12
mar
Seneste opdatering: 13/3-15 kl. 1109
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

og Thornings og Løkkes og…Derfor foregiver politikere, at islam ikke har nogen rolle i volden (Daniel Pipes):

Min forudsigelse: Fornægtelsen vil fortsætte, medmindre volden tiltager. Ser vi tilbage på 9/11, så rokkede de dengang 3.000 ofre ikke ved den ikke-muslimske imødekommenhed. Den islamistiske terrorismes næsten 30.000dødsofre siden da har heller ikke ændret den officielle linje. Måske vil 300.000 døde kaste bekymringerne for islamistisk nærtagenhed og modviljen mod at foretage dybtgående sociale ændringer til side og erstatte dette med en fast beslutning om at bekæmpe en radikal utopisk ideologi; tre millioner døde vil helt sikkert være nok. Men uden sådanne ofre vil politikerne sandsynligvis fortsætte fornægtelsen, fordi det er nemmere på den måde. Det beklager jeg – men foretrækker det frem for alternativet.

Jeppe Juhl: Diasporaens død

Terrorangrebene i Paris og København indvarsler afslutningen på den 2000 år gamle jødiske tilstedeværelse i Europa. Årsagen er enkel: De europæiske lederes uansvarlige indvandringspolitik og flertallets manglende evne til ærligt at adressere den muslimske antisemitisme.

Om få generationer vil de religiøse jøder være helt forsvundet fra Europa. Og når de religiøse jøder forsvinder, så vil vi sekulære jøder også forsvinde. De religiøse jøder vil være at finde i Israel, vi andre vil med stigende hast miste vores jødiske identitet og assimilere bort.

[…]

Problemet er det multikulturelle samfunds indbyggede fallit.

Årsagssammenhængene skændes man om. Hedegaard og konsorter finder hele forklaringen i koranen og hadditherne. Pittelkow og Jespersen peger på den særdeles problematiske stamme- og hæderskultur. Venstrefløjen har travlt med at pege på de socioøkonomiske forklaringer, og alle er enige om, at konflikten i Mellemøsten bringer ved til bålet.

Sagen er den, at de har alle ret. Jeg kender ikke den rigtige vægtning, dog hælder jeg personligt mest til en lige fordeling mellem Hedegaards og Pittelkow/Jespersens forklaring, men det er aldeles underordnet for de danske jøder. Slutresultatet er det samme. Den muslimske indvandring i Vesteuropa vil i praksis medføre, at Netanyahu får ret. De europæiske jøder er snart en saga blot.

For den eneste løsning er så gennemgribende, at den desværre er illusorisk. Først og fremmest skal al indvandring fra muslimske lande øjeblikkeligt stoppe. Dernæst skal alle muslimer, der ikke ubetinget bakker om det frie, demokratiske samfund repatrieres. Dette er aldeles uladsiggørligt.

Europas ledere har fået deres vilje. De har skiftet deres jødiske befolkning ud med en ny minoritet. Dette er Europas tab, ikke jødernes.

Diasporaens død. Klumme af Jeppe Samuel Cholewa Juhl. Jeppe Juhl er journalist, redaktør og Cavlingpris-vinder.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jakob Wibroe

Posted: 13 marts 2015 - 00:15 - Svar

Bliver ofte bebrejdet, at jeg ser lidt sort på fremtiden, men denne befolkningsudskiftning har jeg svært ved at se det positive i. Tabet af jødisk kultur er ubærligt.

  snaphanen

  Posted: 13 marts 2015 - 00:59 - Svar

  ja, vi har allerede tabt en del nu, hvad der er til afgørelse er, hvor meget mere vi skal tabe. Vil den del af befolkningen, der sover nu, vågne op i tide, eller først når det er for sent,?

  Når man ser på Galllupper, ser det ikke alt for lyst ud. Jeg tror Juhl har ret, jøderne vil være forsvundet i år 2100, mendet kan gå værre end det.

   Ole Burde

   Posted: 13 marts 2015 - 10:39 - Svar

   Det næste valg i Frankrig vil muligvis give svar på , hvor Europa er på vej hen ….Marine Le Penn mangler kun at få styr på sin økonomiske agenda for at kunne forandre afgørende på spillets regler , læg mærke til at de franske jøder er på vej til at opgive deres traditionelle modstand mod hende …..En jødisk kandidat til finansministerposten fra hendes side kunne være et gennembrud ….Hmmm….

  Lenn

  Posted: 13 marts 2015 - 14:11 - Svar

  Ja, du har helt ret. Jeg kender personligt til en speciallæge, som tidligere arbejdede på et hospital her i Kbh., og som er israeler, men han valgte for flere år siden – pga. den stigende antisemitisme – at flytte til USA. Når jøderne flygter fra Danmark, vil det derfor også betyde et kæmpe tab af specialiserede individer, som har stor viden. (Jeg kender ingen på muslimsk eller arabisk side, som jeg vil kunne sige det samme om: tab af stor viden og specialer!) Antisemitismen er i øvrigt godt næret at boykot Israel-bevægelsen, som bl.a. tæller Enhedslisten, De Radikale og SF, og dette, sammen med muslimske voldspsykopater, udgør en ren brandbombe under det jødiske samfund.

Peter Zichau

Posted: 13 marts 2015 - 02:19 - Svar

Det værste ved jødernes forsvinden – som jeg for øvrigt er enig med Jeppe Juhl i – er at de jo blot er kanariefuglen i kulminen. De stikker jo af fra et jødehad, som desværre også indeholder så meget andet grumt. Det må vi andre og – vores børn – så kæmpe med fremover.
Tusind tak til alle vores “fremsynede” ignoranter…

snorterx

Posted: 13 marts 2015 - 09:31 - Svar

Cui bono? Upplys mig! Enligt den samfällda rumsrena bloggosfären finns det ju ingen agenda, så vem tjänar på att politiker och journalister är i krig med befolkningen och vill göra ett befolkningsutbyte, dvs i huvudsak på sikt införa teokrati (som vi en gång har lyckats frigöra oss ifrån) och sharialagar (som är psykopatologi i modern kontext)? Till bilden hör att en stor del av den “nya befolkningen” ska leva av bidrag och att vi får en mycket omfattande kriminalitet med närmast helt laglösa tillstånd. Vad är drivkraften?

Om jag har förstått det rätt så finns det alls ingen agenda bakom Sveriges sanslösa invandringspolitik. Det är helt enkelt bara journalisterna som är vänsterskruvade, stupida kulturmarxister som propagerar för helt fri invandring samtidigt som de förföljer oliktänkande, av ren och skär godhet, och så är det inte mer med det. På ungefär samma sätt förhåller det sig med politikerna. De är helt enkelt totalt korkade, kan inte se konsekvenserna av någonting som helst, och är bara intresserade av att sitta kvar vid köttgrytorna, och så är det inte mer med det. De är så korkade att de inte ens vet varför de vill ha fri invandring, de vet bara att de som röstar för något annat är fascister, och så är det inte mer med det. Behöver jag säga att jag personligen inte alls tror på detta.

Det finns vitt skilda sätt att köra ett land bankrutt, och det spelar inte så stor roll vilket – för den finansiella eliten vill säga, den brukar oftast tjäna på det hela. Syftet är alltid det samma, att staten måste ta lån för att betala av tidigare lån som gick till tidigare lån, som …. ja, vi lever i en ränteekonomi. För att få nya lån krävs att staten gör nedskärningar i välfärden, och att staten säljer ut de statliga bolagen – till oligarker som tjänar grovt på affären. Kvar finns en fattig och arbetslös befolkning som inte kan betala lånen med skattemedel, och därför måste staten ta nya lån som kräver ytterligare nedskärningar. De som tjänar på det hela är alltså den finansiella eliten, bankerna och oligarkerna. De som förlorar är alla vi andra. Den grekiska nya regeringen, som nyss gick till val på att under inga omständigheter ta nya lån av utsugarbankerna, kommer nu att ta nya lån för att klara landets finanser och för att få stanna kvar i EU, vad annars? Det finns andra intressegrupperingar som vapenindustri och annat, men låt oss hålla det enkelt för diskussionens skull.

I all korthet, syftet med massinvandringen är att förflytta mer av folkets pengar till de rika och samtidigt minska folkets makt, ett slags modern feodalism. Men jag vill gärna höra era invändningar och alternativa förklaringar.Vad är drivkraften?

  Peter Zichau

  Posted: 13 marts 2015 - 14:58 - Svar

  Det er som du beskriver det Snorterx. Vi er fuldstændig bundet på hænder og fødder i ekstrem gældsætning, som aldrig vil kunne tilbagebetales. Desuden holdes renten kunstigt lav!? Stiger den nu, med bare ganske få procent, triller hele verdensmarkedet baglæns ned i evigt mørke. Så nogen sidder selvfølgelig og spekulerer i det. Det eneste penge jo reelt kan bruges til er magt. Og hvem har magten? Det har dem der styrer renten.
  Når samtlige velfærdsstater nu kører på lånte penge, styrer de selvfølgelig ikke længere deres egen butik. Men det kan de selvfølgelig ikke fortælle os andre. Vi får bare at vide hvilke lån vi skal optage..!

KSD

Posted: 13 marts 2015 - 09:44 - Svar

  snorterx

  Posted: 13 marts 2015 - 12:16 - Svar

  EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief

  http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

   Peter Zichau

   Posted: 13 marts 2015 - 14:45 - Svar

   Peter Sutherland er et af de værste eksempler på total underminering af før så velfungerende nationalstater. Den mand skal simpelthen holdes personligt ansvarlig, før han når at kradse af.
   Velbjærget multimillionær og på alle måder en afskyelig folkefjende..!

    Niels Henriksen

    Posted: 13 marts 2015 - 17:35 -

    Ja, PS er da helt ude i hampen – men der er vist desværre mange af disse lalleliberale PK-storbytosser, der bare overhovedet ikke kan få nok af dyrke deres endeløse selvgodhed og naive multi-kulti-visioner på deres egne mindre heldigt stillede landsmænds og de øvrige europæeres dyrekøbte bekostning – folk for hvem det åbenbart er helt ligegyldigt, hvem og hvor mange der bor i et land, og især hvad de bringer med sig af religion, kultur, middelalderlige normer samt hjemlige konflikter, krige og vanvittige særkrav i endeløse baner. Det skal nok gå godt altsammen tror de forblændet af deres egen storhed – og helt uden nogensinde at reflektere det mindste over de meget alvorlige konsekvenser og årtier af ekstremt negative erfaringer med især visse typer af ikke-vestlig indvandring. Men gæt en gang, hvem der altid er de første til stikke af og flygte fra ansvaret,når virkeligheden nok en gang viser sig ikke at leve op til alle deres lyserøde forventninger idel lykke og multikulturel harmoni og gensidig tolerance i lange baner.

    PS *) kunne jo passende selv starte med at foregå med et godt eksempel ved at tage imod en masse flygtninge i sine mange fine og store hjem – og så spise bare lidt mindre selv måske? 😉 ( han er pænt overvægtig ). Han er multimillionær i Euro, vist nærmest på grænsen til milliardær efter mange år i bestyrelser i store firmaer – bla. i ledelsen hos Goldman Sachs (!) af alle steder samt hos BP.

    Det er helt ufatteligt at vore naive, uvidende og uansvarlige politikere i DK og i resten af Europa efterhånden har mere travlt med at lytte benovet til ultraliberale spradebasser som PS – for hvem alle kulturer er lige gode og lige velkomne ( åbenbart helt uanset konsekvenserne ) – og så ellers bare lægge sig på maven for det korrupte EUs kommisærvælde og FNs efterhånden ganske tvivlsomme klub, i stedet for at give dem hårdnakket modstand og så lytte til deres egne befolkningers dybfølte bekymringer og først og fremmest varetage deres ve og vel, som de vel ret beset er blevet valgt til – eller sådan plejede det VIST NOK at være 😉

    Mon ikke det er for lettere at kunne fralægge sig ansvaret over for sine stadigt mere kritiske og bekymrede befolkninger, at man nu har så fandens travlt med at få flyttet disse områder – herunder politisamarbejdet og retsvæsenet ( incl. flygtninge og indvandring ) – over til EU- og FN-regi? Men det skal vi naturligvis ikke informeres om …
    Hvad med dog i stedet at få fratrådt, genforhandlet eller omfortolket de dybt tåbelige og håbløst forældede konventioner, som efterhånden har fået karakter af et menings- og tanketyranni over for Europas egne indfødte befolkninger?

    ————————————————————————————

    *) http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland

    Views on immigration

    Sutherland strongly advocates liberal immigration policies and mass immigration [!!!] into the European Union. Sutherland gave his opinion to the UK’s Lords home affairs committee on the 21st June 2012 as being (a) that “at the most basic level individuals should have freedom of choice” [!!!] about working and studying in other countries and that EU states should stop targeting “highly skilled” migrants (and, conversely, placing restrictions on low-skilled migrants). [!!!] Sutherland also argues (b) that migration is a “crucial dynamic for economic growth” [ MEN det kan desværre også føre til nøjagtigt det modsatte, når det gøres helt kravløst ( uden integration / assimilation ) og uden grænser for værtslandenes tolerance over for de nye tilflyttere og deres medbragte kulturer, religiøse krav og hang til permanent krænkethed ] and that this is the case “however difficult it may be to explain this to the citizens of those states”. [ !!!!! – Tja, hans hovmod over for de indfødte værtsbefolkninger kender tydeligvis slet ingen grænser, når bare han og alle vennerne naturligvis ikke lige selv skal bo op ad de forudsigelige massive kulturelle, religiøse og mentalitetsmæssige problemer eller bære de enorme økonomiske byrder af deres sociale vanvidseksperimenter i fuld skala med vore engang så fredelige, sikre og velfungerende homogene samfund i Europa ].
    Sutherland’s stated opinions on policy were

    (a) that “it was fundamentally important for states to cooperate on migration policy [!!!] rather than developing their own policies in isolation as ‘no state is
    or can be an island'”[38] [ says who? ]

    (b) that multiculturalism is both inevitable and desirable: [!!!] “It’s impossible to consider that the degree of homogeneity which is implied by the other argument can survive [!!!!!] because states have to become more open states, in terms of the people who inhabit them” [!!!] and also

    (c) that “the European Union, in my view, should be doing its best to undermine”
    any “sense of our homogeneity [!!!!!] and difference from others”.[39]

    Sutherland restated his view in the syndicated article co-authored with Cecilia Malmström [ ja, så ved vi da i hvert fald, at hjernen er slået helt fra 😉 ]

    entitled “Immigration challenge: Europe’s politicians should [ ?!?! – læs “has to” ] accept diverse social communities” [!!!!!], the opening paragraph of which declares:

    “Europe faces an immigration predicament. Mainstream politicians,
    held hostage by xenophobic parties [!!!!!], adopt anti-immigrant rhetoric to win
    over a fearful public, while the foreign-born are increasingly marginalized in schools

    [ !!! – det er faktisk nøjagtigt omvendt mange steder i de “kulturberigede” områder ], cities and at the workplace. Yet, despite high unemployment across much of the Continent [!!!], too many employers lack the workers they need. Engineers, doctors and nurses are in short supply; [ Kommer folk med sådanne uddannelser på et anerkendt niveau da typisk fra Somalia, Eritrera, Etiopien, Libyen, Tyrkiet, Mellemøsten, Afghanistan eller fra landet i Pakistan? ] so, too, are farmhands and health aides. [ Vi har masser af arbejdsløse af den type, så hvad er egentlig lige problemet, PS? ] And Europe can never have enough entrepreneurs [ Fra Somalia??? Eller Palæstina??? Det er vel trods alt begrænset, hvor mange kiosker, sharwarma-barer og halalslagtere vi har brug for i DK – og i vore nabolande ], whose ideas [ ?!?!?!?! ] drive economies and create jobs”.[40] [ Totalt lallenaivt at tro – og i hvert fald slet ikke den type job og arbejdspladser, som vi har brug for i Europa ].

    Sutherland and Malmström also argue in the above article that “Last year, during the Arab revolutions, the EU missed a historic opportunity to begin weaving together the two sides of the Mediterranean.” [ Ja, den slags naive påstande virker jo nærmest tragikomiske nu, set i bakspejlets klare lys ] Sutherland is also quoted as arguing that opposition to greater globalisation is “morally indefensible”.[41] [ … siger pengepugeren par excellence og flæskebjerget Peter Sutherland – mageløst ;o) ]

    Niels Henriksen

    Posted: 13 marts 2015 - 18:17 -

    Jo, den er god nok – så rablende vanvittige er de faktisk – Peter Sutherland & Cecilia Malmström – , … men de glemmer bare lige at fortælle det åbent til de befolkninger, der uden at måtte kny det mindste er udset til at skulle bære de enorme byrder af deres vanvidsprojekt.

    Europe’s Immigration Challenge

    http://www.project-syndicate.org/commentary/europe-s-immigration-chall enge

    “Paus” evt. siden ved at trykke på krydset ved genindlæsningssymbolet i din browser, når siden er helt downloadet, hvis du gerne vil slippe for at registrere dig 😉

Ole Burde

Posted: 13 marts 2015 - 10:49 - Svar

Diasporaen har på den ene eller den anden måde eksisteret i måske 4000 år , den har mildt sagt overlevet lidt af hvert ,og vil også overleve den nuværende krise . Når det ikke virker så godt i den ene kulturkreds , flytter nogen tilbage til ”hjemlandet” , hvorimod andre flytter videre til en ny opblomstrende kulturkreds …Østasien , Kina , Sydamerika , Australien …måske endda tilbage til Østeuropa .

Lenn

Posted: 13 marts 2015 - 14:03 - Svar

Den islamiske terrorisme må jo siden 9/11 have kostet mange, mange flere dødsofre end de 30.000, som nævnes i ovenstående artikel. Inde på thereligionofpeace.com er dagens tal nu oppe på 25.318 terrorangreb i islams navn, siden 9/11. Alene i den første uge af marts blev mere end 400 dræbt af muslimer, og over 300 alvorligt såret, så tallet ‘30.000’ kan ikke være sandt. I 2013 alene blev ca. 100.000 kristne dræbt af muslimer, blot på grund af deres tro.

Niels Henriksen

Posted: 13 marts 2015 - 20:22 - Svar

Hvordan synes du egentllig selv det går for dig, Carsten Jensen? 😉

Fire anholdt for terrorplaner mod Skandinavien
http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/fire-anholdt-for-terrorplaner-mo d-skandinavien/5480709

13. mar.. 2015 – kl. 19:56

En svensk mand er blandt fire personer, som er pågrebet i
Bosnien for at planlægge et terrorangreb i et skandinavisk land, skriver
nyhedsbureauerne NTB og AP

Af: Jonas Skov Nielsen

En svensk [!!!] mand er blandt fire personer, som er pågrebet i
Bosnien for at planlægge et terrorangreb i et skandinavisk land, skriver
nyhedsbureauerne NTB og AP

Norske VG citerer bosniske politikilder for at sige, at bomben er lavet på bestilling af
personer fra et skandinavisk land.

  Niels Henriksen

  Posted: 13 marts 2015 - 21:51 - Svar

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/fem-anholdt-for-terrorplaner-mod -skandinavien/5480709

  Anholdt i flere omgange

  Bureauet rapportere, at tre af de fem mistænkte blev anholdt ved den
  bosniske grænse, da de forsøgte at forlade landet. De to sidste skulle
  angiveligt være anholdt i Sarajevo.

  I følge det bosniske sikkerhedspoliti SIPA, der også foretog anholdelserne,
  var de tre mænd ved grænsen desuden i besiddelse af flere sprængladninger
  ved anholdelsen.

  – Vi har arresteret fem personer mistænkt for terrorhandlinger. En af dem
  er en svensk statsborger i 50’erne [!!!], siger Kristina Jozic, talskvinde for
  det bosniske politiet, ifølge SVT.

  Det bosniske medie federalna.ba skriver, at den anholdte svensker skulle
  være en 53-årig mand med arabisk baggrund [!!!], disse oplysninger er
  endnu ikke bekræftet af politiet.

Niels Henriksen

Posted: 13 marts 2015 - 20:54 - Svar

Kristian Jensen med klap for øjet 😉

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7541636/Kristia n-Jensen-med-klap-for-%C3%B8jet/

Mikael Jalving

Kristian Jensens Venstre er et mere venstreorienteret Venstre end det hidtidige
Venstre. Denne beskrivelse er der nok nogle, der vil le ad al den stund, at
Jensen vistnok går ind for frihandel og muligvis også vil trimme velfærdsstaten,

men Kristian Jensens Venstre hviler på en transnational ideologi og sikker
forvisning om, at Danmark har brug for muslimske immigranter, selv om folket
siger nej efter mere end 30 års sociale eksperimenter. [!!!] Vi skal huske, at
Jensens bedreviden begyndte tidligt. Efter en kort karriere som bankassistent
gik han ind i politik og var omkring de 30, da han udgav et ideologisk manifest
med titlen ”Hurra for globaliseringen”. Selv om der er gået mere end 25 år siden
1989, er den modne Jensen stadig et barn af Murens fald. Den fjendeløse
globalisering er Jensens horisont, så hvorfor bekymre sig om andet end
betalingsbalancen?

Kronikken fik mig til spontant at tænke på KFUM, gerningsretfærdighed og anden
herlighedsteologi, men så kom jeg i tanke om Kristian Jensens Ramadan-tale fra
2012, hvor han fik sagt, at Danmark ikke er danskernes land [ Har han virkelig sagt
det?!?! – er han mon af svensk afstemning? ;o) ], men alles land [!!!]. Danmark er
blot en mosaik af stemmer og forskelle. Derfra hans verden går.

Apropos forskelle: Forleden kom det frem, at kun en fjerdedel af de mere end
7.000 flygtninge, der rejste til Danmark i begyndelsen af 00’erne, er i beskæftigelse
10 år senere. »Skræmmende«, mente regeringen. Gad vide, hvad Kristian Jensen
mener? Et konservativt estimat vil være, at hans slogan om et Danmark for dem,
der vil og kan, bare er sniksnak. Hvad værre er: udtryk for en kulturblindhed, der
måske går an ved kassen i en bank, men er urimelig hos en person, der kandiderer
til at lede landets største parti.

Kristian Jensen er ukvalificeret liberal. [ aka. “lalleliberal” 😉 ] Han taler om forskelle,
men forstår dem ikke i praksis. Han skriver om velstand, men tror, at den kommer ud
af det blå, hvis bare vi lader individer være individer og ignorerer, at velstand vokser
ud af kulturelle værdier, som allerede de første sociologer var pinligt bevidste om.
Kristian Jensen er fra landet, men er endt i storbyrelativisme og popmusik. Hvem er
denne mand egentlig? Han giver den som globetrotter, men er i sin manglende
forståelse for nationalstatens forudsætninger lige så provinsiel som den nye
venstrefløj for hvem multikulturalisme og sprogpoliti er svaret på alle deres bønner.

Kristian Jensen må naturligvis gøre, som han finder bedst. Men bedst ville det være,
om han trådte ud af sin teenagetilstand af imponerende uvidenhed om den verden,
han gerne vil skabe i sit eget billede.

Leave a Comment