24
mar
Seneste opdatering: 25/3-15 kl. 1432
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Outspoken Islam Critic Calls for an Islamic Reformation. Ak, ja. En skøn og fjern drøm. Hvad ville det kræve i Danmark? Politikerne skulle sætte sig ordentligt ind i islam allesammen, de skal holde op med at tillade ekstremister at prædike og åbne moskeer. Er der muslimer, der ikke friviligt reformerer sig, skal staten kræve det og skaffe sig fysisk af med dem, hvis de nægter. Det skal ikke være frivilligt, om man vil.

Doktrinen om jihad skal forbydes ligesom koranens talrige opfordringer til vold. Det skal være udsendelsegrund og fratagelse af evt. statsborgerskab at prædike had mod jøder som i Heimdalsgade dagen før terrormordene. Bøder og fængsel skræmmer ingen muslimsk fanatiker. Jeg har på få meters afstand set den svenske terrorist Munir Awad sidde og fnise ubekymret i retten ved udsigten til 12 års fængsel.

Ingen nye moskeer skal tillades, ingen nye muslimer indvandre, før staten har fuld kontrol med islam. Om det så varer tyve år. Tværtimod skal vi begynde at udvise tunsinder af muslimer, der efter rimelige kriterier har bevist, at de ikke har noget i Danmark at gøre. Et godt sted at begynde er med svært kriminelle og medllemmer af Hitzb ut Tahrir. Det nytter intet at forbyde HUT, deres medlemmer skal ud af landet. At tale for sharia og gudsstat, skal være udvisningsgrund om man så er  fjerde generation.

Fredeligt sameksistens kommer den dag den danske stat sidder lige så hårdt på islam, som nylig afdøde Lee Kwan Yeew gjorde i Singapore. Fred med islam betyder, at vi har den totale magt over den. Fredelig sameksistens med islam er lig med maksimal kontrol. Lektien er ikke ny, kun i Europa og kun for den generation, der masseimporterede islam uden at vide et klap om den.

Indtil da lever vi i en accelererende krig.  Islam har betydet krig alle andre steder til alle tider, og vil gøre det samme under en eller anden form i Danmark. Ikke med det samme, skønt ingen kan argumentere for, at den ikke er startet så småt. For mere omfattende vold, skal man holde øjnene på Sverige, England og Frankrig.

Vi bør vænne os til tanken om krig, og belønne politikerne efter fortjeneste. Hvad de fortjener, vil gå op for folk efterhånden. Desværre først når det er for sent, tyder alt på. Hirsi Alis fortjeneste er, at pege på hvordan en reformeret islam ville se ud. SE også THEODORE DALRYMPLE, The Man Who Made Singapore og Interview Ayaan Hirsi Ali on Her New Book Heretic: Islam Needs Reformation, Now og Ayaan Hirsi Ali On Islam And “A Basket Full Of Rotten Apples”:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 24 marts 2015 - 21:26 - Svar

Hur mycket jag än har högaktat Ayaan Hirsi Ali, så måste jag säga att hon börjat tappa stinget en aning. Vaddå, Mecka-muslimer? Något sådant existerar inte. Det finns såklart en massa snälla och trevliga muslimer som inte vet så mycket om sin egen tro, och handplockar de snällare delarna av koranen, men det finns ingen samlad grupp som anser att Mecka-delarna ska ses som föregångare och att Muhammed därefter klev snett. Det finns ingen sådan församling och det finns ingen sådan konsensus bland några lärda. Inte ens den minsta minoritet. Detta borde Hirsi Ali känna till. För något år sedan föreslog hon att de borde konvertera till kristendomen istället, och det är faktiskt ett vettigare förslag.

Och denna naiva tro att islam ska reformeras. Hur ser utsikterna ut för det? Och om ett sådant vådligt projekt ska försökas så ska det ske i muslimska länder, och inte i europeiska (eller andra icke-muslimska). En reformation av islam kan ta hundratals år om den ens är möjlig. Dessutom ljuger hon när hon påstår att “the vast majority” är s k Mecka-muslimer. Det finns ett otal opinionsundersökningar, och alla talar för att en klar majoritet av muslimer, både här och där, är för shariah. En ganska dyster utgångspunkt.

  T. Snorrason

  Posted: 24 marts 2015 - 21:59 - Svar

  Selvfølgelig kan islam “reformeres”, bedre er vel at sige islam bringes tilbage til sin oprindelige form – kald den bare Mekka-udgaven.
  Det er helt fint, hvis skribenten ovenfor udfærdiger en ny udgave af koranen, som den virkelig har været – god og mild og med alt det hadske og voldelige skrottet.
  Ret sharialovene, til hvad de egentlig skulle have været, var det ikke for djævelens indblanding.
  Det er jo djævelen, som har narret den gode Muhammad, ondskaben er ikke budskaber fra Allah via ærkeenglen Gabriel.
  Jeg er sikker på, at man kan finde et muslimsk medie her i Danmark, som er i telepatisk kontakt med det himmelske. Han eller hun kan hurtigt få verificeret den ny, reviderede danske koran-udgave via en ærkeengel. De har jo ikke så travlt i vore dage..
  Det ville være helt naturligt, at en dansker modtager sådanne himmelske budskaber, for kontakten fra Mekka til Allah synes at have været kortsluttet, støj på linien, i mange år. Det er sikkert bare et teknisk problem, kosmisk støj.
  Med en ny Allah-autoriseret koran, sammen med nogle af forslagene ovenfor – plus lidt flere, kan oprydningen af Europa begynde, uden at vi skal gribe til våben og bruge Isabella-løsningen.

  Når Uthman kunne kompilere sin personlige udgave af koranen, så kan alle andre også.
  Jeg glæder mig til at se første udkast.

   Skåning

   Posted: 25 marts 2015 - 01:15 - Svar

   Tjohoo. Vi ska alltså riva ut hälften av alla verserna i koranen, förneka haditherna, sira och förmå muslimer att sluta betrakta Muhammed som den fulländade människan? Det finns för övrigt ingen Mecka-utgåva eller Medina-utgåva av koranen. Varje vers inleds med att den är från Mecka eller Medina-perioden, och vers 2 förklarar med all önskvärd tydlighet att det är de senare uppenbarelserna som är de rätta.

   Du kanske driver med mig. Isabella-lösningen är mindre och mindre främmande för mig.

    T. Snorrason

    Posted: 25 marts 2015 - 05:42 -

    Ja, ja det var nok lidt ironisk, men egentlig er der intet i vejen for at lave en ny koran – Mekka-koran.
    Det er helt klart, at der mentalt sker noget psykisk med Muhammad i hans senere år, Medina perioden. Han bliver gangster, massemorder og pædofil, i ethvert civiliseret samfund ville den opførsel medføre sanktioner. Fra at være et godt menneske, bliver han et ondt.
    Måske var Muhammad et “perfekt” menneske, så længe Khadijah levede gik det fint, men derefter…..
    Tror man på åbenbaringer ærkeengle, djævle osv., så er det klart at det er djævlen, der står bag.
    At det tillades her til lands, at man kan undervise mindreårige til at lære den nuværende udgade af koranen udenad med alt dens ondskab, had osv. er mig en gåde.
    Oprettede jeg en friskole “Heydrich’s Minde” og underviste i had mod muslimer, opfordre til at dræbe muslimer, hvor man kan finde dem, at jorden er flad, om at åbne folk og vaske dem med Sam-Sam vand, ikke acceptere Danmarks love osv, ja så tror jeg nok Undervisningsministeriet ville gribe ind og få lukket en sådan skole i en fart.
    Nogle muslimer ville nok blive lidt ophidsede over en revideret udgave af den nuværende koran, men et sted skal man jo starte.
    Vers 2 er uden betydning, det er et af djævelens vers, hvilket jeg er sikker på en ærkeengel kan bekræfte.

   machiavelli

   Posted: 25 marts 2015 - 11:48 - Svar

   Dem der vil reformere Islam bliver hurtigt et hoved kortere.

    T. Snorrason

    Posted: 25 marts 2015 - 14:45 -

    Den slags ordnes bedst med solid modterror, ikke retssager, pædagogpladder og hændervriden.
    Lær af russerne, de har århundreders erfaringer med den slags.
    Mongolerne kunne også, indtil de selv antog islam.

    Peter Buch

    Posted: 25 marts 2015 - 20:30 -

    Mongolerne var i en periode fortrinsvis buddister.
    His grandson Zanabazar became the first Jebtsundamba Khutughtu in 1640. The entire Mongolian population embraced Buddhism…The Manchus also forbade mass Chinese immigration, allowing the Mongols to keep their culture…

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mongolia

    T. Snorrason

    Posted: 25 marts 2015 - 22:29 -

    Jeg tænkte nu mere f.eks. på Djengis håndtering af den shiitiske assinbevægelse, som jo opererede ganske som vore dages jihad-terror.
    Angrebet på Baghdad og destruktionen af både byen og landet kom efter et par karavaneoverfald.

    Peter Buch

    Posted: 25 marts 2015 - 21:08 -

    Og, ja mongolerne kunne også:

    These
 circumstances 
called the
 Kaans
 attention…
    sidste afsnit.
    http://afe.easia.columbia.edu/mongols/figures/ser_xxiii.pdf

    Armadillo

    Posted: 28 marts 2015 - 16:05 -

    Tja, det er også en måde at gå ned i vægt på…

Skåning

Posted: 24 marts 2015 - 21:36 - Svar

Angående Theodore Dalrymples betraktelser kring Singapore, så befäster det bara min observation att mångkulturella samhällen och frihet inte går ihop. Singapore är extremt auktoritärt och yttrandefriheten är strikt begränsad. Uppenbarligen finns det inget annat sätt att få en stat med tre ungefär lika stora “minoriteter” att hålla ihop. Särskilt inte när den ena är huvudsakligen muslimsk. Är det så vi vill ha det? Passar den typen av samhälle vårt nordiska lynne? Vill vi leva så?

  snaphanen

  Posted: 24 marts 2015 - 22:45 - Svar

  Det er rigtigt. Vores frihedsrettigheder vil erodere som følge af multikulturen, og især de metoder islam vil tvinge samfundet til at bruge. Georg Igler sagde i videointerviewet forleden

Peter Zichau

Posted: 24 marts 2015 - 22:25 - Svar

En reformation af islam vil også betyde dens undergang. Hvad Muhammed opnåede efter ti års prædiken i Mecca var omkring 150 følgere, hvoraf de fleste vist var familie.
Men kunne man fra officielt hold blive enige om at det var det islam man kunne tolererer, ville situationen jo unægtelig se anderledes ud. Og hvem skulle stå i vejen for det, andre end altså “the usual suspects”?
Obama – og alle de andre – siger jo selv, at de har misforstået noget. Altså må islam jo være Mecca-versene og ikke andet.
Og således blev højre og venstre forenet mod 95 procent af koranen. Den skal så til gengæld gøres ulovlig at følge eller agiterer for, på baggrund af 1400 års komplet vanvid.

Leave a Comment