fatwaen lurer lige om hjørnet, plus at næppe nogle toneangivende Sunni eller Shia-muslimer overhovedet er i stand til at tage til sig bare en del av vad Adonis taler om.

  Prudentius

  Posted: 27 november 2014 - 12:36 - Svar

  Den islamiske revival er en moderne islamisk reformation!

  Det mange vesterlændinge efterspørger er slet-slet ikke islams reformation, for det er hvad vi har, men islams transformation. Altså islam omskabelse til noget andet, som religionen ikke er og aldrig har været.

  Luther, Calvin, Zwingli osv. gik tilbage til Bibelen og skar mange af de traditioner og ekstra-doktriner, som havde udviklet sig over senantikken og middelalderen af. Helgendyrkelse, Maria-kult, Pave-dømme, Skærsild, afladskøb, osv. osv.

  Reformatorene var lidt populært sagt “fundamentalister”, altså fuldstændig som salafisterne er det i den moderne islamiske verden.

  Men forskellen ligger jo så i hvilke tekster man er fundamentalistisk med. Og derfor om det bliver til “troen alene” eller global jihadisme.

  Islam er både stat og personlig tro, det vil sige en islamisk revival eller reformation må føde bestræbelserne på at re-etablere det universelle teokratiske imperium, som Muhammed grundlagde.

  Og sørme så, it is so, before our very eyes!

   PFEP

   Posted: 27 november 2014 - 13:01 - Svar

   Det er komplicerede spørgsmål man ikke kan løse hverken her eller nu.
   Vist er den reformation Kristenheden har gennemgået en slags renselsesproces ogvist kan man drage paraller til Salafisterne, men en i mine øjne stor forskel er den måde kristenheden kontra Islam fungerer i hverdagen.
   Det findes vad jeg ved ikke noget kristent samfund, stat eller lignende, der med det gamle testamente i hånden, kræver øje for øje i fundamentalistisk stil.
   Nu er jeg ikke religionsteoretiker eller lignende, men mit intryk af Islams og Kristendommens påvirkning gennem tiden er enkelt sagt at Islam former de lande og folk hvor Islam udbredes til en traditionel Islam ungefær, mens Kristendommen i stort har formået at tilpasse sig forskellige lande, folk og kulturer.
   Det er noget med åbenhed og det modsatte for Islams del.

   Der findes en årsag til at det ikke findes industriel innovation og udvikling i den muslimske verden, noget der gør mere end en milliarder mennesker dybt afhængige av vestens udvikling, noget der igen helt sikkert får mange i de dele af verden at med misundelse se på vores velstand og derfor enten forsøger at udslette os eller bare flytte til vesten for at få del i vores overflod.
   I MENA-byer har husene ingen vinduer ud mod omverdenen og det har Islam heller ikke.

    Prudentius

    Posted: 27 november 2014 - 14:37 -

    “…man ikke kan løse hverken her eller nu.”

    Den islamiske revival/reformation løser sig selv i sin kulmination. Og på den anden side af denne kulmination bliver der intet islam.

    Ligemeget hvad vestlige magteliter har stillet op er det slået fejl!

    Fra afghansk og irakisk “nationbuilding”, til tåbelige offentlige løgne om islams natur, til diverse militære operationer.

    Og hvorfor?? Hvorfor kan Vesten ikke få has den globale jihad??

    Fordi man ikke kan standse en stormflod med armene. Den islamiske revivals tid er kommet, demografisk, militært, politisk, socialt, religiøst. Og intet kan forhindre den i at udfolde sine kræfter.

    Når de kræfter er opbrugt, drager islam sit sidste suk.

    PFEP

    Posted: 27 november 2014 - 15:38 -

    #Prudentius 14:37
    Nu har jeg en følelse af at det sikkert kommer til et åbent opgør med Islam inden for ganske få år, der findes flere scenarier der kan udspilles, måske flere samtidigt.
    Nu har den helt rabiate gruppe IS gået til makronerne på alvor og de virker jo have økonomien i orden, så måske vi kan forvente noget angreb i vest, med noget af de manglende atomvåben fra Sovjets kollaps, det havde sikkert været tilstrækkeligt for at få vesten til at samle sine kollektive r*vballer og måske udslette Mekka, enten atomart eller måske med en laserguided MOB.
    Vil man undgå en storkrig med de Islamiske lande, kan man jo bare slutte med at eksportere teknologi, mad og medicin til disse lande, det kommer sikkert have katastrofale virkninger på deres samfund, bare se på lidt forskellige billeder af udstyret de hellige krigere anvender; Toyota Landcruisers med Amerikanske M50 våben, russiske automatvåben på ryggen og så videre i den stil, det eneste disse ørkenens sønner selv kan lave, er sandsynligvis bare sværd og knive.
    Personligt køber jeg aldrig produkter fra den sfæren, spiser ikke hverken Kebab eller Menapizza, stegt flæsk med persillesovs dur fint på min tallerken.

    Forøvrigt burde de Europæiske lande aldrig ha givet sine kolonier frihed, ikke et eneste land, selvom de startede med en nogenlunde fungerende infrastruktur, skoler, hospitaler med videre, har lykkes med at fungere som nation og kommer sandsynligvis aldrig at nå sikker civiliseret havn.

    Prudentius

    Posted: 27 november 2014 - 16:37 -

    Oven på to verdenskrige og med begyndende demografisk afmatning var Europas koloni-eventyr uundgåeligt forbi, plus at amerikanerne pressede på for at få biksen endeligt lukket. Det skal vi utvivlsomt være glade for!

    Problemet har jo bare været, at de vesteuropæiske magteliter efterfølgende ikke har kunne acceptere deres stærkt formindskede rolle i verden, som ellers nok var på sin plads efter godt 500 år ved roret.

    Intet varer evigt, men det kunne man ikke leve med i Paris, London og Berlin. Så man begyndte at bygge på EU og på at importere de tidligere koloni-befolkninger til at deltage i skabelsen af den “universelle republik”, en anti-national imperiel samfundskonstruktion, baseret på menneskerettigheder og grænseløshed.

    Men det er blevet en dødsens farlig fuser, og nu er man fanget af sin egen retorik, de store importerede indvandre-befolkninger, og det voksende pres fra den globale jihad.

    Og ja, du har helt ret i at de efterladte koloni-stater i Mellemøsten er færdige og at IS-erobringstogtet viser dette med største tydelighed. IS kan dog næppe bære kalifat-bevægelsen i mål, de er ganske vist glade og ivrige iværksættere, men kan nok ikke slippe godt fra at spille i den helt store liga.

    Mon ikke det re-islamiserede Tyrkiet overtager teten lidt længere henne i løbet??

    Prudentius

    Posted: 27 november 2014 - 16:50 -

    “…Paris, London og Berlin.”

    Som så var Paris, London og Bonn.

    🙂

    PFEP

    Posted: 27 november 2014 - 17:04 -

    Når vi nu er ved Tyrkiet, har jeg lidt svært ved den kendsgerning att det indenfor EU findes så stærke kræfter der vil indlemme Tyrkiet i EU.
    Tyrkiet virker idag og for den delens skyld de sidste 20 år, være på vej bort fra det moderne Tyrkiets skabere Kemal Attatürks skabelse og ind under mer muslimsk indflydelse.
    Et Tyrkiet i EU vil være en “Trojansk hest” indenfor EU:s grænser og dagens Tyrkiet taler med dobbelt tunge, hvor Erdogan på den ene side vil fremstå som vogteren mellam Islamismen og Europa, det samtidigt som han fedtsmører de lokale Islamistiske strømninger i landet.
    Som verden ser ud i dag, burde Tyrkiet smides ud af NATO og broen over Bosporen, rives ned!

    Om Erdogan drømmer om et nyt Ottomansk rige gennem EU-medlemskab eller ej, skal jeg være usagt, men det er et faktum at Tyrkiet har en masse sager at redegøre for, for eksempel folkemordet på mer en en million Armenier og den undertrykkelse der pågår af både Kurder, Kristne og Jøder.
    Tyrkiet? Nej tak for min del.

   Machiavelli

   Posted: 27 november 2014 - 17:59 - Svar

   Den helt store fare for Vesten ligger i terroren, og den vil med tiden forstærke kampen mod Islam. Når de muslimske patienter begynder at sprænge bomber på diverse stadion – og det vil ske – sker der store forandringer i synet på Islam. Der vil ikke ske nogen reformering af Islam, alene af den grund de reformerte hurtig vil blive et hoved kortere. Koranen kan ikke reformeres.
   Ulykken er at politikerne i folketinget voldtager den danske befolkning i relation til Islam og ligger hele problemet over i, at folk flygter fra ulykkerne og så må vi hjælpe. Og når de forfulgte børn er blevet lidt ældre begynder de at overfalde og plyndre. Og på et senere tidspunkt vil de overtage hele kvarterer og ligefrem bydele. Morale. Der er intet håb forude, Islam kan ikke integreres i Vesten og forude venter borgerkrigen som Camre så sandt sagde. og de skide politikere er de ansvarlige.

Peter Andersen

Posted: 27 november 2014 - 16:28 - Svar

Man kan ikke reformerer islam. Det ville nemlig forudsætte at her er tale om en religion – og det er der ikke. Langt de fleste der bekender sig til islam, går hverken i moske eller beder fem gange dagligt. De aner ikke om der er en Allah eller ej og det er også fuldstændig lige meget. Grundreglen i islam er nemlig den, at der er forskel på mennesker. Der er de rene – altså muslimerne – og så er der de urene, som jo så er alle os andre. Andet behøver hverken vi eller de at vide.
Bekender man sig således til dette simple regelsæt, er man åbenbart troende i religiøs forstand. Det er eddermanme nytænkning i forhold til alle andre religioner, som i det mindste forudsætter, at man har visse universale moralske forpligtelser.
Islam fortjener ikke en teologisk vurdering overhovedet. Alle dem som går rundt og kalder sig muslimer, gør det af helt andre grunde end hvad vi andre anser for religiøsitet.

  PFEP

  Posted: 27 november 2014 - 17:32 - Svar

  Fint udtrykt Peter, det er lidt hvad jeg selv har funderet over gennem årene.
  Jeg har læst sporadisk i både Koranen og de såkaldte Haditter der skulle forklare Koranens egentlige budskab.
  En ting slår mig og det er måden Islam implementeres i hverdagen og det er med forskrækkelse at jeg konstaterer hvilken enorm forskel der er på hvordan Muslimer og henholdsvis Kristne læser teksten og forholder sig til teksten.
  Der findes masser af blod, øje for øje og lignende barbarisk tale i det gamle testamente, helt i klasse med vad som findes i Koranen, forskellen er bare att de kristne virker ha en pragmatisk holdning til de gamle påbud og anvender ikke GT i ordret mening, imens det indenfor Islam, følges bogstaveligt, der stenes, hugges af lemmer og lignende afskyeligheder på samme måde som på Profetens tid, noget der i mine øjne viser på en dysfunktionel opfattelse af religionen i forhold til virkeligheden.

Machiavelli

Posted: 27 november 2014 - 17:39 - Svar

En kedelig debat på P1, og jeg vidste, det ville blive sådanne. Og det er jo et resultat af, at problemerne omkring den muslimske indvandring ikke bliver diskuteret i pressen. Uvidenheden er rungende om de store konsekvenser omkring Islam som Camre og Hasselbach gjorde opmærksom på. Så den debat fik jeg ikke noget ud af.

Lars S

Posted: 27 november 2014 - 18:20 - Svar

“Der var et yndigt land”

Det er godt nok op ad bakke for en fornuftig debat, når telefonslusen i P1 vælger at lukke så mange tågehorn ind til at debattere et så vigtigt emne!

At Indianere og australske Aboriginals overhovedet får lov at komme ind i studiet, går over min forstand – hvad i hele hule helvede!!

Nå, men de to herrer bevarede fatningen og svarede stille, roligt og godt for sig!

  Machiavelli

  Posted: 28 november 2014 - 00:33 - Svar

  Ja det var en ynkelig debat.

   Ola

   Posted: 30 november 2014 - 21:16 - Svar

   AT Adonis ennå ikke ertildelt nobel-prisen i litteratur,sier seg selv.-ukorrekt i ht islam,og De adertons angst for å støte muslimimperialistene.

Moran ya Simba

Posted: 27 november 2014 - 21:33 - Svar

“Blandt personer mellem 25 og 32 år er andelen af indvandrere og efterkommere højest. Blandt disse alderstrin udgør de lidt over 20 pct. af befolkningen.”

Hold da kæft. Det lyder helt svensk.

Leave a Comment