24
feb
Seneste opdatering: 24/2-15 kl. 2128
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dr. Bostoms yderst velinformerede og veldokumenterede artikel fra 16 februar: RE-ENACTING MUHAMMAD IN COPENHAGEN. Andrew Bostom forelæste i København i september 2009.

Oslo synagogue story was fake, but Islamic threats are real

Du kan høre eller genhøre Ezra Levants tale i København i marts 2014.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Niels Henriksen

  Den etniske splittelse

  http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/brudflader/ECE7473451/ Den-etniske-splittelse/

  Brudflader 23.02.2015 kl. 03:00

  Lars Olsen, forfatter

  ….

  I ”Fighting Poverty in the U.S and Europe” spørger Alberto Alesina og Edward
  Glaeser, hvorfor USA og Vesteuropa ser så forskelligt på velfærdsstaten.
  De påviser, at det etniske er en afgørende forklaring. De otte lande i
  verden, der bruger flest penge på sociale formål, var indtil for nylig
  etnisk ret homogene. Det er blandt andet de skandinaviske lande,
  Tyskland og Holland. Jo mere etnisk forskellige stater er, desto mindre
  vilje er der til at betale til hinanden via gode velfærdsordninger. [!!!]

  ….

  Sceneskift: Jeg fik mit gennembrud som forfatter med ”Det delte Danmark” –
  også i 2005. Bogen tog afsæt i vores dagligdag på det multietniske Nørrebro,
  hvor min datter gik i den lokale folkeskole. Hun havde søde indvandrerveninder
  og gode oplevelser med fremmede kulturer, men ghettosubkulturen kaster
  lange skygger over kvarteret. Jeg oplevede danske drenge, der ikke turde
  spille fodbold i gården på grund af chikane fra indvandrerkliker. Og jeg kan
  ikke tælle de gange, hvor min datter i teenageårene blev kaldt »hvide luder«.

  Baggrunden er en cocktail af socialt marginaliserede familier og kulturelle
  parallelsamfund. Unge, der ikke føler sig som en del af det danske
  samfund, finder sammen i kliker og bander. Det er blandt disse vrede
  unge mænd, islamiske fundamentalister i disse år rekrutterer mange af
  deres støtter.

  Baggrunden er imidlertid også den førte politik: Under 1980’ernes og 1990’ernes
  naive indvandringspolitik importerede Danmark en ny form for underklasse.

  • snaphanen

   ja, forskningen er af ældre dato, men den viser, at man ikke kan have et velfrædssamfund i f.eks. USA, hvor soldariteten mellem folkegrupperne er noget mindre end i Europa. I et muligt kommende Europa, vil man i endnu mindre grad kunne inddrive skatter til velfærd. Det er en skandale, at europæiske politikere ikke har opdaget det enkle faktum. I Danmark kan vi endnu redde velfærdsstaten i en eller anden form, i Sverige vil vi se den forsvinde.

   • Armadillo

    Du har så ret; Sverige er sikkert tabt.
    For egen del rører det mig ikke, men jeg kan ikke slippe tanke på hvilket Sverige mine børn og børnebørn skal leve under i fremtidens Sverige.

  • Peter Zichau

   Igen er det jo bare logik fra ende til anden. Venstrefløjen troede de kunne gå på vandet – og det tror de stadig. Vi skal bare lige skrue lidt her og lidt der, så kommer det nok. Men snart vil det da, gudskelov, gå op for dem, at det slet ikke handler om politik.
   Det handler om etnisitet, religion og kultur. Noget det vil gøre usandsynligt ondt på venstrefløjen, at skulle erkende. Men så længe de bliver véd at holde fast i deres eget snæversynede narrativ, skal de såmænd nok ende op med den erkendelse. Spørgsmålet bliver så bare, hvad vi så skal gøre til den tid?

 • KSD
 • machiavelli

  Humanismens elendighed – Kulturkritiske essays om indvandring, religion og samfund af den store forfatter Kurt rosenstrøm.

  • machiavelli

   Ps. Min søster ville købe bogen på nettet, men fik at vide fra forlaget Mellemgaard, at den er udsolgt. Der er imidlertid kun solgt ca 60 eksemplarer. Hvis du forsøger at købe bogen og den er udsolgt, så fortæl mig det lige, da jeg vil kontakt en sagfører. Ps. du kan heller ikke købe bogen i en butik, da butikker ikke tager bøger fra Mellemgaard, da forlaget ikke vil tage evt. ikke solgte bøger tilbage. Morale: Skriver du en bog send den ikke til Mellemgård.

 • Niels Henriksen

  Middelklassen elsker det multikulturelle samfund – bare de må slippe for de andre i deres områder

  http://denkorteavis.dk/2015/her-oplyser-ejendomsmaegleren-om-de-forske llige-boligomraders-etniske-sammensaetning/

  25. Feb 2015

  Karen Jespersen og Ralf Pittelkow

  Amerikanske politikere, meningsdannere og andre ynder at belære europæere om, at USA er langt bedre end Europa til at få forskellige etniske grupper til at leve sammen.

  Sandt er det, at mange forskellige befolkningsgrupper lever i det amerikanske samfund. Dog har man ikke samme høje andel af muslimer som en række europæiske lande, og deres uddannelsesbaggrund er samlet set højere.

  [ Og de er som regel meget bedre uddannet og generelt langt mindre islamiske i hovederne, end de muslimer vi har været så naive, dumme og fuldstændigt uansvarlige at tage imod i Europa i enorme mængder uden nogensinde at stille hårde, men rimelige krav og opsætte meget skarpe grænser for vores tolerance. ]

  Men det er en såre tvivlsom påstand, at de forskellige etniske grupper lever sammen i USA. De lever nemlig i høj grad adskilt fra hinanden i hver deres minisamfund. [!!!]

  Den hvide middelklasse går principielt vældig meget ind for det multikulturelle samfund. Men de sørger for, at de ikke får det for tæt ind på livet. Det hjælper ejendomsmæglerne dem med.

  Mange ejendomsmæglere fortæller således deres kunder, hvordan den etniske profil er i et bestemt boligområde. Man gør for eksempel hvide købere fra middelklassen opmærksom på, at området er ”overvejende hvidt”.

  Element af hykleri

  I Danmark har samfundet været langt mindre etnisk sammensat og dermed heller ikke nær så opdelt efter etniske skel. For danskerne er det fortsat vigtigt, at borgerne har så meget til fælles, at der er en stor
  sammenhængskraft i samfundet som helhed.

  Denne sammenhængskraft er grundlaget for den meget store tillid mellem borgerne. Og når danskerne i den grad er på vagt over for muslimske eller andre parallelsamfund, er det i høj grad ud fra ønsket
  om at bevare denne sammenhængskraft og tillid.

  • Niels Henriksen

   Hykleri af dimensioner: De hylder det multikulturelle samfund, men gør selv alt for at slippe for det

   http://denkorteavis.dk/2015/hykleri-af-dimensioner-de-hylder-det-multi kulturelle-samfund-men-gor-selv-alt-for-at-slippe-for-det/

   24. Feb 2015
   Ralf Pittelkow

   I Sverige har man noget, der hedder Diskrimineringsombudsmanden (forkortet DO).

   Det er en myndighed, der skal sørge, at der ikke sker diskriminering i det svenske samfund, specielt over for indvandrere.

   Hos DO er man stærke fortalere for den massive ikke-vestlige indvandring til Sverige og for det multikulturelle samfund.

   Sidste år fik man en enestående mulighed for at vise, at man tog sine egne principper alvorligt.

   Den daværende borgerlige regering planlagde nemlig, at DO skulle flytte fra mondæne omgivelser i det indre Stockholm til de meget indvandrertætte forstæder Rinkeby og Tensta. [ Genial ide 😀 ]

   Protesterede som rasende – nu slipper man

   Nu skulle man tro, at DO ville gribe denne mulighed med begejstring. Tænk at få mulighed for at få lokaler midt blandt de indvandrere, der giver Sverige dets spændende multikulturelle præg!

   Men nej, der var ikke ringeste begejstring at spore hos DO. Tværtimod protesterede man som rasende mod at skulle flytte ud til indvandrer-forstæderne. Man dyngede argumenter op for, at det var en rigtig dårlig idé. [ 😀 ]

   Politisk korrekthed har det bedst på afstand

   Regeringen fastholder dog, at DO fortsat skal flytte ud fra det indre Stockholm til forstæderne. Men der er ikke længere noget krav om, at de skal placeres i et indvandrertæt område. [!!!]

   Så nu har de hos Diskrimineringsombudsmanden et begrundet håb om, at de kan slippe for at komme alt for tæt på virkeligheden i parallelsamfundene.