12
dec
Seneste opdatering: 13/12-14 kl. 0223
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Denne blev holdt den 15 november, 13 dagen efter talen i København. Den er dog ret andeledes, hvad nok kan tilskrives de betroede medarbejder og taleskriver, flamlænderen Paul Belien , som jeg blandt andet har fotograferet i Bryssel i 2007, i 2008,  her i 2009 og her i 2012. Q & A varer 17 minutter og er værd at høre. Se også Holland: Geert Wilders afhørt af politiet.

Voldtog  og røvede danske turister

indkvoteret som brandmand i Malmø

Der er måske nogle der husker den racistiske voldtægt og røveri på en ungt dansk turistpar ved brofæstet i Sverige i 2003. Jeg gør. Ellers er der en mere detaljeret beskrivelse her. Tältsemestern blev en mardröm för ungt par. Den er ondartet, men heldigvis går det til daglig ‘kun’ ud over indfødte svenskere:

En 27-årig man som 2003 dömdes för ett brutalt rån mot ett danskt tältande par, där kvinnan även våldtogs medan hennes pojkvän tvingades titta på, får nu anställning som brandman vid Räddningstjänsten Syd.Den 27-årige brottsdömde mannen, en invandrare från Balkan, kommer att påbörja sin anställning efter årsskiftet, bekräftar Räddningstjänsten Syd.

En brandman som Fria Tider har pratat med är riktigt upprörd. Jag och många med mig blir kräkfärdiga av deras skitsnack, säger han och fortsätter: “Har man varit delaktig vid ett sådant hemskt brott, så har man i grunden en väldigt skruvad människosyn enligt min mening.”

Han berättar även att han har flera kollegor, framförallt kvinnliga, som tagit mycket illa vid sig och inte känner sig bekväma med en sådan person på arbetsplatsen. Ingen av dem vill däremot skylta med sitt namn i tidningen av rädsla för att bli av med arbetet som straff för att man talar ut. Dömd för rån och deltog vid brutal våldtäkt – nu belönas han med jobb som brandman


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 12 december 2014 - 20:53 - Svar

Jag kan inte hitta de 17 minuter av Q&A som du nämner. Syftar du på besöket i Köbenhavn?

  steen

  Posted: 12 december 2014 - 21:17 - Svar

  undskyld, jeg lade den forkerte version på (sad og multitaskede) – Nu er den der. Tak

   Skåning

   Posted: 12 december 2014 - 22:45 - Svar

   Tack, Steen. Det var lite mer uttömmande. Och som du vet så är vi män inte menade för multitasking. 🙂

   Som gammal i gamet så anser jag faktiskt att Geert Wilders är lite monoman och förutsägbar, även om han har rätt. Hur mycket jag än uppskattar honom så hade en mer dynamisk, dagsaktuell talesman inte skadat.

    steen

    Posted: 12 december 2014 - 22:56 -

    Det er rigtigt nok, han holder måske for mange taler. Jeg husker enkelte, der føles særligt friske og originale. En i Berlin for nogle år siden. Denne er nu ikke dårlig

nobody

Posted: 12 december 2014 - 23:49 - Svar

@Steen, vem är denna danska ambassadör? Är han verkligen en representant för Danmark?

“Interesting discussion between Danish Ambassador, Caroline Glick and others on the issue of the admitted double standard as to how Israel is viewed compared to everyone else.”: http://vladtepesblog.com

steen

Posted: 12 december 2014 - 23:56 - Svar

Jesper Vahr http://israel.um.dk/en/about-us/meet-the-ambassador/

Jeg så godt videoen tidligere. Det fremgår ikke, at Glick henvender sig specifikt til ham. Det må man da heller ikke håbe

nobody

Posted: 13 december 2014 - 00:32 - Svar

@Steen, för mig som svensk är Danmark för mig ett land som andas frihet, landet där saker kan yppas och diskuteras (och öl inte är en synd). Vi svenskar är mer “stela” än ni danskar; Jag hoppas innerligt att ni danskar inte ändrar på detta.

Varje nordisk medborgare borde fråga sig vad det är som händer idag och hur vi kan stoppa historien från att upprepa sig – “Flammen & Citronen”: https://www.youtube.com/watch?v=hfaY03KGyrU

“Max Manus Man of War”: https://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

  steen

  Posted: 13 december 2014 - 00:42 - Svar

  jovist, til en vis grad, men for mig gælder det mest media og politikere. Jeg har tilbragt så mange år i Sverige, at jeg skelner stærkt mellem svenskere og elite. Der er mange slags Sverige.

  Jul, nytår, midsommer i 45 år. Hvad der sker lige i øjeblikket, udstiller elitens forrykthed og folkets fornuft. Normalt går det mere stille for sig med at fortrænge virkeligheden.

  Anna Lindh – død og begravet – men politisk myrdet

  Palme – død og begravet – men politisk myrdet.

  “Las os ikke diskutere det”

  Op til 60.000 voldtægter “las os ikke diskutere det”

machiavelli

Posted: 13 december 2014 - 06:29 - Svar

Hvis jeg nu spørger Snaphanens læsere: “Ønsker I kære læsere et Danmark og et Sverige med færre af de potentielle kriminelle muslimer:? får jeg så en racisme anklage på halsen? anklagemyndigheden?

I så tilfælde bedes Sten ikke give mit navn og email videre til PET.

Angela

Posted: 13 december 2014 - 10:08 - Svar

“Jag och många med mig blir kräkfärdiga av deras skitsnack.” Inget vilar på någon större seriositet idag. Samtalet mellan människor är borta. Samtalet har ersatts med oseriösa opinionsundersökningar.Samtal mellan folk är grunden i en demokrati. En opinionsundersökning visar bara på sin höjd vad respondenten svarade i just det ögonblicket. Vid en annan tidpunkt eller med ett bättre vetande hade kanske svaret blivit något helt annat. Svaren beror på hur frågan ställs och vilka möjligheter respondenten har att svara på frågan.

Undersökningsresultaten beror på hur de svarande tolkar frågan och hur opinionsinstituten tolkar svaren. Manipulation är oerhört lätt.

I dagarna kom en ny undersökning angående SVT och mångkultur och tradition. Redan i inledningen fick respondenterna uppmaningen att de skulle svara lite hipp som happ. De skulle svara “spontant” och inte lägga någon tid på svaren utan snabbt gå vidare till nästa fråga. Därmed säger man att tankesystemet helt skall kopplas bort. Undersökningen kommer med all säkerhet att slås upp stort: Svenska folket tycker si och så. Svenska folket vill detta.

Sedan används underlaget till att förändra det som etablissemanget vill och svenskarna står där med knutna nävar och ser hur brottslingen blir befordrad till brandman.

I nämnda undersökning kom som sista frågor mycket riktigt en fråga om hur TV-licensen skall betalas i framtiden. Fyra förslag fanns att rösta på: Kalle Anka skulle gå på bio. Hur många minuter kom han försent? Ett, två, tre…..I Sverige och västvärlden kallas detta för demokrati

De flesta respondenterna hade förmodligen inte en aning om dessa fyra förslag och därför aldrig kunnat sätta sig in i de olika förslagen, dess konsekvenser för den enskilde individen eller för samhället. Och vem hade utarbetat frågorna? Vems förslag var det? Några ville kanske inte att staten skulle ha ekonomiskt inflytande över public service men såg sig tvingad att svara ja till det p g a den egna ekonomin. Då står den egna plånboken mot det bästa för landets säkerhet. Fanns ingen möjlighet att klargöra det i svaren. Därför blir svaren och frågorna både oseriösa och vinklade. Plånboken skall inte avgöra i en demokrati.

Frågan om tradition och mångkultur var lika oseriösa. Vems tradition? Min eller din? Etablissemangets? Göran Svenssons? Kinesernas? Respondenter tolkade frågorna på sitt sätt och de som sammanställer på sitt. Därför är undersökningarna oseriösa. Och av intet värde. Respondenter ångrade sina svar och ville haft undersökningen ogjord därför att de egentligen skulle svarat tvärtom om de fått tänka på saken. De visste helt enkelt inte vad de svarade på. Vad det stod för. Och kände ångest över på vilket sätt etablissemanget nu tänker utnyttja deras felaktiga, missvisande svar. Många frågor ger inte respondenten utrymme att ge ett uttömmande svar på vad de egentligen menar utan vad de än svarar blir det fel och de kan inte komma vidare om inte frågan besvaras. De tvingas ge ett svar de inte alls vill stå för eller är deras uppfattning.

Många svenskar undviker lussefirandet i SVT sedan de för något år sedan förnedrades och hånades av SVT när de bänkades framför TV:n för att delta i en gemensam tradition. SR, P1 har avskaffat lussetraditionen vilket fått lyssnare att klaga. SR sade sig nu skola sända Luciaprogram igen men då sändes det mer undangömt i P2. Besvikna lyssnare som förväntat sig ett traditionsenligt firande med Luciasång och diverse adventssånger och julsånger rapporterade att efter två helt okända sånger och en som inte förknippas med Lucia fick nog och stängde av när en en dragspelare stämde upp med “Bella Notte” ur Disney.

Ideligen trakasseras folk. Traditioner, hederlighet, karaktär och kunskap skall inte belönas. Svenskarna skall veta att de inte skall inbilla sig att de är något. Allt som svenskar stå¨r för skall smulas sönder, trampas på tills det blir till intet.

Leave a Comment