7
jan
Seneste opdatering: 8/1-15 kl. 1008
80 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Videoen forsvinder løbende, indtil videre ti-femten gange, men jeg erstatter den. Den video er tilsyneladende ‘følsom’ udover Frankrig, men jeg skønner at vi skal se sandheden om disse mord. Der er ikke noget vundet ved at camouflere den. Hvis man er på ytringsfrihedens side, må man også tåle at se dens fjender i aktion.  Betjent Amed Merabets sidste ord i livet bliver: “Je suis muselman.”

Det er enkelte modige mennesker der går foran for vores kultur og vores frihedsrettigheder, og de bliver massivt svigtet som offerlam for politikerne og en fejg presse. Deres skinhellige skåltaler idag er mindre end intet værd. Hvis du lægger dig ud med islam, er du selv ude om det.

Ti er sårede, flere kritisk, ved det satiriske tidsskrift Charlie Hebdo, der tidligere har lavet kritiske tegninger af profeten Muhammed. “Der var døde overalt”. Angrebet røber militær træning. Blandt de dræbte er en redaktør og to politifolk som bevogtede bygningen, Franck Brinsolaro og Amed Merabet, der blev skudt ned på gaden.

Nu kl. 20.45 strammer løkken til omkring to fransk algierere.  Redaktionen ligger 400 meter nord for Place des Vosges. Kl. 21 er der en stor politiaktion i Reims 80 km nordøst for Paris, lejligheder ransages i Paris.

Det satiriske franske ugemagasin Charlie Hebdo blev onsdag angrebet af tre mænd klædt i sort med maskingevær som råbte Allahu Akhbar. “nu har vi hævnet Profeten” (nous avons vengé le prophète), Angrebet ses som en hævn for bladets offentliggørelse af Muhammedkarikaturerne i 2011. Al Qaeda opfordrede til mord på Vilks, Westergaard og Charlie Hebdo  i deres magasin i 2013.

Redaktør Stephane Charbonnier meldes blandt de dræbte. Redaktør Gèrard Biard, vi havde lejlighed til at træffe i København den 9 oktober sidste år , var i London på tidspunktet og er i live. Bernard Maris er et offer, og fire af de mest kendte karikaturtegnere meldes dræbt. Det drejer sig om Cabu, Charb, Tignous og Wolinski. Le Monde’s nekrolog

Indspilning i fuld skærm 07-01-2015 163955

 – Seneste nummer: Jihadister og Houllebecq. Frankrigs mulismske råd fordømmer “den barbariske handling”. Douglas Murray diskuterer angrebet  listen to ‘Douglas Murray discusses the attack on Charlie Hebdo magazine’ on audioBoom. Lars Vilks: Skräcken kommer att växaOnline Jihad Supporters Celebrate Attack On Headquarters Of French Satirical Weekly ‘Charlie Hebdo’

Europæiske politikere har sendt os i krig, der er ingen grund til at fjumre med ordene. De skal have lov at se sandheden om den og om sig selv. De udtaler sig givetvis overalt i MSM nu, men jeg hører ikke på dem. De har vist i handling, de ikke er på europæernes side og de hverken kan eller vil næppe gøre ret meget på dette sene tidspunkt. Deres ord tæller ingenting. De må fjernes, eller det må fortsætte og mange, mange flere vil dø.

Vores frihed, som de systematisk har bragt i fare, kan de ikke redde. Islam er truslen, og politikerne har bragt den. Jihad angreb i Europa vil falde tættere og tættere, og deres eneste mål lige nu, er at holde dig i ro mens du blver mere og mere skræmt. Se på Merkel og tyske medier lige i øjeblikket.

Vi har i øjeblikket, som England havde i 1935, valget  mellem en grim lille lokalkrig og meget ubehagelige beslutninger, eller en katastrofe. De vil vælge katastrofen fordi den er det mindst ubehagelige for dem lige nu. Også i tale: Lars Løkke har netop sagt: “Islam i dag er blevet voldtaget” i Paris, og at drabsmændene har “misbrugt religionen”. Lars Løkke giver mig kvalme, hvad enten han er dum eller kynisk.

Venstre vil fortsætte med at bringe os i fare, deres politikere er lutter forædderi og bullshit. Gør dig ingen illusioner. Danske journalister opdager nu, ti år efter Trykkefrihedsselskabets stiftelse, at ytringsfriheden koster blod. Bevægende. “Højreekstremisterne” havde altså ret, men de er stadig ekstremister og main stream politikerne, der har serviceret dette, er de tempererede pragmatikere?

Angreb, Allahu Akhbar, sæt lyden til:

Reaksjonene

Av HANS RUSTAD 07.01.2015 kl. 18.40
Reaksjonene er forutsigbare: fordømmelsene, sympati- og solidaritetserklæringene. Er det noe nytt?

Bildet: Det er vanskeligere å tenke seg noe mer tafatt og puslete enn Francois Hollande. Hans ord faller til marken nesten før de har forlatt leppene.

De har ulike roller og posisjoner å forsvare: David Cameron, Francois Hollande, John Kerry, Angela Merkel – må si det er et angrep på ytringsfriheten.

At de selv kan ha angrepet ytringsfriheten for kort tid siden og stemplet folk med andre meninger som islamofober, hatefulle og rasister, går dem hus forbi.

Politikere med makt er ikke lenger i stand til å se sin egen posisjon i forhold til andre. De er ute av balanse. Et dårlig tegn.

Norske Elisabeth Eide sier det disse politikerne mener: At en av konsekvensene vil være at den islamkritiske siden blir styrket. De bruker styggere ord. Som om det var en moralsk feil ved denne siden, som om de nå får gratispoeng de ikke fortjener.

Ikke ett ord om at de kanskje har fått rett. At det disse “kreftene”, eller stemmene har sagt, slår til.

Tvil

Det er i denne sprekken at tvilen setter inn. De har sagt det samme hver gang jihad har slått til: Ottawa – angrepet på nasjonalmonumentet og inne i parlamentet, terroren i Sydney, økseangrepet på tre politimenn i New York, og tre angrep i Frankrike, hvorav to var jihad, med rop om Allahu Akbar. Nedkjøring av intetanende sivile med bil, i Dijon. Angrep på politimenn, inne på stasjonen.

Ledere som ikke er situasjonen voksen, mister autoritet. Våre ledere har mistet mye. For hver gang de svarer “feil”, øker avstanden til de de er ment å representere.

De sier som Nicolas Sarkozy: “Nå gjelder det å stå sammen.” Det betyr: Nå gjelder det å omfavne muslimene og forsikre dem om at vi ikke holder dem til ansvar.

Blir det noe fransk #I’llridewithyou?

For hver gang blir det vanskeligere å mobilisere en slik omfavnelse. Bildene fra og vissheten om hva IS står for og gjør, ligger i bakhodet. Fremmedkrigerne blant oss har gjort krigen nærværende på en måte som ikke lar seg uttrykke.

Når John Kerry sier de sedvanlige tingene om at det ikke er en huntingtonsk kamp mellom sivilisasjoner, men mellom sivilisasjon og barbari, lyder det platt. He is going through the motions. David Cameron har brukt opp alle ord og har ingen igjen.

Budbærerens skyld

Svakheten i denne omforente løsningen som Obama, Kerry, Cameron og ikke minst Hollande, står for, viser seg i at den samme siden angriper de som bruker satire, som Charlie Hebdo, og sier det er deres skyld.

Som NRK-reporteren i Her & Nå sa da han intervjuet Vebjørn Selbekk: Har de drevet aggressiviteten og respektløsheten for langt i retning av hets?

Her kommer ordene. Rene ord for pengene. Satire og kritikk er aggresjon og respektløshet. Det er hets. Blasfemi. Disse journalistene er på jihadistenes side. Ikke slik å forstå at de forsvarer drap, men de “forstår” reaksjonen. Vreden. Krenkelsen. Kunne ikke Charlie Hebdo ha latt være? Kunne ikke Jyllands-Posten latt være?

Det finnes glidende overganger, ikke alle er like anklagende og fordømmende, men mainstream-pressen tar muslimenes parti og gjør seg til deres forsvarere. Dermed hogger de av knehasene på ytringsfriheten. Det blir ikke mulig å gå. Så kan politikerne stå og hylle ytringsfriheten over likene av drepte islamsatirikere.

En slik virkelighet avføder mye kynisme og hykleri. Vi får to virkeligheter. En fasade og en skitten realitet. De smarte lærer seg å holde styr på de to.

Der er vi nå.

Før annen verdenskrig kalte man dialog-politikken for å tilpasse seg Nazi-Tyskland for appeasement. Etter at landene ble okkupert, ble samarbeidspolitikken kalt kollaborasjon. Det er liten tvil om at mange i Europas eliter har beveget seg så langt ned ad veien for tilpasning til islamske verdier og kultur – at man kan snakke om kollaborasjon. Kollaborasjon betyr at de konsekvent har lukket øynene og nekter å se hva som skjer. Hvis noen forsøker er de raskt ute med å brennmerke dem.

Det er derfor en sammenheng mellom Pegida-demonstrasjonen i Tyskland, den voldsomme kampanjen mot dem og det som skjedde i Paris.

Den sammenhengen er det samfunnets støtter som må forstå. Mange på grasrota har gjort det.

Hvis ikke de gjør det går vi i destabiliserende retning. Islamistene vil elske det. De kan fremstå som redningsmenn. Det vil det også være flere “takers” av på europeisk side. Det er det Houellebecqs nye bok handler om.

Det er viktig at de som forstår sammenhengen forstår den på en demokratisk måte. Målet må være å få den demokratiske prosessen i gang igjen.

Hvis ikke vil det dukke opp nye “løsninger” og nye ledere.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PFEP

Posted: 7 januar 2015 - 12:41 - Svar

Det var väl väntat, et dåd med Islams förtecken.

Det jäser i Europa och det väntar en öppen konflikt runt hörnet.
Inte om 25 år men med tanke på dagens läge, inom kanske 10-12 år.
Vestergård, Vilks och andre med en “fatwa” på sig bör få förstärkt skydd nu.

ny kommentator

Posted: 7 januar 2015 - 12:46 - Svar

Jeg bliver dårlig indeni… Det bliver lidt hult fra “eliten” fremover at kritisere PEGIDA…
Trist trist dag….

Arve Henriksen

Posted: 7 januar 2015 - 13:10 - Svar

Ser på NRK, og der har de fokus på hvor provoserende Charlie Hedbo har vært overfor muslimer. 11 mennesker drept, men allikevel er fokuset altså på Muhammed-karikaturene. Fy satan som jeg hater vestlig media.

  Santor

  Posted: 7 januar 2015 - 13:38 - Svar

  Specielt i betragtning af at det lige så godt kunne ramme NRK selv!

   Arve Henriksen

   Posted: 7 januar 2015 - 14:08 - Svar

   De feige jævlene i NRK har ikke noe å frykte fra Islam, de står allerede på kne med Muhammeds kuk langt ned i halsen, men heldigvis ser de ut til å være ganske ensomme i å unnskylde angrepet. Feks har bt.no en karikatur på nettsidene sine nå, og TV2’s dekning er av en helt annen karakter enn makkverket NRK presenterer.

KSD

Posted: 7 januar 2015 - 13:41 - Svar

Terrorangreb mod fransk satiremagasin får ingen betydning for mediernes dækning af islam og indvandring

http://ksdha.wordpress.com/2015/01/07/terrorangreb-mod-fransk-satirema gasin-far-ingen-betydning-for-mediernes-daekning-af-islam-og-indvandri ng/

Machiavelli

Posted: 7 januar 2015 - 13:57 - Svar

Tidligere Pet chef “Den vestlige verden er i den grad udsat for angreb. Det skal vi ikke bare acceptere.”

Nå dada! Ja men så fortæl politikerne, at de øjeblikkelig skal stoppe indvandring af mennesker fra Afrika, Mellemøsten osv. Patienterne kommer jo ikke fra Mars. Men vi kender svaret. “Nej!nej! det vil være at overdrive.”

Dyb medlidenhed herfra med de dræbte og deres pårørende. Det er snart ikke til at åbne en avis uden at blive henholdsvis rasende og berørt.

  steen

  Posted: 7 januar 2015 - 14:02 - Svar

  netop. “Det skal vi ikke bare acceptere.” – hvordan ikke?

   Arve Henriksen

   Posted: 7 januar 2015 - 14:21 - Svar

   Slapp av Steen, politikere i hele Europa står nå i kø for å fordømme angrepet. Ord har de nok av.

Vagn Henning

Posted: 7 januar 2015 - 14:02 - Svar

Jeg er forfærdet.

Jeg håber at vi får en skarp og uforbeholden (altså uden den mindste hentydning til Charlie Hebdos provokerende tegninger) fordømmelse fra alle dele af det politiske spektrum i Frankrig såvel som i øvrige lande i Europa. Men jeg holder ikke vejret.

  intetnavntak

  Posted: 7 januar 2015 - 17:38 - Svar

  “(altså uden den mindste hentydning til Charlie Hebdos provokerende tegninger)”

  A hvad????? Det var jo på grund af dem, disse drab skete. Tegningerne er ikke halvt så provokerende, som de er faktuelle beviser på bla. dit moralske forfald. I din verden fandtes disse vigtige tegninger ikke, så kunne det moralske forfald fortsætte. Vores landes mutation sker dag for dag. De konservative fatter det ikke, der er ikke nogen sort/hvid grænse der sætter en definition. For det uidentificerede kommer ind via indvandringen, og alle ved at konservative er langsomme til at lære nyt.

   Vagn Henning

   Posted: 8 januar 2015 - 00:24 - Svar

   Sig mig, er du dum eller hvad?

Thomas Nydahl

Posted: 7 januar 2015 - 14:14 - Svar

Varje gång den islamistiska terrorn slår till i väst samlas hela offentligheten och gråter krokodiltårar i medierna. Hur vore det om de till vardags vidtog åtgärder som på något rimligt sätt kunde skydda oss mot islamisterna?

I Sverige har ju moskéerna “kärleksbombats” sedan en månads tid. Hur vore det om de godhjärtade människorna förstod var de största hoten kommer ifrån? I så fall hade de fått börja med att skydda och bevaka de människor som skriver kritisk mot islamismen. Vem förstår vad som står på spel? Här i Sverige finns det ett antal människor som behöver bästa tänkbara skydd, inte minst Lars Vilks.

Kan ett nytt attentat förändra det politiska klimatet i vårt land? Jag är pessimist. Snart har man glömt alla de människor som idag dött för yttrande- och tryckfriheten i Paris. Det är just det vi inte får. Glömskan och likgiltigheten är de islamistiska mördarnas bästa allierade, oavsett om de verkar i den muslimska världen eller i väst.

Jacob A

Posted: 7 januar 2015 - 14:15 - Svar

Men husk, ytringsfriheden(især ikke ifht islam-relaterede emner) er ikke truet!

Ridder

Posted: 7 januar 2015 - 14:24 - Svar

Synd for de dræbte franskmænd, deres familier og venner, men det var blot et spørgsmål om tid før musvinene følte sig stærke nok til at angribe sin værtsbefolkning.

Jeg håber angrebet udløser en klapjagt på muslimer over alt i Europa. En klapjagt, der først slutter, når den sidste muslim er drevet ud af Europa

Vi har før vist musvinene døren*, og det er på tide vi gør det igen
——————————————————————————————–

* Eksempler:
Da spaniolerne og portugiserne jagede mauerne ud af dreres lande i det 15. århundrede
Da østrigerne og polakkerne jog tyrkerne på flugt i slaget ved Wien i 1683

Hartvig Jensen

Posted: 7 januar 2015 - 14:29 - Svar

Dette er kun begyndelsen. Det bliver meget værre fremover.

  Machiavelli

  Posted: 7 januar 2015 - 15:33 - Svar

  Ja meget værre. Helle er forfærdet over angrebet på ytringsfriheden, men det var et angreb på Staten. Noget skulle angribes. Det er selvfølgelig på en tragisk baggrund,men det samler flere folk mod Islam og Folketing slynglerne. Det er livsfarligt at modtage Fredsfolket på længere sigt. Fuld stop for indvandring. Snart vil en terrorist fx hævne sig på de nationer, der dræber nogle af Is patienterne i Syrien. Mulighederne er legio. Patienterne finder snart nye mål. Men der skal flere og flere alvorlige ting til, før slynglerne vågner op.

Santor

Posted: 7 januar 2015 - 14:37 - Svar

Vores egen Hans Jørgen Bonnichsen fortæller nu at “vi skal lade alle muligheder være åbne” hvad angår terroristernes tilhørsforhold!

Ha Ha, Hans.

  Kim Rasmussen

  Posted: 7 januar 2015 - 15:01 - Svar

  Onkel Bonnichsen paa slap line.What else is new…
  Nu mangler vi saa Obama,Cameron,Merkel m.fl.,der iler til for at
  forsikre os om,at det selvfoelgeligt ikke har nogetsomhelst med ISLAM at goere.

   PBrad

   Posted: 7 januar 2015 - 19:39 - Svar

   Det er DR allerede i fuld gang med og bare vent , snart kommer de muslimske organisationer på banen og alle falder hinanden om halsen.

norje

Posted: 7 januar 2015 - 14:44 - Svar

Charlie Hebdo offentliggjorde også en karikatur av IS-lederen på twitter rett før angrepet.

Lene

Posted: 7 januar 2015 - 14:44 - Svar

Man fyldes med had og fortvivlelse og får lyst til at sige forfærdelige ting, som f.eks. at ville se politikerne på skafottet.

  PFEP

  Posted: 7 januar 2015 - 15:34 - Svar

  Den dagen kan komme hurtigere end nogen kan forestille sig.

mb

Posted: 7 januar 2015 - 14:52 - Svar

En sort dag.
Politikere der bliver ved med at lyve om islams farlighed, har et kæmpe forklaringsproblem.

  Anonym

  Posted: 7 januar 2015 - 15:07 - Svar

  Jeg vil gå så langt som til at mene at de pådrager sig medansvar.

norje

Posted: 7 januar 2015 - 15:11 - Svar

Sjokkerende, politimann blir faktisk skutt.
http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

  PFEP

  Posted: 7 januar 2015 - 15:35 - Svar

  Først såret, siden henrettet!

   norje

   Posted: 7 januar 2015 - 15:41 - Svar

   Kanskje de 3000 politimennene som angivelig leter etter gjerningsmennene også bør lete etter politikerne som gjorde det hele mulig. Uansett kan det være en gamechanger for politiets lojalitet, er de på side med folket eller multikulturen.

    PFEP

    Posted: 7 januar 2015 - 15:52 -

    Jeg tror næppe politiets loyalitet kan sættes i tvivl, de er ligesom de fleste steder i Europa hænderne bundne bag ryggen og det af politikere der ser mere til sin egen karriere end til landenes grundlove.

Machiavelli

Posted: 7 januar 2015 - 15:46 - Svar

Nu får vi snart at vide af en af slynglerne, at vi ikke skal misbruget angrebet til at kaste os over muslimerne. For de er som os, som Stampe pige skriver, og om 20 år er alting glemt.

  PFEP

  Posted: 7 januar 2015 - 15:57 - Svar

  Det er let for Zenia Stampe at kræve at vi skal glemme, men sin egen ulykke, en sen abortering, kommer hun aldrig at glemme!
  Man skal ikke kræve af andre hvad man ikke selv er villig at gøre og det uanset det drejer sig om politisk vold eller aborter!

Poul Højlund

Posted: 7 januar 2015 - 16:00 - Svar

Den Islam, du kender?

Prudentius

Posted: 7 januar 2015 - 17:57 - Svar

Vestlige politikeres vedvarende hasarderede forsøg på at ride den islamiske tiger trækker blodige spor kloden over. Nu igen-igen i Frankrig.

Den gik ikke i Afghanistan, ikke i Irak, heller ikke i Libyen-Mali, og det syriske projekt “vælt Assad/skab demokrati” har affødt et vaskeægte transnationalt kalifat, med blodige feberdrømme om globalt herredømme.

Hvornår giver de op?? Hvornår indrømmer de deres hybris og fallit??

Og hvor længe endnu har europæerne tænkt sig at udholde en så farlig og uduelig magtelite??

Robin Shadowes

Posted: 7 januar 2015 - 18:00 - Svar

Efter detta borde säkerheten på Jyllands-Posten förstärkas. Varje personal borde utrustas med minst en Glock. Better be safe than sorry. Efter attentatet mot Charlie kan det trigga jihadister i både Danmark och Sverige att försöka igen. Även Hedegaard och Westergaard borde få ökat skydd och Vilks i Sverige.

Jernhesten

Posted: 7 januar 2015 - 18:18 - Svar

Danske og franske politikere er chokeret, men ikke mere chokeret end at de ikke ser nogen anden mulighed end at fortsætte muslimimporten.

Det her er desværre ikke vendepunktet. Vi skal have mange flere lig på bordet mener de ledende politikere. Det er langt mere chokerende end selve angrebet i dag!

Nils

Posted: 7 januar 2015 - 18:30 - Svar

Salman Rushdie:

“Religion, a mediaeval form of unreason, when combined with modern weaponry becomes a real threat to our freedoms. This religious totalitarianism has caused a deadly mutation in the heart of Islam and we see the tragic consequences in Paris today. I stand with Charlie Hebdo, as we all must, to defend the art of satire, which has always been a force for liberty and against tyranny, dishonesty and stupidity. ‘Respect for religion’ has become a code phrase meaning ‘fear of religion.’ Religions, like all other ideas, deserve criticism, satire, and, yes, our fearless disrespect.”

Hans01

Posted: 7 januar 2015 - 18:40 - Svar

Bliver lidt spændende at, se hvilke indskrænkninger af den personlige frihed europas befolkninger skal til at vende sig til, som følge af dagens angreb?

Boethius Victor

Posted: 7 januar 2015 - 18:49 - Svar

@Robin Shadowes: Jeg er helt enig. Enhver svaghed nu er blot en invitation til muslimerne om at fortsætte deres angreb.
@Prudentius: Helt enig. Nu har muslimerne i årtier bedrevet terrror i hele Europa, og magthavernes uduelighed har fået lov at fortsætte.

Jeg har selv oplevet at være ganske få hundrede meter væk, da terrorbomberne sprængtes i København i 1985. Ti år senere i 1995, da jeg tog en ferietur til Paris, oplevede jeg byen nærmest i undtagelsestilstand, da der samme morgen, som jeg ankom, var sprængt bomber ved Metro og RER-stationer. I hele perioden og siden da har vi oplevet utallige terrorangreb (Madrid, London, Lors Dukayev i Kbh, Stockholm o.s.v.), men indvandringen fortsætter i accelereret tempo. Danmark er i terrorberedskab “alvorlig”. Krigen er i fuld gang. Men politisk sker intet, bortset fra at vi danskere og europæere i øvrigt er under massiv bevogtning og overvågning via ECHELON, PET, Google og andre – hele tiden.

Lene

Posted: 7 januar 2015 - 19:47 - Svar

Absurd, absurd! En politiker fra socialdemokratiet i Danmark udtalte på en mindre radiokanal her til aften, at man jo ikke med sikkerhed kunne sige, at det var et islamisk angreb, selv om folk havde hørt sejrsråbene.

Nej, selvfølgelig ikke! Det er sikkert Jens fra Danmark eller Kaj fra Sverige, ikke?. Hvem ellers? Utroligt!!

Ole Burde

Posted: 7 januar 2015 - 19:52 - Svar

Det bliver spændende at se hvordan den franske befolkning reagerer … Vil Marine LePen få flere tilhængere ? eller måske færre tilhængere ? Her har vi en slags lakmus-test som kan forudsige fremtiden : Hvis befolkningen ikke reagerer IMOD angrebet , har Frankrig som nation måske mistet sin sidste chance for at vågne op af coma-tilstanden .

Anonym

Posted: 7 januar 2015 - 20:15 - Svar

I Sverige havde dette magasin aldrig fået lov at eksistere. Der kommer helt sikkert nye regler på EU plan om hetz mod folkegrupper. Ytringsfriheden bliver med sikkerhed begrænset.

Politikerne er i fuld gang med at tilpasse vores samfund til at kunne rumme muslimer som en meget stor minoritet. Dette kræver, at vi ændrer på vores grundlæggende værdier i et stort omfang.

Indvandringen har sat skub i en irreversibel demografisk, kulturel og samfundsmæssig ændring og politikerne gør i den forbindelse eet: ændrer samfundet og alle strukturer imod en tilpasning til Islam, imens de siger noget helt andet: nemlig at vi ikke skal gå på kompromis med vores værdier. Det hele er løgn, men ingen tør sige fra. 30 pct. af alle unge under 18 i København er indvandrere fra ikke vestlige lande. Andre steder er det langt værre – ikke mindst rundt om i Europa. Fremtiden er begyndt i dag. I Paris.

Jesper

Posted: 7 januar 2015 - 20:22 - Svar

I Sverige havde dette magasin aldrig fået lov at eksistere. Der kommer helt sikkert nye regler på EU plan om hetz mod folkegrupper.

Sagen er, at ytringsfriheden med sikkerhed bliver begrænset og politikerne er i fuld gang med at tilpasse vores samfund til at kunne rumme muslimer som en meget stor minoritet. Dette kræver, at vi ændrer på vores grundlæggende værdier i et stort omfang. Indvandringen har sat skub i en irreversibel demografisk, kulturel og samfundsmæssig ændring. Og politikerne gør i den forbindelse eet: ændrer samfundet og alle strukturer imod en tilpasning til Islam, imens de siger noget helt andet: nemlig at vi ikke skal gå på kompromis med vores værdier.

Det hele er løgn, men ingen tør sige fra eller råbe op. 30 pct.af alle unge under 18 i København er indvandrere fra ikke vestlige lande. Andre steder er det langt værre – ikke mindst rundt om i Europa. Jeg føler dybt med den franske politimand, der bliver likvideret på denne video. Han kommer ikke hjem til sine børn igen. Jeg frygter for vores egne børn. Fremtiden er begyndt i dag. I Paris.

  Prudentius

  Posted: 7 januar 2015 - 21:07 - Svar

  “Fremtiden er begyndt i dag. I Paris.”

  Nej, egentlig ikke. Det er blot nutiden og konsekvenserne af den sunni-islamiske revival, vi får lov til at se udfolde sig på europæisk jord.

  Hver dag bliver mennesker myrdet kloden rundt, som ofre for den globale jihads fremmarch mod kulmination.

  Vi er i Europa indtil videre sluppet overraskende billigt, utvivlsomt på grund af stærke og dygtige efterretningstjenester.

  Politikerne er ikke i gang med at tilpasse vores samfund noget som helst, slet-slet ikke virkeligheden. Og det er derfor de lyver, så turbanen og pludderbukserne flyver.

  De prøver derimod øjeblikkeligt, at lege “business as usual” og finde det glade beroligende globaliserings-smil frem. Det hele skal nok gå, et lille bump i vejen, thats all folks.

  Gid de var bange for islam og den muslimske demografi! Det er de ikke, og deraf den ulidelige strøm af blodige fejltagelser de evigt begår.

  Lack of curiosity killed the cat. Eller rettere sagt den siddende elite. De er simpelthen ikke opgaven voksen!

   Jesper

   Posted: 7 januar 2015 - 22:21 - Svar

   Jeg er ikke enig med dig. Begivenhederne i dag er trods alt skelsættende.
   Jeg er enig i at politikerne taler usandt om integrationen. Der kan være forskellige årsager hertil, men der er ingen tvivl om at der sker en ændring lovgivningsmæssigt og holdningsmæssigt imod en tilpasning af samfundet til muslimske værdier. Denne udvikling har været meget stærk i Sverige, men er efter min opfattelse også på vej i EU. “Den store løgn” i dette er efter min opfattelse, at politikerne er i gang med at ændre samfundet oppefra via lovgivning og holdningsbearbejdning imens de officielt taler om at fastholde danske værdier.

    Prudentius

    Posted: 7 januar 2015 - 23:52 -

    Selvfølgelig er begivenhederne i dag vigtige. Meget vigtige.

    Fordi de signalerer, utvetydigt, at Vesten naturligvis er ved at slippe op for hjemmebane-held i konfrontationen med den globale jihad.

    Antallet af islam-drevne angrebsforsøg er radikalt stigende, sammen med antallet af muslimer på ophold. De fleste forhindres, det her slap så igennem, af årsager jeg ikke kender, men spekulerer over. Sjusk?? Begyndende ordenskollaps grundet overanstrengthed i sikkerhedsapparatet?? Statslig uvilje mod Hebdo?? Lidt af det hele?? Mulighederne er mange.

    Jeg ser imidlertid kun jubel-globalister, der halser efter en udvikling de grundlæggende ikke forstår og ikke vil forstå, da den knuser deres idealer til støv.

    Det eneste man organiserer fra politisk hold er således globalisering, islamisering følger sekundært da det i høj grad er muslimer man globalisere vesteuropæiske nationer med. Jeg ser ikke magteliten begribe eller ønske sammenhængen.

    Derfor også den forvirrede zigzagkurs vi oplever. Fængsel til indfødte Koran-mishandlere og kostelige uendelige felttog mod islamiske revivalist-grupper kloden over.

    Det hænger ikke sammen og afslører en elite der er gået mentalt og politisk bankerot. Hvilket bestemt ikke gør dem mindre ubehagelige at have på kommandobroen, da deres utilregnelighed kun vokser støt herfra.

EH

Posted: 7 januar 2015 - 20:36 - Svar

Godt gået. Bliv ved med at sætte videoen på. Lad dem ikke slippe. Den korte Avis havde også den fulde version på. Vi har altså indtil videre kunne se denne modbydelige stump på 2 blogs.

Alle andre har klippet den mest horrible men på sin egen brutale måde også mest ”forklarende” del fra. Af respekt for den dræbte betjents familie. Yeah sure. Nej disse udtalelser viser blot at ”the show must go on”. Det ender som Søren Espersen siger med jammer og hændervriden.

Løkkes genbrug af tidligere forsikringer om at nogle terrorister har voldtaget en religion er bare ikke til at kapere i denne situation. Denne lille indeklemte utroværdige politiker. Lederen af et utroværdigt parti. Jeg har fuld forståelse for din beslutning om ikke at ville stemme ved næste folketingsvalg, men har dog selv valgt at give Dansk Folkeparti endnu en chance.

Om jeg tror på de store resultater? Absolut ikke! Det er ikke overraskende at journalisterne virker oprigtige i deres chocktilstand. Katastrofen har jo ramt, der hvor det gør mest ondt. Dem selv. Og endda nogle af deres helt egne. I udgangspunktet et venstreorienteret magasin.

Ja, vi er i krig og har formentlig ikke set meget mere end begyndelsen endnu. Jeg tænker med gys på de næsten daglige lakonisk ”nyheder” om antallet af dræbte ved bombeangreb et eller andet sted i Pakistan, Afghanistan, Somalia o.a. Er det vore børn og børnebørns fremtid? At terroristerne på videoen virkede militær uddannede er vist blevet en smertefuld erkendelse for eksperter og politikere. Deres adfærd og antræk var et tro kopi af ISIS stormtropper. Vil de europæiske politikere følge Netanyahu´s vise råd om at det vil være nødvendigt også at bekæmpe disse fanatiske terrorister fysisk for effektivt at kunne ”behandle” denne kræftbyld? Har de modet? Du tror det ikke Steen. Det gør jeg heller ikke.

Ramona Fransson

Posted: 7 januar 2015 - 20:38 - Svar

Det räcker inte att olika muslimska organisationer fördömer attacken. Inte för mig! Jag vill att de omedelbart sätter sig ner och börjar att omarbeta Koranen. Att de kritiserar, debatterar och diskuterar Islam som den underliga religion det är. Att fördöma är inte att förändra. Idag och kanske imorgon kommer alla tidningar i västvärlden ha på första sidan: Je suis Charles … och det är väl fint så … men jag skulle hellre se att de tog bilden av Stephane Charbonnier när han håller upp bilden på Charlie Habdons satir av profeten Muhammed när Stephane står framför ruinerna av den förra redaktionen efter bombningen. Men det vågar de inte! FEGISAR! Om vi ska stå rakryggade och inte vika oss för idioterna måste vi visa att vi kan göra satir av alla och allt, annars ger vi en religion någon slags status som den inte ska ha.

Det var som Stephane Charbonnier sa:
Jag dör hellre stående upprätt än lever mitt liv på böjda knän!

Så sant!

  EH

  Posted: 7 januar 2015 - 20:54 - Svar

  Ja tak, Ramona det var lige det punkt jeg manglede. At diverse islamiske organisationer fordømmer denne terrorhandling lader mig fuldstændig kold. Tror ikke på dem over en dørtærskel. Det er måske lidt ubekvemt for nogle af dem, en lille sten på vejen mod islamisk dominans, men ellers intet andet. Der vil ikke blive tale om nogle forandringer.

Jonas Bohman

Posted: 7 januar 2015 - 20:49 - Svar

Je suis Charlie….

Anonym

Posted: 7 januar 2015 - 20:54 - Svar

Nu ser man på tv. at hele journalist standen er kaldt sammen. Alle på nær ganske få undtagelser prøver at skubbe det over på “tonen” De var nu nok selv skyld i det O.S.V.
Et angreb på ytringsfriheden, postuleres der.
Gu er det ej!

Det er et nyt angreb på vestlig kultur, destabiliser samfundet, så er det nemmere at overtage. Logik for de som kender lidt til militærhistorie.

Det er kvalmende at høre politikere og Journalister, der prøver at bortforklare den åbenlyse kendsgerning at vi er i krig!
Er satire tegninger en undskyldning for nedslagtning af værgesløse borgere der bestrider et legitimt hverv? Kritikere af alle religioner, og særdeles venstreorienterede.

Ser man Jehovas Vidner, katolikker, den mosaiske tro, hinduer, shintuer, mormoner O.S.V begå de samme uhyrligheder?
Alle steder hører man hylet ” Allah hu Akbar” i forbindelse med de værste skændelsgerninger.

“Enkelt stående tilfælde” Sindsforstyrrede individer, psykopater bliver der bortforklaret med, selv om sandheden bliver kastet lige i ansigtet.

Stadig bliver vore hovedløse politikere, i humanismens navn, ved med at slæbe den Trojanske hest inden for borg muren.
Vi aspirerer til kaos, og kaos vil vi få.

De venstreorienterede, herunder de Radikale, har travlt med at beskære forsvar og hjemmeværn, de eneste værn der er tilbage til beskyttelse af staten. Politiet kan man lade ude af billedet, de sidder som skatteopkrævere i varmen i en fotovogn.

Olav

Posted: 7 januar 2015 - 21:56 - Svar

Det eneste som hjelper mot disse menneskene, er et laaaangt norsk rosetog.

  Løsriv Jylland!

  Posted: 9 januar 2015 - 00:10 - Svar

  Et rosetog?! Det hjælper da ikke en skid med sådanne romantiske og idylliserende optog. Nej, vi skal til at henrette sådanne, når de er fanget, og derefter kan man begynde at henrette hjemvendte ISIS-krigere, som alle har blod – kristne børns blod – på hænderne! Man er for blødsøden i Vesten, og tager man ikke skeen i den anden hånd, så er der ikke længere noget at gøre, intet at kæmpe for.

  Demokratiet er på vej til at udrydde sig selv, for demokratiet fatter ikke, at det ikke kan leve med hundredetusindvis af individer, som netop vil bruge demokratiet som springbrædt til at udslette demokratiet.

Moran ya Simba

Posted: 7 januar 2015 - 22:52 - Svar

Her er en kopi af videoen (bliver sikkert også taget ned).

https://www.youtube.com/watch?v=mvWpJcue7vg&feature=youtu.be

Breidablikk

Posted: 7 januar 2015 - 23:29 - Svar

Støtter sammenligning med England 1935. Alt våre politikere sier og emosjonelle reaksjoner er verdiløst. Endog “demokrati” hjelper oss ikke. Vi må nå se på den oppkommende generasjon. Vi trenger en ung mann, en slags “ny Napoleon” eller “europeisk Putin” for å redde oss nå. Forutsetningen for det er selvfølgelig en sterkere opinionsendringer i Europa enn det vi har sett til nå (ref. Pegida, annet)

  Olav

  Posted: 7 januar 2015 - 23:55 - Svar

  Burde ikke vestlige redaksjoner, for å ta fokus fra disse umenneskene og avlaste de få redaksjoner som benytter ytringsfriheten, vise karikaturer samtidig og med jevne korte intervall?

  Det vil gi muslimer flest samme terapi som vi selv fikk fra Monty Pyton og andre av våre egne humorister.

Peter Andersen

Posted: 7 januar 2015 - 23:46 - Svar

Sad lige og så Bjørn Bredal på DR2. Hold kæft en idiot..!

“Man skal ikke drille et mindretal – selvom mindretallet, globalt set, består af en kæmpe stor gruppe. Men det er jo også problemet – at man kan være svag lokalt men stærk globalt…”

I Frankrig er samfundet blevet mere polariseret…

“Højrefløjen kan ikke li’ arabere – venstrefløjen kan ikke li’ muslimer…”

Sådan taler en venstrefløjser, der langsomt er ved at indse, at højrefløjen hele tiden har haft ret…

I øvrigt er manden frankofil helt ud over det sædvanlige – for dette segment.

“Franskmændene må gerne lave satire – for det har de altid gjort – men danskerne skal altså tænke sig lidt mere om…”

Og sådan blev han bare véd med at lukke det ene usammenhængende pladder ud efter det andet. Kan de for helvede ikke snart inviterer nogle ordenlige mennesker ind i det fjernsyn?!!!

Det kan da også være fuldstændig ligegyldigt, at sidde og snakke om hvor de skide terror-amøber kommer fra..!

It’s islam stupid..!

  steen

  Posted: 7 januar 2015 - 23:50 - Svar

  Peter: Jeg så det godt. Krasnik med hele to Politiken folk…………….

Erik Balle Povlsen

Posted: 8 januar 2015 - 00:07 - Svar

Næstefter at 12 mennesker er myrdet og mange såret, er den frygteligste nyhed politikernes udmeldinger. INGEN tør tage konfrontationen, selvom problemet ligger lige foran deres fødder; ja og nærmest bliver blæst lige ind i Deres ansigter.

Nææ, Lars Løkke mener at islam er blevet voldtaget!!!??? Jeg gider ærlig talt ikke de politikere; de fatter ikke problemets alvor, men snakker bare videre om tolerance og “det skal vi ikke finde os i”. Sørgeligt at høre en Johanne Schmidt Nielsen, hvis parti ikke er bleg for at støtte voldsaktioner. INGEN har adresseret problemet videre, måske med undtagelse af Pia Kjærsgård. Og dog, ikke engang hun melder klart ud.

Venligst Erik.

Lene

Posted: 8 januar 2015 - 00:18 - Svar

Vi kommer ikke ud af dette morads, før politikerne er væk, men hvordan få dem fjernet? De går jo nok ikke selv. Tanken om, at vi nu kan se frem til en gang Løkke, giver mig kvalme.

  LarsS

  Posted: 8 januar 2015 - 00:36 - Svar

  Enig!

  Har selv brugt en del tid i dag på Twitter og direkte konfronteret de politikere som nu stiller sig op med stearinlys og røde roser i hånden (Ja, jeg har også konfronteret LLR direkte).

  Nytter sikkert ikke så forfærdelig meget, men hænger der blot en snus tilbage, så har det alligevel været indsatsen værd.

  Og tror faktisk, at politikerne er ved at blive nervøse for deres fortsatte karriere, løn og pension.

   Løsriv Jylland!

   Posted: 9 januar 2015 - 00:20 - Svar

   Super, at du har rettet henvendelse til liden LLR! Det har jeg også! Han er ikke nogen statsmand, og jeg håber virkelig, at der kommer andre emner på banen inden valget. Det er jo til at brække sig over, at de alle står og hyler: “Det er jo ikke islam, som gør dette”, “vi er ikke i krig med islam” osv osv. Bøv, får man lyst til at sige.

   Imamerne i Vesten må grine godt i deres lusebefængte skæg, for vestlige politikere er lige så nemme at narre som to-årige børn! De er forrædere alle til hobe, og deres efterkommere vil forbande dem en dag og rejse skamstøtter, for de vil blive nødt til at tage den kamp, som om muligt kunne vindes ved krig nu, men som om blot 5 år vil være helt umulig.

Neuhammer

Posted: 8 januar 2015 - 00:31 - Svar

Læg mærke til en detalje, inden den sårede betjent med koldt blod bliver henrettet. Betjenten siger “jeg er muslim”, men det hjalp ham åbenbart ham lige fedt over for hans muslimske brødre.
Den ene myrdede betjent er navngivet “Ahmed”.

men ellers….

9/11
Madrid
London
Stockholm
København
Boston
Paris

…dem jeg lige i skyndingen tænkte på. Hvornår får vi politikere der opfatter pointen.

  steen

  Posted: 8 januar 2015 - 01:42 - Svar

  tak, med høretelefoner hører man det tydeligt “Je suis muselman”

Lightmann

Posted: 8 januar 2015 - 07:08 - Svar

Lars Løkke og hans udtalelse om at Islam er voldtaget? Den udtalelse, må være et spark i nosserne på de efterladte efter denne franske terrorhandling. Hvordan kan, må man formode, en kommende dansk statsminister være så hamrende naiv? Hvilken spindoktor har hvisket ham i øret at det er en intelligent ting at sige? For, det er jo ikke første gang at den gode (naive) Løkke, har ytret at Islam er voldtaget. Hvad vil han sige når det sker igen? At islam er blevet gruppevoldtaget? At Boko Harem, Talibanerne, IS, Al-Qaeda, Islamisk Jihad, Hamas, O.s.v alle har voldtaget Islam? Og så skal man ovenikøbet høre på em masse bræk i MSM om, at alle disse myrderier overalt i verden, der begås af muslimer, bestemt ikke har noget at gøre med islam. Wow…Men, ud af denne tragedie i Frankrig, kommer der til at ske fuck all i DK eller Europa for at sikre os imod disse psykopater, tværtimod, kommer der bare flere til. Gider nogen fortælle mig, hvad fanden vores lede ledere tænker på? Hvordan kan man have hovedet så langt op i røven, at man ikke kan se skriften på væggen? for den er sgu efter ret så selvlysende!

  Løsriv Jylland!

  Posted: 9 januar 2015 - 00:24 - Svar

  Haha! God kommentar! Jeg er også ved at brække mig over LLR’s mærkværdige ytringer. Hvorfor er han egentlig så glad for det ord – ‘voldtaget’…sært.

Arne von Kappelgaard

Posted: 8 januar 2015 - 09:14 - Svar

“Islam i dag er blevet voldtaget” i Paris, og drabsmændene har “misbrugt religionen”.
Og lille tykke Lars fra Græsted kandiderer til at blive Danmarks statsminister. Vorherre bevares. Ikke nok med at hans moral i den grad er flosset, han har åbenbart ikke læst på lektien angående islam, ej heller konsulteret mennesker der kunne fortælle ham om den virkelige verden.

Er vestlige politikere dumme, eller er det helt bevidst, at de prøver at undergrave egen befolkning! Gang på gang skal vi høre fra dem, efter endnu et terrorangreb, at det ikke er islam. Selfølgelig er det det. Det er dens udøvere der tegner islam. De fleste terrorhandlinger i verden, bliver foretaget af hjernedøde muslimer, det er fakta.

Her et lille udpluk fra “fredens-mildhedens- og tolerancens” religion: Er det voldtægt, fejltagelser når nu muslimer står bag myrderier og etnisk udrensning på andre i Irak og Syrien (IS og Jabhat al- Nusra), Syrien og Libanon ((Hizbollah, Jabhat al-Nusra og Islamisk Jihad), Kurdiske områder (Peshmerga), Egypten (Det Muslimske Broderskab med kirkeafbrændinger, fordrivelse og myrderier på Egyptens koptere m.m.), Gaza (Hamas-den palæstinensiske afdeling af Det Muslimske Broderskab), Palæstinensiske Selvstyre (PLO), Yemen (Ansar al-Sharia), Libyen (diverse islamiske grupperinger og klanledere/LibyensDaggry/LROR/Ansar al-Sharia/The Islamic Youth), Algeriet(Den Væbnede Islamiske Gruppe-GIA og Kalifatets Soldater), Marokko (Harakat Sham al-Islam), Mali (Bevægelsen for Enhed og Jihad-Muajo), Mellemøsten og Centralasien (al-Queda), Nigeria (Boko Haram), Somalia (al-Shabab), Sudan (al-Bachirs), Pakistan (Lashkar Tayiebeh), Afghanistan (Taleban og stammebaserede islamiske klanledere), Indonesien og Bali (Jemaat Islamiya/JaM), Filippinerne (Abu Sayyaf-bevægelsen), Tjetjenien (jaish al-Muhajireen wal-Ansar-JAMWA), Den syd-østasiatiske gruppe Lashkar-e-Taiba ( stod bag Mumbai angrebet i 2008, 166 mistede livet)?

Det hjælper ikke at gå uden om den varme grød, man er nød til at kalde en spade for en spade, selvom det skurrer i gutmenschens ører.derfor er jeg nød til at sige følgende:
Der hvor islam bliver en belastning og byrde, må man betragte det som en sygdom, og som al anden sygdom, så må der skæres dybt, for at den ikke breder sig til det omkringliggende raske. Islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et.
Hvis problemet med muslimer er ”socialt” er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.Muslimer i Danmark er ligesom nedgroede negle, de skader og skal fjernes, forbyd islam i Danmark.

ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

  steen

  Posted: 8 januar 2015 - 09:31 - Svar

  jeg har tænkt på det siden i går, og jeg tror faktisk, at Løkke er uvidende og dum. Det er også slemt. Ikke at han ville sige sandheden, hvis han kendte den

  Han er ikke engang kvik nok, til at holde sin kæft. Der er jo valgkampsoptakt, og Helle var vist også på Kgs. Nytorv. Hvilket lortejob at være politiker, hvilken prostitution

   Prudentius

   Posted: 8 januar 2015 - 10:55 - Svar

   Præcis!

   Der er ingen forståelse af islam-problematikken iblandt flertallet af vestlige politikere. De fatter nada og sætter kursen derefter.

   De er alt-alt for selvsikre i deres egne idealer til, at forestille sig andet end at folk overalt dybest set deler dem. Jo, jo der er lidt forskel på egnsdragter og huer og hatte, men menneskeheden står nu engang på det samme universelle moralske fundament.

   De ved selvfølgelig godt at masseindvandringen er en hylende underskudsforretning, men det ties og lyves bort til næste og næste og næste valgperiode.

    Prudentius

    Posted: 8 januar 2015 - 11:13 -

    Irak, Afghanistan, Libyen, Syrien… de har intet lært. Og holder sig kun fra nye enorme fiaskoer, fordi pengene efterhånden mangler.

   Kim Rasmussen

   Posted: 8 januar 2015 - 12:16 - Svar

   At hoere Loekke er som at hoere Merkel er som at hoere Cameron er som at hoere Obama er som at
   hoere Kerry er som at hoere Gauckel…..man kunne blive ved i en uendelighed.
   Samme budskab,ligegyldigt om det er fra politikere eller saakaldte journalister,
   eller fra de til anledningen hidkaldte experter,der staar samme afsender paa det hele.
   Det er paa hoeje tid med et “return to sender”…….

Torben Snarup Hansen

Posted: 8 januar 2015 - 10:56 - Svar

Citat n. 1: “Hvis problemet med muslimer er ”socialt” er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.

Korrekt! De sædvanlige nulforskere præker altid, at “sociale” problemer – altså for små boliger og for få penge fra kommunen – især er forbundet med krigstraumer. Men det er interessant, at “sociale” problemer ikke optræder massivt blandt vietnamesiske og tamilske indvandrere. De er om nogen flygtet fra et inferno, der kan frembringe krigstraumer.

Citat n. 2: “Muslimer i Danmark er ligesom nedgroede negle, de skader og skal fjernes, forbyd islam i Danmark…”

“Muslimer” er flertal i ubestemt form, og den formulering er bedre end “muslimerne”! Men den bør præciseres til “forkerte” muslimer = de, der generer den oprindelige befolkning af “vantro” under påvirkning af islams helligskrifter, som Lars Løkke, præsident Obama og statsminister Cameron enten ikke kender eller ikke VIL kende. En anden gruppe muslimer passer deres arbejde og gør deres børn til danskere. De omtales sjældent af medierne, fordi intet nyt er godt nyt.

Det er simpelthen torskedumt af Lars Løkke at udtale sig på denne måde. Har han glemt WTC 9/11, Madrid 2004, London 2005? Tror han, at stribevis af krigserklæringer og trusler om jihad mod Vesten fra Broderskabet og andre islamiske aktører kun er tom snak? Eller mangler han kendskab til den righoldige dokumentation af denne målsætning, som udtrykkes i f.eks. masser af koran-kapitler?

  Peter Andersen

  Posted: 8 januar 2015 - 20:05 - Svar

  “En anden gruppe muslimer passer deres arbejde og gør deres børn til danskere. De omtales sjældent af medierne, fordi intet nyt er godt nyt.”

  Ja, det kan man jo godt sige, men den diskussion bliver alligevel lidt tricky. En muslim må vel defineres ud fra hvad dennes religion foreskriver. Der er, i dagens politiske klima, selvfølgelig lang vej til, at emner som dette vil blive taget op. Men vi kan sgu lige så godt begynde, at tage den hér.

  Ifg. islam er alle mennesker født muslimer. Sådan – basta! Det er derfor alle ikke-muslimer anses for værende vantro aber og svin. Dvs. en muslim, som ikke vedkender sig sin tro, er altså frafalden og skal, ifg. islam, dødsdømmes

  Det véd enhver muslim jo og derfor vil de heller aldrig gå så langt som til, at frasige sig deres tro/tilhørsforhold.

  Spørger man derfor en muslim om hans forhold til islam, vil denne uværgeligt vægte sin ord på en guldvægt, men aldrig fornægte sit tilhørsforhold. Det er jo et spørgsmål om liv eller død, i forhold til dennes “trosfæller”.

  Islam blev skabt i en ørken, primært befolket af uvidende analfabeter. Derfor var det også ret vigtigt, at den var nem at forstå. Vi kan så prøve, det bedste vi har lært, at gøre den åh så kompliceret og meningsfuld, men faktum er, at ideologien er aldeles lige ud af landevejen. Enten er du med os eller også er du imod os. Som følge af det, udvander bange og usikre mennesker – herunder politikere og journalister – muslim-begrebet i helt ekstrem grad.

  Hvis vi virkelig ville knække islam, skulle vi sætte hårdt mod hårdt og forbyde det, til gavn for alle de ikke-muslimer, som desværre er nød til at kalde sig muslimer.

victor

Posted: 8 januar 2015 - 14:08 - Svar

Interessant: Den betjent, som skydes, efter at han allerede er såret, hed Ahmed Merabet…..!

Arne von Kappelgaard

Posted: 8 januar 2015 - 15:04 - Svar

Jeg er så træt af, at jeg skal beskæftige mig med muslimer, bare fordi vi har nogle usselrykke til politikere, der åbenbart er så tungnemme, at de ikke for lang tid siden, har kunnet se skriften på væggen.

Jeg er så træt af, at jeg nærmest skal undskylde at jeg er dansker. Jeg er stolt af, når jeg kører rundt i landet, at vide, at i denne og denne kirke har min slægt været knyttet i flere hundrede år,(dåb, bryllup, begravelse), at min slægt i Danmark kan gøre regnskab for mindst 22. generationer. De har kæmpet for Danmark (Grevens Fejde-1536,Stormen på København-1659, Slaget på Rehden-1801, Dybbøl-1864).

Jeg, mine forældre og bedsteforældre har med hundredetusindvis af andre ligesindede skabt dette velfærdssamfund, som stille og roligt bliver undergravet af muslimer, der under falsk varebetegnelse kommer til os, og som kun har foragt til over for dansk/vesteuropæisk sæd og skik.Den stump jord som vi kalder Danmark, er danskernes land, for vi har fra Arilds tid selv pløjet jorden. Det skal jeg eller andre ikke skamme sig over!

Samtidig skal jeg være med til at betale til herværende koranskoler, hvor pengene ikke går til skolekridt og røde sodavand, men til ensidig propaganda for islamisk tankegang. Det harmer.
Det beskæmmende er, at de politikere der burde varetage vores interesser, nærmest stigmatiserer dem der har en anden mening, end den på parnasset gældende. Og fra løgnepressen kommer halve sandheder og hele løgne.Pressen er i den grad fedtet ind med politikerne, at de går løgnens ærinde.

Herboende muslimer der tager til Syrien, har kunnet tage af sted, vel vidende at overførelsesindkomst gled ind på deres konto. Ingen konsekvens når de vender hjem, men krisehjælp i lange baner, betalt af danske skatteborgere. Her er jeg nød til at spørge, hvor dum og ansvarsløs som samfund, har man egentlig lov til at være?

Vi bliver af de såkaldte meningsdannere/intellektuelle belært om, at vi ikke må generalisere om muslimerne og de andre eksotiske muslimske folkegrupper, der strømmer til landet. Men meningsdannerne er hurtige til at generalisere hårrejsende forenklet om den etniske dansker, der stiller sig tvivlende overfor den førte politik.

Her gælder det om at stigmatisere og dæmonisere den dansker, der tillader sig at stille kritiske spørgsmål. Som Lenin engang udtrykte det: ”Intellektuelle er nationens lort”.

Når politikerne i den grad har svigtet de indfødte danskere, så må vi selv tage affære. Hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt. Det er ethvert lands ret at kæmpe for landets beståen. At værne om vort land er enhver danskers pligt. Det er min forbandede pligt, og det er din pligt som etnisk dansker.

I alt for lang tid har vi glemt, at vi er danskere! Vi må og skal sikre eksistensen af vort folk, og en fremtid for vores børn og børnebørn, ellers er vi nogle usselrygge.
Intet sted står der skrevet, at et folk skal finde sig i sin egen undergang, ja, passivt se til, medens dets ”rede” bliver skidt til af fremmede, hvis ”værdier” vi ikke deler fællesskab med.

At såre en såkaldt vantro er en dagligdags øvelse, som man som muslim gerne gør. At behandle andre, som man gerne selv vil behandles, det, vi kalder det elementære princip om gensidighed, er ikke eksisterende hos en muslim. Ergo så må grovfilen tages oratorisk i brug, og dermed også tage kampen. Sådan er det. Når ukrudt luges op, så skal man huske at få roden med.
Danmark skal ikke være spytbakke for herboende muslimers udgydelser. Kritik af islam/koranen er både berettiget, påkrævet og ønskværdigt. Vi danskere skal ikke overgive os til en religion, der dyrker hadet (volden), og som sætter friheden ud af kraft. Men desværre er det blevet sådan, at hvis man har sit liv kært, så skal man helt enkelt ikke sige noget, der måske kan opfattes som kritik af Islam. Muslimernes tros propaganda er et helligt bud, andre religioners mission er en forbrydelse.

De utilpassede muslimske unge mænd der er en svøbe i de fleste europæiske byer, hvor de gør dagligdagen utryg for den indfødte dansker, er som en flok sjakaler. Enkeltvis er de krybende og fidele, og deres upålidelige øjne og hele fremfærd byder en imod.
Men 2-3 stykker i flok, så kommer deres sande natur frem. De fører sig frem på andres bekostning, støjende, larmende og truende adfærd overfor ikke muslimer, så føler de sig som situationens herrer, hvor man kan slå sagesløse mennesker ned, for at berøve dem alt af værdi, medens de råber om respekt. ”Do fucking dansk give maj respekt”, og de er sande mestre i cirkus sprog, medens de lufter deres potensforlængere (pistoler).

Kærlighed til ens eget land er ikke tegn på åndeligt armod, tværtimod . Kærligheden til fædrelandet udelukker ikke agtelsen for andre, tværtimod. I dag er det næsten strafbart at være fædrelandsven!

Danmark er nu engang danskernes fædreland, at fornægte det, er det samme som landsforræderi.
Pligten til at tjene er noget aldeles fremmed for vore dages politikere, så deri ligner politikerne i forbavsende grad dem de uden blusel hiver til Danmark. De ministre der de sidste 40 år – og under skiftende partifarver – har gjort alt for at undergrave den danske levevis, har helt glemt betydningen af ordet ”minister”, der slet og ret betyder ”at tjene.” Det de har gjort er at tjene usselheden, de har været den forlængede arm for dem der vil føre skarpretter øksen mod dansk ånd og sædvane. I bund og grund usselrygge og skvatmikler, der ved næste folketingsvalg burde stemmes ud til glemslen, og senere retsforfølgelse og domfældelse.

ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

  Peter Andersen

  Posted: 8 januar 2015 - 20:15 - Svar

  Så sandt..!

  Løsriv Jylland!

  Posted: 9 januar 2015 - 00:34 - Svar

  Meget, meget godt skrevet, Kappelgaard! Send det til alle politikere på Hoppeborgen, og send det til aviserne i Jylland; de har stadig lidt mandsmod, modsat dem i Kbh.

Leave a Comment