12
jun
Seneste opdatering: 12/6-15 kl. 2223
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fritt Ord: Hvordan er debattklimaet i de skandinaviske landene? Mikael Jalving, Mustafa Can og Bjørn Stærk i debat i Oslo. Når man hører Mustafa Can’s syn på Dansk Folkeparti eller Breivik’s terror, må man medgive: Han er meget meget velintegreret. Minut 46 slår det virkelig gnister mellem Jalving og Can. Lyden fra højttalerne er ikke optimal, brug evt. hovedtelefoner. Jalving’s oplæg begynder minut 26:30, og han skriver i JP med udgangspunkt i mødet:

Fejltagelser mht. skat, velfærdsydelser, offentlig administration kan laves om. Det kan indvandringen ikke. Den er irreversibel.

Debatten var kun nogle få minutter gammel, da aftenens clou faldt. En svensker, en nordmand og en dansker sad i et panel i Oslo foran en tætpakket sal for at diskutere forskelle og ligheder mellem debatkulturerne i Skandinavien med udgangspunkt i Karl Ove Knausgårds tekst om Sverige somkyklopernes land, og det var nordmanden, forfatteren Bjørn Stærk, der ramte hovedet på sømmet, da han sagde, at Norge slet ikke har en udlændingepolitik.

Aftenenes emne var bredere og videre, og bemærkningen faldt en passent, men den fortsatte med at rotere i mit hoved dagen efter, mens jeg travede rundt i den smukke norske hovedstad badet i sol og tildækkede kvinder.

Hvad Norge har, er partier og medier, der springer fra sag til sag og ender med at enes om at modtage 8.000 syriske FN-migranter, sådan som det skete, da seks partier fra begge blokke, heriblandt Socialdemokraterne og Høyre, onsdag tilsluttede sig endnu en særlov til fordel for et bestemt lands udvandrere. Fremskrittspartiet, der ellers har slået sig op på en ”stram” politik, har reelt opgivet at reformere landets udlændingepolitik. Norge vil fremover blive mere som Sverige.

Hvor det før var afghanere og irakere og somaliere, der påkaldte sig partiernes og mediernes hektiske, om end momentane interesse, er det p.t. syrerne, der har privilegeret adgang til den altruisme, der finansieres af det sorte guld i det norske undergrund.

P.t. Pro tempore. For tiden. P.t.

I morgen er det med al sandsynlighed nogle andre, der må og skal have positiv særbehandling ifølge den herskende konsensus i partier og medier.Igen og igen og hele tiden findes der nogle ude i den store vide verden, som ikke alene skal hjælpes målrettet i deres lokalområde, men partout have ophold, starthjælp, familiesammenføring og statsborgskab i de europæiske velfærdsstater. Regeringer kommer og går, men masseindvandringen består.

Som kloge folk da også har fremhævet, er velfærdsstaten i fuld gang med at blive globaliseret. Vi vil hjælpe internationalt. Mens regningen betales nationalt. Det er narcisismens triumf.Hele verden kan komme til Skandinavien, vi er de fede. Eller det vil sige: Selv socialdemokratiske og socialliberale regeringer véd godt, at det ikke praktisk muligt.Derfor udvælger de skiftende privilegerede grupper, der modtages i blokke af 8.000 eller flere, og som gør sig godt i medierne. Socialdemokraterne og de røde partier har desuden det underliggende incitament, at de samtidig importerer nye vælgere og klienter i flere generationer.

Hvor længe dét holder, tør jeg ikke spå om, men at konstruktionen bryder sammen i takt med emigrationens eksplosive udvikling nu og i de kommende årtier, er sandsynligt. Ikke alene økonomisk, men også socialt som i segregering, ghettodannelse, bandekultur, dominansvold, intimidering, frygt, selvcensur og terror.

Glem Sverige – det er alligevel for vildt – men den norske lektie kan meget hurtigt kan gå hen og blive den danske lektie. Således forventer regeringen 11.000 familiesammenføringer alene i år. 11.000! Selv EU’s grænseagentur indrømmer, at velfærdsydelserne, er en medvirkende årsag til, at Mellemøstens og Nordafrikas unge mænd gerne vil til Skandinavien. Alligevel vil Socialdemokraterne, de Radikale og deres støttepartier sætte ydelserne op eller frede dem i årene fremover.Vi står med andre ord ved en korsvej…. Europa er nok engang blevet en krudttønde. Vi er først lige begyndt at forstå det. Alt for længe har også vi været enøjede kykloper. Regeringer kommer og går, men masseindvandringen består. 11. juni. 2015


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 12 juni 2015 - 07:42 - Svar

Dersom denne saken ble lagt ut til folkeavstemining i dag, hvordan ville du da stemt?

http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2015/06/11/1745/frp-vil-holde -folkeavstemning-om-flyktninger

larsnord

Posted: 12 juni 2015 - 08:44 - Svar

Norge, Sverige og Danmark: “Vi står vej en korsvej” ja man kunne ikke sagt det bedre, hvilken demoniske sataniske krefter er det som vil ødelegge våre land ? folket må våkne opp og ta makten tilbake i fra landssvikerne.

Peter Zichau

Posted: 12 juni 2015 - 13:49 - Svar

Det sjove ved det er, at det overvejende er kvinderne der stemmer rødt og gerne vil drage omsorg for hele verden. Men nu er det bare sådan, at islam er en meget dårlig idé for kvinder.
De europæiske mænd er for længst holdt op med, at beskytte andet end deres tegnedreng – og de muslimske er kun interesseret i at beskytte deres ære.
Men hvad… Når islam tager over, tager jeg da bare de fire koner jeg må ta’. Så kan kvinderne og venstrefløjen sgu ta’ den derfra..!
De var jo advaret..!

Niels Henriksen

Posted: 12 juni 2015 - 13:51 - Svar

Prøv evt. det fantastiske program DFX Audio Enhancer, som giver en helt ny og kraftigt forbedret lyd til din laptop eller PC-højttalere ved at fremhæve de små, fine detaljer og svage frekvenser af lydbilledet – uden at skrue op for de kraftige (!). Det er fx. også en stor fordel i forbindelse med film og video, hvor der ofte er relativt svage dialogscener afløst af langt kraftigere action-passager eller scener med relativt høj musik, så man slipper for hele tiden at skulle skrue op og ned for højttalerne eller på medieafspilleren.

http://www.fxsound.com/dfx/

Der er en tidsbegrænset demo-version, men den ægte udgave har dog flere features.

Prøv det og hør din musik og dine film på PC’en på en helt ny og overraskende måde.
Dine ører vil måbe, og du vil tro, at du har fået et helt nyt og meget dyrt lydsystem 😉

  Armadillo

  Posted: 12 juni 2015 - 16:58 - Svar

  Kører med et Creative X-FI eksternt usb lydkort på lappen, sammen med et sæt Harman Kardon speakers, udklasser det, det ellers udmærkede DFX på de fleste plan.
  De fleste laptops har elendige lydkort, men et eksternt der kører udenom, er bare hvad der skal til om man er lidt ‘Audiofil’ 🙂

   Niels Henriksen

   Posted: 12 juni 2015 - 18:43 - Svar

   Ja, sikkert – men meget af problemet ligger i den måde lyddelen i disse digitale videoer ( og audio-filer naturligivis ) er blevet komprimeret på undervejs, og i at de fine detaljer står alt for svagt og ofte går helt tabt i “larmen”, hvis man ikke gør noget for at fremhæve dem.

   Så selv med gode højttalere og en god forstærker, så vil det stadig lyde langt bedre med
   DFX indkoblet. DR burde faktisk overveje at anskaffe et sådant system til deres ofte uforståelige TV-serier, hvor mange tit er nødt til at slå teksterne til – selv om man ikke har nogle problemer med serier fra Sverige ( på svensk) eller fra BBC mfll. på det selvsamme TV.

   Måske har dit Creative X-FI kort noget lignende software?

    Armadillo

    Posted: 12 juni 2015 - 19:47 -

    Klart der findes visse effekter, men generelt kører jeg ‘straight’ uden for meget pynt på lyden.
    Dolby er en pest bare for at nævne noget.
    Jeg har vel omkring 2 gigabyte musik og 95% af det er FLAC, dvs. ukomprimeret, det lyder sgu som musik.
    Dagens unge der næsten bare hører på MP3, fatter ikke hvorfor det jeg spiller ikke lyder som på deres Iphone 🙂
    Længe leve den gode lyd, Chopin i MP3 er en hædelse mod musikken.

Armadillo

Posted: 12 juni 2015 - 19:54 - Svar

‘Vi står ved en korsvej’, vi står sgu efterhånden midt i vejkrydset, på vej at blive trampet ned af forskellige kamelkaravaner!

Olav Ødegaard

Posted: 12 juni 2015 - 21:44 - Svar

Det er rørende å se i hvilken grad folk lever seg inn i tilværelsen til de av våre som rammes av denne meget uventede historiske hendelse, i kjølvannet av et gjenreist Europa og “kald krig”.
Jeg tenker på de som av ulike grunner kan betraktes som svake. Vi blir jo alle svake etterhvert..

Iq

Posted: 13 juni 2015 - 00:04 - Svar

Jalving er absolut en af de bedste skribenter og debattører vi har på den nationalkonservative arena. Han er intelligent og formulerer sig humoristisk og slagfærdigt.
Men helt unødigt undskylder han for det danske sprog, inden sit indlæg i debatten. Undskyld, men jeg synes det er lidt pinligt. Jeg har boet mange år i Norge, både i Oslo og på landet, og haft samkvem med alle slags mennesker med forskellige dialekter. Jeg har da aldrig oplevet, at nogen ikke forstod mit danske sprog.
Jeg hørte også engang Hans Rustad tale dansk. Jeg forstod nærmest ikke et ord. Norsk er så lig dansk, at det er helt unødigt.

  Lenn

  Posted: 14 juni 2015 - 13:42 - Svar

  haha! Helt enig! Jalving er genial, og Hans Rustad skulle tage at holde sig til at tale norsk! Jeg hørte også engang en tale, han holdt på en slags dansk, og mine tæer og ører krympede sig så meget, at jeg måtte slukke.

   Iq

   Posted: 14 juni 2015 - 15:57 - Svar

   Jalving er en genial skribent Helt enig med dig.. Jeg tror dog ikke , at han vil sættes på en piedestal. Det er godt, at også han kan udsættes for lidt relevant kritik. Jeg har aldrig næret næsegrus beundring for nogen , måske afdøde, men det er en anden historie. Jeg synes man skal tænke selv.
   Han deltog i en debat, hvor han var klart overlegen. Den “svenske” kurder blev naturligvis sat udenfor. Han bidrog kun med svensk PK idioti. Dumme mennesker tror altid, at andre er uvidende. Utroligt patroniserende. Det var pinligt, og jeg tror Jalving fortrød sin medvirken.
   Mine norske venner taler norsk, jeg taler dansk. Vi forstår hinanden uden problemer.
   Jeg tror Hans Rustad holder meget af Danmark. og det er jo godt.

Humoral

Posted: 13 juni 2015 - 12:13 - Svar

Jag är svensk och Jalving är dansk, men vi upplever samma känsla av kvävning och syrebrist när vi tar del av svensk media. Jag håller också med Jalving att det är sunt att känna nationell samhörighet med det land man växt upp i och man präglats av. Jalving gör en antydan om att vårt genetiska arv, skapar band till vår kulturella identitet, detta vore intressant om han utvecklade mer med sitt historiska kunnande.

kurt

Posted: 13 juni 2015 - 12:14 - Svar

Politikerne og deres intellektuelle tosser plus store dele af
befolkningen aner ikke hvad der for tiden foregår. Det er tragedien. Man
kan naturligvis ikke fortynde den europæiske befolkning op med
hovedsagelig muslimer uden at lægge bunden for en katastrofal gentagelse
af de opstande og krige der for tiden foregår alle steder hvor Islam
er repræsenteret. Det er så tyk uvidenhed der præger tiden politiske
billede, at det er til at græde over. Jeg er heldigvis glad for at jeg i
2013 skrev Humanismens elendighed, for den er ganske enkelt et leksikon
over den frygtelige fremtid i Islam og humanismens skygge.

Tilmed
vil de intellektuelle tosser i EU,s top have Europas Forende stater.
Altså først en opløsning af Nationalstaterne, hvis fornemmeste opgave er
at bevare en identitet mellem system og befolkning. Så opfyldning med
muslimske indvandrere og tilsidst overalt en muslimsk opstand (
naturligvis) mod de politiske myndigheder plus vold, kriminalitet og
terror i en hidtil ukendt målestok. Men inden vi kommer så langt, vil de
politiske forrædere blive straffet af deres egne befolkninger. Hvis det
ikke var tragisk ud over alle grænser, var det hylende morsomt at
iagttage den total uvidenhed der breder sig.

Leave a Comment