13
jun
Seneste opdatering: 15/6-15 kl. 1809
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders, Bornholm, II 13.6.2015 115

Hallo Danmark! Det er dejligt at være her. Jaj elsker Danmark.

Thank you for inviting me here on the beautiful island of Bornholm.It is great to be here as a guest of the Free Speech Society. I love Denmark. And I love your fantastic organization.There were people who wanted you to disinvite me. But you did not give in to their demands. There are extremists out there who are prepared to use violence to stop us from gathering. But you do not bow to intimidation.Believe me, the Danish Free Press Society is one of the most courageous organizations in the world. læs videre.

Jeg hører, at videoen først foreligger tirsdag. Torben Mark Petersen skriver om det visuelle: “DR havde 8 (otte) journalister og kamerafolk inde til møde med Geert Wilders og Flemming Rose (der kan ikke spares i den offentlige sektor), og så bringer de intet fra mødet men vinkler historien til at handle om utilfredse bornholmere. Afskaf medielicensen, privatiser DR.” Jeg redigerer 1000 stillbilleder, her er nogle meget foreløbige indtryk: Geert Wilders, Flemming Rose, politiopdækningen, Søren og Elisabeth Krarup, Lars Hedegaard og Torben Mark Petersen, Krarupperne og Nicolai Sennels, Jan Sjunnesson, Dan Park og panelet inkl. Katrine Winkel-Holm og Aia Fogh. – Alle fotos © Snaphanen.dk

Wilders ornholm, I 13.6.2015 001

Wilders, Bornholm 3, 13.6.2015 005Wilders ornholm, I 13.6.2015 019 Wilders ornholm, I 13.6.2015 041 Wilders ornholm, I 13.6.2015 057 Wilders ornholm, I 13.6.2015 066 Wilders ornholm, I 13.6.2015 111 Wilders, Bornholm, II 13.6.2015 100uwe ibi


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


gates of vienna

Posted: 13 juni 2015 - 23:51 - Svar

It looks like a beautiful day there. Here it is too hot to go out. I wait for a thunderstorm to cool things down. Is Geet Wilders wearing a vest?? He’d die of heat stroke here in Virginia. Thank you for the pictures. Someday the work you do will be of historical value to those generations who come after us.

  snaphanen

  Posted: 13 juni 2015 - 23:55 - Svar

  yes, its like on a greek island, only its just 23 pleasant centigrades

larsnord

Posted: 14 juni 2015 - 00:20 - Svar

Jesuis Skandinavia., stakkars Sverige som har en regjering som består av demoner.
https://youtu.be/P4w7hDccT9I

kurt

Posted: 14 juni 2015 - 02:13 - Svar

En fuldstændig afsindig venstreorienteret presse.Derfor kan konklusionen kun blive, en syg presse i et sygt samfund.

KSD

Posted: 14 juni 2015 - 08:31 - Svar

OT:
Fire år mere til Thorning betyder sandsynligvis 128.000 ekstra muslimske indvandrere:
https://ksdha.wordpress.com/2015/06/14/fire-ar-mere-med-thorning-betyd er-sandsynligvis-128-000-flere-muslimske-indvandrere/

  Lenn

  Posted: 14 juni 2015 - 13:34 - Svar

  Så må jeg udvandre til Nordfinland eller Rusland… Jeg orker ikke flere af de brokkende, “her-kommer-jeg-flyt-dig-dumme-hvide-dansker!” voldsorgastiske psykopatmuslimer i gadebilledet!! Helle skulle smides i hundehullet, og nøglen kyles væk, for det er et overgreb af dimensioner på os gammeldanskere!

  Britta Due Andersen

  Posted: 14 juni 2015 - 19:30 - Svar

  Man skal som jeg har forstået kun gange med 1,4 ved familiesammenføringen. Det lave antal skyldes, at det er mange unge ugifte mænd, der kommer. Men på sigt kommer de jo også og forlanger familiesammenføring. Der er bare tidsforskydning, og så får de børn her i landet. Så summen bliver nok den samme.

Britta Due Andersen

Posted: 14 juni 2015 - 10:52 - Svar

Jeg kunne desværre ikke komme ind, vi var mange, som gik forgæves. Og mødet gik IKKE ubemærket hen – sådan som nogle fra “godhedsindustrien” i bussen på vej til mødet talte om. De godtede sig for tidligt – han sad ikke alene med nogle få tilhængere.

  snaphanen

  Posted: 14 juni 2015 - 11:40 - Svar

  Synd, det var et alt for lille lokale, der rummede måske max 100 mennesker. Her optog journalister og sikkerhedsfolk de første 20 pladser. Man skulle tro, skolen havde et større lokale.
  Debatten mellem de to var MEGET god, glæd jer til videoen!

FelixKrull

Posted: 14 juni 2015 - 17:09 - Svar

Nogen der ved om Wilders vs. Rose er online?

Niels Henriksen

Posted: 15 juni 2015 - 02:16 - Svar

Glimrend kronik af Claes Kastholm Hansen – set på Uriasposten:

Læst og påskrevet: »Mange mener, at det er hip som hap, om vi får en V-ledet eller en S-ledet regering.«

http://www.b.dk/debat/mange-mener-at-det-er-hip-som-hap-om-vi-faar-en- v-ledet-eller-en-s-ledet-regering.

Af Claes Kastholm Hansen
13. juni 2015, 20:00

Efterhånden som valgdatoen nærmer sig, tiltager strømmen af såkaldte »udspil«, dvs. en slags tekstreklamer, fra de konkurrerende parter. I torsdags spildte TV tid på hele to udspil fra Socialdemokratiet, et udlændingeudspil, der bestod i ren sniksnak, og et virkelighedsfjernt klimaudspil, der forbigår, at jo flere vindmøller, der ødelægger landskabet, jo mere strøm fra atomkraftværker får vi i kontakterne. Kritiske spørgsmål findes ikke på de massivt uvidende TV-reporteres repertoire. Overfladiskheden er imidlertid ikke forbeholdtTV-medier og politikere; en del veluddannede vælgere kan også være med. Det ser vi på den forbløffende tilstrømning til den rare Uffe Elbæks eskapistiske parti Alternativet, der – hvis valget på torsdag falder ud til Helle Thorning-Schmidts fordel – kan blive parlamentarisk grundlag for en ny regering.

Hvilket Danmark ønsker du, at dine børn og børnebørn skal vokse op i? Svaret på det spørgsmål må være ledetråden i ethvert ansvarligt politisk valg. Jeg ønsker et Danmark, der politisk set er præget af
rimelighedsbetragtninger og sund fornuft, et Danmark, der kan bevare sin velstand, men som i øvrigt sætter kvalitet over kvantitet, et Danmark, som hævder sit ansvar i den internationale sammenhæng, et Danmark, som alle, der overhovedet kan, bidrager til ved at arbejde, et Danmark, der giver den enkelte den størst mulige frihed til at forme sin egen tilværelse og tage sit eget ansvar, og et Danmark, der uden at gå til i
selvglæde tager vare på den egenart og det fællesskab, der har betinget nationens uomtvistelige succes, [!!!] og dette betyder, at indvandringen skal styres nøje og begrænses til mennesker, der kan gøre en indsats her i landet. [!!!]

De Konservatives leder, Søren Pape Poulsen, fortjener en stor hyldest for at have introduceret rimelighedsbetragtningen, respekten for de arbejdende, i den politiske debat. Argumentet for at nedsætte
kontanthjælpen og genindføre startydelsen for asylansøgere har hidtil altid været, at det skaffer flere i arbejde/begrænser asyltilstrømningen, og det skændes politikerne så om. Hidtil har ingen spurgt, hvad der er rimeligt set fra borgernes synspunkt. [!!!] Er det rimeligt, at en asylansøger får mere end en dansk folkepensionist? Er det rimeligt, at en kontanthjælpsmodtager, der intet laver, modtager mere, end en borger, der har arbejdet hele sit liv? Er det rimeligt, at de offentlige ydelser er så generøse, at gevinsten ved at arbejde er ikke-eksisterende eller meget beskeden for titusinder af mennesker?

Det er evident, at vi er nødt til at begrænse tilstrømningen af flygtninge, hvis vi ønsker at bevare vores land i en genkendelig form, [!!!!!] og det er statistisk evident, at de borgerlige er bedst til at begrænse
asylansøgertallet.

Peter Buch

Posted: 15 juni 2015 - 08:53 - Svar

https://www.youtube.com/watch?v=WxWB9CVD7bI

via søgning ud fra hr. Hedegaards cigaretrygning.

Ich kann bei so gestalten Sachen
Mir bei dem Toback jederzeit
Erbauliche Gedanken machen.
Drum schmauch ich voll Zufriedenheit
Zu Land, zu Wasser und zu Haus
Mein Pfeifchen stets in Andacht aus.”

(Anon: Erbauliche Gedanken eines Tabakrauchers; aus dem Notenbüchlein
für Anna Magdalena Bach, BWV 515a, wobei der Komponist nicht J.S, Bach
sein dürfte.)

http://de.alt.fan.tabak.narkive.com/EVhni5vE/die-pfeife-im-gedicht

Leave a Comment