10
jun
Seneste opdatering: 11/6-15 kl. 0013
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 10-06-2015 195849

Sveriges vicestatsminister nægter at give Åkesson hånden, som er reglen i Riksdagen, når to talere er færdige (minut 22:27). Romson er 43 år gammel og jurist i miljøret. I aftenens Aktuellt forklarer hun sig: “Ibland skakar man hand, ibland inte,” hvilket ikke forklarer noget.

Betonsossen Lena Mellin mener, at 2014-15 er Det mest dramatiska politiska året på en mansålder. Der tror da Fanden, svensk politik har i 100 år været indrettet på, at der ikke skulle ske noget, og det gjorde der så stort set heller ikke. De der sad på magten, skulle blive siddende, og nu virker demokratiet efter mange benspænd delvist, ikke mindst takket være internet. Hvad kan det ikke føre til? At man skal trykke i hånd med rene brunskjorter?

Stefan Löfvens indsats i debatten i dag viser, at han står tomhændet og chanceløs over for SD. Om et år eller to er partiet større end M og SAP, og det kan SD netop takke deres ihærdige indsats for. “Anstændige”, i virkeligheden apolitiske, politikere synes netop at kunne kendes på, at de i virkeligheden opnår det stik modsatte af det, de vil. Af deres “visioner,” som de kalder dem. Længe inden den moralske oppustede Åsa Romson forlader denne verden, vil ingen ane, hvem hun er.

“Refugee” Invasion is European Suicide

Her optræder Jean Raspail sammen med en perlerække af europæiske fjolser kronet af den “borgerlige” Cecilia, Cecilia, you’re braking my heart – Wikström. “Wake up, or die”. (tip E.J.Bron)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nicke99

Posted: 10 juni 2015 - 20:50 - Svar

Det jäser och bubblar i Sverige mot vad som bäst kan beskrivas som en de facto kommunistisk statskupp, genomförd som en smygoperation under flera decennier. Är en orange revolution till slut i vardande i Sverige, ett Euromajdan i Stockholm?

Det börjar på allvar någonstans här, om Kremls informationskrig:
http://www.axess.se/magasin/default.aspx?article=2517#.VXhybo0w-Uk

…eller här (fast tvärtom):
http://www.dn.se/debatt/nej-till-sverige-som-vardland-for-natos-milita ra-ovningar/

och fortsätter här till exempel:
http://www.svd.se/gastinlagg-patrik-oksanen-om-sverige-i-informationsk riget/om/sakerhetsradet
(Det kan förstås tilläggas att informationskriget har pågått i princip oavbrutet sedan 1917 och numera även förs från noder, eller framskjutna trollkompanier om man så vill, inne i Väst som agerar på Kremls uppdrag. Mycket tyder på att Operatsiya Multykultura är den största och längsta desinformationskampanjen av alla)

Om den så kallade Decemberöverenskommelsen skrivs det så här:
http://www.svd.se/svensk-politik-handlar-bara-om-sd/om/partiledardebat ten

…och skojas så här, med inte så lite allvar:
http://www.svd.se/in-sweden-we-have-a-system/om/turkiska-valet-2015

En uppmärksammad artikel om Ryssland, NATO-medlemskap och ”forskare” på den svenska Försvarshögskolan som i sin ”forskning” har kommit fram till att ett svenskt NATO-medlemskap skulle utgöra ett hot mot landets säkerhet:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/forskare-natomedlemskap-kan-oka-rysk- aggression/

Ett svar på debattartikeln:
http://www.svd.se/nato-och-identitetspolitikens-intag-pa-forsvarshogsk olan/om/hogermarginalen

Ett annat:
http://www.svd.se/oklara-budskap-fran-forsvarshogskolan/om/sakerhetsra det

och ett till:
http://www.svd.se/nu-narmare-nato-an-nagonsin-bra/om/sakerhetsradet

…och tro inte att det bara svaras från Svenska Dagbladet:
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/kreml-styr-inte-sverige/

Mer i samma anda:
http://www.svd.se/hirdman-ansluter-sig-till-revolten/om/ledare
(”Makthavare i S:t Petersburg på 90-talet”, som det talas om i slutraderna kan syfta på självaste Putin, som var borgmästarens högra hand då)

…och till slut en sammanfattning av debatten om ”stökiga” bibliotek i förorter (Ledtråd: Boko Haram):
http://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-trendkansliga-bibliote kschefer-tycker-att-tystnad-ar-suspekt/

larsnord

Posted: 10 juni 2015 - 21:53 - Svar

Vicestatsminister nægter at give Åkesson hånden ? jeg tenker med meg selv hun kan jo umulig være helt normal ? men nå er jo regjeringen i Sverige total galskap da 😉

  snaphanen

  Posted: 10 juni 2015 - 22:06 - Svar

  den infantile, moralske demonstration, er ikke noget hun vinder på. Det er pinagtigt. Men nu er infantil opførsel i Rikdagen ikke noget nyt

   larsnord

   Posted: 10 juni 2015 - 23:11 - Svar

   Ja jeg så på den , i hvor mange år må Åkesson fortelle han hvordan SD har utviklet seg på 20 år ? samtidig nektet Löfven å si noe om de grusomheter hans eget parti stod for i krigsårene .

   Niels Henriksen

   Posted: 11 juni 2015 - 03:28 - Svar

   Hvis / om hun gav JÅ hånden, så ville hun vel skulle stå til regnskab over for resten af partiet og ville aldrig blive tilgivet af dets hjernevaskede, gloriepudsende stemmekvæg, der elsker og konstant forventer at se racister, nazister, fascister og fremmedhadere bag hver en busk – og helst også alle mulige andre steder – , så de rigtigt kan få boostet deres følelse / känsla af moralsk bedreværd.

  FelixKrull

  Posted: 10 juni 2015 - 23:34 - Svar

  Det er da helt forstaaeligt. Man kunne nemlig nemt risikere, at Akesson blev saa sexuelt opstemt, at han mistede al selvkontrol og voldtog hende lige der paa gulvet i rigsdagssalen. Det lyder maaske maerkeligt naar man ser paa Romsons paedagog-frisure og ladeport af en roev, men saadan er virkeligheden desvaerre. Vi ved jo, hvordan maend er.

   Niels Henriksen

   Posted: 11 juni 2015 - 03:30 - Svar

   Så dårlig smag har han trods alt næppe 😉

    FelixKrull

    Posted: 11 juni 2015 - 09:20 -

    Men det ved Romson ikke. Hun ved bare, hvad hendes salafistiske venner har fortalt hende.

  Lenn

  Posted: 11 juni 2015 - 15:48 - Svar

  Ja, det er helt uhørt og en meget dum opførsel fra hendes side. Det er jo egentlig ret muslimsk. En muslimsk kvinde må ikke give en fremmed mand hånden. Islamiseringen af Sverige er ved at slå igennem. Nu mangler tåben blot abayahen og tørklædet.

Lazze

Posted: 10 juni 2015 - 22:30 - Svar

Frøken Romson er åbenbart ikke med på “vi gillar olika” – teamet, men lad hende nu blot sejle rundt i hendes synkende båd med giftig maling og ulovlig diesel – herregud, hun er jo blot hjernevasket fra barndommen af og tror selv fuld og fast på, at hun og hendes kumpaner er menneskehedens redning her på jorden – fred være med det. Dog skønt at se her i Danmark, at vores egne argeste, politiske modstandere kan komme godt ud af det med hinanden og, uanset politik, respekterer hverandres politiske holdninger..

  snaphanen

  Posted: 11 juni 2015 - 00:01 - Svar

  Imponerende at komme ud af det med Stampe, det må jeg sige!

   Niels Henriksen

   Posted: 11 juni 2015 - 13:08 - Svar

   En af de meget få danskere, der stadig ikke lider af zenifobi i svær grad? 😉

  Lenn

  Posted: 11 juni 2015 - 15:45 - Svar

  hahaha! For et godt billede! Supersjovt! Espersen er en rar mand.

Jakob Wibroe

Posted: 10 juni 2015 - 23:53 - Svar

Den lille video om Europas selvmord ville give lidt skvulp i andedammen, hvis DR bragte den som optakt til en valgdiskussion. Det vil med garanti aldrig ske, og heldigvis kan den kun ses på disse sider, som pæne mennesker ikke kender.
Hvis du gør alvor af at holde ferie/pause Steen, så gør det med god samvittighed. Du har gjort dit til at oplyse og råbe vagt i gevær. Det må nu gå, som det kan. Kampen er for længst tabt.

  snaphanen

  Posted: 11 juni 2015 - 00:03 - Svar

  Tak. Jeg havde tænkt mig en neddrosling SAMT at jeg skriver og fotograferer om andre ting. Jeg mener også, at i al fald halvdelen af kampen er tabt i Danmark. Nu er kun resten af den til forhandling, og det ser jo ikke lyst ud. I sær ikke i en TV rude.

T. Snorrason

Posted: 11 juni 2015 - 00:10 - Svar

Som den humoristiske stormagt Sverige udvikler og har udviklet sig, må der nu være rig baggrund og materiale for en særdeles humoristisk tv-serie eller spillefilm om post-marxisme, politisk korrekthed og menneskelig dumhed.
Ren gak-gak med eksempler fra det virkelige liv.
Ingen nok så gal manuskriptforfatter kunne opfinde Sverige af i dag.
Animal Farm, 1984, Fahrenheit 451 og læg en gang feministlitteratur og studier til,så er det hele vist med.
Reinfeldt og Sahlin er pragteksemplarer på virkelighedens narrehatte af idag.
Ja, Sverige har dem i bundter.

Mikael Jalving er måske ikke ligefrem humorist, men ville utvivlsomt være en god inspirator for en serie gode grin.

  Niels Henriksen

  Posted: 11 juni 2015 - 03:55 - Svar

  Nemlig – der burde jo fx. være basis for en hylemorsom og tankevækkende version af / parodi på
  “Invasion of the Body Snatchers” ( klassisk amerikansk sci-fi gyser fra 1956 ) iblandet elementer af de andre nævnte værker, hvor så man gør hele PK-“eliten”, profstyckarne, de selvgode kunstnere, køns-“forskerne”, ekstremfeministerne og alle politikerne i Sverige godt og grundigt til grin ( åtlöja ) ude blandt de almindelige svenskere med masser af sjove og men samtidigt også tankevækkende / alvorlige referencer til virkelighedens Sverige anno 2015 – bla. politikernes handlingslammelse, naivitet, uansvarlighed og uvidenhed – allerhelst med den selvsamme “elites” aktive, men ubevidste medvirkning 😉

  De skal nemlig først opdage til allersidst, hvem denne gyser om en mystisk og meget uhyggelig (PK-)virus, der rammer Sveriges befolkning efter et mystiske meteornedslag og lynhurtigt smitter og fratager dem deres frie vilje og evnen til at tænke selvstændigt og rationelt, i virkeligheden handler om – nemlig dem selv! – ikke dem de jagter og forsøger at udrydde for at være farlige og smittet med forbudte tanker.

  Måske som et crowd-funding-projekt? 😉

Britta Due Andersen

Posted: 11 juni 2015 - 11:59 - Svar

En god informativ video fra amerikanere.

Niels Henriksen

Posted: 11 juni 2015 - 12:58 - Svar

Institutionaliseret foragt for svenske værdier, traditioner og kultur i Sverige anno 2015 for at tækkes uinviterede fremmede “kulturberigere” og deres mange krav og sarte følelser …

Danmark om 10 – 15 år?

Hvorfor fanden finder svenskerne sig bare passivt og nærmest bevidstløst i alle “elitens” manipulationer og dens hån mod de stolte svenske traditioner og den svenske kultur? Hvorfor boykotter de dog ikke bare disse officielle arrangementer og laver deres egne i stedet? I Danmark ville folk gå helt amok i protest, hvis man forbød Dannebrog eller vores nationalsang ved de lejligheder, hvor de traditionelt hører hjemme.

Hvorfor er svenskere generelt så nærmest hjælpeløst autoritetstro, naive og kuede, at de bare uden at kny det allermindste lader sig manipulere med og trampe på på denne uhyggeligt passive facon af PK-“eliten” og dens usle lakajer?

Hvornår mon de vågner op for alvor og sætter fuldt stop for denne “elites” vanvittige sociale eksperimenter i fuld skala – helt uden skyggen af et demokratisk mandat eller en fri og åben demokratisk debat nogensinde – med deres engang så fredelige, sikre, velfungerende og beundringsværdige samfund, der nu nærmest er på vej til at gå i total opløsning under dem i indvandreroptøjer, grov kriminalitet og trusler fra især visse grupper af indvandrere og generel instabilitet pga. endeløse religiøse og kulturelle særhensyn, en katastrofal mangel på krav til og grænser for gæsterne og deres mentalitet og opførsel samt en hastigt skrumpende sammenhængskraft, en kraftigt vaklende tillid mellem forskellige befolkningsgrupper og sociale lag og svensk kultur og traditioner, som konstant bliver undermineret på det groveste af de såkaldte “ansvarlige”?

Tilda skal være student til sommer – hun og andre elever ville flage og synge nationalsang, men det forbyder skolen af frygt for at være fremmedfjendsk

denkorteavis.dk/2015/tilda-skal-vaere-student-til-sommer-de-unge-ville -flage-og-synge-nationalsang-men-det-forbyder-skolen-af-frygt-for-raci smeanklage

11. Jun 2015
Hara Dvinge

Tilda Ragnarsson er afgangselev fra Sunnerbogymnasiet i Ljungby. Hun glæder sig til dagen, hvor hun får huen på hovedet og eksamensbeviset i hånden.

Det er en stor mærkedag for alle studenterne, deres familier, vennerne og skolens lærere.
For at det skal være festligt, skal der være sang og flag.

Skolen er multikulturel, så eleverne besluttede at de alle sammen skulle have et flag med fra det land, de eller deres familie er kommet fra.

Men det vil rektor ikke være med til, han siger:

”Sang og flag kan nemt misforstås [???], tingene bliver nemt sat på spidsen, så det blev allerede forbudt sidste år [!!!],” siger rektoren. (Expressen)

”Vi vil ikke risikere at eleverne bliver krænkede [!!!] af andre elever med fremmedfjendtlige følelser [???], hvis man går ud med det svenske flag omkring sig, det mener vi ikke er hensigtsmæssigt netop på denne dag. Og det handler også om menneskelig lighed,” siger han.

[ Og hvor har du så det PK-sludder fra, kære rektor? Hvem har indbildt dig, at de bliver krænket, og at det svenske flag og den svenske nationalsang er fremmedfjendske? Eller at eleverne er det? ]

Jenny Lundgren, konservativ [!!!] og næstformand i Børn og Unge Ljungby Kommune reagerer skarpt. I et indlæg på Facebook skriver hun:

“Er det noget under, at flere og flere får tillid til Sverigesdemokraterne, når vores egen nationalsang og flag er blevet tabu? Når vi ikke kan være stolte af Sverige uden at være bange for at blive kaldt racister og skabe diskussioner.”

Man kan kun give hende ret, svensker strømmer også ombord i Sverigesdemokraterne, som ved valget i 2014 fik knap 13 procent af stemmerne, og som nu er det næststørte parti i 106 kommuner.

Mats500

Posted: 12 juni 2015 - 10:36 - Svar

Vice statsminister Romsons demonstration mot Åkesson, statsminister Löfvens prat om att SD är nazister (och fascister) tyder på en mycket stor rädsla för SD. Alldeles särskilt på det senaste. Opinionsundersökningarna visar ju att det går stadigt framåt för SD, och att arbetarepartiet Socialdemokraterna backar.
Deras obehagliga attityder (Romsons och Löfvens) ska skrämma bort väljarna från SD. Men det påskyndar i stället deras eget fall.

Leave a Comment