2
jan
Seneste opdatering: 2/1-15 kl. 1429
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vulgærliberalisterne

Jeg har mange gange bemærket, at der ikke findes nogen borgerlighed i Sverige, eller at Reinfeldt var en revolutionær liberalist. Ubesmittet af marxistisk tankegods og sprog er i realiteten kun Sverigedemokraterna. Det er ganske let at høre sprogligt eller se efter i partiprogrammerne, ret få udlændinge har desværre bemærket det. Man hører ingen europæiske borgerlige snakke om “könsmaktsordning” eller “värdegrund” , de er ikke feminister og de går ikke i larmende homoparader for en procent af befolkningen, der iøvrigt har det glimrende, hvis de ikke lige blev ovefaldet af muslimer. Er det svenske folk klar over, at deres politikere er et særtilfælde?

1968 udryddede det gamle Sverige mentalt og forstætter nu med at udrydde nationen Sverige, for svensk borgerlighed er antinational over en bank. Når over 30 procent i Sverige er indvandrede og efterkommere fra de sidste 45 år (glem reklameetiketten “17 procent udenrigsfødte”), er ‘udryddelse’ ikke en talemåde, det er den umiddelbare fremtid. Sverige bliver inter uden national, det var Marx’ utopi Reinfeldt fulgte i fremmedaftalen med Miljøpartiet. Ikke alle indvandrere er naturligvis kommet som erobrere, men så tilpas mange er, at de vil overtage magten i landet efterhånden. Det bliver i dette århundrede. Nu er de svenske “borgerlige” med decemberoverenskomsten heller ikke så demokratiske, så det gør noget. Eminente Marika Formgren i Vad var det jag sade?

* I Magasinet Neo skriver jag om hur värdegrundsdemokratin fått de borgerliga partierna att anamma postmarxistiska idéer. Ett citat: ”Våra borgerliga allianspartier kan känna sig blåsta. De har misstagit ”den demokratiska värdegrunden” för att vara neutral (så som den faktiskt är neutral inför olika ekonomisk-politiska modeller). Alltså har allianspartierna bit för bit anpassat sig efter värdegrunden – lite positiv särbehandling här, lite normkritik där, lite nystartszon här och lite feminism där. Allianspartierna verkar inte ens ha insett att de gav upp det borgerliga bit för bit, men nu när väljarna har ledsnat på jobbskatteavdrag märks det.”

* I ”Strukturer som snuttefilt” (Gotlands Allehanda) skrev jag också om hur svensk borgerlighet anammat vänsteridéer, och hur negativt detta har varit för utvecklingen i den svenska skolan.

* I ”Reinfeldts pussel går inte ihop” (Gotlands Allehanda) rapporterade jag från Moderaternas arbetsstämma och konstaterade att Reinfeldt förkastar vissa delar (de ekonomiska) av 68-vänsterns idéer men omfamnar andra.

* I ”Folkfostrarpartiet” (Barometern) skriver jag att Folkpartiet borde sätta större tilltro till människors tankeförmåga och fria vilja.

* I ”Finns det en höger utanför plånboken?” (Barometern) konstaterar jag att borgerliga ideologier tvärtemot vad illasinnade rykten säger har många värdefulla idéer som inte rör ekonomi, men att dessa icke-materialistiska värden inte är särskilt framträdande hos svenska, borgerliga politiker.

* Att svensk borgerlighet utvecklas mot en vulgärliberalism som bara bryr sig om pengar och rättigheter (aldrig skyldigheter) skriver jag också om i ”Utan skyldigheter i marknadsstaten” (Barometern).

Prøv at høre hele det politiske spektrum her efter EU valget: “Det er xenofobt og højreekstremt at ville værne sit land”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Boethius Victor

Posted: 2 januar 2015 - 11:48 - Svar

Den franske præsident Hollande kan sandelig også være med.

Jeg tænker her på nytårstalen, som den franske præsident Hollande holdt den 31. december 2014. Hen mod slutningen af talen opfordrer han til sammenhold for og med “alle” mod “konservatismerne”, som er “talrige”, og mod “populismerne”, som er “farlige”. 

Han siger: “Lad os gå op imod de røster, som bedrager og misbruger folket.” (“Ecartons les discours qui trompent et qui abusent le peuple.”)

Videre advarer han mod at “stigmatisere en religion” (“en stigmatisant une religion”) og give efter for frygten. I stedet skal franskmændene imødegå truslerne (“les menaces”) ved resolut at forsvare den verdslige republiks fælles regler, nemlig adskillelse af kirke og stat, den republikanske orden, personlig sikkerhed og kvindens værdighed. Det er dér, farerne ligger, nemlig hvis der gives køb på disse principper. Det er derfor, at han, præsidenten, gør kampen mod racisme og antisemitisme til en stor national sag. (“Et c’est pourquoi je fais de la lutte contre le racisme et contre l’antisémitisme une grande cause nationale.”)

For mig som nationalkonservativ giver Hollandes tale kløe og eksem over hele kroppen. Merkel og Hollande lyder som ekkoer af hinanden.

De europæiske statsledere magter øjensynlig ikke opgaven. Desuden er de så ens i deres taler og synspunkter, at der utvivlsomt må være en eller anden form for koordination mellem dem indbyrdes. Der er tale om aftalt spil på europæisk plan, ja, på verdensplan. Der er utroligt stærke transnationale kræfter på spil, som ønsker at ødelægge nationalstaterne for at skabe et globalt system af finans, handel og ideologi. Det siger Merkels og Hollandes taler jo selv helt åbent. Dette er ikke konspirationsteori, det er faktum.

Alle skylder sig selv at læse mere om globaliseringsteorier, så får man syn for sagen. En god oversigt findes her: http://kisi.deu.edu.tr/timucin.yalcinkaya/Theories%20of%20Globalizatio n.pdf

DOKUMENTATION
citater fra Hollandes nytårstale:
“[…] 
Mes chers compatriotes, la France avancera donc l’année prochaine, dans tous les domaines et pour tous. C’est le combat que j’ai engagé. Ce combat, je le mènerai jusqu’au bout, contre les conservatismes – et ils sont nombreux –, contre les populismes – et ils sont dangereux. Face au chômage, c’est en faisant preuve d’initiative que nous réussirons et non en nous figeant ou en nous isolant du reste du monde. Ecartons les discours qui trompent et qui abusent le peuple. […]

Et devant les menaces qui montent et qui inquiètent, qui s’appellent terrorisme, communautarisme, fondamentalisme, ce n’est pas en nous divisant, en stigmatisant une religion, en cédant à la peur que nous nous protégerons, c’est en défendant fermement nos règles communes : la laïcité, l’ordre républicain, la sécurité des personnes, la dignité de la femme. C’est quand la France oublie ses principes qu’elle se perd, qu’elle se noie. Là est le déclin, le seul qui nous menace, c’est celui de l’abandon. C’est déjà arrivé dans l’histoire, dans l’histoire en France comme en Europe, ne l’oublions jamais. Et c’est pourquoi je fais de la lutte contre le racisme et contre l’antisémitisme une grande cause nationale. […]”

http://www.elysee.fr/declarations/article/v-ux-du-president-de-la-repu blique-aux-francais/ 

(Denne kommentar også lagt på ovre hos Uriasposten)

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 2 januar 2015 - 12:41 - Svar

Lenin: “Kapitalisten kommer att sälja oss repet, som vi ska hänga honom med.”

Dagens leninister: Svensken kommer att vara fullt upptagen med att shoppa för jobbskatteavdraget medan vi hänger honom.

T. Snorrason

Posted: 2 januar 2015 - 17:40 - Svar

Mark Stein siger her åbent, hvad alle politikerne ved, men ingen endnu vover at sige åbent, nemlig at islam skal bekæmpes aktivt på alle fronter.
Ethvert angreb på love og samfund skal aktivt bekæmpes, interfaith pladder er nonsens og spild af tid.
Alene indholdet af koranen og diverse imamers “prædikener”, læs blodtørstige politiske manifester og opfordringer mod anderledes tænkende og troende er nok til at forbyde dødskulten i ethvert vestligt, sekulært land.
Man skal acceptere islams evige krigserklæring og handle derefter – ganske som Rusland har gjort i århundreder, nogle gange i åben krig.
I sidste ende er der kun en løsning, total udslettelse af islam uden hensyn til menneskelige omkostninger, den belutning viger man tilbage for af “humanistiske” årsager, men islam vil i sidste ende utvivlsomt fremtvinge “die Endlösung” på problemet.

machiavelli

Posted: 3 januar 2015 - 06:19 - Svar

I sidste ende er der kun en løsning, total udslettelse af islam uden hensyn til menneskelige omkostninger, den belutning viger man tilbage for af “humanistiske” årsager, men islam vil i sidste ende utvivlsomt fremtvinge “die Endlösung” på problemet.

Ja det tror jeg også. En omfattende europisk borgerkrig.

  T. Snorrason

  Posted: 3 januar 2015 - 08:48 - Svar

  Krigen vil ikke blive specielt europæisk, idet man er nødt til at gå efter “hjertet” af problemet, den arabiske halvø og olierigdommen, som finansierer det hele.
  Problemet er ikke europæisk, men globalt.
  Det kræver, at USA deltager – og det sker ikke, så længe Obama er ved magten – tværtimod.
  Men verdenen kan ikke og skal ikke leve med stadige terrortrusler, unødige omkostninger til diverse sikkerhedsapparater, som reelt kun symptombehandler, men ikke fjerner kræftsvulsten.
  Interessant kunne være, hvis man så på, hvorledes England håndterede islam i sine kolonier.
  Der var de sædvanlige gale mullaher og oprør, nu og da et felttog, som i Sudan, men egentlig undgik man, hvad man ser idag – global jihad.

Leave a Comment