5
jun
Seneste opdatering: 5/6-15 kl. 1932
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

05.06.2015 03905.06.2015 062

Fotos © Snaphanen, klik for helskærm

05.06.2015 06405.06.2015 01005.06.2015 01405.06.2015 036

Tøserne nederst er svenske som vanligt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jesper

Posted: 5 juni 2015 - 20:41 - Svar

Steen, du bringer tit billeder fra København – så jeg antager at du residerer i nærheden deromkring. Jeg skal give dig et godt råd: FLYGT – fra tørklæder, bander, arabisk og det hele. Flygt til en hvid ghetto. København er tabt. Red dig selv. Løb så lang væk du kan. Bliv og kæmp imod og dit liv bliver et helvede. København VAR sikkert din by – som den var min – men ikke mere. Til jer alle: red jer selv: flygt fra byen (København) send jeres børn til udlandet. alt er talt. Glædelig grundlovsdag!.

  snaphanen

  Posted: 5 juni 2015 - 20:50 - Svar

  @Jesper: Tak for rådet. Nu hvor cirka 30 procent af skoleeleverne er etnikkere i kommunen, skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvordan næste generation københavnere kommer til at leve.

  Men idag er der mange, heldanske områder. Tommelæfingerreglen er, at du skal gå efter der hvor multikultiralisterne og “den kreative klasse” bor. Marianne Jelved, Jakob Holdt, Poul Nyrup, Margrethe Vestager og fortsæt selv.

  Jo, jeg er sandelig københavner i 8-10 generation, og ingen skal hoste mig ud af min by. Ikke engang de Radikale landsforræddere. Byen holder min tid ud.

   Jesper

   Posted: 5 juni 2015 - 21:24 - Svar

   Jeg har selv boet 20 år i et arbejderkvarterer i København. Dengang var ALT dansk, i dag er det hele overtaget af muslimer: tørklæder, militante, bander, trusler, vold – det hele. På 20 år er det sket. Voksed op der, mine bedsteforældre før mig. Hele historien med tyskerne under krigen, befrielsen og alt. Næsten 100 år har vi boet det samme sted i byen, men jeg er flygtet nu. Ikke til at klare længere. Jeg vil opfordre alle danskere til at gøre det samme: flyt sammen med jeres ligesindede og kæmp for det i har kært. Flygt fra islamiseringen af København mens i kan men bliv ikke i de muslimiserede områder: flere bydele er i fare i de næste 10 år. Vælg kun et helt Hvidt område hvis du vil være tryg. Der er få tilbage. Har du ikke råd så vælg ikke hovedstaden!

    snaphanen

    Posted: 5 juni 2015 - 21:46 -

    Ja, tilsidst bliver det ligesom Stockholm og Gøteborg. Den kreative klasse bor i et bevæbnet fort i centrum omgivet af deres fjendligsindede klienter på alle sider. Hvilken skæbne

Armadillo

Posted: 6 juni 2015 - 11:58 - Svar

Vil man tage pulsen på et samfund, er det altid en god idé at slå ‘Adblock’ fra og tjekke reklamerne i de digitale medier.
Når både de direkte og sublime budskaber peger på at nogen målgruppe skal købe just det produkt der promoveres for, gennem at direkte eller inddirekte få frem at det er fordi at ‘JEG’ fortjener det.
Det er en meget tydelig trend og overhovedet ikke svært at konstatere at der har under de sidste 15-20 år har skabts en fokusering på individets ego, fremfor den inden gældende; produktorienterede måde at forsøge sælge sit produkt, selvfølgelig med behørig målgruppe-orientering, men ikke som i dag, direkte personorienteret.
Deraf kan man enkelt konstatere att gamle værdier som sammenhængskraft og tillid har fået give vige for nogen slags individorienteret egoisme, det globale fænomenet med de så kaldte ‘selfies’ er en tydelig markør på den udviklingen; se på mig, her er jeg og bare mig med en baggrund der viser noget af virkeligheden, reduceret til en kulisse på den selvvalgte her og nu performance.

Jeg ved ikke hvor tungt dette er, det er bare en gammel tømrers tanker om hvordan dele af samfundet har ud eller afviklets under de år jeg har været i livet.

Leave a Comment