21
apr
Seneste opdatering: 21/4-15 kl. 2022
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Martin Mawyer is releasing a new documentary Tuesday April 21st titled Europe’s Last Stand: America’s Final Warning. Jeg prøver, om jeg kan skaffe hele filmen.Den er produceret af Christian Action Network. Se også Kitman: Top 25 Counter-Jihad Documentaries

Ezra Levant: Churches in Turkey being wiped out


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 21 april 2015 - 19:02 - Svar

Nu siger den kære lille hus-islamist Anjem Chaudary “it’s not a matter of if – but when..”
Må jeg lige have lov at tilføje – venstrefløjen bliver ikke ved at være ved magten lille ven. Så de fjolser der holder dig i hånden, giver snart slip. Og når vesten slår tilbage, ser du det ikke engang..!

    snaphanen

    Posted: 21 april 2015 - 19:11 - Svar

    Vestens politikere skal også vide, at vi er nødt til at gå til fysisk angreb på dem, hvis de fremturer. Jeg er ked af at sige dette som demokrat, men jeg kan blive nødt til at støtte sådan et angreb. DE angriber os, vi må svare tilbage.

ramonafransson

Posted: 21 april 2015 - 22:59 - Svar

Alldeles för många människor i väst är rädda, de är rädda för sanningen, rädda fär framtiden, rädda för att gå ut ensamma på kvällen när det är mörkt och framförallt är de rädda för att säga vad de känner och tycker. Det är faktiskt det som är det farligaste av allt, att inte säga vad man känner och tycker. Den osunda tystnaden får människor att må dåligt, får människor att sjukskriva sig, får människor att isolera sig. Vad händer då? Jo, då kan det komma en karismatisk ledare och dra med sig dessa rädda massor … och dra dem med sig till helvetet. Människan har en historia men få känner till den. Det är roligare att titta på Robinson, Hollywoodfruar, Baren, osv … snygga, självsäkra, ( plastikopererade) människor som blir filmade i tjusiga outfits och som har massor av pengar och är lyckliga. Åtminstone verkar de vara lyckliga den stunden de är i teverutan. Så lätt hjärntvättar man ett folk. Tragiskt men sant. Tja, vad ska man göra? Ingen aning. Det är väl som den välkända musikalen Cabaret: När fattigdomen knackar på dörren flyger kärleken ut genom skorstenen. På engelska heter låten Money, money, money och det är Liza Minelli som sjunger tillsammans med Joel Grey. Se filmen och förstå vad framtiden handlar om …

Leave a Comment