15
apr
Seneste opdatering: 16/4-15 kl. 0050
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

af Henrik M. Jensen

Oddervej130415

I anledning af de konservatives plakatkampagne “STOP NAZI ISLAM ISME” var den konservative folketingskandidat Naser Khader 15.4. inviteret indenfor hos P1 Morgen.

Interviewet udviklede sig ganske interessant. Ikke fordi Mette Walsted Westergaards spørgsmål viste, at hun ikke har pejling på den farlige cocktail af religion og politik, for det er jo normen hos DR-journalister.
Det interessante var den måde, hun stillede spørgsmålene på: Pågående og afsnuppet; i et højt toneleje og med hyppige afbrydelser – som en forhørsofficer i Stasi.

Og det, som lytterne blev vidner til, var ikke så meget et interview som et forhør, hvis formål tydeligt var at udstille den formastelige og påvise, at han og hans parti har forbrudt sig mod “den gode tone” – dvs. den af DR definerede politiske korrekthed.

Det skal siges, at Khader tog det pænt og med en engels tålmod svarede den aggressive Walsted Westergaard trods afbrydelserne og det skingre tonelejre og på trods af det næsten umulige i at skulle forklare en DR-journalist politisk-religiøse sammenhænge.

I skærende kontrast til dette forhør stod indslaget senere på morgenen i anledning af, at det svenske og orwellske ny-ord “hen” er blevet officielt og optaget i ordbogen. Den i Stockholm bosidddende Drude Dahlerup blev interviewet, og her optrådte P1-journalisten som kælen mikrofonholder for den myndige fru Drude. Og hen kunne fortælle, at hen skam også selv i feministisk sammenhæng har brugt det famøse ord.

“Hen” er in, men “nazi” er out som skældsord – for alle andre end kommunister og kulturradikale!

Hærværk ved Krudttønden

“Snart vil Danmark blive ramt af terrorangreb, der vil få 14. februar til at ligne drengestreger”

Ifølge Østerbro Avis er blomster og breve relateret til terrorangrebet mod Krudttønden 14. februar, hvor en deltager i Lars Vilks Komiteen ‘s møde om kunst og ytringsfrihed blev skudt og dræbt, blevet fjernet fra en blomsterkumme foran kulturhuset. På en plakatstander er der desuden opsat et stykke A4 papir med teksten:

“Snart vil Danmark blive ramt af terrorangreb der vil få det der skete den 14. februar til at ligne drengestreger – glæd jer 🙂 “.

Hærværket og opklæbningen af den truende tekst er sket natten til tirsdag 7. april.

Lidt derfra – ud for Østerbrogade 130 – var der opsat to sedler med samme tekst. Østerbro Avis skriver, at politiet leder efter spor fra gerningsmanden, og at PET er orienteret om episoderne. Østerbro Avis via Den Fri


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nilsv

Posted: 16 april 2015 - 10:16 - Svar

Som sagt bliver det nu en svær afgørelse, om man skal stemme på Dansk Folkeparti eller på Wibroe, Duckert & Partners. I sidste uge var de konservatives niche værdipolitisk at være mere milde i mælet end Dansk Folkeparti, men nu røg den grund til at stemme på dem også. Komplet irrationelt at gå ud med så plumpt et udtryk.

  snaphanen

  Posted: 16 april 2015 - 10:55 - Svar

  Skal man le eller græde over K, som var med i “verdens mest generøse udlændingelov” i 1983, og siden har været så irrelevant, at V, DF og LA har taget deres mærkesager? Begge dele, antagelig.

   Peter Zichau

   Posted: 16 april 2015 - 15:08 - Svar

   Utroligt så uvidende, mange fra det literære og kunstneriske segment egentligt er. Hvis man endeligt skal fakta-belyse islam, er det faktisk meget værre end nazisme. Så kan det da godt være der er mange muslimer, som ikke aner hvad deres egen tro egentligt går ud på. Men var det så ikke snart på tide de fandt ud af det?!

Niels Henriksen

Posted: 16 april 2015 - 11:30 - Svar

I Sverige er det åbenbart 1. april hele året rundt efterhånden 😉

Eller mener islam-tossen mon virkelig dette seriøst? Heldigvis er der tilsyneladende langt om længe ved at opstå en sund skepsis i den menige svenske befolkning, efter at “kulturberigelsen” i Sverige gennem de senere år for alvor er begyndt at vise sit sande ansigt, sit enorme omfang og sine meget alvorlige konsekvenser for trygheden, sikkerheden, sammenhængskraften og stabiliteten i det engang så fredelige
velfungerende og relativt homogene svenske samfund – på trods af årtiers massiv politisk korrekt multi-kulti propaganda i alle de svensker medier fra PK-journalister og frelste meningsdannere og do. indoktrinering i de svenske børnehaver, skoler, gymnasier og på universiteterne samt blokering af enhver fri og åben demokratisk debat om masseindvandringens omfang, særligt dens etniske og kulturelle sammensætning og den totale mangel på rimelige krav og passende grænser for svenskernes tolerance over for deres gæsters endeløse særkrav, manglende vilje eller evne til tilpasning i nogen form og accept af svenske og vestlige normer, værdier, omgangsformer, kultur, love og demokrati og udbredt hang til at medbringe middelalderlige klannormer, kvindeundertrykkelse, had imod vantro, jøder, bøsser etc. samt hjemlige krige og konflikter.

Vi måste bygga en ny svenskhet – med plats för fler sorters människor

http://www.sydsvenskan.se/asikter/vi-maste-bygga-en-ny-svenskhet–med-p lats-for-fler-sorters-manniskor/

Publicerad 8 april 2015 04.00
Uppdaterad 15 april 2015 13.13

Andreas Hasslert är studiekonsulent i Skåne, muslim och sedan tio år aktiv i det muslimska föreningslivet.

Jag menar allvar! Vi måste tala om ett nytt vi.

På 1930-talet, när det nya svenska folkhemmet började byggas, skapades ett vi som dessvärre vissa företrädare för både stora och små partier håller fast vid än idag.

I dag består Sverige av ännu fler minoriteter. Om vi bara tittar på SCB:s utrikesfödda utgör de 1,6 miljoner människor. Lägg därtill de ovan nämnda infödda minoriteterna. Det faktum att en del av dem idag kallas
nationella minoriteter – judar, romer, samer, sverigefinnar och tornedalingar – berättar bara för oss att de inte riktigt är en del av viet.

Vi måste bygga ett nytt vi som kan innehålla många sätt att vara svensk på, inklusive ett muslimskt. Annars kommer vi att fortsätta tappa kompetent arbetskraft till andra länder. Resultatet av det kan bara bli att vi sänker vår samhällsekonomiska potential.

[ Det er skam allerede sket for længe siden … nemlig da man begyndte at importere uintegrerbare, vanskelige, krævende og permantent krænkede muslimer i enormt antal 😉 ]

Människor med annan etnisk, religiös eller kulturell bakgrund än svensk måste ses som en tillgång. På en del punkter måste lagliga ändringar till för att möjliggöra för minoriteterna att se sig själva som svenskar, bland annat när det gäller manlig omskärelse och djurslakt. [!!!] Det finns en stor efterfrågan på kött från produktion som förenar svensk förstaklassig djurhållning med traditionell muslimsk halalslakt eller judisk kosherslakt, men lagar omöjliggör detta. Mängder av kött importeras idag istället, vilket naturligtvis inte gynnar inte svensk köttindustri.

I andra fall handlar det om så enkla saker som att kommunerna firar olika religiösa festivaler jämte de kristna. För att visa att alla är inkluderade.

Jag menar allvar! Vi måste tala om ett nytt vi.

Andreas Hasslert

———————————————————————

Set via Den korte Avis:

http://denkorteavis.dk/2015/en-muslimsk-repraesentant-kraevede-at-samf undet-tilpasser-sig-muslimer-laes-hvordan-borgerne-reagerede/

14. Apr 2015
Karen Jespersen

Svenskerne afviser blankt

Indlægget kunne være et blandt flere.

Men det er alligevel så bemærkelsesværdigt, at avisen har spurgt læserne, om de er enige.
Og det er de bestemt ikke!

Kun 9 procent siger de er enige med Andreas Hasslert.
[ Heraf formentlig en temmelig stor gruppe af muslimer ! ]

91 procent siger nej tak til en muslimsk svenskhed. [!!!]

Det er endnu et eksempel på det oprør, der ulmer mod en enorm indvandring, som er ved at vælte landet omkuld.

———————————————————————————

[ “Sjovt” nok er resultatet af afstemningen under artiklen sidenhen blevet fjernet, så det “chokerende” resultatet 91 – 9 passede tydeligvis ikke ledelsen på Asylsvenskan, som Sydsvenskan jo længe er blevet kaldt i folkemunde i Sverige – især når alle kameraer og mikrofoner er slukket 😉

Men nogle nåede dog at se den og stemme i stort antal:

http://avpixlat.info/2015/04/10/drygt-90-sager-nej-till-ny-muslimsk-sv enskhet/ ]

http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2015/04/hasslert-ny-svenskhet. jpg

Iq

Posted: 16 april 2015 - 14:58 - Svar

At høre på Mette W. W. Er så ulideligt, at jeg er stået af for længe siden. Hun har en stemmeføring, som om hun optræder i et teaterstykke og ikke et public service program. Så er der jo et alternativ Radio 24/7 . Der er
Det af og til ligeså rædselsfuldt. De lufter deres egne holdnnger, kan ikke tale et korrekt dansk. Osv. Osv.
Jeg tyr til klassisk P 2 . Så slipper man også, at høre mere om muslimer.
Godt for nerverne.

Leave a Comment