1
dec
Seneste opdatering: 1/12-14 kl. 1928
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne video findes vist ikke uploadet undertekstet, men jeg bringer den alligevel for de få fransktalende. Den viser Vestens enestående naivitet, der varer til den dag i dag. Man valfartede til Khomeiny i landsbyen Neauphle-le-Château vest for Paris, fordi romantiske intellektuelle anført af Michel Foucault anså Khomeiny for antiimperialismens fortrop. Det skulle snart gå deres iranske ligesindede – kommunisterne – meget ilde.

Der er ikke meget, der er forandret i dag, men hvis Vestens ledere i det mindste ville indse, at de ikke forstår islam ville meget være vundet og vores sikkerhed ikke bragt i den fare, som den er. Jimmy Carter og Giscard d’Estaing forstod ikke, hvad der foregik. Vores ledere kan stadig, som en Niels Helweg Petersen under Muhammedkrisen, jokke maksimalt i spinaten og falde Danmark i ryggen på én gang. Bare én minister i den næste danske regering der ved lidt om islam er vel ikke for meget forlangt? Yderst interessant dokumentar om 1978, der hvert øjeblik tiden peger frem på vores situation i dag. Se den fra DR med danske undertekster.

Kraftigt sprængattentat på Rättscentrum i Malmø

Endnu et sprængattentat på svenske myndigheder. Der har været 35 bombesprængninger i Malmø det seneste år. Dertil 208 skyderier. En dommer har været truet bort fra en stor sag. Det er ikke långsökt at påstå, det næste bliver mord på ansatte i retsvæsnet ligesom man har set i mafiasager på Sicilien. Kraftigt sprängattentat mot Rättscentrum i Malmö.Efter bomben: “Två balkonger är borta”. Morten Uhrskov skriver om det idag: Sveriges vej ned i anarkiet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PFEP

Posted: 1 december 2014 - 15:06 - Svar

Frankrike hade ett annorlunda förhållande till sina kolonier än till exempel England eller för den saken Belgien, invånare var eller blev franska medborgare om jag inte minns fel och man hade i förhållande till andre kolonimakter en något mer human och social inriktad policy överlag i de koloniserade områden.
Detta tänkande, kan vara en medverkande orsak att man härbärgerade Ayatolla Khomeini och var med att krita banan för hans, då trodde frihets-rörelse för det Iranska Folket.
Tji fick Frankrike då det visade sig att Ayatollan var en konservativ Islamistisk despot.
Det intellektuella och politiska arvet från Franska Revolutionen, finns fortfarande kvar i den Franska politiken på gott och ont.

steen

Posted: 1 december 2014 - 15:10 - Svar

Interessant er, at Khomeiny på en gang betragtede Frankrig som det eneste sted, han ville opholde sig og samtidigt som essencen af ‘degenereret, umoralsk Vesten’. Han ville gerne have alle dets goder, samtidgt som han fordømte kulturen, der havde skabt dem.

Lidt ligesom dagens jihadister er fuldstændigt fikserede på vestlige, materielle gode som den nyeste I Phone, mens de kæmper for et samfund, der ikke kan fremstille en kuglepen eller en knallert.

Til kamp for kalifatet med den nye iPhone 6

  PFEP

  Posted: 1 december 2014 - 15:30 - Svar

  Jag läste för ganska många år sedan, kanske 25-30 år sedan, ett uttalande från en Egyptisk lärd eller politiker och det var i samband med hur den Arabiska värld (Islam får man tro) skulle samla sig och sätta sitt avtryck på världen.
  Uttalandet gick ungefär här; “Oavsett hur mycket rikedom det finns i vår undergrund, kan vi aldrig bli någon makt under den tiden att vi inte kan framställa ett enda tändstift till någon av de importerade bilar vi använder”
  Detta är inget egentligt citat, men kontentan av vad jag då lästa och till mitt bästa vetande har inget Arabland rört sig en millimeter åt det hållet att kunna för egen maskin producera tändstift!

   Peter Andersen

   Posted: 1 december 2014 - 22:26 - Svar

   Og de kommer heller aldrig ud af den tilstand – med islam i behold. Fremskridt og islam er nemlig modsætninger. Det eneste de opnår er, at drive verden baglæns, med hjælp fra bangebukse og ignoranter, indtil et kommende flertal siger stop. At de ikke selv kan se det, siger noget om hvor hjernedøde de egentligt er.

Santor

Posted: 1 december 2014 - 15:12 - Svar

35 bombesprængninger i Malmø alene. Det siger vist alt!

Moran ya Simba

Posted: 1 december 2014 - 16:03 - Svar

“Kraftigt sprængattentat på Rättscentrum i Malmø”

Det må vel tælle som terrorangreb. Så er isis krigen, eller en anden udløber, kommet “officielt” til Skandinavien.

  steen

  Posted: 1 december 2014 - 16:36 - Svar

  Jo, det kan man sige. Nu er der så mange indvandrede, svært kriminelle i Malmø, så teorien må være, at retsvæsnet har trampet nogen over tæerne. Det må de hellere lade være med. De ansatte får krisehjælp, få endelig rigeligt, for krisen er først lige begyndt

  Polisen om bomben: Handlar om hämnd

Moran ya Simba

Posted: 1 december 2014 - 16:06 - Svar

“Den viser Vestens enestående naivitet, der varer til den dag i dag. Man valfartede til Khomeiny i landsbyen Neauphle-le-Château vest for Paris,”

Ja, det gør den (selvom jeg ikke taler fransk). Den slags folk, Khomenei og andre der hader frihed og fornuft, de skal for en hurtig domstol og så skal de have et reb om halsen hvis de findes skyldige i forræderi, terror eller noget dermed samligneligt. De forstår simpelthen ikke den “tolerante, venlige” indstilling for det findes ikke i deres sorte, hadefulde univers. Derimod tror jeg en del af dem fastisk godt forstår en alvorligt ment dødsdom, deres “vi elsker døden” slogan til trods. Og hvis ikke er det jo ren “win-win”…

Falsterbo

Posted: 2 december 2014 - 16:29 - Svar

Relationen mellan länderna i Mellanöstern beror även på Israels hållning;
http://metrobloggen.se/karpstryparn/?p=1021

Leave a Comment