18
jun
Seneste opdatering: 19/6-15 kl. 2007
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Allahu Akhbar Christiansborg

For første gang siden 1972 stemmer jeg ikke. Jeg afventer Dansk Samling, men jeg vil opfordre enhver nationalt sindet, der vil stemme til at stemme pĂĄ det mindst ringe alternativ, Dansk Folkeparti. “Den eneste grund til at Danmark har undgĂĄet svenske tilstande, er… Dansk Folkeparti,” skriver Kim Møller. I Sverige ville pressens propagandister kalde mig “nationalist”, men det er jeg ikke. Jeg er patriot i George Orwell’s forstand: George Orwell: Notes on Nationalism.

Næsten samtlige politikere har uden demokratisk tilladelse givet mit land væk til dysfunktionelle landes statsborgere i 32 ĂĄr, og det skal de holde op med. Ikke delvist, men fuldstændigt. Der skal ikke Ă©n eneste “flygtning” ind i dette land mere, og især ikke muslimske.

Tværtimod skal titusinder ud inden de når at starte en borgerkrig i mit land. Når det er almindeligt vedtaget, er jeg igen et medlem af det danske demokrati. Ikke før. Dagens valghandling rager mig langsomt. Det er ikke mine politikere, det er fjendens. Lidt fra  eller til efter parti, de er alle Danmarks fjender.

En Frode Jacobsen, en Gunnar Dyrberg eller Hans Edvard Teglers kunne have skudt disse politikere for længe siden.  I kunsten at få andre og sig selv skudt, fører svenske politikere jo stort. Bøvede danske og norske halser noget efter dem, og mon ikke de når det?

Deres fremtid er, som man kan se i Sverige, mord. Masser af mord. De onde vil myrde de gode, og de gode vil myrde de ansvarlige for mordene. Mennesket vil være sig selv lig: Morderisk. Den fremtid disse politikere har  beredt vores børn, er mord.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Hansen
John Hansen
8 years ago

DF fĂĄr 19,2% pĂĄ prognose fra norske tv2

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Én ting er sikker: FĂĄr vi i aften ikke en regering, der er afhængig af DF, men en “rød” regering – sĂĄ sker der til gengæld det næstbedste, der kan ske: Det vil banke ind med indvandrere fra ikke-demokratiske kulturer i de næste fire ĂĄr! Mens Uffe Elbæk smiler sødt til os med hovedet lagt kælent pĂĄ skrĂĄ og “elsker hele verden”. Og det er lige dĂ©t, vi sĂĄ har brug for. Ikke noget halvt. Noget helt. Godt nok sĂĄ. Vi behøver det.
.
– – –

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Hvilken mageløs uforskammethed af vore uinviterede “gæster” at ligge og bede til deres fascistiske, intolerante og kvindeundertrykkende fantasifoster af en “gud” som en flok hjernedøde fanatiske halal-tosser foran vores danske parlament!

Og sĂĄ skal vi ghm. konstant høre pĂĄ, at disse “stakkels” intolerante og uintegrerbare mellemøstlige / islamistiske “kulturberigere” er fornærmede og føler sig diskrimineret og forhĂĄnet i Danmark? Mon ikke sandheden i virkeligheden er den stik modsatte?

Ved hvilken lejlighed er dette billede taget, Steen?

Lenn
Lenn
8 years ago

Du har helt ret! Og hvorfor er de her? NĂĄr deres lande nu er sĂĄ farlige og frygtelige, at de mĂĄ ‘flygte’, hvorfor vil de sĂĄ partout have deres dødskultur med herop? For at indføre kalifatet selvfølgelig. Jeg hĂĄber inderligt pĂĄ nye tider, nu hvor DF er kommet sĂĄ stærkt ind, men jeg er bange for, at det er for sent for Europa. Om nogle ĂĄr vil vores nye okkupanter sĂĄmænd have held med at pĂĄstĂĄ, at det er os, der har stjĂĄlet deres land. Det lykkedes verdensmestrene i løgn at bilde verden den historie ind, nĂĄr det gælder Israel.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Det strategisk set klogeste er at aflevere sin stemme til DF – der sĂĄ bliver et fond af stemmer, som andre, mere progressive politikere siden kan søge. Med et sĂĄdan fond, fremmer man udviklingen. Det er indiskutabelt, at en blank stemme er en stemme for mere indvandring. At vi lader tiden gĂĄ og stĂĄ til, er alt nok for vore fjender. De behøver intet at foretage sig for at knuse os sĂĄ definitivt, at vi aldrig rejser os igen. Det ved de. Og en del af dem sætter deres lid til det. Pas pĂĄ sirenesangen, der mange steder pĂĄ Nettet… Read more »

MXp
MXp
8 years ago

Vi svenskar som håller oss till sanningen om verkligheten och håller tummarna för att PK-adeln i politikken och media måtte inse vad islamiseringen åstadkommer. Sverige som Snaphanen skriver är sannerligen ett skrämmande exempel hur illa det kan gå.

Jag och vi svenskar hĂĄller tummarna för att valet blir till en seger…

//Dag Selander

John Hansen
John Hansen
8 years ago

Om de røde vinner så er det nok kjørt for Danmark og, med såkalt demokratiske midler iallfall.

Nilsv
Nilsv
8 years ago

Jeg synes, det er om ikke en pligt så i hvert fald en forpligtelse at stemme, for at angive at man støtter styreformen demokrati forankret i nationalstaten. Hvis man ikke kan støtte nogen af kandidaterne, har man muligheden for at stemme blankt, så man blot bidrager til stemmeprocenten.

Ikke ALT i denne verden kommer sammen med et dopaminsus. Der findes gudskelov stadig sure pligter, som man kan udføre med et muggent fjæs, hvis man vil, bare man gør det.

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Nilsv

..”for at angive at man støtter styreformen demokrati forankret i nationalstaten”. God grund til ikke at stemme. Efter hvad repræsentativt demokrati har gjort ved de vest-europæiske folkeslag er det ikke længere noget jeg kan støtte op om. Direkte demokrati mĂĄske, men det mĂĄ jo ogsĂĄ komme an pĂĄ en prøve. Det repræsentative demokrati har IKKE bestĂĄet prøven, nĂĄr folket ikke blot kan stemme pĂĄ deres politikere, men ogsĂĄ selv stemmes ud af deres politikere. Det burde være en selvfølgelig grundsten i enhver styreform, at befolkningen ikke kan afvikles. Men det er fordi nationen i moderne liberale demokratier er endt med… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Nilsv

Godt sagt, Nilsv.
DF er mĂĄske ikke mĂĄlbevidst nok længere. Men at samle stemmerne dĂ©r, fortæller andre, at der er stemmer at appellere til. – Og det er den eneste mĂĄde at gøre det pĂĄ! Det tæller! Statistikker tæller ikke. At stemme pĂĄ DF i dag er et stærkt signal. – Det er en opbygning af potentiale, som enhver med større ambitioner kan se. Noget hĂĄndfast, som kan realiseres.
– – –

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x