27
jun
Seneste opdatering: 28/6-15 kl. 1431
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Europæiske politikere beskæftiger sig med Grækenland, Ukraine, afstemning om EU. Michael Burleigh mener den helt overskyggende trussel mod Europa får alt for lidt opmærksomhed: Stormen på Europa, der nu ikke blot er en folkevandring, men en egentlig invasion. Én af truslerne er uberegnelige politiske omvæltninger i Europa, der vil blive en følge af at lade invasionen fortsætte uændret.

Det danske valg handlede overhovedet ikke om den. Eftervalgsdiskussionen er indskrænket og provinsiel. Vi lever i en offentlig fornægtelse, der blandt andet tror, vi har god tid. Den rinder hastigt ud nu, mens danske medier diskuterer petitesser i regeringsdannelsen.

Når vi når nytår, er meget formentlig dæmret for os alle. Ikke fordi jeg tror, politikerne tager videre affære, men fordi europæerne vil snarere rejse sig inden politikerne besinder sig. Syd- og østeuropæerne vil ikke tage dette lang tid endnu.

Rugbrødspolitikerne i Venstre vil skrue på nogle knapper, mens de lader os alle oversvømmes af en tsunami, fordi de ikke tør tage affære mod EU sådan som Tjekkeslovakiet og Ungarn. De kunne lige så godt være embedsmænd i Græsted kommune. De vil forsætte med at sælge ud af Danmark, fordi det er for ubekvemt for dem, at lade være. Hvis man skal se lidt lyst på det, kan de kun overraske positivt, og det får de virkelig også brug for. Forget the Greek crisis or Britain’s referendum, this tidal wave of migrants could be the biggest threat to Europe since the war

Any talk of changing our welfare benefits system or dispersing thousands of migrants across Europe is simply fiddling at the edges. It will do nothing to avert a catastrophe that is not only causing the deaths of thousands of migrants, drowning at sea, but could splinter the Continent, fostering xenophobic nationalism, as immigration swamps individual countries. The appalling and anarchic scenes in Calais this week, where 350 stowaways were turfed off British-bound lorries in just four hours on one day, as British and French authorities traded insults about whose responsibility they were, will become commonplace unless firm action is taken.

Yesterday, the Mail revealed that the Mediterranean boat crisis has now reached Britain, with police figures showing a 200 per cent increase in the number of migrants making it to our shores over the past 12 months.

The statistics are shocking. So far this year, more than 100,000 illegal migrants have successfully crossed the Mediterranean into southern Europe — 48,000 to Greece and 54,000 to Italy. And 500,000 more are said to be waiting in Libya to chance their arms. And this does not include the increasing numbers entering the Continent overland from Turkey and Serbia into Hungary.

The European border agency Frontex — whose HQ, for political correctness reasons, is thousands of miles from the Mediterranean coast in Warsaw — is completely overwhelmed. The inability of governments to get a grip on the problem is benefiting parties on the populist Right which exploit immigration.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


brozak

Posted: 27 juni 2015 - 22:59 - Svar

Jeg leser i aften at Tsjekkiske soldater har opprettet kontrollposter langs grensene. Finnes det enda haap?

kurt

Posted: 27 juni 2015 - 23:52 - Svar

Ja det er faktisk en kæmpe psykologisk overraskelse med den totale mangel på forståelse for, hvad der er ved at ske med Europa og hvad den enkelte borger udsættes for. Men pressen er den egentlige skyldige. Journalister er de egentlige forrædere. Uden presse intet demokrati. Jeg foreslår at der snart må ske et oprør mod de europæiske politikere. Jeg er i hvert fald personlig rasende.

John Hansen

Posted: 27 juni 2015 - 23:57 - Svar

Ble litt action nå iallfall, eller rettere sagt når markedene åpner på mandag. Virker som Hellas sa takk for seg til Euroen i dag.

  snaphanen

  Posted: 28 juni 2015 - 04:16 - Svar

  The French did nothing, and have done nothing to end Muslim immigration. On the contrary the French have been a constant and persistent problem pushing Eurabia while they remain apathetic to the problems their invitation to Muslim immigration have caused to everyone. France has drowned the Eurozone into a financial and security ruin.

  The French government should be taken to court to pay damages to the entire Eurozone, and be charged for treason. It is FRANCE that has pushed Muslim immigration onto other countries in their left-wing arguments and policies which has then been adopted by the EU. France’s participation in the spread of Wahhabi terrorism has to be punished.

  .https://themuslimissue.wordpress.com/2015/06/26/again-frances-securit y-services-knew-the-subject-and-his-links-to-terrorism-but-did-nothing  /

  The insanity that France has visited on Europe and the rest of the world, arises from the French revolution. The French revolution is the mother of Marxism, and then communism. Not satrisfied with this satanic revolution that in the name of liberty, equality, and fraternity, instituted a reign of terror that had all hallmarks of the communist reigns of terror that followed, France is the main pillar of the EU, and the policy of making Islam a part of Europe.

   Peter Zichau

   Posted: 28 juni 2015 - 11:36 - Svar

   Ja, tænk at Frankrig skulle smadre sig selv – med 10 millioner muslimer og totalt ødelagte byer – før FN overhovedet begyndte at vokse.
   Og de kalder sig selv en stormagt..??!!
   De er jo ikke andet end svenskere i forklædning..!

Thomas Bolding Hansen

Posted: 28 juni 2015 - 13:29 - Svar

Frankrigs indvandring kan vel nærmere tilskrives tiltroen til egen kultur som førende og dominerende.

Sådan så verden jo ud oven på kolonitiden, selv muslimerne indså, at de var outgunned og outwitted.

PLFP og Bin Laden viste så senere, at outgunned er relativt.

  snaphanen

  Posted: 28 juni 2015 - 13:57 - Svar

  Det storhedsvanvid er jo også parrallelt med Sverige. Plus topstyringen

Niels Henriksen

Posted: 28 juni 2015 - 19:01 - Svar

Den altid virkeligshedsudfordrede og alternativt begavede Davis Trads har fundet sig endnu et
“vigtigt” projekt at gå op i 🙂

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/davidtrads/ECE7834210/K%C3%A6re- Djurs-Sommerland-Luk-dog-Afrikaland/

Kære Djurs Sommerland: Luk dog Afrikaland!

28. juni. 2015150

Helt ubegribeligt at vi stadig i 2015 skal opleve den form for åbenlys diskrimination,
som Djurs Sommerland står for. Tag jer dog sammen. Vis en smule empati.

Af David Trads

Tillad mig at begynde med et absurd tankeeksperiment:

Der er møde i direktionen i Djurs Sommerland. Brødrene Henrik og
Michael B. Nielsen, som ejer stedet, slår sig på lårene af grin, for de
har fået et rigtig sjov ide – nemlig at åbne et nyt ’Jødeland’.

”Så kan vi lave nogle små figurer, som vi klæder i de stribede
dragter, som jøderne havde på i kz-lejrene, og stille dem i midten af en
sjov karrusel,” siger den ene.

”Vi kan kalde karrusellen for Auschwitz-runden,” udbryder den anden.

”Eller hvad med Buchenwald-svedeturen?”

….

[ At der nu også findes et Vikingeland, hvor vore egne forfædre fremstilles på lignende karikaturisk
vis som nogle barske børster har åbenbart lige undgået DTs temmelig indskrænkede opmærksomhed 😉
Der er i øvrigt også et Piratland – hvordan mon det ser ud? Er det så også stigmatiserende og diskriminerende, DT? De må vel også have fået nogle efterkommere, eller hvad? ]

  snaphanen

  Posted: 29 juni 2015 - 15:43 - Svar

  En overgang læste jeg det for underholdningsværdien, men man får hurtigt nok. Jeg synes, det er rystende sådan et fjols har haft en relativ nydelig karriere i dansk presse. Men måske er det et meget godt selvportræt af pressen, så godt kender jeg dem heldigvis ikke

Leave a Comment