4
dec
Seneste opdatering: 5/12-14 kl. 0008
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Talen forårsagede et saftigt skænderi i Tweede Kamer forleden. Jeg kan se det er klippet ud af denne oversættelse. Relateret i dag: Labour provincial councillor in Utrecht quits over ‘mosque influence’ og Germans oppose circumcision and construction of new mosques: survey:

The findings in the report were made after surveying 8,270 people.According to the report, 60.4 percent of Germans did not want children to be circumcised and 42.2 percent wanted the construction of mosques in their country to be limited. Also, 26.7 percent of Germans expressed the opinion that “The Muslim are more aggressive than us.” Moreover, 25.7 percent of respondents said they were against the expression, “We have to show more respect to Muslim.” Some Germans, around 20.1 percent of them, also described the demand of Muslims in the country for more rights as “insolence.”

“SD har indført fascismen i Sverige”

Det kommende valg bliver udpræget et valg mellem Stockholm og resten af landet og de snakkede klassers verdenssyn mod den menige mand. Det er også essensen af denne debat. Hvem lyder mest virkelighedsnær og erfaringsbaseret? Samme samenstød findes her, hvor Jalving prøver at ridse Sverige op for Politikens læsere: Svenskerne lever i en »frygtkultur«, der hindrer fri debat. Shall the twain ever meet? Tre måneders svensk valgkamp….pyha!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


torstein

Posted: 4 december 2014 - 15:36 - Svar

Der er krefter rundt om i Scandinavia som arbeider for det samme. Man tenker ikke på avskaffelse via sprengninger og bulldosere; derimot med fredelige midler som adekvat lovgivning for å snevre inn muslimers virksomhet og sette en stopper for ny ekspansjon i våre hjemland.

machiavelli

Posted: 4 december 2014 - 16:17 - Svar

Ja og nu får vi snart en ny i Århus. Politikerne er naturligvis splittergale. Det gør næsten ondt over den uvidenhed og mange på forståelse.

  norje

  Posted: 4 december 2014 - 17:00 - Svar

  Uvidenhet? Det er nok heller snakk om pur ondskap, ingen kan påberope seg å ikke vite i 2014.

  Peter Andersen

  Posted: 4 december 2014 - 19:38 - Svar

  Rolig nu maciavelli. Hvad de laver nu, laver vi om i morgen.

  Det er ret sigende, at visse politikere begynder at tage skridtet fuldt ud og virkelig gøre op med islam i Europa. Det tror jeg bliver fremtiden. Når vi ikke gider at tage alle mulige åndssvage hensyn længere, bliver det stille og roligt hårdt mod hårdt.

   Robert R

   Posted: 4 december 2014 - 20:10 - Svar

   Jeg er bange for at de når at bygge den inden, og er den der først, så slipper vi aldrig af med den igen.

    Olav

    Posted: 5 december 2014 - 12:28 -

    Inne i den vakre og berømte moskeen i Cordoba (Spania) er bygget en kirke. I Istanbul er det som var verdens nest største katedral nå moske, foreløpig som museum.
    Man behøver ikke forandre bygninger mye, for å forandre virkeligheten mer.

    machiavelli

    Posted: 5 december 2014 - 14:35 -

    ja den bliver stensikkert bygget. Dum som et bræt klapper i hænderne.

   Dunk

   Posted: 8 december 2014 - 12:13 - Svar

   Haaber du har ret, men det er for sent, best time is now ,lad dem saa komme igang

T. Snorrason

Posted: 4 december 2014 - 16:56 - Svar

Det er glimrende, at folkevalgte nu begynder at tale åbent om sådant uden al den tidligere “politisk korrekte” gylle.

PBr

Posted: 4 december 2014 - 18:03 - Svar

Ja ja , lad os nu lige se de lokale “genier” få udvist Mansour ..

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2014-12-04-anklager-mansour-hoerer-hjemm e-i-en-islamisk-stat

  PBr

  Posted: 5 december 2014 - 11:26 - Svar

  Det kunne de så heller ikke.

LarsS

Posted: 4 december 2014 - 19:58 - Svar

Europa er blevet anti-historisk og vi fordømmer i dag de værdier vores forfædre anså for bærende for udvikling af vores samfund, velfærd og menneskers livsglæde.

Blot et blik 100 år tilbage og vi sendte unge mænd i krig, udelukkende for at forsvare vores land, vores integritet og den grad af demokrati og frigørelse, vi efter århundrede havde kæmpet for.

Under 2. verdenskrig turde nogle (få) tage handsken op og gik i modstand mod besættelsesmagten. Disse brave mennesker hyldes stadig – velfortjent! Og står som de oplyste kæmper der ikke gav op, men ofrede ALT for, at det samfund de og deres samtidige elskede og beundrede, kunne fortsætte som det var.

I dag hylder vi de mænd og kvinder som ikke vil kæmpe for det land de blev født i, vi opfordrer dem til at forlade deres familier, deres nation og deres blodsbrødre- og søstre.

Vores egne medborgere som gjorde det samme under 2. verdenskrig fik kort proces, de der fulgte regeringens og opinionens råd under de første år af krigen og forlod Danmark i tysklands tjeneste, smed vi i retten da de kom hjem igen. Fængsel eller et skud for panden var vores dom til de, ofte naive unge mænd som troede på det officielle Danmark, som forlod skuden mens den var læk.

Nu opfordrer vi, som det gamle Nazi-tyskland, folk i lande der brænder (Mellemøsten, Afrika m.v.) til at skride fra ansvar og forpligtelser overfor deres fædreland(e). “Smut for helvede fra lortet og kom over til os” virker som det evigt kørende mantra fra de multikulturliberale, til landsforræderne.

Og ikke nok med at de tilkommende “flygtninge” af venstreeliten beundres for deres fædrelandssvigt, angst og kujonskab, så får de ovenikøbet at vide, at det er godt de ikke længere er bidragende samfundsborgere i det land de forlod, men at de er savnet og efterspurgt her fordi vores fertilitet er for nedadgående, og vi mangler “varme hænder” til vores aldrende befolkning!!

Selv ikke Hitler, Goebbels og Göring kunne fra Berghof have udsendt en mere egoistisk og selv forherligende opfordring til frivillige om, at forlade det de kom fra, møde op i det nye slot og så arbejde og fokusere på det nye rige, og glemme alt om det gamle.

Nu vil jeg snart gå til ro med en historiebog, som jeg altid gør, og så vil jeg igen læse om dengang for blot 70 år siden hvor vi hyldede de helte der blev og kæmpede.

Når jeg vågner i morgen kan jeg så klikke ind på Politiken og læse Bo Lidegaard og hans lovprisning af mænd og kvinder som flygter fra pligt og ansvar, eller jeg kan lytte til de radikale, enhedslisten, socialdemokraterne..

You name them! Alle de som synes man bør flygte frem for at kæmpe!

Robert R

Posted: 4 december 2014 - 21:51 - Svar

Dybest set har manden ret i det meste af det han siger. For at koge det ned kan man konkluderer at Nederland i virkeligheden ville være et rigere og lykkeligere land uden muslimske indvandere. Mindre voldeligt, mindre kriminelt, færre voldtægter, højere uddannelsesniveau, friere debat ja man kan blive ved.

nobody

Posted: 4 december 2014 - 23:33 - Svar

Apropå att “500 asylsökare ska bo på lyxhotell i Haparanda” (den som söker han skall finna)

Snart är SD större än DF! Vakna danskar!

“Frihetssång”: https://www.youtube.com/watch?v=v86OPViZ1Fo

P.S. “Hör du frihetssången klinga, över landskap klinga fram hör du tonerna och orden om fäders frihetsland…”

Synonymen

Posted: 5 december 2014 - 02:53 - Svar

Henrik Arnstad genomgår för närvarande sannolikt en plågsam period av psykotisk karaktär. Den glansiga blicken, hängande hakan och det osammanhängande talet är tydliga karakteristika för tillståndet.

Arnstad uppvisar även tecken på att befinna sig i vad som kan beskrivas som
ett katatoniskt tillstånd (kataton stupor) Patienten är då påtagligt ovillig att
reagera på omgivningen samt har minskad spontanmotorik.

Han bör således snarast omhändertas enligt lag (1991:1128) om sluten psykiatrisk tvångsvård Frågan om tvångsvårdens upphörande ska övervägas fortlöpande enligt Lag (2008:415) och rekommenderas upphöra tidigast efter riksdagsvalet sept-14.

Vården bör i huvudsak bestå av repetitiva verklighetsbeskrivningar där patienten utsätts för förortskravaller, bidragsfusk och förtryck av religiös/hederskaraktär.

Vårdpersonal bör vidare få kraftfulla instruktioner om att patienten under bevakade permissioner eller frigång (Frigång enl. särskild ordination) ej ges möjlighet att besöka Södermalm. Besök i overkligheten inverkar menligt på patienten och fördröjer ett tillfrisknande avsevärt.

  Olav

  Posted: 5 december 2014 - 12:38 - Svar

  Det er ikke mange som demonstrerer 68-ernes mangel på sunnt folkevett bedre enn Arnstad.
  Jeg tror vi heller skal ta godt vare på ham, og huske på å bytte batteri..

  machiavelli

  Posted: 5 december 2014 - 13:19 - Svar

  very bad.

Bjovulf

Posted: 5 december 2014 - 04:38 - Svar

Det begynder jo ligefrem at blive ufrivilligt komisk henne i Sverige med deres PK-censur 😀

Jeg undrede mig også såre, da jeg tilfældigvis kom tibage til den pågældende side hos Helsingborgs Dagblad og ikke kunne finde den oprindelige afstemning – troede et øjeblik, at jeg havde husket helt galt eller at det måske var på en anden netavis – , men nu har vi altså forklaringen:

Helsingborgs Dagblad tog bort omröstning när SD fick ”för många” procent

http://www.exponerat.net/helsingborgs-dagblad-tog-bort-omrostning-nar- sd-fick-for-manga-procent

Det är inte första eller tjugofemte gången som svensk politisk korrekt media mörkar sanningen när man först lägger ut en omröstning där ett av alternativen är SD och när detta parti då får ”för många” positiva röster så raderar man helt sonika hela omröstningen, (pollen).

Så här såg det ut tidigt i morse:

{ …, S: 17 %, …., M: 28 %, SD: 38 % (!!!), MP: 2 % (!), Annat: 2% (!), … )

Så här ser det ut nu:

“Kommer du att rösta på samma parti i nyvalet so i höstas?”

{ Ja, Nej, Har inte bestämt mig, Kommer inte att rösta }

http://www.exponerat.net/helsingborgs-dagblad-tog-bort-omrostning-nar- sd-fick-for-manga-procent/

  Erling

  Posted: 5 december 2014 - 14:26 - Svar

  Faldt over dette tilsvarende eksempel fra Expressen:

  https://www.youtube.com/watch?v=iSkoirdzOS4

  Det skal nok blive sjovt. Et vognlaes popcorn, seks flasker snaps og en internetforbindelse, saa er julen reddet i aar.

  Tak, Stefan!

Bjovulf

Posted: 5 december 2014 - 04:40 - Svar

Det begynder jo ligefrem at blive ufrivilligt komisk henne i Sverige med deres PK-censur 😀

Jeg undrede mig også såre, da jeg tilfældigvis kom tibage til den pågældende side hos Helsingborgs Dagblad og ikke kunne finde den oprindelige afstemning – troede et øjeblik, at jeg havde husket helt galt eller at det måske var på en anden netavis – , men nu har vi altså forklaringen:

Helsingborgs Dagblad tog bort omröstning när SD fick ”för många” procent

http://www.exponerat.net/helsingborgs-dagblad-tog-bort-omrostning-nar- sd-fick-for-manga-procent

Det är inte första eller tjugofemte gången som svensk politisk korrekt media mörkar sanningen när man först lägger ut en omröstning där ett av alternativen är SD och när detta parti då får ”för många” positiva röster så raderar man helt sonika hela omröstningen, (pollen).

Så här såg det ut tidigt i morse:

{ …, S: 17 %, … , M: 28 %, SD: 38 % (!!!), MP: 2 % (!), Annat: 2% (!), … )

Så här ser det ut nu:

“Kommer du att rösta på samma parti i nyvalet so i höstas?”

{ Ja, Nej, Har inte bestämt mig, Kommer inte att rösta }

steen

Posted: 5 december 2014 - 05:10 - Svar

Tallet er ikke helt urealistisk. Mage steder i Skåne, Blekinge og Kronoberg, blev SD større end M ved valget.

  Bjovulf

  Posted: 5 december 2014 - 07:27 - Svar

  Ja, det bliver underholdene og dramatisk at følge 😉

  Stryg bare den første – der gik lidt ged i den, da en skulle sendes,
  så jeg troede ikke, at den var blevet sendt.

  Se bare her:( Endda i “selveste” Expressen ! – panikken begynder tydeligvis at brede sig … )

  Feldt: “Måste börja ta problemen på allvar”

  http://www.expressen.se/nyheter/feldt-maste-borja-ta-problemen-pa-allv ar/

  Kjell-Olof Feldt, 83, är en av de tyngsta socialdemokraterna med över tolv år i regeringen.

  Han följer noga vad som sker i politiken. Om det kaos som uppstått och om nyvalet i mars säger han till Expressen:

  – Nu finns det bara ett sätt – att få tillbaka väljare från Sverigedemokraterna. Och då måste man börja tala med väljarna om svensk integrationspolitik.

  Han säger också:

  – Nu finns det bara ett sätt – att få tillbaka väljare från Sverigedemokraterna.
  “Måste tala med väljarna”

  Tror du att partiet lyckas med det?

  – Då måste man börja ta problemen med svensk integrationspolitik på allvar – och tala med väljarna om det, och inte låtsas som om allt flyter lugnt och planenligt. Folket lever i en annan verklighet än vad sju riksdagspartier gör. [!!!]

  – Det åttonde däremot beskriver verkligheten som om det är ett helvete att bo i Sverige. Så det har skapat en väldig obalans. Kan man inte plocka tillbaka väljare från Sverigedemokraterna blir det extra valet meningslöst – då måste man skapa en ny, stor allians som innehåller socialdemokrater och borgare.

  Om Sverigedemokraternas tal om att nyvalet kan betecknas som en folkomröstning om invandringen, säger han:

  – Det är oerhört obehagligt. [ 😀 ]

Bjovulf

Posted: 5 december 2014 - 08:12 - Svar

M-profil: Vi måste diskutera omfattningen av flyktingpolitiken [ modig mand 😉 ]

http://www.friatider.se/m-profil-vi-m-ste-diskutera-omfattningen-av-fl yktingpolitiken

Publicerad 4 december 2014 kl 20.15

Politik.Kommunstyrelsens ordförande i Växjö, Bo Frank (M), gjorde idag ett nytt utspel där han efterlyser att alla partier måste börja diskutera flyktingpolitik.

– De etablerade partierna måste börja diskutera omfattningen av flyktingpolitiken, och vrida det vapnet ur händerna på Sverigedemokraterna, säger han till Sveriges television.

Bo Frank säger även att vi inte kan ha en antingen-eller-situation utan att man måste kunna diskutera vilka nivåer som är rimliga istället för som idag – ta emot alla som lyckas ta sig till Sverige. 600.000 nya invandrare från tredje världen väntas komma till Sverige fram till valet 2018, om man ska tro tidningen Dagens samhälles beräkningar.

Bjovulf

Posted: 5 december 2014 - 08:57 - Svar

Lidt dansk satire ang. det nye svenske valg: 😀

Sverige: Vi holder valg til vi får det ønskede resultat

http://heltnormalt.dk/nationensoje/2014/12/04/140038

“Det er simpelt. Nu holder vi valg igen, og hvis der så stadig er Sverigedemokrater må vi jo nuppe et mere”, siger svensk statsminister

Bjovulf

Posted: 5 december 2014 - 10:33 - Svar

Wow, Blå Blok i DK melder hårdt ud op til det kommende valg –
desværre mindst 30 år for sent! 😉

Et regeringsskifte vil betyde en katastrofe for hellige krigere og måske slut med statsborgerskaber til terrormistænkte

http://denkorteavis.dk/2014/et-regeringsskifte-vil-betyde-en-katastrof e-for-hellige-krigere-og-maske-slut-med-statsborgerskaber-til-terrormi staenkte

Hvis de nuværende meningsmålinger holder stik ved det kommende folketingsvalg, der skal afholdes senest i september næste år, kan såkaldt hellige krigere godt forberede sig et på et evigt farvel til Danmark samtidig med, at FN’s Statsløsekonvention vil blive udfordret.

Det fremgår af et fælles udspil til bekæmpelse af radikalisering, som Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance i går præsenterede.

Dybt utilfredsstillende

Ifølge vurderinger fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) er over hundrede personer taget afsted til Syrien og Irak for at deltage i kampene i de to lande.

De fire partier finder, at det på den baggrund er dybt utilfredsstillende og bekymrende, at der i Danmark endnu ikke er retsforfulgt en eneste person for deltagelse i terror i forbindelse med situationen i Syrien og Irak.

”Det er og bliver en politisk opgave at sikre danske borgere mod terror,” lyder det samstemmende fra blå blok, som vil sætte ind med en række effektive tiltag. Både PET og samtlige øvrige efterretningstjenester i vesten advarer gang på gang om, at hjemvendte hellige krigere udgør en alvorlig terrorrisiko.

Britta Due Andersen

Posted: 5 december 2014 - 11:14 - Svar

Gik i går ved Søerne i København og kom forbi 3 helt unge fyre. De to med anden etnisk baggrund, og de to skændtes højlydt om Islamisk Kalifat. Det var tydeligt, at de var uenige om, mam skulle tage afstand for SI’s handlinger. Den ene, som råbte højest, var meget aggressiv. Han gik ind for Kalifatet og ville ikke tage afstand, da han, som han udtrykte det, ikke vidste hvorfor de handlede, som de gjorde. Det kunne jo være pædofile, forbrydere mv.
Det er så deprimerende, at vi danskere skal være vidne til sådan en diskussion her i landet.

Angela

Posted: 5 december 2014 - 16:33 - Svar

Efter finansminister Magdalena Anderssons skandalösa uttalande idag framstod Mattias Karlsson (SD) som mer statsmannalik än landets statsminister. Bra så, Mattias Karlsson, mer behövs inte sägas. Låt du socialdemokraterna stå för sin egen dödsdans efter Pans pipa.

Vore jag Ylva Johansson, den enda vettiga ministern i regeringen lämnade jag nu in min avskedsansökan med omedelbar verkan för att inte förknippas med denna regering.

Statsministern själv hade inte förmågan att genast avskeda ministern utan en partiledare från alliansen fick gå ut och ta henne i örat.

Förtroendet för Magdalena Andersson upphörde hos varje förnuftig rättstänkande människa efter hennes deltagande i Skavlan där hon berättade att när hon stack ut huvudet genom fönstret och fick syn på “allas lika värde” raskt slog igen fönstret och drog ner persiennen.

  Falsterbo

  Posted: 5 december 2014 - 17:51 - Svar

  De egenskaper du beskrev hos Magdalena Andersson är – de facto – hennes politiska CV – kompetens.
  Hon fick jobbet pga det.
  Sverige har hundratusentals civilekonomer så det var av underordnad betydelse.

Angela

Posted: 5 december 2014 - 19:58 - Svar

Magdalena Andersson sa att hon skulle resa till Bryssel och informera om läget i Sveriges riksdag. Det kanske vore bättre om hon lyssnade på Ring P 1 där en mycket klok man från Stockholm, på resa i Korpilombolo, gav Ring P1:s programledare och svenska folket en ypperlig lektion i vad demokrati och politik är. Vad herrarna i Bryssel tycker om hur de svenska skattepengarna fördelas intresserar inte längre svenska folket. De vill själva ha makten över kronorna.

Leave a Comment