18
maj
Seneste opdatering: 19/5-15 kl. 1524
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Stockholm er langt mere segregeret end København. Saltsjöbaden er et Moderat-fäste af velhavende, anstændige mennesker. Stockholms Vedbæk eller Risskov. Aktionen sætter lys på deres enorme hykleri, desværre er det dog rene nazister, der foretager den, men selv de kan den oplagte idé, at bringe bønneudråb ud til overklassen og inkludere dem i svensk nutid. Nazisterne er en del af den pris, Sverige betaler for at have været fredsskadet i 250 år, andre  er feminister, miljøpartister og liberalister af typen Reinfeldt og de forskellige Cecilia’er. Hvem der er de værste, er smag og behag.

»Oh, what a lovely war«

I den syriske borgerkrig deltager 27 større fraktioner (!) i myrderierne. Måske kan de finde ud af hvem der skal myrde hvem, jeg kan ikke. Danskere i al almindelighed synes ikke at være klar over, hvilket barbari, der foregår. Tortur, mord af krigsfanger og civile, voldtægt, usømmelig omgang med lig – you name it, det er et Dante’sk Helvede af menneskelig ondskab. Der er intet, der bare vagt minder om krigens regler, ingen idealer, ingen gode deltagere, knapt nok nogen fronter. Alle skriger begejstret “Allahu Akhbar”, der er en ikke ringe begejstring for de usigelige rædsler, som er rent pornografisk. Det er en gennemført psykopatkultur fanget på video. På den ucencurerede kanal Live Leak, kan man se det hele. Få forbrydelser er udokumenterede, og få af dem ser man nogensinde i vestligt TV.

Jeg har ikke den fantasi, vores politikere tilsyneladende har, at nogen “dansker” kommer tilbage hertil uden at have deltaget i barbariet. Der er næppe mange, der “bare har kørt ambulance.” Det er planetens værste afskum, dine politikere lukker ind i landet. Det er til ære for den åbenbart uvidende danske offentlighed, jeg gør opmærksom på videoerne. De værste, hvoraf man bør skåne sig selv for nogle, er mærket “Warning – Item [Graphic 18+]” Om et lille aspekt ved vores politiske idioti skriver psykiateren Henrik Day Poulsen i dag: Danmark betaler løn til landsforrædere. Hvem der forråder Danmark, synes jeg dog nok kan diskuteres.

32 syrienskrigere har fået udbetalt næsten 400.000 kroner i kontanthjælp og dagpenge. Godt gået. Nu betaler den danske stat altså personer for at føre krig mod Danmark. Og her gik jeg og troede, at de var landsforrædere. Men nej. Manu Sareen, Mette Frederiksen og resten af den nuværende regering har som bekendt ikke formået at føre en eneste sag mod danske krigere i Syrien. De formår derimod at udbetale offentlige ydelser til dem. Denne afsløring viser kun med alt tydelighed, at den danske regering slet ikke kan stille noget op mod de personer, som aktivt kæmper mod vores måde at leve på. De ser blot måbende til og udbetaler vores skattekroner i ventetiden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lazze

Posted: 18 maj 2015 - 23:32 - Svar

Ja, synd det var højreidioter som valgte at overdrive deres eget agenda fremfor blot at lade de islamiske bønneudråb tale for sig selv. Nå, men den sidste dans i Sverige er heldigvis slet ikke danset endnu, den stolte, svenske viking er først nu ved at rejse sig fra bænken og indtage scenen, bare vent og se! https://www.youtube.com/watch?v=-yAGrv8eCOI

  snaphanen

  Posted: 19 maj 2015 - 00:19 - Svar

  Der skal meget til at få mig til at gengive nazi stof, men her var fristelsen for stor

   Niels Henriksen

   Posted: 19 maj 2015 - 05:41 - Svar

   Ja, det er da i det mindste hylemoromt at studere indbyggernes forvirrede reaktion og overraskelse over at blive udsat for den fantastisk spændendede “kulturberigelse”,
   som de altså åbenbart ikke har noget imod at udsætte alle andre svenskere for selv for
   rigtigt at kunne dyrke deres endeløse selvgod på andres bekostning.

   Og så er det endda bare den mest infernalske lyd fra “kulturrberigelsen”, de bliver udsat for her – man burde jo næsten overveje at betale store flokke af “kulturberigere” for at tage ud til disse liljehvide “elite”-områder for rigtigt at dyrke deres andre spidskompetancer for fuld udblæsning.

   Det er ser heller ikke ud til at politifolkene er helt klar over, hvad de egentlig lige skal mene om dette uvante sceneri – man skulle jo nødigt komme til at fornærme nogle etniske minoriteter mht. deres udvalg af musik og bønnekald og lægge sig ud med sin politisk korrekte ledelse og diverse politikere med patent på, hvad man må sige højt, vel? 🙂

   Gid denne video måtte inspirere mange andre i Sverige – og i Danmark samt resten af Europa, selv om man langt fra er politisk enig med dens budbringere. Ideen om at bringe “kulturberigelsen” og dens konsekvenser til dens varmeste fortaleres hoveddøre er i hvert fald genial 😉

   Tør man mon håbe, at de eller andre også vil forsøge sig med denne happening foran diverse svenske chefredaktørers, PK-journalisters og frelste proffstyckares hjem – allerhelst kl. 6 om morgenen 😀 – ? Det vil jeg – og sikkert mange andre med mig – i hvert fald vildt gerne se en video af …

    Armadillo

    Posted: 19 maj 2015 - 06:32 -

    Dagens griner må jeg sige…
    Havde jeg vundet Eurojackpotten, havde jeg investeret et større antal millioner i villaer i disse områder og fyldt dem med araber og sigøjnere.
    Multikulti ‘ad libitum’ og næsten helt gratis for de udvalgte på gräddhyllan…

    Niels Henriksen

    Posted: 19 maj 2015 - 10:02 -

    De kunne fx. også prøve at placere flere kraftige højttalere i området, skjult inde blandt træerne, som man så kunne veksle mellem med en fjernkontrol, når tampen begynder at brænde et eller flere steder.

    Det tror jeg, der kunne komme en meget morsom skjult-kamera video ud af – bare
    at nærstudere deres fortvivlede ansigtudtryk, forbitrelse og deres kraftige eder og forbandelser over “kulturberigelsens” pludselige og meget markante indtog i deres ellers så idylliske, fredlige, harmoniske og kridhvide lokalområde, som alt for længe har fået lov til at leve helt isoleret fra de barske realiteter i multikulturens rå verden 😉

    Armadillo

    Posted: 19 maj 2015 - 10:17 -

    Egentlig er jo dette tragikomisk, jeg har selv boet i både etnisk hvidt område (Søllerød) og i ghetto (Ishøj) og ved ind under huden hvilken forskel der er.
    I Søllerød stemmer man radikalt, venstre eller konservativt, i Ishøj stemmer danskerne på Pia og de andre på socialdemokratiet der føder dem med bidrag.
    De eneste araber de gode Søllerødborgere har set, har fire ben og en saddel på ryggen, måske lige bortset fra ‘Parabol-Ali og Kebab-Achmed!
    Dog er jeg sikker på at deres tid sikkert kommer, den dagen bidragene krymper mærkbart, vil de sikkert ret så hurtigt mærke konsekvenserne af sine valg.

    AAAkeS

    Posted: 19 maj 2015 - 10:25 -

    Den var kul! -:)

   Armadillo

   Posted: 19 maj 2015 - 10:53 - Svar

   Når vi nu er ved ‘nazi’, så har jeg faktisk mødt Jonni Hansen fra Greve nogle gange.
   Danmarks daværende Führer in persona, så at sige.
   Han virkede ganske tilforladelig og fremstod mest som en stor dansk guttermand i sin fremtoning.
   Han havde, bortset fra sit dyrkende af farbror Adde, en sag jeg har tænkt over i mange år og det er demokratiets værdi som samfundsbærende system, noget han var klar modstander af.
   Vist er jeg vel demokrat, men med tanke på hvordan demokratiet i Sverige gennem Decemberaftalen (DÖ) har tilsidesat Sveriges parlamentariske demokrati i op til otte år! Kan jeg ikke lade være med at tænke på om Jonni Hansen havde ret i visse dele.
   Man kan vel næppe kalde noget land hvor flertallet politiske partier, medie, fagforeninger og kulturpersoner, følger samme retning og fælles arbejder for at bevare Status Quo, for et demokratisk samfund?
   Det er jo helt uvedkommende hvilket parti der stemmes på, resultatet bliver det samme hver gang.

    Lawrence

    Posted: 19 maj 2015 - 11:04 -

    Når man så ham i medierne lignede han en klovn, men folk er jo selvfølgelig af kød og blod hvis man kommer bag medie-filteret..

    Lawrence

    Posted: 19 maj 2015 - 13:19 -

    Nu jeg tænker over det så jeg for nogle år siden på youtube en optagelse med ham og Per Stig hvor det var sat op til at den konservative skulle trænge ekstremisten op i en krog og eksponere hans dårskab. Jeg husker at jeg blev helt forskrækket over at Johnny svarede så godt for sig.. Men jeg kan ikke finde det igen.

    Armadillo

    Posted: 19 maj 2015 - 14:26 -

    Synd, det havde været sjovt at se.
    Jonni Hansen var ingen ubegavet person, han havde bare nogle rabiate meninger, men han kunne sgu formulere sig ganske godt.
    Jeg boede i nogle år ganske tæt på ‘Førerborgen’ på Greve Strandvej og der igennem har jeg truffet ham i området og selvfølgelig snakket med ham.
    Han har vel trukket stikket ud vad politikken angår, jeg har ikke en anelse om hvad han laver i dag.

TheReligiousCynic

Posted: 19 maj 2015 - 08:59 - Svar

Når folk flest holder kjeft og kun ytrer sin misnøye i godt lag er det de ekstreme som vil tale deres sak.

  snaphanen

  Posted: 19 maj 2015 - 09:28 - Svar

  Du har læst denne i dag?
  Norsk studie: – Vi tør ikke ytre upopulære meninger
  http://www.nrk.no/norge/ny-studie_-_-vi-tor-ikke-ytre-upopulaere-menin ger-1.12048342

   Armadillo

   Posted: 19 maj 2015 - 09:57 - Svar

   Jeg er overbevist om at det ikke er så forskelligt i både Danmark og Sverige.
   Der findes en grund til at jeg i dag skriver under ‘Armadillons’ stærke beskyttelse, jeg har haft ørerne i den politisk korrekte mediemaskine og risikoen for at stigmatiseres er desværre meget stor.

  Lawrence

  Posted: 19 maj 2015 - 10:17 - Svar

  Sagen er jo at når de råber fremtiden tilhører nationalsocialisterne så kan de jo ende med at have ret, for hvis alle andre ikke vil stå op for deres land, og folk som disse er de eneste der har integritet og mandsmod til det, ja så ender de jo med at have den største tiltrækningskraft når ting spidser til. Så hvis svenskerne (og nok vi selv også hen af vejen) ikke vil se nationalsocialister tage teten, så må vi jo skabe et stærkt alternativ som er lige så konsekvent som disse folk.

   Armadillo

   Posted: 19 maj 2015 - 10:24 - Svar

   Godt sagt Lawrence, der ligger en sandhed i dette.
   Det er jo bare at konstatere hvordan de tre nordiske invandringskritiske partier, Fremskridtspartiet i Norge, Dansk Folkeparti i Danmark og nu Sverigedemokraterne i Sverige, i sin stræben efter at få indflydelse, har blevet mere eller mindre ‘normaliserede’ i midten af de forskellige landes politiske landskab.
   Det skaber jo et stort hul til højre og at tro dette hul ikke kommer fyldes med forskellige hel og halvrabiate partier, er at være naiv.

    Lawrence

    Posted: 19 maj 2015 - 10:53 -

    Ja. Medier og politikere er lykkedes med at fremstille ekstreme kræfter som normalt og fint, når det var af fremmed herkomst, og samtidig fremstille langt mindre ekstreme kræfter som unormale og usunde når det var af hjemlig herkomst. Men nu er en “spill over” effekt måske uundgåelig, for denne konditionering af almuen til at betragte ekstreme kræfter som normale, således at de hjemlige ekstremer vil begynde at fremstå som ligeså naturlige og normale som deres fremmede ækvivalenter..

AAAkeS

Posted: 19 maj 2015 - 10:53 - Svar

If we get caught they will just replace us with persons of the same cloth.
So it doesn’t matter what you do, America is a Golden Calf and we will
suck it dry, chop it up, and sell it off piece by piece until there is
nothing left but the world’s biggest welfare state that we will create
and control.
Why?
Because it’s god’s will and America is big enough to take the hit so we
can do it again, again and again. This is what we do to countries that
we hate. We destroy them very slowly and make them suffer for refusing
to be our slaves.” cit.: Nut ´nYahoo
Sista meningen gäller även Sverige.

  Lawrence

  Posted: 19 maj 2015 - 10:55 - Svar

  Hvad er dette en kommentar til?

Nicke99

Posted: 19 maj 2015 - 11:10 - Svar

Jag betraktar tills vidare dagens “nazister”, som Svenskarnas Parti t.ex., som ren politisk teater, som ett led i Kremls desinformationskrig mot Väst. De dyker alltid upp så lägligt, när kamerorna och klockringarna står redo inför valen, för att sedan försvinna in i dimman igen. Taktiken har använts på NDL i Norge. Det ligger väldigt nära till hands att misstänka att samma taktik används i Sverige och på andra håll. Strategin är uppenbar: allt motstånd mot IS ska kunna stämplas som nazism och därmed kunna utgöra ett casus belli i Europa.

  Lawrence

  Posted: 19 maj 2015 - 12:27 - Svar

  Eller også er det de eneste iblandt jer der har stadig har nosser efterhånden. Jeg synes ikke de er mere teater-agtige end jeres mainstreampolitikere. Og held og lykke med DEM iøvrigt, tihi..

   Armadillo

   Posted: 19 maj 2015 - 15:02 - Svar

   Du har ret, men inden man forlader demokratiet, bør man måske overveje det fornuftige i at unge ned til 18 års alder og kvinder har stemmeret.
   Det mindste man kunne gøre at ændre valgretten så at man skal registrere sig og passere en slags test, hvor visse fundamentale spørgsmål om landets grundlov og lignende skal kunne besvares.
   Hellere en million vælgere der ved noget, end tre millioner manipulerede zombies.

  Armadillo

  Posted: 19 maj 2015 - 14:33 - Svar

  Svenskernes Parti (SVP) har opløst sig selv for omkring en uge siden.
  Nu får vi se hvad de hjemløse nazister vil gøre, nyt parti, eller infiltrere SD?

  Blomtanten

  Posted: 19 maj 2015 - 20:38 - Svar

  Nu får jag inte riktigt ihop hur du menar. Hur du kan få överklassens avsky mot mångkultur på deras egen gata att ha med Kreml att göra övergår mitt arma förstånd.

  Jag gillar INTE nazism men ser en poäng i att förmedla mångkulturen till överklassens egen lekpark en tidig morgon, det som de via röstsedeln påtvingar andra människor i sämre bemedlade områden.

ramonafransson

Posted: 19 maj 2015 - 11:53 - Svar

Utomordentligt korkat beteende av dessa pojkar. Det är som om att de skulle åka till ett område med villor i andra delar av Sverige och beskylla folk för att de tycker något utan att de vet vad de tycker. Urfånigt! Hjälper inte någon! De är uppenbarligen sysslolösa eftersom de orkar gå upp så tidigt och störa människor i deras vardag eller helg. Skaffa er vettigare fritid!

  Lawrence

  Posted: 19 maj 2015 - 12:34 - Svar

  Ja uh hvor er det uopdragent af dem. Og ih hvor ekstremt. Men sammenlignet med jeres politiske lederskab som giver jeres land væk til lavestbydende falmer deres ekstremisme jo ganske. Og de er stået tidligt op, fægter med åben pande og risikerer mere end de fleste svenske. Du derimod, hvad har du gjort? Hvilket værdigt bidrag har du givet for at forhindre dit lands undergang? I er virkelig blevet en sølle forsamling, når i gør det så nemt at beundre nationalsocialisters indsats for Sverige overfor jeres. I der undslår jer pligten til at videregive jeres børnebørn et hjemland fortjener ingen rist og ro, og slet ikke på “deras helg”. Skam jer!

   ramonafransson

   Posted: 30 juli 2015 - 14:29 - Svar

   Jag har ägnat hundratals timmar åt att hitta information och att skriva om vad som händer och blivit kallad … Ja du vet vilka kort som dras i Sverige när man berättar om sanningen. Det är vad jag har gjort. Jag har inte blundat och tittat åt ett annat håll. Åtminstone något!

    Lawrence

    Posted: 30 juli 2015 - 20:25 -

    Jamen det er godt du gør noget. Men jeg forstår så bare ikke hvorfor du kritiserer dem for også at kæmpe for jeres begges land. Du bryder dig ikke om at blive angrebet og kaldt grimme ting når du prøver at vække folk op til hvad der er ved at ske, det kan jeg sandelig godt forstå. Men du holder dig ikke selv tilbage for at nedgøre andre, der risikerer så langt mere end dig selv?..

    ramonafransson

    Posted: 31 juli 2015 - 00:58 -

    Jag kritiserar ingen som kämpar för Sverige! Var har du fått det ifrån? Och jag bryr mig inte vad jag riskerar … har jag aldrig gjort eftersom jag alltid använder mitt riktiga namn som alla kan hitta var som helst när som helt. Så nu förstår jag inte hur du menar.

    Lawrence

    Posted: 1 august 2015 - 21:52 -

    Jeg tog din første kommentar bogstaveligt, men det var så nok ment ironisk alt sammen så. Beklager at jeg ikke forstod din humor.

Lenn

Posted: 19 maj 2015 - 18:10 - Svar

Fabelagtigt skrevet! Du formår at sætte ord på normale, empatiske menneskers afsky over den gru og lidelse, som disse muslimske psykopater forårsager.
Når politikere ikke kan finde ud af at sørge for at livstidsfængsle/landsforvise alle de mordere, der har deltaget i de muslimske slagteorgier i Syrien og Irak, så er de ikke værdige til at regere et land!

Forbyd islam, og smid Thorning & Strikkeklubben ud af Borgen!

Blomtanten

Posted: 19 maj 2015 - 20:21 - Svar

Jag gillar INTE nazister men måste medge att de har en poäng. Att spela upp böneupprop kl sex en morgon i det mest segregerade moderatområde som finns är ju otroligt skoj men samtidigt tankeväckande. Att överklassens valda politiker röstar ja till samma oljud i sämre sedda områden med stor andel fattiga människor gör faktiskt saken sorglig.

Reinfeldt ville ju att svenskarna skulle “öppna sina hjärtan” men det gällde inte hans egen valboskap, samhällets priviligierade överklass. Det är sorgligt och frustrerande att se hur det svenska samhället glider isär. De som röstar FÖR mångkultur är inte intresserade att själva deltaga, däremot tvingar de oss andra till det.

Lazze

Posted: 19 maj 2015 - 20:45 - Svar

Og nu er det så den syriske hær som beskytter kristne og kvinder mod ISIS og andre islamiske idioter, hvad blev der af EU, FN, den amerikanske hær og deres allierede i Irak? Men ingen politiker eller journalist i Vesten, tør gå ind og analysere dette dilemma – de jo kunne risikere, at måtte indrømme de tog fejl af Asad´s modstandere´s oprindelige intentioner med Syrien!

GustaWasa

Posted: 22 maj 2015 - 14:16 - Svar

Detta som polisen gjorde var väl att köra bort en moské och ett minaret. Kan det bli värre rasism. Detta borde ha föranlett att de som bodde på dessa gator skulle ha krävt att denna buss fått stå kvar och sjungit ut koranverserna.

Leave a Comment