24
mar
Seneste opdatering: 25/3-15 kl. 2112
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uhrskov og den spejblanke David Trads

Hvor skal man begynde og hvor slutte? Trads siger i starten, at svensk BNP er vokset med 2.6 % i Reinfeldt otte år. Nej, det er vokset med 0.3 %, men der er blevet hundredetusindvis flere om at dele kagen, så den enkelte svensker dermed er blevet en del fattigere. Og så fortsætter han over stok og sten, bla med vi og Sverige er blevet rigere af indvandringen. Når den koster Sverige 250 mia om året, er det en særlig Trads’k rigdom, selv Reinfeldt måtte indrømme ikke fandtes efter at have løjet for svenskerne i mange år.

Han fejlciterer Uhrskov SEKS gange i hvad der ligner ren debatobstruktion. ER han mere end uvidende, er han virkelig dum og ondsindet? Han gør Jyllands Posten uhjælpeligt til grin og avisen bør frygte fortsættelsen af denne debat.

David Trads fik ved en løgnekampagne en af Danmark få intellektuelle sværvægtere fyret fra sit job. Han er ikke nogen ligegyldig, rød propagandist, han er en fjende, man skal tage alvorligt, især nu hvor Jyllands Posten har givet ham et forum. Når Uhrskov klæder ham af, er det vigtigt og i almenvellets interesse.: Se Hængt ud på forsiden, hvor Trads var for fejg til at møde op. Videodebat “Det er fjerde gang, du lyver, David Trads. Det er helt forrygende!”

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • invernes

  Pat Condell er klokere enn samtlige politikere i den svenske regjeringen.

  • Anti-marxism

   Your mother is to.

  • Niels Henriksen

   Det är vådt “bölgepap” ( våg-pap ?) ju också, men vad fan heter det på svenska? 😉

   ( det er et bramfrit dansk udtryk: “at nogen er dummere end vådt bølgepap” )

   • Skåning

    Utan att vara snutig så känns det som om danska politiker också är dummare än “wellpapp”. 😉

    • Niels Henriksen

     Ja, naturligtvis, men inte like så många av dom procentuelt – och inte als på en lika katastrofal nivå som dom svenska …

     Tack så mycket 😉

   • Armadillo

    Det hedder ‘wellpap’ 😉

    • Niels Henriksen

     Tacker 😉

 • Britta Due Andersen

  Jeg har set de første ca. 6 minutter af videoen med Morten U og David T. Ærlig talt det er spild af Mortens tid. Han kan selvfølgelig bruge den som medie træning, men David T kan kun fremkomme med det samme vi har hørt til bevidsthed i de seneste mange år. Mange af vores modstandere er trods alt kommet lidt længere og må derfor imødegås med andre argumenter.
  Morten laver glimrende analyser, det er der han skal bruge sin tid.
  Vores bedste argumenter er de tal, der ligger bag virkeligheden.

  • tavsen

   24 totalt spildte minutter.
   Utroligt Morten spillede med på agendaen, Den gode tone. Tror David og konsortier virkelig på, at muslimer i de store ghettoer følger med i dansk debat???
   Det er jo himmelrøbende uvidenhed.

   • snaphanen

    Trads debatteknik ligner terorrisme.

    • Hans Und

     Jeg synes at huske at den med, at hans far skulle være Rasmus T har været oppe før, og at det var han ikke.

     Mandes egen track record er da også langt være i sig selv. Henrik Gade Jensen sagen fra 2003… Han kan umuligt have været uvidende om, at det opspind og bagvaskelse fra ende til anden. Det var simpelthen opportunt på tidspunktet, at belyve med nazisme og racisme. 10 år senere hvor vinden er ved at vende, vedstår hans sig det så. Og fortsætter så med andre løgnhistoriere

     Rasmus T, far eller ikke til David T, skulle man trods alt ikke trække noget ud af efter han indså spillet var tabt. For øvrigt var/er han ikke den eneste Kurt Thorsen har formået, at få med ud over kanten.

    • snaphanen

     tak, så sletter jeg den

    • Hans Und
    • Britta Due Andersen

     Når jeg skrev min kommentar gik den på selve videoen. Hvor mange seer har den, det kan vist tælles på én hånd. Selvfølgelig skal Morten U stille op i de kendte medier, som folk seer / læser – også mod sådan en letvægter.

 • Ivan Dybdal

  Bemærk at David Trads aldrig argumenterer, men i stedet sviner sine modstandere. Han lad som om han er et godt menneske.