31
jan
Seneste opdatering: 1/2-15 kl. 1100
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 01-02-2015 102835

Der er nogle, der savner de gode gamle dage for kun fire ¨år siden, da der var endnu mindre ytringsfrihed i svenske medier, end der er i dag. Det er næsten rørende. Selv bruger jeg adrig udtrykket “politisk korrekt”. Det er ikke fordi, det ikke er gangbart, det er bare så nedslidt at man ikke hører det. Kampagnen PK – det finaste vi har.


‘Rise of Radical Islam’

Med blandt andre Andrew Bostom og Robert Spencer. Man kan vist godt minde igen om Top 25 Counter-Jihad Documentaries


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Andersen

Posted: 1 februar 2015 - 14:07 - Svar

Der er mange gode mennesker samlet på ét sted i den video. Men alligevel bliver der fikuseret alt for meget på ytringsfrihed, antal radikale og alt muligt andet nonsens.

Det hele handler om, at vi har en såkaldt “verdensreligion” som er helt ude i skoven. Det har den været lige fra dag 1 – og nu kan vi snart ikke ignorerer det længere.

I den proces bliver vi så åbenbart nød til, at vade rundt om den varme grød, indtil man tør se det i øjnene. Man kan ikke være muslim uden at tage noget af vrøvlet til sig. Hvor meget man så tager til sig er aldeles irrelevant. Det vigtige er, at skelne mellem hvad der er islam og hvad der ikke er. Hvis man ikke tror på opdelingen af over og undermennesker, med alt hvad dertil hører, er man ikke muslim og så kan vi regne alle dem fra.

Sig det nu..!

  PisseNisse

  Posted: 1 februar 2015 - 16:42 - Svar

  Fikuserat..vilket bra ord!! Beskriver ju SVT / Sveriges Radio som jag upplever det vid besök i Sverige. Det får inte gå 5 minuter utan HBTQ-uppfostran av tittaren/lyssnaren. Man skall tvångsmatas med trans och homo av ett fikuserat SVT/SR och inget program är skonat från anusperspektivet.

  (Senast släktforskningsprogrammet “Släktband” som – minsann – hittat transperson från 1800 kallt.)

   Elektra

   Posted: 2 februar 2015 - 00:41 - Svar

   Ja, du har ret. Nærmest samtlige udsendelser i SR/SVT er vinklede, så de viser hvor islamofobiske svenskerne er. Og danskerne. Hører ofte på SR .Gomorran Världen i morges startede med at ” nu skulle sverige passe på ikke at få danske tilstande.” Nu hvor debatten er blevet så ” fri” på den seneste tid i Sverige.
   Det er närmest komisk. Man skal ha gode nerver.
   Tilfäldigvis hørte jeg også “Släktsband” igår efter midnat.
   Der må helst bare være et køn .

Jørgen Duus

Posted: 1 februar 2015 - 15:22 - Svar

Ang. PK-reklamen.
Man skulle tro det var satire med alle de løftede pegefingre.

Leave a Comment