4
feb
Seneste opdatering: 5/2-15 kl. 1754
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

CBN, 4.2.2015. Renaud Camus og Jean Robin medvirker, Eric Zemmour skulle have medvirket, men er gået under jorden efter dødstrusler.

All of those French conservatives we interviewed warned of civil war, and of a future like Lebanon or Yugoslavia, although Camus added that, “Civil war is the wrong expression. There will be nothing civil about it.”

Som Jean Raspail siger i dette interview, har der ikke været en præsident på valg de sidste 40 år, som ikke har lovet mindre indvandring. Så snart de var valgt, var det glemt, og nu er forebyggelse i vidt omfang for sent ligesom i Sverige. Det næste spændende spørgsmål bliver, hvordan “eliten” vil forhindre, at Marine Le Pen bliver præsident. Den har nok metoder, ligesom den svenske viste sig at have.

Identitære aktioner i Bordeaux og Berlin

klik her for at se video nr. 2. Der er visse uregelmæssigheder lige nu, fordi Snaphanen er under flytning til  server i New York.

begge slutningen af januar 2015


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nils

Posted: 5 februar 2015 - 01:32 - Svar

Identitärerna är kända för sina fredliga men “slagkraftiga” aktioner. Jag tycker schweizarna hade en intressant ‘take’ på sin kampanj: http://youtu.be/M91__FfGt8U

Det nalkas ett uppvaknande och jag tror att det kan gå mycket långt (över fredliga aktioner).

Peter Andersen

Posted: 5 februar 2015 - 07:36 - Svar

Man behøver ikke tale om “muligheden” for en evt. borgerkrig. Hvis politikken med at lukke flere og flere muslimer ind og samtidig bekæmpe modstanden imod det fortsætter, så er det vel ret oplagt, at det vil blive resultatet.

Deres projekt er nemlig håbløst fra starten. De vil ha’ at frie og demokratisk sindede borgere skal accepterer og tolererer en ideologi, som på alle måder er i direkte modstrid med alt hvad vi selv står for. De kommer nemlig ikke til at lave muslimerne om – hvis det er det de tror. Dem der prøver dét, bliver jo straks beskyldt for enten at have en modbydelig agenda eller slet og ret at være racister – så hvordan vil de lige ha’ at det skulle kunne lade sig gøre?

Når det hele til sidst kører op i en spids, så kan vi tale om rigtig fascisme eller hvad de nu kalder det. Men skylden for det, ligger kun ét sted. Hos alle de “oplyste”, “velmenende” og “anstændige” som formåede at lukke både øjne og øre, når almindelige gode mennesker, forgæves, forsøgte at sige fra..!

Nils

Posted: 5 februar 2015 - 09:49 - Svar

En vigtig forudsætning for den systematiske og maskinelle masseudryddelse af jøderne under Anden Verdenskrig, bliver aldrig nævnt, nemlig at der var krig.

Auschwitz bliver nemmere at forstå, hvis man ser det som en krigshandling underlagt krigens logik – så er der ikke brug for nogen førerordre, for når krigen er blæst igang, så går man bare løs på fjenden og slår så mange som muligt ihjel med alle til rådighed stående midler, uanset om man er på de godes eller de ondes side.

Hvis man vil undgå et nyt Auschwitz i alle dets tænkbare former, som mange såkaldte magthavere jo hævder, at de gerne vil, så skal man forhindre krig. En vigtig funktion for demokratiet er at forhindre Magten i at føre krig, for det er Magtens natur at den vil udfolde sig uhæmmet overfor fjenderne. Derfor skal vi overlade magten til magthavere, der vil forhindre krig, men vor tids politikere er ikke længere på demokratiets side, men underkaster sig de nye udemokratiske magtcentre, som er ude af kontrol og derfor uvægerligt vil føre til Det Store Sammenbrud.

Så spørg ikke politikerne, hvordan de vil sikre en høfligere tone på sociale medier, men spørg hvordan de vil undgå at kaste vores samfund ud i krig.

O Herr, gib jedem seinen eignen Tod.
Das Sterben, das aus jenem Leben geht,
darin er Liebe hatte, Sinn und Not.

  Kim Rasmussen

  Posted: 5 februar 2015 - 13:09 - Svar

  Jeg haefter mig ved “udemokratiske magtcentre”som det vaesentlige(for mig)i dit indlaeg.
  De foerste to af disse,og taettest paa, er EU-foererbunkeren og Nato-hovedkvarteret…
  i taet parloeb med Washington DC og Wallstreet som dikkende hale…eller er det omvendt…?

  Peter Andersen

  Posted: 5 februar 2015 - 14:07 - Svar

  Det værste ved en borgerkrig er jo, at den starter nedefra og ikke oppefra. Den er derfor ikke underlagt nogen regler, men fødes alene ved uforudseeligt anarkistisk had – som man ser det udfoldet i Ukraine eller ved krigen på balkan. Og hvis den oven i købet inkluderer muslimer, er det historisk set altid gået helt ud af kontrol.

  Det er det scenarie vores ledende genier skal forholde sig til. Men selvfølgelig, hvis de hellere vil holde valutakurserne i ro eller tækkes olierige investorer, så dem om det. Det er jo altid et spørgsmål om prioritering…

Jacob A

Posted: 5 februar 2015 - 13:34 - Svar

OT: Er der nogen der kan linke til en undersøgelse(eller en artikel om en undersøgelse. Helst det sidste faktisk) om muslimers holdning til demokrati, og hvor mange kan siges at være islamister ect?

MVH Jacob

  steen

  Posted: 5 februar 2015 - 13:40 - Svar

  nu bruger jeg ikke ordet “islamister” – ( muslimer gør det heller ikke) – men hvis du mener hard core sharia tilhængere, er det på verdensplan omkring 1/4 del altså 300 millioner.

  Hvad angår islam og demokrati, burde du kunne finde noget her

  http://www.pewresearch.org/

Ramona Fransson

Posted: 5 februar 2015 - 14:16 - Svar

Att lyssna på videon var som att skanna det direkt till svenska, brittiska och tyska. Du milde! Och förlaget som gav ut boken lär ju bli ödelagt, och medarbetarna mördade. Att den boken kommit ut har det inte nämnts ett ord om på kulturnyheterna i SVT. Hahahaha … vad konstigt! Ja, nog blir det krig alltid och inte blir det civiliserat när det bryter ut … det behöver nog ingen fundera över någon längre stund.

JB

Posted: 5 februar 2015 - 15:18 - Svar

Ja, vilka är vilka, det kan man undra ibland…

Ett händelseförlopp i Europa kan sammanfattas som följande, och ex Sverige:

1. 30 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora invandrargrupper till Sverige.
– Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska, ni är som säger så.

2. 25 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för främlingsskapande invandrargrupper till Sverige.
– Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska, ni är som säger så.

3. 20 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för främlingsskapande invandrargrupper till Sverige.
– Fy, fy, fy vad fula, elaka, ondsinta, snåla, rasistiska och inhumana ni är som säger så.

4. 15 år sedan: – Vi anser att invandringen behöver begränsas och att alltför stor och omfattande invandring söndrar samhället och dess förmågor till sammanhållning.
– Fy, fy, fy vad fula, snåla, hårdhjärtade, rasistiska, främlingsfientliga och fascistiska ni är som säger så.

5. 10 år sedan: – Vi anser att invandringen behöver sansas och vara mer ansvarsfull för allas bästa, både invandrares bästa och ursprungsbefolkningars bästa.
– Fy, fy, fy och usch, tvi tusan, vad fula, elaka, onda och inhumana ni är. Kan ni verkligen stå ut med er själva så fascistiska, rasistiska, främlingsfientliga och nazistiska som ni är, era vidriga as.

6. 5 år sedan: – Vi anser att det verkligen behöver ske en förändring av invandringspolitikens utformning och omfattning, för hela samhällets bästa.
– Fy attan, vilka elaka och ondsinta rasister, fascister, nazister och främlingsfientliga svenskar som säger så. Fy attan för alla svenska strukturella rasister, främlingsfientliga, fega och obegåvade uslingar från landet, som öppet visar sin totala avsaknad av medmänsklighet och respekt för – alla människors lika värde – samt – mänskliga rättigheter – . Vilka vedervärdiga svin helt enkelt.

7. 0 år sedan: – Vi anser att det behövs, för alla medborgares och också för alla invandrares bästa, en förnyad och förändrad, en mer omtänksam och en mer ansvarsfull, invandringspolitik.
– Ja, visserligen är det bra om ni öppnar era plånböcker ännu lite till, men kanske det ligger lite i vad ni säger. Det börjar bli dags att så att säga – sätta fräs – , på lite motsättningar mellan islam och västvärlden nu, och vi anser att det numer har hunnit komma in så pass många muslimer till de europeiska nationerna, att vi kan börja att sätta lite – press på dem – . Vi kan nu aktivt börja ställa krav på dem att anpassa sig till det västerländska samhället, och det kan vi göra genom att förolämpa dem, håna dem, reta dem, såra dem och kränka dem. Förhoppningsvis lyckas vi då få igång motsättningar av olika slag, där vi då lyckas provocera vissa hetlevrade exemplar att begå våldshandlingar, som då förhoppningsvis kan leda till större och större sammandrabbningar med olika mot- och – förgrupper, mot just islam, som då förhoppningsvis kan leda till inbördeskrig och total samhällskollaps.

Det är i alla fall våra förhoppningar…. Därför att det är då, och endast då, som vi kan gå fram med striktare och strängare lagar om kontroll och sanktioner av samhället. Det är när samhället bryter samman, på det civila området, som vi därmed kan flytta fram våra kontrollfunktioner. Alla kommer att skrika efter både poliser och militärers ingripande…. och först då kan vi utveckla en totalitär polisstatsdiktatur….

Men, men, som sagt, först måste ju det civila samhällets sammanhållningsförmågor brytas ned, vilket det då kan göra med hjälp av islam…. och motsättningsgrupperingar mot islam, där fiendskap och rädslor och misstro mellan dessa konstellationer, behöver öka….

Det är den viktigaste propagandan att fokusera på just nu, i detta stadium….

…….

Jo jo…..

JB

Posted: 5 februar 2015 - 15:26 - Svar

Korr.

Ja, vilka är vilka, det kan man undra ibland…

Ett händelseförlopp i Europa kan sammanfattas som följande, och ex Sverige:

1. 30 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora invandrargrupper till Sverige.
– Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska och främlingsfientliga ni är som säger så. Det är endast mycket rädda, svaga och dumma människor som säger så.

2. 25 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för främlingsskapande invandrargrupper till Sverige.
– Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda, korkade och dumma, samt rasistiska, ni är som säger så.

3. 20 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för främlingsskapande invandrargrupper till Sverige.
– Fy, fy, fy vad fula, elaka, ondsinta, snåla, rasistiska, nazistiska och inhumana ni är som säger så.

4. 15 år sedan: – Vi anser att invandringen behöver begränsas och att alltför stor och omfattande invandring söndrar samhället och dess förmågor till sammanhållning.
– Fy, fy, fy vad fula, snåla, hårdhjärtade, rasistiska, främlingsfientliga, nazistiska och fascistiska ni är som säger så.

5. 10 år sedan: – Vi anser att invandringen behöver sansas och vara mer ansvarsfull för allas bästa, både invandrares bästa och ursprungsbefolkningars bästa.
– Fy, fy, fy och usch, tvi tusan, vad fula, elaka, onda och inhumana ni är. Kan ni verkligen stå ut med er själva så fascistiska, rasistiska, främlingsfientliga och nazistiska som ni är, era vidriga as.

6. 5 år sedan: – Vi anser att det verkligen behöver ske en förändring av invandringspolitikens utformning och omfattning, för hela samhällets bästa.
– Fy attan, vilka elaka och ondsinta rasister, fascister, nazister och främlingsfientliga svenskar som säger så. Fy attan för alla svenska strukturella rasister, främlingsfientliga, fega och obegåvade uslingar från landet, som öppet visar sin totala avsaknad av medmänsklighet och respekt för – alla människors lika värde – samt – mänskliga rättigheter – . Vilka vedervärdiga svin ni är helt enkelt, som säger så.

7. 0 år sedan: – Vi anser att det behövs, för alla medborgares och också för alla invandrares bästa, en förnyad och förändrad, en mer omtänksam och en mer ansvarsfull, invandringspolitik.

– Ja, visserligen är det bra om ni öppnar era hjärtan och era plånböcker ännu lite till, men kanske det ligger lite i vad ni säger.

Det börjar bli dags att så att säga – sätta fräs – på lite motsättningar mellan islam och västvärlden nu, och vi anser att det nu har hunnit komma in så pass många muslimer till de europeiska nationerna, att vi kan börja att sätta lite – press på dem – som vi så generöst, så godhjärtat och så medmänskligt har släppt in.

Vi kan nu aktivt istället börja ställa krav på dem att anpassa sig till det västerländska samhället, och det kan vi göra genom att förolämpa dem, håna dem, reta dem, såra dem och kränka dem.

Förhoppningsvis lyckas vi då få igång motsättningar av olika slag, där vi då lyckas provocera vissa hetlevrade exemplar att begå våldshandlingar, som då förhoppningsvis kan leda till större och större sammandrabbningar med olika mot- och – förgrupper, med just islam som samlingspunkt, som då förhoppningsvis kan leda till inbördeskrig och till en trolig total samhällskollaps.

Det är i alla fall våra förhoppningar….

Därför att det är då, och endast då, som vi kan gå fram med striktare och strängare lagar om kontroll och sanktioner av samhällets alla medborgare.

Det är när samhället bryter samman, på det civila området, som vi kan flytta fram våra kontrollfunktioner.

Alla kommer att skrika efter både poliser och militärers ingripande när väl ett inre krig bryter ut, s.k. inbördeskrig…. Och det är först då kan vi utveckla en totalitär polisstatsdiktatur….

Men, men, som sagt, först måste ju det civila samhällets sammanhållningsförmågor brytas ned vilket det då kan göra med hjälp av islam…. och när motsättningsgrupperingar mot just islam har växt tillräckligt och där då fiendskap och rädslor och misstro mellan islam och övriga europeiska, eller nordiska, s.k. patriotiska eller socialkonservativa självförsvarskonstellationer av medborgare, behöver öka….

Det är alltså den viktigaste propagandan att fokusera på just nu….

…..

Jo, jo…

Leave a Comment