13
jan
Seneste opdatering: 15/1-15 kl. 0319
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 13-01-2015 195713

For at vise JP’s Muhammedtegninger på TV: DR-vært skal stå skoleret på grund af tegninger. En meget vigtig samtale med Flemming Rose, hvori han taler om de senere års sammensmeltning af ord og handling, der er karateristisk for diktaturer. I klippet inden da, har kunstneren von Hornsleth solgt hele butikken ud, og står tilbage som en defaitist og et sludrechatol. Han er  kunstner, det er forventeligt, det er helt normalt. Det kan man også godt se. DR Deadline 11 januar.

I Deadline 12 januar skal man se Tina Maagaard og Jørgen Bæk Simonsen. Hør på Bæk Simonsens måde at tale: Han lægger et umotiveret tryk på hvert fjerde ord, muligvis fordi han har så lidt konkret på lager. “Automatik” siger han. Tina Magaard taler klart, fordi hun tænker  klart. Begge forskere glemmer dog at nævne, at et flertal af europæerne aldrig har bedt om at blive fedtet ind i islams konflikter. Ansvaret er alene den mediepolitiske kastes, og de bør være nervøse, når dette med al sikkerhed forværres. Man ville jo gerne være inde i deres hoveder i øjeblikket, ikke mindst i de svenskes, hvis land mest effektivt er blevet bragt i fare. De har været dygtige. Leo McKinstry: The Political Class That Doesn’t Dare Admit How Wrong It Has Been.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robert R

Posted: 13 januar 2015 - 21:56 - Svar

Selvom jeg normalt har et anstrengt forhold til Deadlineværter og DR2 i almindelighed, må man tage hatten af for Adam Holm. Han er en modig mand!

  Peter Andersen

  Posted: 14 januar 2015 - 19:22 - Svar

  Jeg var, for nogle år tilbage, med til at renoverer den ejendom Adam Holm og hans bedre halvdel bor i. Og – uden at krænke nogen, tror jeg da godt jeg kan tillade mig at betro div. snaphaner, at bogreolerne indeholdt flere islam-kritiske bøger.

  Når medierne ikke vil puste til ilden, er det jo fordi al islamisk terror falder tilbage på dem selv. Men jeg tror hellere de må begynde at sadle om, i en fart, for det kommer jo alligevel – uanset hvad..!

   Mads Rasmussen

   Posted: 14 januar 2015 - 20:12 - Svar

   Ja, enig.

   Det er selvfølgelig en ærlig sag, at man ikke vil have skudt hovedet af over en islam-relateret tegning, som Rose også understreger er Jyllandspostens primære bekymring.

   Men hvad så med at vende skytset mod den multikulturalisme og de politikere/partier hvis destabiliserings politik (via masseindvandring og grænseløshed) har skabt hele miseren??

   Den blodige islamiske jihadisme trives jo trods alt kun i Vesten fordi det siddende establishment har plantet den her og fortsat tillader den at sprede sit rodværk.

Morten - - -

Posted: 14 januar 2015 - 01:57 - Svar

Censur kan ingensinde på ny indføres … Måske er dette ikke forsøg på helt almindelig, dødkedelig censur i sin mest banale form. Men jeg tror, at det er det, indtil jeg har hørt en meget troværdig alternativ udlægning.

Og jeg lader mig ikke spise af med, at beslutningen er “redaktionel”.

– – –

Mads Rasmussen

Posted: 14 januar 2015 - 03:17 - Svar

Den her betændte lurvede fejhed er slet ikke til at holde ud.

Kammeratlige samtale?? Om hvad dog?? Om at Adam Holm gør sit arbejde som journalist??

Næsten ingen af de store vestlige medier er noget som helst værd. De fodrer nu vitterlig åbenlyst og skamløst krokodillen i håbet om at blive ædt sidst.

“Je suis udskidt æblegrød”-bør være deres nye motto.

  Robert R

  Posted: 14 januar 2015 - 09:38 - Svar

  Censur kan ingensinde påny indføres! Men vi bevæger os på farlig grund.
  Ayun al-Bagdadi: Hvis gud vil bringer jeg snart gode nyheder fra Danmark og Norge.
  Tag os med i jeres bønner.
  Du har snakket om det andet angreb inFrankrig, og det var sandt, og nu tror jeg på dig angående invasioner i Danmark og Norge, og jeg venter på dem, hvis Allah vil!
  Eller en anden. Abu Omar al-Muhajar: Jeg får ikke fred i sjælen inden Danmark, moder sf alt ondt, bliver ydmyget, Åh Allah skynd dig og tilintetgør det som hævn for din profet, fred være med ham!
  Eller endnu en fra samme side: Vi beder om dine bønner, for at dette her skal blive udført. Pålidelige kilder bekræfter nært forestående aktioner i Danmark og Norge!
  Danmark, Norge og Storbritanien udråbes som de næste mål på Jihadistiske hjemmesider.
  Hvis vi indfører censur, herunder selvcensur fremstår vi som defaitistiske kojoner, for angrebene kommer alligevel, og så kan vi ligeså godt gå i døden som værdige mennesker i stedet for som ynkelige kojoner!

   Mads Rasmussen

   Posted: 14 januar 2015 - 11:17 - Svar

   Der er for mig at se meget langt til egentlig påført censur fra politisk hold.

   Og det er derfor netop ekstra råddent, at medierne selv tager fat uden opfordring.

   Ikke at ville støde islamiske følelser er vejen direkte ind i islamisk dominans.

   Ladeporten til helvede står altså buldrende åben på diverse redaktioner!

    Mads Rasmussen

    Posted: 14 januar 2015 - 12:19 -

    Og det fører selvfølgelig fra en diskussion om ytringsfriheden over i en om multikulturen.

    For er det nu også godt at importere massevis af mennesker med et helt andet syn på hvordan samfund bør indrettes??

    Givetvis ikke.

    Morten - - -

    Posted: 14 januar 2015 - 12:21 -

    Det er ikke “selvcensur”, for Adam Holm censurerer ikke sig selv. Det er heller ikke censur fra “politisk hold”. Men det er politisk censur. Det vil blive afvist med, at det er en “redaktionel beslutning”, og dermed ikke noget “politikerne eller andre skal blande sig i”. Det er imidlertid bare et billigt trick for at sløre virkeligheden.

    Der er tale om en ny ramme, der reelt gør lovgivningens ramme irrelevant, indført af et statsmedie. Og det er ikke kun et “redaktionelt anliggende”. Det er et samfundsanliggende.

    – – –

    Mads Rasmussen

    Posted: 14 januar 2015 - 12:53 -

    Du har ret, det er ikke selvcensur fra Adam Holms side. Tværtimod, han fremviser uden at blinke giraffen. Som det er hans job at gøre.

    Men at han derefter indkaldes til “kammeratlig samtale” for noget absolut selvfølgeligt og nødvendigt, det er vel selvcensur!?

    Med mindre han er indkaldt til kaffe og kage og et “godt gået gamle dreng – bliv ved med det”.

    Det tror jeg bare ikke.

    Mads Rasmussen

    Posted: 14 januar 2015 - 12:59 -

    “…det er vel selvcensur!?”

    Fra DRs side altså.

    Morten - - -

    Posted: 14 januar 2015 - 13:58 -

    Jeg forstår, hvad du mener, men det er min opfattelse, at man når der er tale om autoritært udøvet censur, bør man skelne, selvom der kan siges at være tale om en slags egencensur. Her drejer det sig yderligere om et statsmedie. Ud over almindelige redaktionelle hensyn og (ægte! tak) relevanskriterier, bør institutionen alene navigere efter loven, og eventuelle andre almindelige, sagligt begrundede vedtagelser, om at skåne børn, f. eks. Går den ud over det, bliver den helt berettiget genstand for kritisk granskning og påtale fra samfundets side. For så er vi i realiteten ude i den samme tvivlsomme censur, som “ingensinde [etc.]”.

    – – –

Hans Und

Posted: 14 januar 2015 - 04:18 - Svar

OT. Er der særlige forhold, hvis man ønsker, at se DDR på net i ulandet? – Når der for engangsskyld er noget der lugter lidt af interessant.

  Bjovulf

  Posted: 14 januar 2015 - 10:03 - Svar

  De fleste programmer – bla. nyhedsprogrammerne som TV-A & Deadline – kan ses direkte fra udlandet ( de fleste steder, tror jeg ), men hvis de er blokeret ( fx. film, visse serier – og evt. sport? ), så kan du anskaffe den smarte og gratis lille add-on Hola Unblocker til din browser.

  Den er hurtig at installere og nem at anvende. Du indstiller den bare til at surfe fra det land, du er interesseret i at se blokeret web-TV fra, og går så til det site, du er interesseret i at se TV fra. Du logger derved helt automatisk på via en proxy server i det aktuelle land med et helt andet IP-nummer end dit eget. Den er knyttet til et VPN ( Virtual Private Network – så ingen kan se, hvem du er ), så det ser ud for DRs eller andres servere, som du befinder dig i DK – eller i de andre lande. Det virker fx. også fint med BBCs iPlayer, NRK og i SVT (Sverige – dog kun for nogle programmer! ) 😉

  Det fungerer perfekt med fx. Firefox, Chrome eller Opera, men jeg havde nogle problemer
  med at få det til at virke sammen med Internet Explorer. Det kan dog bare have været min IE-installation, der er noget galt med.

  Held og Lykke 🙂

  PS. Det virker i øvrigt også fint på visse web-aviser, der kun tillader en at læse et bestemt antal artikler pr. måned fra en bestemt IP-adresse – men så skifter man da bare lige “statsborgerskab” ( Det er nogle af dem jo alligevel helt vilde med at gøre til noget meget
  flydende og fuldstændigt kravløst, som man bare sådan kan vælge efter forgodtbefindende –
  og meget gerne flere ad gangen … ;o) ).

Ole Madsen

Posted: 14 januar 2015 - 07:27 - Svar

“Kammeratlig samtale”. Det lyder som det gamle Sovjetunionen. Har Ulrik Haagerup en fortid der?

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 14 januar 2015 - 18:44 - Svar

Förvärras kommer det med all säkerhet att göra, men det är inte säkert att det förvärras mest just i Väst:

Iran fortsätter att hota Saudi. Blir det ett race med attackbåtar i Persiska Viken och försök till blockad av Hormuzsundet eller en aktivering av shiitisk gerilla i östra Saudi. Det räcker för både Iran och Ryssland med att skrämma upp priset, men de måste ju vara övertygande:

http://www.di.se/artiklar/2015/1/14/irans-rasande-oljeattack/

Kreml har 12 mån på sig att satsa “allt på rött”:

http://www.di.se/artiklar/2015/1/13/putin-moter-bankrutthot-med-mera-v apen/

(Bra artikel i övrigt, men trenden att försöka bygga en bild av Putin som en “nationalist”, trots att han är en gammal Tjekist är irriterande.)

LarsS

Posted: 14 januar 2015 - 21:40 - Svar

Man tror næsten ikke sine egne ører og øjne!

MSM er blevet en vits!

http://order-order.com/2015/01/14/sky-news-stop-charlie-hebdo-cartooni st-showing-mohammed/

Leave a Comment