31
maj
Seneste opdatering: 31/5-15 kl. 2144
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Lad mig minde om, at 80 procent af de krige, der raser i verden nu og som har over 1000 døde om året (The Uppsala Conflict Data kriteriet), involverer islam på den ene eller på begge sider. Muslimer udgør 23 procent af verdens befolkning. Når jeg og efterhånden flere og flere, der kommer til indsigt, regner med at islam fører til krige i Europa i dette århundrede, er det funderet i en klar, statistisk sandsynlighed. De der afviser det som “alarmisme”, har ikke andet end from ønsketænkning og moraliserende shaming at henvise til, mens de skinhelligt sender deres efterkommere i krig mod “flygtninge”, der ikke er til at skelne fra erobrere.

Når man ser dette som et sandsynligt resultat af politikeres hasardspil og arrogance, kan man ikke engagere sig i det pågående Folketingsvalg med andet end foragt og væmmelse. Jeg ser det ikke, jeg hører det ikke, og nu stemmer jeg heller ikke, men skulle der ske noget sensationelt, hvad jeg ikke har oplevet i 26 afstemninger i 43 år bortset fra måske 1973, vil jeg da overveje at skrive om det.

I øjeblikket ser det unægtelig ud som om de såkaldt borgerlige har tænkt sig at gentage succe’en fra 2011: Lade journalisterne hive de røde op over stregen i 14 dage omkring  valget, for siden aldrig at få flertal igen. Hvilken borgelig anstændighed. Hvad med fuld krig mod de røde? Ligegyldigt. Jeg ser en god actionthriller i aften. Her sker jo noget og jeg foretrækker fiktiv vold frem for virkelighedens snigende, som vi alligevel er døve for. – Watch amazing scenes as mosque meeting in Leeds turns into a mass brawl with chairs and punches thrown and blood spilled

Muslim church vandal who wanted to kill a priest is free on bail


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lazze

Posted: 31 maj 2015 - 21:00 - Svar

Én ting har jeg lært: Du kan ikke omvende folk, du kan ikke få dem til at indse den åbenbare logik du selv indser! Det er den verden man må forstå man lever i og skal acceptere. Glem troen på at du kan forandre noget eller nogen, det skal i så fald komme indefra hos ham/hende/dem selv, det skal være en erkendelse som du ikke har nogen som helst indflydelse på, i hvert fald ikke via argumentation! Så efter en lille “diskussion” med radikale Morten Østergaard på Twitter, hvor han sagde én ting og jeg uden held forelagde fakta for ham, strøg jeg i undrende humør ned på den lokale bodega. Havde knap sat mig og bestilt en “Påske” til kr. 23,- da en af stamdrengene kom ind i højt gear, trak et lod med en anden gæst, tabte en omgang til hele værtshuset, og så sad jeg pludselig der med “Påske” nr. 2! Bag mig sad Gustav, han frabad sig venligt den gratis øl, han skulle nemlig hjem til plejehjemmet og nyde sin aftensmad. Gustav rejste sig, støttede sig til sin rollator og forlod stille selskabet. Havde han været lidt yngre tror jeg han havde nuppet øl nummer 2, men Gustav er mand med pli, en herre der ikke lader sig påvirke af andres humør, en forhenværende og nu meget gammel murermester på 97 år. Gustav nyder kun én øl om dagen og nyder kun én dag ad gangen. Sådan er livet, men for helvede, hvor jeg respekterer Gustav og hans generations værdigrundlag, Gustav og hans forfædre skabte Danmark. Jeg og min generation bryder alt det Gustav og hans svende murede op ned!

  snaphanen

  Posted: 31 maj 2015 - 21:11 - Svar

  Jeg ved det, jeg prøver at vænne mig. Vi lever i den postfaktuelle tid. Sandheden spiller ingen rolle, hvad jeg kan bevidne efter at have hørt på løgnhalsen Sherin Khankan i går.

  Når muslimer røver, overfalder eller skyder os, har det ikke noget med politik at gøre. Og hvor er Krudttønden i denne valgkamp? Hvorfor hamrer DF ikke løs på det? Eller dette

  FAKTA: Danmark er blevet mere populært blandt asylansøgere. Vi er gået fra nr. 10 til nr. 5 i EU #tv2valg #fv15

   Lazze

   Posted: 31 maj 2015 - 21:23 - Svar

   Præcis! Vi lever i et statisk samfund og kan lige så godt erkende det. Ingen indvandrer ønsker at blive dansker, lige så lidt som en dansker i Tokyo ønsker at blive forvandlet til en japaner. Danmark er populært fordi man som indvandrer kan opnå økonomiske fede fordele i forhold til det land man forlod. Jeg spiller selv lotto hver lørdag, fordi jeg ønsker mig en bedre økonomisk tilværelse end den jeg har i dag! Så simple er vi bare, os homo sapiens!

Leave a Comment