26
nov
Seneste opdatering: 27/11-14 kl. 1521
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den store syriske digter Adonis, har været favorit til at vinde Nobelprisen i nogle år. Jeg havde fat i ham i maj 2011.

”Der var et yndigt land”

Mogens Camre, Lars Hedegaard og Ole Hasselbalch udgav onsdag en ny bog med titlen ”Der var et yndigt land”, hvor de blæser til kamp mod islamisk indvandring i Europa. Indvandringen påfører Danmark uoprettelige skader: Om få år vil vi opleve en regulær borgerkrig, hvis det ikke lykkes at stoppe den muslimske invasion i Europa/Danmark, hævder de tre herrer. Vi har dem i studiet og inviterer til debat med lytterne på telefon 80 20 80 00. P 1 Debat-video 43 minutter.

Indspilning i fuld skærm 26-11-2014 230607

En knusende dom over danske politikere

Danske politikeres introduktion af islam i Danmark, – uden om befolkningen og demokratiet vel at mærke, – mĂĄ være det hidtil dyreste politiske eventyr i Danmarkshistorien. Hvis det ikke allerede er, vil det blive det. Hvad angĂĄr kriminalitet, offentlig forsørgelse og uddannelsesresultater er indvandrere fra muslimske lande bombe under vore efterkommere, hvor mange andre indvandrere klarer sig glimrende. Den mĂĄ afmonteres, jo senere desto værre, ogsĂĄ antagelig for disse politikere personligt.

Danmark bør ikke have nogen muslimsk indvandring overhovedet, men burde tværtimod forlængst være i gang med ud fra rimelige kriterier skaffe sig af med de værste, vi har fået. Det er ikke blevet mindre presserende, nu vi ved at islam også er en sikkerhedstrussel. Blandt personer mellem 25 og 32 år er andelen af indvandrere og efterkommere højest. Blandt disse alderstrin udgør de lidt over 20 pct. af befolkningen. Den årlige publikation Indvandrere i Danmark 2014 er udkommet.

Unge mænd med ikke-vestlig baggrund tegner sig for en uforholdsmæssig stor andel af kriminaliteten i Danmark, viser en ny rapport fra Danmarks Statistik. Her fremgår det, at 27 procent af mandlige efterkommer fra et ikke-vestligt land i alderen 20-24 år er blevet kendt skyldig i en lovovertrædelse i 2013. Dermed begår denne gruppe nydanskere markant mere kriminalitet end både efterkommere fra vestlige lande og danskere i samme aldersgruppe. For efterkommere fra vestlige lande er den tilsvarende andel på 13 procent og for mænd med dansk oprindelse 11 procent.

Ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse stiger markant med alderen: Generelt er flere ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse end folk med dansk oprindelse. Men særligt bemærkelsesværdigt er det, at antallet af ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse stiger kraftigt med alderen. F.eks. er 65 pct. af de ikke-vestlige indvandrere i aldersgruppen 55-59 år på offentlig forsørgelse, mens det kun er tilfældet for 26 pct. af personerne med dansk oprindelse i samme aldersgruppe.

Ikke-vestlige efterkommere får lavere karakterer i folkeskolen: Drenge og piger med dansk oprindelse får højere karakterer ved folkeskolens afgangsprøver end indvandrere og efterkommere. De seneste fem år har karakter-gennemsnittet været på 6,4 for drenge med dansk oprindelse og 7,0 for pigerne. For ikke-vestlige efterkommere er karakter-gennemsnittet 5,0 for drengene og 5,4 for pigerne. Også efterkommernes børn får lavere karakterer: Ved folkeskolens afgangsprøve i 2013 var karakter-gennemsnittet for ikke-vestlige efterkommeres børn lige så lavt som de ikke-vestlige efterkommeres. Nye indvandrer-tal: Hver fjerde blev dømt i 2013 Rapport: Indvandrere i Danmark, pdf

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
9 years ago

“Blandt personer mellem 25 og 32 ĂĄr er andelen af indvandrere og efterkommere højest. Blandt disse alderstrin udgør de lidt over 20 pct. af befolkningen.”

Hold da kæft. Det lyder helt svensk.

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  steen

Ja det var en ynkelig debat.

Ola
Ola
9 years ago
Reply to  Machiavelli

AT Adonis ennå ikke ertildelt nobel-prisen i litteratur,sier seg selv.-ukorrekt i ht islam,og De adertons angst for å støte muslimimperialistene.

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

En kedelig debat på P1, og jeg vidste, det ville blive sådanne. Og det er jo et resultat af, at problemerne omkring den muslimske indvandring ikke bliver diskuteret i pressen. Uvidenheden er rungende om de store konsekvenser omkring Islam som Camre og Hasselbach gjorde opmærksom på. Så den debat fik jeg ikke noget ud af.

Peter Andersen
9 years ago

Man kan ikke reformerer islam. Det ville nemlig forudsætte at her er tale om en religion – og det er der ikke. Langt de fleste der bekender sig til islam, gĂĄr hverken i moske eller beder fem gange dagligt. De aner ikke om der er en Allah eller ej og det er ogsĂĄ fuldstændig lige meget. Grundreglen i islam er nemlig den, at der er forskel pĂĄ mennesker. Der er de rene – altsĂĄ muslimerne – og sĂĄ er der de urene, som jo sĂĄ er alle os andre. Andet behøver hverken vi eller de at vide. Bekender man sig… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Fint udtrykt Peter, det er lidt hvad jeg selv har funderet over gennem ĂĄrene. Jeg har læst sporadisk i bĂĄde Koranen og de sĂĄkaldte Haditter der skulle forklare Koranens egentlige budskab. En ting slĂĄr mig og det er mĂĄden Islam implementeres i hverdagen og det er med forskrækkelse at jeg konstaterer hvilken enorm forskel der er pĂĄ hvordan Muslimer og henholdsvis Kristne læser teksten og forholder sig til teksten. Der findes masser af blod, øje for øje og lignende barbarisk tale i det gamle testamente, helt i klasse med vad som findes i Koranen, forskellen er bare att de kristne… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago

Der findes ikke nogen Martin Luther eller Jean Calvin i Islams verden, alle der under ĂĄrene har forsøgt sig har blevet et hoved kortere ret sĂĄ hurtigt. Uden en reformation af Koranen lignende hvad Kristendommen har været igennem, kommer Islam at være en religion der bare vender blikket bagud og kommer dermed aldrig formĂĄ at tilpasse religionen mod samtiden eller de lande i vesten hvor der i dag bor mange muslimer. Islam i dag virker have kørt fast i en slags religiøst kontinuum, hvor enhver form af nytænkning bliver tolket som Haram, noget der i mine øjne mĂĄ anses være… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  PFEP

Den islamiske revival er en moderne islamisk reformation! Det mange vesterlændinge efterspørger er slet-slet ikke islams reformation, for det er hvad vi har, men islams transformation. AltsĂĄ islam omskabelse til noget andet, som religionen ikke er og aldrig har været. Luther, Calvin, Zwingli osv. gik tilbage til Bibelen og skar mange af de traditioner og ekstra-doktriner, som havde udviklet sig over senantikken og middelalderen af. Helgendyrkelse, Maria-kult, Pave-dømme, Skærsild, afladskøb, osv. osv. Reformatorene var lidt populært sagt “fundamentalister”, altsĂĄ fuldstændig som salafisterne er det i den moderne islamiske verden. Men forskellen ligger jo sĂĄ i hvilke tekster man er fundamentalistisk… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Prudentius

Det er komplicerede spørgsmĂĄl man ikke kan løse hverken her eller nu. Vist er den reformation Kristenheden har gennemgĂĄet en slags renselsesproces ogvist kan man drage paraller til Salafisterne, men en i mine øjne stor forskel er den mĂĄde kristenheden kontra Islam fungerer i hverdagen. Det findes vad jeg ved ikke noget kristent samfund, stat eller lignende, der med det gamle testamente i hĂĄnden, kræver øje for øje i fundamentalistisk stil. Nu er jeg ikke religionsteoretiker eller lignende, men mit intryk af Islams og Kristendommens pĂĄvirkning gennem tiden er enkelt sagt at Islam former de lande og folk hvor Islam… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  PFEP

“…man ikke kan løse hverken her eller nu.” Den islamiske revival/reformation løser sig selv i sin kulmination. Og pĂĄ den anden side af denne kulmination bliver der intet islam. Ligemeget hvad vestlige magteliter har stillet op er det slĂĄet fejl! Fra afghansk og irakisk “nationbuilding”, til tĂĄbelige offentlige løgne om islams natur, til diverse militære operationer. Og hvorfor?? Hvorfor kan Vesten ikke fĂĄ has den globale jihad?? Fordi man ikke kan standse en stormflod med armene. Den islamiske revivals tid er kommet, demografisk, militært, politisk, socialt, religiøst. Og intet kan forhindre den i at udfolde sine kræfter. NĂĄr de kræfter… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  PFEP

#Prudentius 14:37 Nu har jeg en følelse af at det sikkert kommer til et ĂĄbent opgør med Islam inden for ganske fĂĄ ĂĄr, der findes flere scenarier der kan udspilles, mĂĄske flere samtidigt. Nu har den helt rabiate gruppe IS gĂĄet til makronerne pĂĄ alvor og de virker jo have økonomien i orden, sĂĄ mĂĄske vi kan forvente noget angreb i vest, med noget af de manglende atomvĂĄben fra Sovjets kollaps, det havde sikkert været tilstrækkeligt for at fĂĄ vesten til at samle sine kollektive r*vballer og mĂĄske udslette Mekka, enten atomart eller mĂĄske med en laserguided MOB. Vil man… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  PFEP

Oven pĂĄ to verdenskrige og med begyndende demografisk afmatning var Europas koloni-eventyr uundgĂĄeligt forbi, plus at amerikanerne pressede pĂĄ for at fĂĄ biksen endeligt lukket. Det skal vi utvivlsomt være glade for! Problemet har jo bare været, at de vesteuropæiske magteliter efterfølgende ikke har kunne acceptere deres stærkt formindskede rolle i verden, som ellers nok var pĂĄ sin plads efter godt 500 ĂĄr ved roret. Intet varer evigt, men det kunne man ikke leve med i Paris, London og Berlin. SĂĄ man begyndte at bygge pĂĄ EU og pĂĄ at importere de tidligere koloni-befolkninger til at deltage i skabelsen af… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  PFEP

“…Paris, London og Berlin.”

Som sĂĄ var Paris, London og Bonn.

🙂

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  PFEP

NĂĄr vi nu er ved Tyrkiet, har jeg lidt svært ved den kendsgerning att det indenfor EU findes sĂĄ stærke kræfter der vil indlemme Tyrkiet i EU. Tyrkiet virker idag og for den delens skyld de sidste 20 ĂĄr, være pĂĄ vej bort fra det moderne Tyrkiets skabere Kemal AttatĂĽrks skabelse og ind under mer muslimsk indflydelse. Et Tyrkiet i EU vil være en “Trojansk hest” indenfor EU:s grænser og dagens Tyrkiet taler med dobbelt tunge, hvor Erdogan pĂĄ den ene side vil fremstĂĄ som vogteren mellam Islamismen og Europa, det samtidigt som han fedtsmører de lokale Islamistiske strømninger i… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Prudentius

Den helt store fare for Vesten ligger i terroren, og den vil med tiden forstærke kampen mod Islam. NĂĄr de muslimske patienter begynder at sprænge bomber pĂĄ diverse stadion – og det vil ske – sker der store forandringer i synet pĂĄ Islam. Der vil ikke ske nogen reformering af Islam, alene af den grund de reformerte hurtig vil blive et hoved kortere. Koranen kan ikke reformeres. Ulykken er at politikerne i folketinget voldtager den danske befolkning i relation til Islam og ligger hele problemet over i, at folk flygter fra ulykkerne og sĂĄ mĂĄ vi hjælpe. Og nĂĄr de… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Fattig Alev er rigtig dum at høre på.

Kurt
Kurt
9 years ago

” Indvandringen pĂĄfører Danmark uoprettelige skader: Om fĂĄ ĂĄr vil vi opleve en regulær borgerkrig, hvis det ikke lykkes at stoppe den muslimske invasion i Europa/Danmark, hævder de tre herrer. ”

Ja det er det, der stĂĄr i min bog: “Humanismens elendighed” men den er kun solgt i 60 eksemplarer. Men det er da godt tingene gentages.

PFEP
PFEP
9 years ago

Sverige kommer med al sandsynlighed at modtage omkring en halv million indvandrere inden 2018, hvor næste riksdagsvalg går af staben.
Da man uden at ryste på hånden kan overføre de danske kriminalitetstal til Sverige, betyder det jo helt enkelt at Sverige kommer få cirka 125000 nye kriminelle under den tidsramme og det ovenpå de hundredetusinders andre kriminelle indvandrere der allerede findes i Sverige.

Nej, nej
Nej, nej
9 years ago
Reply to  PFEP

Hvornår løber det af stablen?

En stab betyder enten en ‘gruppe af personer der assisterer og rĂĄdgiver ledelsen af fx en hær eller en virksomhed’ eller en ‘gruppe af personer der arbejder sammen, ofte for at løse en bestemt opgave’. En stabel, derimod, er en ‘særlig (tømmer)konstruktion der tjener som bærende underlag; især om et nær ved vandet liggende, skraat brædde- eller bjælkeunderlag, hvorpĂĄ et skib bygges’. Løbe af stablen bruges sĂĄledes om skibe i betydningen ‘blive sat i vandet efter færdigbygning’, mens den langt hyppigere overførte betydning blot betyder ‘foregĂĄ; finde sted – om større arrangement’.
http://sproget.dk/leg-og-ler/smid_en_smutter

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Nej, nej

“Staben” ikke Stablen!
Annars är det likgiltigt flueknepperi…

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  PFEP

Det er fint du vil lave dit eget sprog, men beskriv venligst definitionerne for os andre der ikke lige er med i din tankegang.

LarsS
LarsS
9 years ago

Og hvis man ser bort fra kulturelitens reaktioner og direkte ind i skabet af almindelige danskere, som det officielle danskere er flove over overhovedet har en stemme, må man trække på smilebåndet over den hard-core realisme, som åbenbart findes blandt indfødte danskere.

Se her EB´s ´Nationen´ og hvad “danskerbøllerne” har at sige! Allerede den første kommentar fĂĄr sĂĄ mange likes, at man kun kan nyde det!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nye-indvandrer-tal-hver-fjerde-begaar-lovbrud/5324837

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Ved folkeskolens afgangsprøve i 2013 var karakter-gennemsnittet for ikke-vestlige efterkommeres børn lige sĂĄ lavt som de ikke-vestlige efterkommeres…

Er det mig?
Er der noget- andet end min nn- logisk galt i udsagnet?

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Gid vi havde en ferm statistiker – sĂĄdan lidt alá svenske Affe – til helt præcist at udrede, hvad ikke-vestlige indvandrere egentligt dækker over. Jeg vil næsten æde min hat pĂĄ, at en stor del af dem faktisk trækker gennemsnittet ned. Nu skriver man eksempelvis at kinesere ikke laver noget særligt og sĂĄdan er det sikkert med mange andre ogsĂĄ. Lad os Ă©n gang for alle fĂĄ hele lortet barberet ned til muslimer og ikke-muslimer. SĂĄ kan de sgu diskuterer det hos Clemens eller Krasnik. Desuden er der, i rapporten, tale om dømte. Hvor mange bliver ikke dømt..? NĂĄr man… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Anonymous

Jeg tror hr. Vig er en sådan, der beklageligvis konstaterer at konkret statistik ikke lader sig gøre under de nuværende rammer, officelle aktuelle statistikker er groft skrevet en sammenblanding af uens materiale.
http://danmark.wordpress.com/

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Anonymous

Det er svaert at forudsige fremtiden, prognosen er dog svaer at afvise som mulig
http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Anonymous

Det er svaert at forudsige fremtiden, prognosen er dog svaer at afvise som mulig http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf p. 23 …I Danmark forbrugtes mindst 30 pct. af velfærdsposterne til immigrant/efterkommer – formĂĄlet i 2010. I 2072 viser projektionen, at IQ gennemsnittet for indvandrere og efterkommere vil være 87,14 i 2072. Det betyder ca. 51 pct. af deres samlede antal 2,97 mill. (eller 40,1 pct. af folketallet) i 2072 forventes forsørget af den offentlige velfærd. D.v.s. 1,5 mill. af udenlandsk herkomst pĂĄ velfærd eller 20,5 pct. af folketallet foruden de danskere, der lever pĂĄ velfærd i et land uden nogen vækstudsigter. Efter 2010 niveauet… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det er nødvendigt at vide hvad ”lovovertrædelser” inkluderer , fordi det helt sikkert vil blive pĂĄstĂĄet af de sædvanlige dhimmi’er , at de fleste overtrædelser er smĂĄ uskyldige parkeringsbøder . …. ( ? )

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x