12
mar
Seneste opdatering: 12/3-15 kl. 1509
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Statsmandskunsten det det til fælles med den hippokratiske ed, at et af de første bud er ikke at forvolde skade. Enoch Powell siger det i indledningen til sin tale i 1968: “The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils.”

Dette er gået aldeles henover hovederne på demokratiernes politikere, der går omvendt til sagen: Først etablerer man nær ved uløselige problemer, derefter bruger man milliarder på at løse dem og går i fakkeltog i mod dem. Til og med fremturer disse politikere, installerer flere problemer og forventer et andet resultat, hvilket Eistein har karakteriseret: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.”.

Det ser altså relativt sort ud, når alle andre styreformer end demokratiet er værre end demokratiets amatører. 500 i manifestation mot våld och droger (det tredobbelte drab i Uddevalla med næsten kun indvandrere indblandede.)

Japansk asylrekord: 11 personer

Japan, der har 127 millioner indbyggere og er et af verdens mest velstående lande, tildelte i 2014 11 personer asyl. Der er dermed tale om en markant stigning. I 2013 fik kun seks personer asyl i Japan.

5000 mennesker søgte sidste år om asyl i Japan, men kun 0,2 procent blev bevilliget asyl. På verdensplan tildeles i gennemsnit 32 procent af asylansøgere asyl.

Japan har på trods af modstand fra advokater og aktivister en meget stram asylpolitik. Det japanske justitsministerium mener, at mange flygtninge ikke søger asyl af politiske årsager, men af økonomiske.

“Mange mennesker fra Nepal og Sri Lanka tror, at de nemmere finder et job her,” udtaler Japans justitsminister Hiroshi Kimizuka.

(Kilde: Telegraaf) (Tip: Tobbes Medieblogg) Japanernes forhold til islam er interessant, se det her: Japan The Land Without Muslims. Måske forholder japanerne sig til fakta, som europæiske politikere frisk ignorerer: A world without islam would be pretty peaceful

.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 12 marts 2015 - 11:04 - Svar

Hold da kæft..! Det er jo en stigning på næsten 100 procent..!
Sverige må være misundelige..!

machiavelli

Posted: 12 marts 2015 - 13:40 - Svar

Der er ikke noget at gøre. Problemet er psykisk, idet fornuften eller den højre hjerne halvdel – den rationelle side – ikke længere kan klatre den politiske og kulturelle udvikling og leder samfundet mod kaos. Den venstre hjernehalvdel – de primære processer – der populært beskæftiger sig med den irrationelle side af tilværelsen er mere eller mindre sat ud af funktion.

Det politiske system vil derfor med tiden bryde sammen i takt med islamiseringen af Europa . Og det er katastrofen, ikke kun på grund af islamiseringen af samfundet, men også fordi mennesket populært sagt ikke kan leve af kærlighed og kildevand alene. Uden en tro på tilværelsen og meningen med livet, vil det være psykisk sammenbrud med vold og drab uafbrudt. Kristendommen har hidtil klaret den side af tilværelsen sammen med Nationalstatens evne til at samle befolkningen omkring værdier og traditioner. Den såkaldte sammenhængskraft. Men folkekirken ikke længere er i stand til at samle befolkningen omkring værdier og traditioner, og sammenhængskraften er under fuld nedbrud. Udviklingen tegner derfor katastrofal, og vil få det værste frem i mennesket..

Den religiøse side er derfor sådan set kernen, idet intet samfund eller kultur i længden kan overleve på den rationelle side alene. Og nutidens afsindige udvikling er her et klokkeklart bevis. Der er derfor ubestrideligt tale om et psykisk fænomen, der lige som alle andre psykiske eller sjælelige fænomener ligger hinsides kvantitativ dokumentation. Religionen er således kernepunktet. Religion er ikke populær for tiden i lyset af Islam, ja folk ser rødt, når de hører ordet, men man kan ikke kaste sin natur overbord, idet troen på det åndelige ligger i menneskets natur.

Søren Kirkegaard gjorde i sin tid fornemt opmærksom på, at den kristne tro er troen på et regulært paradoks, nemlig at Gud blev menneske og anfægter fornuften. Ægte tro er derfor ikke noget man overhovedet kan beslutte sig for, den er der bare, ligesom den irrationelle side i menneskets psyke er der. Ethvert ægte gudsforhold er derfor en umiddelbar relation, der fordufter i samme øjeblik, man begynder at forlange bevis eller dokumentation.

Det var sådan set Jung, der efter sit brud med Freud i 1913 skabte en systematisk forståelsesramme omkring myter og religion ud fra begrebet “det kollektivt ubevidste”. Her ses sjælelivet og åndslivet primært som et fænomen der ytrer og udvikler sig, og som grundlag har en fælles kilde af ubevidsthed eller
underbevidsthed, som følger helt andre regler end bevidstheden. De primære processer eller det kollektivt ubevidste er således – ligesom de psykiske primærprocesser Freud opdagede og beskrev i myter og religioner, en del af mennesket natur og tegner hele mennesket kulturelle udvikling.. Religion er dermed en elementær kendsgerning i udviklingen ligesom livet, bevidstheden, sproget

Fremtiden afhænger derfor af, om vi kan finde den irrationelle side frem og samle os omkring noget åndeligt, der kan holde danskerne sammen som et folk. Og her er Kristendommen stadigvæk et godt bud. ikke mindst fordi der ikke findes andre religiøse bud. Min opfattelse er, at det kommer af sig selv med tiden, når fornuftens og samfundets sammenbrud er blevet tydeligt nok.

  Peter Zichau

  Posted: 12 marts 2015 - 18:01 - Svar

  Al tanke og religion er skabt i en bestemt forståelsesramme. Ligeså langt vi evner at gå tilbage, har mennesket forstået verden ud fra en given situation. Ligesom nu. Det der sker nu er, at ting vi i en årrække har taget for givet, pludselig skal tages op til revision. Nogen har set tegn på en truende forandring før andre. Men vores fælles forståelsesramme vil, i sidste ende, placerer os nogenlunde samme sted. Vesterlændinge kan ikke, på nogen måde, gå ind på det tankegods islam nu kommer rendende med, uanset hvor uenige vi måtte foregive at være. Men hvordan hele problematikken ender med at blive grebet an, har vi endnu til gode at se. Måske får netop religion og filosofi endda en renæssance, i helt nye former. For sådan er vi. Men én ting er jeg ret sikker på. Det vi er vidner til lige nu, er bare en forvirret fase ovenpå nogle naive tanker vi før havde om verden.

  Skåning

  Posted: 12 marts 2015 - 20:09 - Svar

  Läste du egentligen artikeln om Japan och Islam? Ganska få japaner är aktivt troende. På den punkten är de ungefär som vi. Skillnaden är att de har en nationalkänsla och en självbevarelsedrift. Så hur i hela fridens namn kan du blanda in kristendomen och “folkekirken” i sammanhanget? Både Danmark och Sverige söder om bibelbältet var i princip avkristnat för 100 år sedan. Inte lät vi oss koloniseras för det. Det handlade om en annan “mindset” som gällde då.

  Och även om det inte är särskilt trevliga exempel, så fråga dig hur Sovjetunionen och Nazi-Tyskland kunde göra sådana enorma uppoffringar, trots att deras regimer i princip var icke-religiösa.

Lenn

Posted: 12 marts 2015 - 14:17 - Svar

Hahaha! Det er nok noget af det sjoveste, jeg længe har læst! Kloge japanere. De gider nemlig ikke muhammeds voldelige afkom i Japan, og det kan man jo ikke klandre dem for. Samfund, som muhammedanere indtager qua ‘flygtninge’status, bliver opløst og rådner indefra. Det er EU et godt eksempel på. Jeg er grøøøøn af misundelse! Gid man kunne få opholdstilladelse i Japan….

Skåning

Posted: 12 marts 2015 - 19:05 - Svar

Jag skulle vilja påstå att denna mening; “The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils.”, nog är 1900-talets klokaste politiska uttalande. Ändå har så få politiker förstått den (utom de “högerextrema”).

  snaphanen

  Posted: 13 marts 2015 - 03:49 - Svar

  ja, jeg kommer tilbage til den hele tiden, når jeg iagttager hvad vores hjernedøde politikere foretager sig. Det er sm at have et lille barn og ikke kunne forhindre det i at brænde sig på ild og skære sig på glas

   machiavelli

   Posted: 13 marts 2015 - 10:02 - Svar

   Ja objektivt set det er faktisk helt utroligt, nu da TV, er opfundet, at de politiske forbrydere ikke kan se faren ved at fylde Europa op med en syg ideologisk kultur som Islam. Og det er også mærkeligt, at pressen ikke kan se det? Jeg så det for 40 år siden.

   Skåning

   Posted: 13 marts 2015 - 13:34 - Svar

   Jag vill minnas att du, jag och Ming hade en lång diskussion på gamla Exilen, huruvida Enoch Powells tal var ett strategiskt misstag eller inte. Jag hävdade då som nu att det inte var det. Skitsamma om tiden var mogen (eller övermogen) för hans åsikter. De behövde sägas, och om fler europeiska politiker hade backat upp honom kanske vår världsdel hade sett bättre ut. Jag kan inte se hur han skulle ha något att vinna på att gå mjukare fram. Hans citerade läsarbrev var ju faktiskt helt harmlösa.

Ole Burde

Posted: 12 marts 2015 - 20:31 - Svar

Japanerne holder sammen , de er et FOLK ordets bedste forstand .
Deres politikere og industriledere har været solidariske nok med resten af folket til ikke at importere billig arbejdskraft eller billige vælgere .
Som alle andre steder , har de to måder at forrædde resten af folket på sikkert været meget fristende for dem som har taget beslutningerne . ..men som altid når man vælger den rigtige vej , har problemerne en overraskende tendens til at blive til løsninger : Hvis Japan idag har klodens måske mest effektive produktionsapparat , er det NETOP fordi man helt tilbage fra 70’erne valgte at investere i industrirobotter istedetfor at importere billig arbejdskraft .

Armadillo

Posted: 13 marts 2015 - 10:28 - Svar

Japan viser vejen og peger med hele hånden; UD HERFRA…

Leave a Comment