16
dec
Seneste opdatering: 17/12-14 kl. 0709
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The Australian Muslim Community var hurtigt ude med en løgn om det sort-hvide flag i en pressemeddelelse. Ayann Hirsi Ali forklarer i TIME hvori den består: Ayaan Hirsi Ali: The Shahada in Sydney Reminds Us That Political Islam Is Deadly.

Der er rigeligt i pressen om et indtil videre imaginært backlash mod muslimer. Sydney Siege Sparks Muslim Call for Calm Amid Backlash Fear. Tensions surface as Australian Muslims fear Sydney siege backlash

Jeg er ikke i tvivl om, at australierne, som har en langt mere praktisk mentalitet end europæerne, vil gå fysisk løs på islam før eller siden, men det behøver og bør ikke blive denne første gang de er udsat for muslimsk terror. Hvis de havde oplevet, hvad europæere har, var det nok gået galt for længst. Diskussionen er hed: Why does Islam beget violence?

MAN Haron Monis couldn’t have done more to make the deaf hear that the terror he unleashed in Sydney was in the name of Islam. As he walked into the Lindt Chocolate Cafe with his shotgun on Monday he wore a headband bearing the war cry: “We are ready to sacrifice for you, O Muhammad.”

Mass immigration from the Middle East has left us in greater danger than before. Muslim leaders were recklessly slow to help fight extremism in their doctrine and their followers, including the mad. And by screaming “racist” rather than allow debate, our academics, commentators and politicians deafened us to the warnings until it was too late.

#illridewithyou (Den Frie) SVT Rapport kl.19.30 hedder det hele på et desarmerende sprog “gidseldramaet i Sydney” og jihadisten og terroristen hedder “gerningsmanden.” Det følger en af hovedreglerne for Orwells Newspeak: Du kan ikke kritisere eller angribe noget, du ikke har et sprog for. Og et memento mori til sidst: Terror Attack in Australia Will Soon Reach Europe, America

“Fi fan, en antikommunist”

Når man med vekslende held vil beskrive, hvorfor Sverige trods lighederne er så anderledes end Danmark (og ‘kontinenten’), at Strindberg i 1889 kan sidde på Sjællandskysten ved Skodsborg og sige “Asien börjar i Malmö”, eller andre hundrede år senere kan sige, “at der går en mental Berlin-mur ned gennem Øresund,” kan man gribe hundrede eller firehundrede år tilbage i historien, men man kan også nøjes med 46 år: Til 1968.

Ingen steder i Vesten vandt 1968 så knusende en sejr, ingen steder blev borgerligheden så udraderet, at den i dag er tamme, feministiske liberalister, et ideologiske halehæng til venstrefløjen. Nation, kultur og tradition er overladt til de spedalske Sverigedemokrater og nogle få kristne.

Sverige før 1968 var meget mere religiøst præget end Danmark, 68 gav et påskud for at forlade den gamle religion og blive moderne. At se fremad og være moderne er meget svensk, og en religion skal mange mennesker åbenbart have. Den nye religion første til flere nye erstatningsreligioner, herunder multikulturen og hvad man kunne kalde klimatroen og genustroen. Holdningen til ikke-troende er ikke mere forsonlig end islams. De gamle svenske kristne, jeg husker navnlig ude på landet, var tolerante over for vantro og kættere som mig. Den tid er forbi nu, jeg skal ikke citere, hvad de nye troende kalder mig.

Den debat om multikulturen, der trods alt er brudt igennem fordi den ikke længere kunne forhindres, er virkelighedens forsøg på at ræsonnere med mytologien. Det er ikke nogen frugtbar debat. Nu ser ethvert nøgternt menneske multikuturens kommende kollaps, det er katastrofalt for de troende, og der kæmpes med alle en religionskrigs våben for at forhale endnu et ideologisk nederlag. Man kan da ikke tage fejl hver gang, eller kan man – og med nogen bæven, hvilken er mon den næste myte, som bliver mondæn? Losing My Religion som livsform.

At være Kjell Albin Abrahamson, SR’s forhenværende østeuropakorrespondent og en af de få svenskere der kendte den virkeliggjorte socialisme, kan ikke have været nemt. Causeriet her handler om mediereaktionerne på hans bog “Låt mig få städa klart” fra det Sverige, hvor “de flesta utan att tveka hade ställt sig på Kremls sida om Sovjet försökt erövra Sverige.” Om hans bog skrev Julia Caesar Söndagskrönikan: Tugga i sig verkligheten. Om samme kommunisme i Sverige i dag på SVT: ”Det hejdlösa kommunistkramandet”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 16 december 2014 - 20:01 - Svar

#Iwonteverridewithyou

LarsS

Posted: 16 december 2014 - 21:54 - Svar

En mærkelig, men tankevækkende hændelse skete i Sidney – at MSM blev udstillet i deres uvidenhed om Islam!

Idioten går altså ind på en bar, en chokolade- og kaffebar.

Med sig hjemmefra har han et flag, et symbolsk flag som han vil vise hele verden og som skal symbolisere hans aktion, forklare hvad hans kamp gælder, hvilke mål han vil opnå med sin kujonaktion og hvorfor han har valgt, at tage uskyldige gidsler ind i som sine ofre og lægge dem på hans egocentriske, islamiske og iskolde alter.

Gidslerne tvinges så, af Idioten, til at vise flaget op for de snurende kameraer, de stakkels gidsler beordres til at hænge flaget, Jihad flaget, Salafist flaget op mod vinduet, så journalisterne og deres fotografer kan tolke hans nederdrægtige, kriminelle, politiske og religiøse motiv.

Journalisterne rapporterer, pressefotograferne klikker med deres Canon´s og live-kameraerne viser minut for minut, hvad der fysisk foregår i det skæbnebillede som barens panoramavindue nu er blevet til.

Men ingen, ikke en eneste, journalist forstår budskabet i selve flaget og dets symboltegn, i vinduet.

Inde i baren sidder Idioten og tror, at hans eget verdensbillede er velkendt af de lærde journalister, og at hans flag-budskab da må kunne forstås af enhver infidel! Men med et tændt TV som live-reporterer med hundredevis af journalister må Idioten konstatere, at de stakkels tosser ikke aner hvilket flag han har bedt sine gidsler knalde op i vinduet og hvad det symbolsk menes med flaget – det kunne ligeså godt have været Dannebrog!

Så nu beder Idioten om at få leveret et ISIS flag, så tosserne fra media da for ind i hele hule Muhammed kan forstå, at dette er fredens religion som nu viser sit sande ansigt og bare ønsker at udrydde, dræbe og eliminere Vesten!

Flaget når Idioten ikke at få inden afgangen til de 72 ludere, og MSM diskuterer stadig, om Idioten kom til at tage “det forkerte flag” med ind på kaffebaren!

Man kunne ønske sig, at MSM satte sig lidt ind i den verden de er sat til at rapportere til os almuen om.

Salafisterne er en relativ ung ideologi indenfor Islam, de opstod for ca. 150 år siden som protest mod vestens imperialisme, liberale ideer og politisk frihed. Deres ønske er at vende tilbage til det 7. århundrede, at leve som under Muhammed´s tid og få lov at undertrykke børn, kvinder og anderledes troende/tænkende/levende – simpelthen leve som for 1400 år siden! Al-Quaeda og ISIS tilhører salafist bevægelsen.

Mine tanker går til de to uskyldige mennesker som måtte ofre deres liv, og til deres familier som nu må leve resten af deres tilværelse uden dem de elskede, fordi Idioten fik lov af den politisk korrekte elite til at leve og opføre sig som den usle islamiske bandit han var i et frit, demokratisk samfund.

Erling

Posted: 17 december 2014 - 00:35 - Svar

Jeg er ikke i tvivl om, at australierne, som har en langt mere praktisk mentalitet end europæerne, vil gå fysisk løs på islam før eller siden…

Det bliver desvaerre nok snarere siden end foer. Deres indvandringsdebat synes at vaere der, hvor vores var i firserne. De har nemlig ikke saerlig mange muslimer endnu, og deres kinesiske invandrere arbejder haardt, betaler deres skat og overholder loven.

Man kan faa en smagsproeve paa, hvordan det staar til, hvis man laeser nogle af The Guardian/Australia-klummerne sent om aftenen, naar de britiske kommentatorer logger af og australierne logger paa.

http://www.theguardian.com/commentisfree/commentisfree+australia-news/ australia-news

Never mind klummerne, der er af den normale, virkelighedsfri slags som The Guardian altid render med, men laes kommentarerne. A blast from the past.

Øyvind

Posted: 17 december 2014 - 05:32 - Svar

Never ending story. Også i Norge florerte historier om angrep på muslimer for tre år siden. Det viste seg å være det rene nonsens:

“Jakten på rasistvolden etter 22.juli
Er det sant at innvandrere ble banket opp etter at bomben gikk av 22. juli? Landets 27 politidistrikter har søkt i loggene og ikke funnet en eneste hendelse”
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Jakten-pa-rasistvolden-etter-2 2juli-6751209.html

Hans01

Posted: 17 december 2014 - 10:19 - Svar

Bare der havde været en eneste med en mulighed for at forsvare sig selv, så havde personen måske reddet de to drabte..

Hvorfor skyder politiets finskytter ikke idioten når han i længere perioder står i vinduet, med frit skudfelt?

Leave a Comment