3
mar
Seneste opdatering: 4/3-15 kl. 0157
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Morten Storm i København i 2014, kolde øl i forårssolen. En sympatisk dreng man ikke kan andet end at synes om.

Det er jo det, jeg siger

Der er ikke andre borgerlige i Sverige end Sverigedemokraterne. De svenske ‘borgerlige’ partier er revolutionære liberalister, der dog ikke er mere liberale end de går ind for en forbudsstat, der forbyder f.eks. “sexkøb”, pilsnerøl (mellanöl) i supermarkederne, kan straffe “hate speech” med fængsel og er feminister, sågar.

Indspilning i fuld skærm 03-03-2015 163717

De “borgerlige” marcherer i homoparader for den 1.5 procent af befolkningen, der er HBTQ og har det bedre end noget andet sted i verden, hvis de ikke lige blev chikaneret af muslimer, der endda har myrdet svenske bøsser. Helt givet “multikulturens” mest fortiede tabu i Sverige, muslimer der myrder homoseksuelle.

De siger, de arbejder for tryghed, plusord nummer et, men Sverige har aldrig været mere voldeligt med ca. et mord om dagen og 80.000 tilfælde af grov vold. Visse typer kriminalitet er øget med 5000 procent på en generation.

Svenske borgerlige har ikke engang deres eget sprog, som Roland Huntford så allerede i 1972, så knusende vandt 1968 i Sverige. Man er ikke borgerlig, når man forærer nationen væk og de facto bekriger sin egen befolkning demografisk og økonomisk. Tino Sanadaji udtrykker sig så ligefremt, at han har afskrevet sig en fremtid på noget svensk universitet. Hør ham i dansk radio forleden. Sanadaji Twitter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
snaphanenGustaWasaSøren FerlingArmadillo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
GustaWasa
Guest
GustaWasa

Allt detta vi ser är en potemkinkuliss som enda mål har att få människorna att titta bort mot Ryssland och få detta att framstå som “det allvarligaste” som hänt. Det är Bolsjeviker som inbjudit Muhammed och hans knektar. När inte Sovjet längre finns och Putin inte blev den nickedocka som de så väl önskade så blev Putin måltavla och Ryssland sattes under stor press. Det USA, NATO och Bryssel EU nu försöker att göra är att tillskansa Bryssel presidenterna en militär makt. Jag kan nu tänka mig hur de funderar på hur de skall kunna tillsätta ett inrikesministerium som lyder… Read more »

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

e såkaldt ‘borgerlige’ partier er revolutionære liberalister, Nu er jo liberalisme per definition revolutionær, som alle ideologier er det. Men liberalismen og socialismen er for længst konvergeret til ‘den tredje vej’ eller ‘fascisme’, som jeg mener er en mere præcis betegnelse. Man har på lange stræk modsatte mærkesager af fascismen, men det monolitiske konklomorat af stat, kirke, universitet, erhverv og finans og fjendtligheden overfor civilsamfundet er den samme og ligeledes de samme menneskers cirkuleren på tværs af de sektorer. Det sker når oplysningsideologien (der er reelt kun én) udfolder sig som kristent kætteri og opretter teokratier for de ‘mennesker uden… Read more »

Armadillo
Guest
Armadillo

Oj oj, det var en god del sandheder på få linjer.
Borgerlige ‘pisliberale’ gir jeg ikke noget for.
Forøvrigt virker Storm som en brødhund med gode arme, det er aldrig for sent at vågne.