12
nov
Seneste opdatering: 14/11-14 kl. 1404
63 kommentarer - Tryk for at kommentere!

jpgJeg har stemt ved samtlige valg i Danmark siden 1971. Det er seksten folketingsvalg plus de andre, vel alt i alt 25. Nu har jeg mistet lysten. DF har været det mindst ringe siden 2001, men tretten år har vist, at det ikke er godt nok.  DF og mange af Venstres vælgere mener stort set som jeg jeg, men partierne har så mange underlige ting for. Det er ikke godt nok længere. Jeg har overvejet det nogle uger. Jeg står af.

At Danmark har 20.000 asylsøgere og ikke 100.000 skyldes udelukkende, at rygterne i asylbranchen stadig bilder folk ind, at Sverige er det bedste sted at søge hen. Vi der er inde i detaljerne ved, at det er det ikke længere. Mange tusinder skal overvintre ude i en iskold skov i et asylsystem, der i praksis er brudt sammen, i et land der ikke længere har noget at tilbyde, der ligner en normal tilværelse. Rygtet vil brede sig, og så stå masserne i Danmark og Norge, og hvad så, politiker?

Alle danske politikere skruer lidt på knapper, og hvergang de skruer, står der en journalist med et kamera eller en mikrofon. Aldrig har så mange uinteressante personer fået så meget medietid. De fornærmer deres vælgeres intelligens, og de løser ingen problemer. Problemet er, at man stadig har retskrav på asylbehandling, hvis man møder op i Danmark. Det vil gælde alle, der flygter fra de kommende mellemøstkrige, og alle 1.4 milliarder ekstra afrikanere, der kommer til verden de næste 30 år. Vi befinder os ikke i en speciel tid, vi befinder os foran 30 specielle år.

Ingen partier har noget svar på det, de har næppe fattet perspektiverne endnu. De fortsætter med at humpe fra tue til tue og foregive, de leverer løsninger for de penge, vi giver dem. At sætte sig op imod FN,EU og Europadomstolen, er det sidste de vil gøre. De fortsætter med at dryp-ødelægge Danmark, måske holder deres ‘politik’ to år til ad gangen. Jeg kan ikke stemme på, at Danmark principielt kan blive som Sverige. 30 % af udenlandsk afstamning, der også vil blive 50 %. Politikerne der lader det forblive en risiko, kan jeg ikke stemme på.

Siden 2001 har Danmark kunnet være stolt over en folkelig debat, der også blev kvalificeret af jurister, historikere, filosoffer, demografer, præster og politologer. Hvis danske politikere har læst de kronikker og bøger, har de ikke ladet sig mærke med det. Bare i år har tunge navne som fhv rigsstastistiker Plovsing og Poul Christian Matthiessen og Gunnar Viby Mogensen skrevet Integrationen går dårligt og Udlændingepolitik og realiteter. Der står alt, hvad man behøver vide, men igen politiker har afsløret, at de har læst det. Så er det, man mister noget af troen på debattens og dokumentationens betydning.

Det er gået op for mig, at jeg ikke kan påvirke politikerne med fakta. Den eneste måde at nå dem på, er ved at prøve at få befolkningen til at hive tæppet væk under deres position. Befolkningen har vist haft et flertal for politikerne multikultur. Ikke i 1983, ikke i 2001 og ikke siden. I virkeligheden befinder samtlige 600.000 udlændinge, som de har plantet i Danmark, sig her imod flertallets ønske, i sig selv en temmelig farlig politisk øvelse, der ikke har bekymret Christiansborg hvad jeg ved af.

Men befolkningen stemmer ikke nok efter deres overbevisning, og det er den eneste grund til, at Christiansborg fortsætter uanfægtet. Man kan godt glemme, at øve indflydelse på politikerene andet end via dem, der stemmer på dem. De får éndags-chock, når det går særlig slemt, og så vender de tilbage til deres osteklokke, hvor prioritet nr. et er,  at skaffe deres egen klub så meget levebrød som muligt. Jeg er ligeglad med deres klub.

Jeg er vokset op med en ukonkret, lidt arrogant foragt for politikere, som man kan tillade sig, når alt går pingeling,  men i dag er den blevet uhyre konkret. I fire år har jeg ikke villet høre på dem, og nu vil jeg ikke stemme på dem. Der skal nok komme nogle andre at stemme på senere, det gør ikke noget at sidde over i 2015. Jeg vil glæde mig til at blive på sofaen, for jeg ved nøjagtig hvorfor jeg gør det. Jeg foragter dem, fordi de er demokratisk narrefisse, der på fjerde årti kører henover et folkeflertal. De formindsker demokratiet i enhvers øjne, ved at være mere loyale overfor FN og EU end for Danmark. Jeg ønsker ikke, at nogen araber skal lide, men jeg har nået det punkt, hvor jeg skal vælge mellem milioner af dem og deres rettigheder og Danmark, og jeg vælger mit land. Ikke at gøre det er perverst.

Kan man blive ved med at blogge, når erfaringerne er så nedslående? Måske skal der bare justeringer til, hvis det ikke skal kvæles i væmmelse. En politisk blog, der ikke handler om politik? Man skal ikke give op over for ‘udfordringer’. Jeg kan tage nogle billeder og høre noget musik, jeg skruer i forvejen over på NDR eller SR 2, hvis der dukker en politiker op i radioen. Det er svært helt at undgå dem, men det bliver en sport og en kunstart. Tal ærligt om virkeligheden, og jeg åbner igen for radioen.

Se idag Merit Wager: Det är tio år för sent (Jeg ville sige femten, muligvis havde de kunnet nå det, hvis de havde lyttet til Maurijio Rojas i 2005, men det er hypotetisk nu.) Om tyve år vil vi tænke tilbage på denne tid, som en hvor vi stadig levede i troen på den svenske stats fulde kontrol over landet. De nærmeste år i Sverige bliver styret af panik og tilfældigheder, det bliver et land for kaoteoretikere. Det kan starte den 3 december med regeringskrise, eller det kan have en anden grund. En terrorsag, et politimord, hvad  som helst.

Jeg har skrevet om Sverige i fjorten år, jeg har haft ret hele tiden, men de ville hellere kalde mig racist. OK. Jeg trækker på skuldrene, jeg skal ikke leve med følgerne og bagtroppens bagtrop, som også fylder godt op i Riksdagen, interesserer mig ikke andet end som komedienummer og studieobjekt. Virkeligheden tager over som pædagog for Sveriges elite, den er også meget mere effektiv end jeg. Mit hjerte går ud til hver menig svensker, der får sit liv ødelagt eller mister det af dette. Mange hundreder svenskere har mistet livet af multikulturen, mange tusinder kommer til det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Kenneth Karlsson

Posted: 12 november 2014 - 22:30 - Svar

Mycket bra skrivet! Jag känner igen känslan. Ibland, eller för det mesta, känns allt hopplöst. Men jag vill inte ge upp… Tack för din suveräna blogg. Du ger mig mod och argument och bra infall.

Kristian

Posted: 12 november 2014 - 22:30 - Svar

“Kan man blive ved med at blogge, når erfaringerne er så nedslående?”
Du påvirker mere end du tror, bare ikke politikerne. Så bliv ved så længe du elsker dit folk.

  intetnavntak

  Posted: 13 november 2014 - 09:19 - Svar

  Steen og de andre der har indlæg her en gang i mellem gør stor forskel.

  Steen har gjordt mere end nok, som han selv gjorde opmærksom på i et indlæg. Hvis han stoppede behøvede han ikke gøre det fordi han hader os.

  Jeg skriver nogle gange nogle meget præcise kommentarer, der er ikke ret mange af dem jeg ikke står ved. Det skriver jeg fordi, det kan godt være Steen ikke er enig. Men jeg har altså ikke ændret mig (det betyder ikke at han ikke har givet indflydelse)

Skåning

Posted: 12 november 2014 - 22:58 - Svar

Kan inte säga att jag inte förstår hur du känner, men din blogg är ändå värdefull. Kanske mer än du tror.

Per

Posted: 12 november 2014 - 23:37 - Svar

“Det er gået op for mig, at jeg ikke kan påvirke politikerne med fakta. Den eneste måde at nå dem på, er ved at prøve at få befolkningen til at hive tæppet væk under deres position.”

Og det er præcis det en blog som denne kan medvirke til. Kun ved at oplyse folk om de ting som politikerne og medierne fortier kan man ændre folks holdninger. For en ting kan du være sikker på: Politikerne har ikke tænkt sig at gøre det.

Visionären

Posted: 12 november 2014 - 23:50 - Svar

Shit!

Det låter som att ni i Danmark går den svenska utvecklingen till mötes.

Och jag som hade hoppats på att kunna söka asyl i mitt dejlige broderland. 🙁

V

Ramona Fransson

Posted: 13 november 2014 - 01:38 - Svar

Hej!
Jag är deckarförfattare i Sverige och skriver verklighetsbaserade historier. Men den verklighet som jag ser i Sverige är så ofattbar att jag inte ens skulle veta var jag skulle börja … om jag skulle få för mig att skriva en bok om allt som händer. En av mina deckare … den senaste Korsfäst på Klädesholmen handlar om det som hände i Göteborg. En man i 60 års åldern blev nästan ihjälslagen av ett ungdomsgäng och det var killar med invandrarbakgrund. De två av sju som blev fällda ( samhällstjänst) vilket innebär att de får kratta löv i parken om det finns en kratta ledig, satt och skrattade i rättssalen och deras kompisar lade ut bilderna på Facebook. Mannen som drabbades kommer aldrig att bli återställd och har förlorat flera år av sitt minne.

Nu till helgen ska jag titta på min favoritserie: Matador
Jag har sett den många gånger, men jag ser den åter gång till jul. Det är en serie som påminner mig om det land som en gång fanns, Danmark och Sverige, som inte längre finns och som aldrig mer kommer tillbaka. Är det inte tråkigt? Jo, det är det. Men som tur är finns det filmer som kan påminna oss om hur det en gång var. En gång var vi omtänksamma och slapp att vara rädda. Visst, det fanns nazister, som ingen normal människa någonsin glömmer. Men skillnaden mellan dagens islamister och nyzasister var att dåtidens nazister var lätta att känna igen i sina uniformer. Idag vet du inte vem som är din vän eller fiende. Dagens islamister är värre än dåtidens nazister för de gömmer sig i alla västländer och ingen vet vad de egentligen är ute efter eftersom de ljuger hela tiden.

Jag är glad att jag är snart 60, inga barn att lämna till den unkna och skitiga värld som vi har och värre blir det, så när jag somnar in om sisådär 20 år, om allt går bra, ska jag göra det med ett leende på läpparna. För jag vill inte vara kvar i den här galna världen längre än nödvändigt.

Tack för Matador, som är en av de bästa serier som någonsin producerat i norden.
Ramona

steen

Posted: 13 november 2014 - 02:57 - Svar

Det er svært at skrive deckare i Sverige, ikke?

Ja, Matador er DAJLIG 🙂

  Ramona Fransson

  Posted: 13 november 2014 - 10:59 - Svar

  Hej Steen!

  Nej, det har gått bra för mig. Men jag startade eget förlag 2006 och nu är det ett aktiebolag och vi har givit ut två andra författares böcker också. Så, för att vara ett så litet förlag har vi lyckats över förväntan. Och jag älskar att skriva deckare.
  Önskar dig en dejlig torsdag!
  MVH
  Ramona

Anders

Posted: 13 november 2014 - 04:37 - Svar

Vi farer imod katastrofen. Det er hævet over enhver tvivl.
Ligeledes er det ganske sikkert, at vores politikere ikke anerkender problemerne og heller ikke vil komme til det. Det er svært for egocentrerede tosser at drive realpolitik, når de ligger under for fremmede magter og har hænderne fulde af andre folks penge.
Kun rotterne på Christiansborg, har fattet at skuden er læk. Så nu smutter de på stribe.
De ønsker ikke at blive holdt ansvarlige for deres forræderi imod Danmark og danskerne.
Men de vil dog blive husket alligevel. Og ikke for det gode.
Ved roret har vi nu den mest uduelige samling studentikose ignoranter landet nogensinde har næret ved sit bryst. Må de brænde i helvede.
Så det er både fristende og fornuftigst at blive sofavælger. Der er jo grænser for hvor længe man vil holdes for nar – og tilmed få utak for det.
Demokratiet er i dag reduceret til en billig skueproces. Taktik og spin udgør rygraden i den politiske arena, selv om kun politikerne og medierne finder glæde ved det.
Det er ved at være længe siden at der var plads til viljestærke talenter i dansk politik.

Peter Buch

Posted: 13 november 2014 - 05:42 - Svar

Ja, du kan også være sofavælger. Dog er det kun en af flere muligheder. Stil selv op, er en anden. Med sete kritikpunkter synes du oplagt værende en person der kunne tænke sig, der forekom nogle ændringer fremover, at der kom nogle andre prioriteringer. At der var andre muligheder end noget du gennem en længere periode ikke finder just velfungerende eller ret repræsenterende dine synspunkter.

Vælg navnlig deltagelse hvis du vil påvirke.

Vælg som anden mulighed opstilligsparate du er ret meget, temmelig eller noget enig med og få dem opstillet.
Vælg andre end de sædvanlige med synspunkter du ikke bryder dig om.

Alt efter hvornår valg udskrives kan du endnu nå eller ikke nå egen opstilling respektivt nå at støtte andres.
Vælg handlen eller ikke-handlen. Generelle forbandelser og observationer fra en sofa. Uanset sofa.

Du har valgt. Sofaen. Et let men ikke godt valg.

Jeg beklager dit valg. Dette uden at kende alle dine stillingtagender til en større række af politiske problematikker i forhold til mine egne. Kendte jeg dem alle er det muligt jeg selv helst så, du ikke blev valgt. Som førstevalg vælger du tyen til sofaen, da du åbenbart ikke vil andet. Sådan er det jo. Set herfra.

Men under alle omstændigheder beklager jeg først som sidst dit valg.

  Anders

  Posted: 13 november 2014 - 17:43 - Svar

  @Peter Buch
  Sofaen er, som du så skråsikkert hævder, ikke mit førstevalg. Men smart lød det.
  Du kan være forvisset om at jeg søger at påvirke hvem jeg kan, fra min forholdsvis beskedne position.
  Hvem du end stemmer på, kender du dem ikke længere end til tænderne. Medmindre du besidder evnen til at afkode hyklerne. Og dem er der alt for mange af i dagens politiske spektrum.
  En sådan ormegård styrer jeg gladelig udenom og blanker i stedet mine våben.

Machiavelli

Posted: 13 november 2014 - 07:15 - Svar

Jeg forstår udmærket Steen, det er også mit valg, indtil der kommer et parti, der tager virkeligheden alvorlig. Jeg er også ved at brække mig. Anders har ret, “Ved roret har vi nu den mest uduelige samling studentikose ignoranter landet nogensinde har næret ved sit bryst. Må de brænde i helvede.”

Jeg kalder dem kulturforbrydere, for når man bevidst på trods af alle advarsler bliver ved med at lukke øjnene for virkeligheden kommer katastrofen.

Her er fx hvad historiker, forfatter og kulturforsker Bent Jensen har advaret om, og hans advarsel skal tages alvorlig. Men lytter politikerne? Nej! det rager dem en papand. De ser ikke nogen islamisering eller kulturopløsning. De ser kun at verden lider, og at den danske befolkning nødvendigvis må betale prisen. Og så brokker de sig ellers til pressen over, at folk bliver vrede og rasende på politikerne over, at deres land er i forfald. Og den dag er ikke fjern, hvor, hvor nogle mennesker har fået nok og tager pistolen i hånd. Og så skal vi se den røde presse hyle op om, at de højreorienterede fascister er gået over til terror. Men læs om virkeligheden.

1.

“Mange tror, at den nuværende demokratiske retsstat er en evig forteelse. Det er den ikke, og man kan med det blotte øje konstatere dens forfald og begyndende opløsning.
Vi er nødt til at ændre opfattelse. Det kan selvfølgelig også ske her. Den europæiske civilisation og dermed også den danske nation er truet på livet. Truslen kommer som sagt af kombinationen islam og den europæiske ”elites” opgivende og undskyldende tilpasning til denne trussel.
Mønsteret er forbavsende ens og forstemmende i de vesteuropæiske lande. Den almindelige befolkning har for længst set skriften på væggen og alle taler om truslen privat. Men eliten er enten tavs, bagatelliserer truslen eller skælder ud på de opskræmte borgere”.

  Svend Andersen

  Posted: 13 november 2014 - 09:37 - Svar

  Demokratiet er døende, længe leve Folkestyret!

T Jensen

Posted: 13 november 2014 - 09:58 - Svar

Kære Steen

Jeg har stemt på alle valg siden slut 60erne´. Jeg kan godt forstå dig, men håber at du vil overveje om det ikke er bedre at stemme. Håber,at du vil køre denne blog videre – den er vigtig for mig og sikkert for mange andre læsere.

Jeg har en lille bøn til dig. Du må meget meget gerne give os nogle flere fotografier med
stemningsmotiver – de er så livsbekræftende, smukke og poetiske. Tak for det.

Med kærlig hilsen

T. Jensen

Asger Trier Engberg

Posted: 13 november 2014 - 11:25 - Svar

Hørt!

Arne von Kappelgaard

Posted: 13 november 2014 - 11:47 - Svar

Både mennesker og dyr lærer af erfaringer og mønstre, og man er da på herrens mark, hvis man bliver ved med at sætte hænderne på en varm kogeplade, efter at have brændt sig i 40 år! Men det gælder ikke for vores ryggesløse politikere – ridderne af den gyldne ordstrøm -, de kulturradikale gutmenschen og for fagbevægelsen.

Især sidstnævnte kan klandres, for at have gået forræderens ærinde og tjent usselheden. Det var deres medlemmer, der i årevis mærkede ulemperne, utrygheden, vandalisme og hærværk, chikanen og kriminaliteten på deres krop og i deres nærområder, men de blev skamløst stigmatiseret som racister/mørkemænd/nazister af den fagbevægelse og det socialdemokrati som de naivt troede ville varetage deres interesse.
Men heri måtte de sluge den bitre kalk, erkende virkeligheden og en illusion fattigere. Socialdemokraterne vil ikke dem, der har mindst at gøre godt med, som ikke har en akademisk uddannelse, men lefler for det elitære. Derfor kan man ikke blive forbavset over, at folk søger til Dansk Folkeparti.Det har jeg selv gjort, men det er slut nu.
Men også de borgerlige partier Venstre og Det Konservative Folkeparti bærer et stort ansvar på deres skuldre. Man er jo ikke overrasket over at Det Radigale Venstre og Socialdemokraterne bærer ved til bålet, men at de borgerlige gør fælles front med ovennævnte partier, i skøn samdrægtighed med den yderste venstrefløj, ja der sidder man tilbage som ”almindelig” borger, med en flov smag i munden, når ”ridderne af den gyldne ordstrøm”fører udansk virksomhed.
Desværre har vores kultur de sidste mange år indprentet de unge, at være fredelige og ikke voldelige. Det er bare ikke godt nok, når man står overfor muslimernes trusselkultur. De opdrager deres unge til agressivitet, til at være voldige, pågående og frække overfor ikke-muslimer, så det er et noget ulige udgangspunkt. Man undrer sig over, hvad der er blevet af vores stolthed som folk! Vi lader os tryne som en flok gamle kællinger, overfor muslimernes stadig mere agressive trusselkultur i dagligdagen. Nogle gange har man nærmest indtryk af, at vi er nærmest halvt klinisk døde.

Disse mischlinge der har åbnet portene til Danmark uden forbehold, kan istemme hvad de anklagede i Nürnberg sagde: ”Ich bekenne mich im Sinne der Anklage nicht schuldig.”
I og med at man ukritisk har givet revl og krat dansk statsborgerskab, så har man også samtidig inviteret den islamiske terror til Danmark, hvor den på et givet tidspunkt kan stikke sit hæslige ansigt frem. Ansvaret for denne elendighed ligger kun et sted, hos de gamle politiske partier, uanset hvilken partifarve de har. Vores politikere stod nærmest og faldbød dansk statsborgerskab til den/dem, der gad række deres hånd frem og kunne påstå sig som forfulgt.
Gutmenschen tror, at vi stiltiende vil agere dørmåtte, fordi vi lufter en anden mening, end den på parnasset gældende. Der tager de så grueligt fejl. Når godhedsindustriens selvfede medlemmer nedlader sig til at stige ned fra Olympen og i uskøn symbiose med Det Radikale Venstre, Sosserne, Einnheitzlisten med deres sortklædte og altid voldsparate stormtropper (AFA), der vil prøve at belære os andre ”uvidende” om tingenes rette sammenhæng, så bøjer vi ikke nakken, når der kommer kritik eller voldelige sammenstød, vi retter derimod ryggen og tager os sammen.
Vores ære består i at kæmpe og om nødvendigt bringe ofre i kampen mod muslimen. Med dette mål for øje, skal vi kæmpe med en jernhård vilje til sejr, være udholdende, seje og stålsatte, tage de drøje hug når de kommer og det måske ser sortest ud, men muslimerne skal have kamp til stregen, ikke tvivl om det.

Man kan altid genkende en kulturradigal/gutmenschen på at de prædiker tolerance for andre, men praktiserer det kun overfor dem de deler mening med. Man skal lede længe efter mere intolerante mennesker end de kulturradigale/gutmenschen. Vores hjemlige koran-disciple er oprørte over ”tonen” i indvandrer debatten, men selv mener de at have frikort til at svine dem til, som i deres optik ikke er ”stuerene.”

Det åndelige og sproglige armod fejrer virkelig ”store sejre” blandt de evigt utilfredse unge muslimer. Når man ikke har et mindstemål af opdragelse, og den åndelige og sproglige ballast tilsyneladende er fraværende, ja så prøver man at terrorrisere sine omgivelser ved hjælp af trusler, terror (ildspåsættelser), hærværk, mord og anden kriminalitet.
Som de unge utilpassede siger: ”Mine efterkommere tømmer dine lommer.” I Stockholm bærer de unge muslimer en T-shirt med følgende tekst: ” 2030 – så tager vi over”. Så er stilen ligesom lagt, og her har vi muslimen i en nøddeskal.

Det er jo åh så synd for lille brunøjede Muhammed (med knojernet i baglommen), eller for sorthårede Hussein der har slået gamle fru Jensen til pindebrænde, eller Murat der styrer den lokale handel med stoffer, for ikke at tale om den tildækkede Fatima med de rabiate meninger der går ind for sharia lovgivning i Danmark. Man kan konstatere, at deres moral er på størrelse med en Skovflåt.
Joh,-vores ansvarsløse og tanketomme politikere samt korrektskliken har gødet jorbunden til et fremtidigt kaos i Danmark. Det bliver et land uden sammenhængskraft og fremtid, et land i splid med sig selv. Et land der er delt op i vestlig lovgivning og sharia-lovgivning, et land hvor det er alles kamp mod alle, og hvor man ikke tager hånd om hinanden.

I dag er Danmarks største ulykke og byrde muslimerne. Danskerne finder sig tilsyneladende stiltiende i deres ublu krav, deres udnyttelse af systemet, deres voldsmentalitet, der ingen grænse kender, og samtidig skal vi høre på deres evindelige, uberettigede kritik og afstandtagen fra alt vestligt, endvidere at de ønsker respekt, særbehandling og lovkrav om dit og dat. Muslimerne er sande mestre i at oppiske en stemning, at søge konfrontation for derefter at benytte sig af salami-metoden, så de naive meningsdannere giver dem flere og flere indrømmelser og særrettigheder i den fejlagtige tro, at det vil lukke deres evindelige og konstante kræve- og krænkelsesmentalitet.

Man kan også undre sig over, at danske myndighedspersoner giver en bestemt gruppe mennesker i Danmark særrettigheder (tager hensyn til deres krav), for med 5. juni Grundloven af 1849 havde ingen gruppe/grupper mere fortrinsret frem for andre !

Det er desværre vejen til vores egen undergang som danskere. Det er som bekendt dråben der udhuler stenen. De (muslimerne) fører sig frem med krav om tolerance, respekt og retten til at udtrykke sig, men man kan sige, at det er en ensrettet gade, for de forbeholder sig retten til de nævnte krav, hvor de konstant og hele tiden ligger i overhalingsbanen, mens vi andre der ikke er muslimer er racister, hvis vi udtrykker vores mening. Vi kan konstatere, at de ikke ønsker ligestilling, men særbehandling. Derfor kan vi også med god ret sige :
” Danmark skal ikke være spytbakke for herboende muslimers side. Vi må som danskere snart træde i karakter, hvis vi vil kaldes et folk.”

Den glidebane, vore politiske landsforrædere har sat i gang, har vel snart nået det punkt, hvor muslimsk lovgrundlag (sharia) bliver en del af vores Grundlov, som vi indfødte danskere bare skal rette ind efter. Det bliver vel snart sådan, at læsning af Koranen bliver pligtlæsning for de etniske danskere, dikteret af de mavekrybende Folketingsbaroner, der lefler for alt muslimsk. Gud fader bevares, at vi har valgt disse sølle mennesker, som ikke repræsenterer os på værdig vis, og har en rygrad som en vandmand. De er skruppelløse og beregnende, og ikke til at stole på, så de falder meget godt i hak med de indtrængende skævnæsede muslimer. Snart bliver stening af utro vel kun en formsag, og hvem ved, måske på længere sigt fjernelse af kristne/vestlige symboler i det offentlige rum, f.eks. vores korsformede flag Dannebrog, idet det kan ”støde” de sarte muslimske øjne. Endvidere kan vi på sigt påbydes respekt for muslimsk/religiøse symboler f.eks. profetens grønne banner.
Man kan sagtens forestille sig stening, hængning, stokkeslag, piskning af kvinder for utroskab og håndsafhuggelse. Det lyder absurd i dag, men man kan have sine bange anelser.

ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

mb

Posted: 13 november 2014 - 12:35 - Svar

Jeg har stemt blankt ved de sidste valg, men læser nu, at blanke stemmer tælles som ugyldige, og så bliver sofaen jo lige så god.
Ville stemme på Hedegård hvis han stillede op i Kbh.
Stort interview med ham i Politiken http://politiken.dk/magasinet/interview/ECE2452103/umennesket-fra-vest byen/

Ole Burde

Posted: 13 november 2014 - 12:35 - Svar

Kampen om Europas fremtid er ikke en gang BEGYNDT endnu ….så det forekomer mig lidt tidligt at gi’ op …. Når kampen begynder , bliver der ingen tvivl om det, for så vil kuglerne begynde at svirre om ørene . Mit bedste gæt er at det først vil ske om 30-50 år .
Måske har den demokratiske velfærdsstat hele tiden været en tikkende bombe som nødvendigvis må destruere det samfund som har født den , vi har bare ikke kunnet se det indtil nu . Kina lader til at klare sig udmærket helt UDEN denne velsignede tilstand . Andre steder , som feks Tailand griber hæren ind når politikerne bliver for åndsvage .

  Anonym

  Posted: 13 november 2014 - 14:20 - Svar

  I hvert fald senest 30 år. Husk udviklingen går stærkt. Meget stærkt.

Victor

Posted: 13 november 2014 - 13:02 - Svar

DF har længe været ude for mig.

Hovedgrundene:

1) Jeg har INTET set fra den kant, som skal stoppe den galopperende magtovertagelse af DJØFerne.

2) Måske skulle det være 1 a – og jeg har heller intet set, som vil gøre op med københavneriet og – endelig – aktivt støtte udkantsdanmark.

3) Partiet har i mange, mange år stemt FOR love, der var omsætninger af EU-direktiver…her har enhedslisten været klarere i spyttet.

Torben Snarup Hansen

Posted: 13 november 2014 - 13:03 - Svar

@ Ole Burde.

“Mit bedste gæt er at det først vil ske om 30-50 år …”

Du kan roligt fjerne nullet. Der skydes allerede i Europas byer.

  intetnavntak

  Posted: 13 november 2014 - 17:51 - Svar

  Revolutionen SKAL starte om 3-5 år… Rusland nogen???

Stephan Korsholm

Posted: 13 november 2014 - 15:03 - Svar

Jeg læser din blog hver dag. Den burde blive gemt til eftertiden. Der er en stor mængde uvurderlig information for fremtidige historikere, når de skal skrive historien om vores kultur, og hvorfor den endte som den gjorde.

Gunnar Biering

Posted: 13 november 2014 - 16:20 - Svar

Som DF’er er jeg ked af, at du smider håndklædet i ringen, Sten. Husk på, at DF og den øvrige opposition intet har haft at sige de sidste 3 år. Og i 2001-2011 var DF nok så opsat på at komme ind i inderkredsen, at de var for føjelige. Og de konservative, og visse venstre-folk, vogtede jo på anstændigheden og kunne let have fjernet VKOs flertal.

Desuden var DF jo kun på 12% dengang. Hvis DF næste gang kommer op omkring 20%, kommer der andre boller på suppen. Hvad med at give det en chance?

  steen

  Posted: 13 november 2014 - 16:26 - Svar

  DF er de mindst ringe, men nu har de nydt godt af mig siden 2001. Nu skal de presses, og de kan godt undvære nogle stemmer til dem, der vil presse dem. Jeg regner med, at det først bliver Lars Hedegaard og så Dansk Samling

  Svend Andersen

  Posted: 13 november 2014 - 17:33 - Svar

  Gunnar, Steen er bestemt ikke alene om sine vurderinger af DF’s politik. Vi afventer en betydelig mere markant politik fra DF efter valget, men vil se det før vi tror det. Ellers er der andre alternativer.

  Kan de ledende DF’ere virkelig ikke fornemme, at deres gamle kernevælgere føler sig svigtede?

   steen

   Posted: 13 november 2014 - 17:52 - Svar

   Svend, jeg tror jeg er på linje med mange V og DF medlemmer

Torben Snarup Hansen

Posted: 13 november 2014 - 17:12 - Svar

@ Gunnar Biering.

DF svækker sig selv ved at forsømme og genere potentielle vælgere, som kræver argumentation og ansvarlighed. I årevis har partiet ført sig frem med intetsigende paroler som “dit valg” og andet pludder. Det er provokerende frækt! Når formand DJØF-Kristian samtidig stædigt undlader at udvise rettidig omhu og afstikke en strategi for reform af statslig velfærd, svækkes troværdigheden.

DF bør være opmærksom på den kampagne, Liberal Alliance fører for tiden. Det er selvfølgelig valgflæsk, men parolerne har et relevant indhold. DF, V og K træder vande og kommer ikke med konkrete bud på det, mange mænd bekymrer sig om: Fremtiden.

Har hele klodens befolkning et retskrav på asyl i Danmark? Ja, det har de – ifølge konventionerne. Hidtil har politikerne krøbet langs panelerne i denne sag. Hvornår tager de sig sammen og griber fat om ondets rod?

Hvordan kan private arbejdspladser bevares uden at sænke skat og løn? Kristian, Lars og de andre regnedrenge er udmærket klar over, at her brænder det på. Hvad vil de gøre? Og nej, her er tavshed ikke guld!

De 20 procent kan meget let gå DF’s næse forbi, så længe Kristian kun serverer tomme kalorier.

  Gunnar Biering

  Posted: 13 november 2014 - 18:03 - Svar

  Kære Torben
  Vi må finde os i, at DF på det økonomiske område nærmest er socialdemokratisk. Det var der, de vælgere var, som først mærkede multikulturen. Jeg har for længst skrevet, at vi også behøver et parti med DFs værdipolitik og med en borgerlig økonomisk politik. Som de konservative vist var engang, eller lidt som de Uafhængige. Men hvem kan starte det op? Måske engang folk som Rasmus Jarlov.

  Indtil da mener jeg, at værdipolitik er vigtigere end mammon. Men det er sandelig også vigtigt at skabe rammer, så der kan blive flere rigtige arbejdspladser til nogle af de 800.000, der idag er udenfor arbejdsmarkedet. Ikke bare LA, men også V vil sænke skatten i bunden af indkomsterne. Det er en væsentlig del af det.

  Og jo, DF vil tage konventionerne op til kritisk eftersyn. Ligesom EU-medlemskabet – se dagens aviser.

   Victor

   Posted: 13 november 2014 - 20:05 - Svar

   Okay Biering:

   To spørgsmål:

   1) Vil du stoppe DJØFerne?

   2) Hvad vil du gøre for at sparke liv i Frederikshavn?

    Gunnar Biering

    Posted: 13 november 2014 - 22:45 -

    Svar:
    1) Jeg vil stoppe den galopperende “New Public Management” med overdrevne rapporteringskrav, chefkontrakter med “måltal” o.s.v. Og jeg vil stemme for, at chefer i forskellige organisationer skal være fagligt kyndige i organisationens fag – hospitaler, forsvar, osv – og ikke kun juridisk eller økonomisk uddannede.
    2) Frederikshavn har snart hele flåden. Derudover vil jeg standse/tilbagerulle samlingen af politi, retter, skattevæsen osv i få udvalgte store byer. Men ellers har jeg ikke nogen specifik plan for Frederikshavn.

    Victor

    Posted: 14 november 2014 - 00:34 -

    Er du liidt autistisk. Det var Frederikshavn som et symbol for udkantsdanmark. (Du kommer jo selv fra Frederiksberg)…

    Helt ærligt: Jeg har faktisk ikke set DF komme med ret meget, der kan bruges i vores kamp.

Kurt

Posted: 13 november 2014 - 17:49 - Svar

Hvem kan oversætte min bog til svensk?

Lars H

Posted: 13 november 2014 - 17:59 - Svar

Lars Hedegaard er alternativet, som gør at jeg ikke bliver sofavælger til næste valg. Ærgerligt at man kun kan stemme på ham i Storkøbenhavn. 🙁

  Svend Andersen

  Posted: 13 november 2014 - 19:12 - Svar

  Jeg mener at vide, at Lars Hedegaard stiller op i Sjællands storkreds, og altså ikke i Storkøbenhavn.

   steen

   Posted: 13 november 2014 - 19:19 - Svar

   ja, alt uden for Storkøbenhavn, og det er ikke mig

    Machiavelli

    Posted: 14 november 2014 - 05:04 -

    kan man stemme på Hedegaard når man bor i udlandet?

Hans E.

Posted: 13 november 2014 - 18:37 - Svar

Med manga kulörta lycktor jag gick mig i livet ut, skrev en diktare.
Din blog är en kulört lyckta för mig.
Slocknar den blir vandringen mot ingenting bara tyngre.
Allt det bästa till dig.

Henrik Petersen

Posted: 13 november 2014 - 20:03 - Svar

“..alle 1.4 milliarder ekstra afrikanere, der kommer til verden de næste 30 år.”.

Og hér er vi ved problemets kerne: Det er ikke vestens eller Kinas CO2-udslip, der er problemet. Det er den enorme befolkningstilvækst i især Subsahara og Mellemøsten, der truer planetens overlevelse.

Ikke desto mindre støtter selv lille Danmark Afrika med ca. 20 millioner kroner, så afrikanerne kan fortsætte med at formere sig uhæmmet. Det ville være bedre at kaste kondomer ned, men jeg kan nu være i tvivl om, hvorvidt afrikanerne kan finder ud af, at kondomer ikke er tyggegumme men skal begrænse befolkningstilvæksten.

Måske ville det være bedre, om Danmark og det øvrige vesteuropa brugte den under alle omstændigheder ligegyldige ulandsbistand til at opføre en Berlinmur mod sydlandske og vestligt-fjendtlige indvandrere?

PFEP

Posted: 13 november 2014 - 20:50 - Svar

Bästa Steen, jag har varit i politiken i Sverige med allt det innebär, ifall man nu inte har “rätt åsikt”.

Jag får erkänna att jag idag har gömt mig bakom ett pseudonym, inte så mycket för egen del, men mera för den påverkan det har på mina barn och barnbarn.

Jag skal inte i detalj beskriva verkligheten, men bara säga att; det krävs ganska mycket på individnivå att stå upp för sina åsikter.

Nu kan jag jo enkelt lägga ut “bevis” på hur verkligheten ser ut, dock kommer inte jag göra det då andre är så mycket bättre att formulera eländets konsekvenser.

Jag fattar din avmakt, att du ibland resignerar inför den verklighet där dagligen tränger sig på och man inte har varken medel eller möjlighet att stävja de för egen del negativa reaktioner där följer på det dagliga inflöde av rapporteringar kring hur multikulturen urartar sig.

Vad göra Steen?

Jag är 65 snart och skal ha pension från båda S och DK (pengarna är psst borta ungefär)och jag undrar faktisk hur fan jag skal få till det i framtiden?

Blogga på min vän, du behöves verkligen och hade inte det varit för Snapphanen hade nog inte jag överhuvudet kostat på mig att engagera mig.

Torben Snarup Hansen

Posted: 13 november 2014 - 21:15 - Svar

@ Gunnar og Claus.

Er I enige i, at offentlig velfærd er som en bilforsikring, som man bliver smidt ud af, hvis man kører råddent alt for tit? Er I enige i, at dette sker af hensyn til de andre bilister, der betaler OG kører ordentligt?

Den enorme belastning af de offentlige budgetter – hospitalssektoren, kommunalt leveret kontanthjælp, børnechecks, førtidspensioner o.s.v. – må og skal reduceres. Dertil kommer 1000 andre reformer og nedskæringer. Denne gigantiske opgave skal løses i nær fremtid. Det er noget, mange politikere kan forstå, men de taler ikke om det, fordi de frygter at miste stemmer til Eventyrlisten og andre forstyrrede ideologer.

Skal lægen ikke orientere patienten om diagnosen? DF ved udmærket, hvor skoen trykker, men VIL HELLER IKKE fremlægge et forslag til at løse den finansielle side af problemerne. Det er pinligt, at netop dette parti lader som ingenting, og hvad begrunder en antagelse af, at “værdipolitik er vigtigere end mammon”? Det ene udelukker ikke det andet! Tværtimod: Offentlig velfærd er i sig selv DEN VIGTIGSTE årsag til ikke-vestlig indvandring.

Claus skriver, at der skal tælles til 90, og synes, at sofavælgerne skal mande sig op. Korrekt. Men det skal formand og regnedreng Kristian også!

  Victor

  Posted: 14 november 2014 - 07:37 - Svar

  Torben – der er noget helt galt med din, og de værste økonom-mullahers logik: Hvis Københavns Kommune bygger en vej, så definerer excel-drengene det som et problem. Hvis et privat selskab bygger den samme vej – måske endda dyrere – så er det helt ok.

  Hvis en kirurg fjerner en blindtarm på et hospital i Aabenraa, så er han en parasit.

  Hvis hans kollega gennemfører den samme operation på det private Diakonissensygehus i Flensborg, så er økonomerne glade. (Selvom tyskernes private sundhedssystem koster nogle procent mere af BNP end det offentlige danske).

  Jeg er ikke uenig i, at vi skal spare. Men vi kan starte med at fyre 90 pct af DJØFerne, lægge et låg over forbruget af konsulentkroner. Så vil der måske være god fornuft i at opgive EU-licitationerne, der har givet os vanvittige ekstraudgifter som IC4 og nye sygehuse, du kan rive ned igen om 50 år….

  I øvrigt: Din “ønskeseddel” er tydeligt præget af at du, så vidt jeg har fulgt dig, bor på Djævleøen.

  Ude i Udkantsdanmark har vi helt andre problemer at slås med…

Gunnar Biering

Posted: 13 november 2014 - 22:51 - Svar

Jeg har altid ment, at Anker Jørgensens og Eva Gredals enstrengede bistandslov fra 1970’erne, hvor man erstattede et retsprincip med et trangsprincip, var en katastrofe. Det har ført os ud i det uføre, velfærdsstaten står i. Løsningen er logisk at genindføre optjeningsprincippet, hvor det er muligt.

Det har DF faktisk også foreslået i flere sammenhænge.

Flygtninge/indvandrere, der ikke har optjent noget, men har lovligt ophold, og andre, der ikke har betalt kontingent, må på en slags madpakkeordning. Og deres krav på indkvartering må naturligvis skrues ned, som flere desperate borgmestre også har fremført i den seneste tid.

Morten Dreyer

Posted: 14 november 2014 - 08:11 - Svar

Jeg synes lige, at I skal give DF en chance ved valget.

Måske under devicen om det mindst ringe parti.

Intet parti er 100 procent på alle hylder.

Men hvis man sammenligner partierne på hver indsatsområde, så vinder DF.

Husk på, at hvis man stemmer blank eller sover længe på valgdagen, så er det en stemme til radikale eller socialkammeraterne.

  Voldposten

  Posted: 14 november 2014 - 10:23 - Svar

  …og hvis man stemmer på DF, så er det en stemme til ham den lille herreekviperings-mannequin, som bestyrer et parti hvis eneste værdigrundlag er det, der kan stå på hans egen konto i banken.

  Man kan jo også tage ved lære af DF’s bragende succés ved valget til EUSSR-parlamentet: Ikke så snart havde partiet fået en halv million stemmer før det pludseligt blev for fint til at være i gruppe med UKIP og kravlede i køjen hos David Cameron. Du ved nok, ham der så gerne vil have Tyrkiet ind i varmen, fordi England trænger til en muslimsk premierminister og Islam jo er Fredens Religion!

  Eller man kan stemme på ham, det højtbrølende tågehorn fra Himmerland, som er så fornærmet over, at nogle russere i Ukraine ikke er så vilde med at blive Anschlusset EUSSR, at han vil sende den mægtige, danske krigmarine (hele korvetten) indi Østersøen for at sætte Putin på plads. Så kan han lære det, kan han!

  Mon ikke også de danskere, der hidtil har stemt på DF kan lære et og andet…?

Anonym

Posted: 14 november 2014 - 09:55 - Svar

@ Morten Dreyer:

DF har fået mange chancer – og forspildt dem! I går torsdag skrev Martin Henriksen på den korte avis om ikke-vestlige indvandrere, der chikanerer, truer og angriber danskere. Det er provokerende nedladende og dumt af ham at der ikke står ét ord om de KONVENTIONER, som nødvendigvis skal opsiges, hvis den ødelæggende folkevandring skal standses! Hvad er hans melding så værd? Kun uforpligtende brok!

Hvad bilder DF sig egentlig ind?

Torben Snarup Hansen

Posted: 14 november 2014 - 13:22 - Svar

@ Udmærket, at Martin Henriksen omtalte konventionerne. Men hallo – det er bare flere år siden! I mellemtiden er problemerne kun blevet værre. Det er LIGE NU, DF – og ikke kun Henriksen engang i fortiden – skal slå i bordet og love vælgerne at opsige dem.

Hvorfor sker det ikke? Tror Gunnar Biering, at DF-vælgerne er glemsomme og naive og bliver lykkelige blot fordi DF får flere mandater?

Hvorfor skal det være nødvendigt at presse DF på netop dette punkt, som er det allervigtigste? Er der anden forklaring end at formanden helst ikke vil tale om det, når et valg nærmer sig, fordi Venstre vakler og mumler og heller ikke tager sig sammen og skærer gennem mange års livsfarlige konventionspjank?

Hvis Gunnar ikke vil besvare ovenstående, bør andre DF’ere levere en kort forklaring på fænomenet.

Torben Snarup Hansen

Posted: 14 november 2014 - 13:31 - Svar

@ Morten & Gunnar:

Gå dog i struben på konventionerne for fuld skrue – NU inden valget! Hvorfor arrangerer DF ikke en konference på Christiansborg, så hele denne Augiasstald bliver kulegravet? Medierne, politikerne og vælgerne er uvidende og forvirrede på dette punkt. Ring til Ole Hasselbalch, som er ekspert i problemet.

Arne von Kappelgaard

Posted: 14 november 2014 - 17:03 - Svar

Ingen konventioner/menneskerettigheder pålægger et land at undergrave sig selv, af udefra kommende!
Nu er konventionerne jo ikke hugget ud i stentavler og bragt ned til menneskene. De er skabt i tiden efter WW-II, og ingen kunne dengang forestille sig, hvad der senere ville ske.
At EU-domstolen så også kommer med nogle domme (bl.a. Metock)der belaster systemet,er helt ude i hampen, gør det ikke bedre. Men Danmark er klassens flinke dreng, og følger trolig trop, og får det implementeret i dansk lovgivning. Seneste er børnepenge og SU.

Hvorfor kan alverdens bekvemmeligheds flygtninge syge asyl med diverse falske begrundelser?
Hvorfor bliver afviste asylansøgere ikke bare smidt ud?
Hvorfor kan dem der skal melde sig dagligt, bare undlade det uden konsekvenser?
Hvordan kan man efter bevilget ophold så have retskrav på en bolig?
Hvorfor kan man ikke udrede hvad alt dette koster på årsbasis, alt iberegnet?
Hvorfor får hjemvendte Syrien-krigere psykolog hjælp og ikke en hård straf?

Der er mange spørgsmål, som DF kunne gå i gang med. Og som Voldposten skrev, stemmer man på DF, så stemmer man også på lille Lars fra Græsted (nu Nyhavn), som har svært ved at skelne mellem dit + mit. Man kan konstatere, at manden har forvandlet sig fra en kommunalpolitiker på deltid til en fuldblods pamper på fuldtid. Så hvad er valget inden et år! Det er valget mellem pest og kolera, derfor er en blank stemme også udmærket, når DF har kastet håndklædet i ringen.

ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

Britta Due Andersen

Posted: 14 november 2014 - 20:19 - Svar

Hvem tror i ærlig talt De radikale er mest “bange” for – at i ikke stemmer eller giver DF en proteststemme?
Når vi ser på situationen i Sverige, så læser vi stemningen derover ved at se på, hvor mange stemmer Sverigesdemokraterne får ved valg / meningsmålinger. Hvis de bare bliver hjemme eller står i meningsmålingerne som “ved ikke”, tager svenske politikkerne dem ikke alvorligt.

Cimbreren

Posted: 14 november 2014 - 20:36 - Svar

Virkelig bra artikel, Steen! Jeg forstår dig godt, og jeg har selv gået med samme tanker, for DF mangler pondus! De er blevet lidt for ‘pæne’. Det ville skabe respekt, hvis politikere sagde, at nok er nok, og nu sender vi samtlige muhammedanere, som truer både tegnere, skribenter, politikere og kristne asylsøgere og indvandrere UD med den første bananbåd!
Vi skal også have dem ud, som opfordrer til drab på jøder og kristne, fx imamer.

Det ville også være på sin plads, at DF begyndte at tale om danskerne som et oprindeligt folkeslag med iboende menneskerettigheder, fx rettigheder til at leve i fred og fordragelighed. Muslimer viser gang på gang, at de ikke vil leve i fred med dhimmierne. Hvor lande oversvømmes af muslimer, der følger mord, voldtægt, røverier og alskens ondskab i kølvandet, og hele Skandinavien (ligesom Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Italien osv) er blevet permanent forandret, fordi nogle vanvittige politikere besluttede at tage stimevis af muhammedanere ind.

Da jeg var barn, og det er trods alt ikke mere end ca. 30 år siden, da behøvede man ikke låse døren i den lille, hyggelige by i Himmerland, som jeg kommer fra. Dét ændrede sig fra dag 1, da der sidst i firserne blev oprettet et asylcenter ude på en engang idyllisk mark! Pludselig hørte man politisirener dag og nat (pga optøjer og knivstikkerier derude), og folk måtte begynde at låse hoveddøren, når de tog i byen. Tyverier blev også en del af hverdagen. Det var dog småting ved siden af, hvordan det ser ud i dag.

Jeg begræder vores efterkommeres skæbne, for pengene vil være brugt op om få år – også for Norges vedkommende, har økonomer regnet ud (en asylsøger i Norge får jo også ‘kun’ 9.000 NOK at leve for pr. måned (meget mere end en dansk kontanthjælpsmodtager), blot til tøj og mad, husleje og tv betaler de norske statsborgere, selvfølgelig!) – og der vil blive et kaos og en lovløshed af dimensioner. Vi ser den allerede nu, og det er en snebold, som blot vil vokse sig større og større pga politikernes manglede mod, indsigt og vilje til at sige fra!

Blod vil komme til at flyde i gaderne, for et oprør mod de, som allerede nu slår de oprindelige folkeslag ihjel, er uundgåeligt. Det oprør mod voldtægten af vore lande er livsnødvendigt, hvis vi skal sikre os selv.

Arne von Kappelgaard

Posted: 14 november 2014 - 21:04 - Svar

@ Britta Due Andersen

Forstår du ikke, at i min naivitet troede jeg, at da DF kom frem med deres kontante og markante meninger, at de ville kæmpe for sagen!
Derfor har jeg stemt på dem – fra de kom frem – både til FT-og kommunevalg.Men deres fremgang har åbenbart gjort dem bløde og magelige, og som bekendt, bløde senge giver slappe drenge. Hvor er deres mærkesager og skarpe kanter?
Det hele er forduftet, fordi man anglede efter anerkendelse, og blive en del af Danmarks største beskyttede værksted.

I min optik, livet er ikke nogen popularitets konkurrence.Som de gamle sagde: “Mer i gerning end i ord.”
Min 1 x tipoldefar blev 18.april 1864 dræbt på Dybbøls Skanser, og han skrev følgende i bibelen, inden han drog hjemmefra: “Viljen til Sejr, skal altid være større en Frygten for Nederlag.”
At vente og forgå – eller
at handle og bestå.
Derom drejer det sig. Alt andet er mundsvejr.

ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

Torben Snarup Hansen

Posted: 15 november 2014 - 20:59 - Svar

@ Britta Due Andersen.

Selvfølgelig betragter de Radikale Gutmenschen DF som besværlige racister, der ikke er sturene. Men det får ingen skeptiker til at falde på halen og blive benovet over selve det at DF stadig findes. Hvorfor går du ikke ind i substansen? Hvorfor besvarer du ikke de stillede spørgsmål og den kritik, der rettes mod DF på helt konkrete, aktuelle politiske punkter: 1) Konventionerne? 2) Belastningen af offentlig velfærd?

Lene

Posted: 15 januar 2015 - 23:06 - Svar

Hvad nu hvis de såkaldte politikere slet ikke er politikere? Måske skulle vi begynde at tænke i nye baner. Jeg tror nemlig, at hele den politiske klasse er en stor MAFIA, og så kan det hele hjælpe lige fedt.

I øvrigt stiller Lars Hedegaard op, har jeg forstået. Så hvad med at sætte kryds ved ham? Det vil da være en klar meningstilkendegivelse.

Ole Madsen

Posted: 16 januar 2015 - 08:23 - Svar

Pegida-bevægelsen vokser. Fremskridtspartiet i Norge, Sverigesdemokraterne og Dansk Folkeparti vokser. Marie Le’Pens parti, Wilders parti og UKIP vokser. Og alt tyder på, at væksten fortsætter. På et tidspunkt vil det føre til en folkelig revolution, som man så det i DDR og det tidligere Sovjetunionen. Man må håbe, at det bliver en fredelig omvæltning, men man kan have sine tvivl.

Leave a Comment